|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
|
|
|
|
#452 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gonia, znalazłam zdjęcie tych botków z zary, które japan skopiował
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina,
te dzisiaj mierzone szare bluzki miały poduchy OK ale one jakby przedłużają ramiona, są tak wysunięte, ogromne nie wiem jak Ci to opisać ... czy one w ogóle są w rozmiarze innym niż M?? jeśli nie, to sądzę, że będzie na Ciebie za duża w ramionach, chyba jesteś sporo szczuplejsza niż ja (tak wnioskuję ze zdjęć )w talii się zwęża, ale nie na tyle żeby ją ładnie podkreślić może gdyby była S to lepiej by się układała i te ramiona by tak nie wystawały najlepiej byłoby jakbyś ją przed kupnem zmierzyła
|
|
|
|
#455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi oczywiście o tą z 1 zdjęcia z klapami
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, chociaż ta M-ka nie wydawała się duża![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- z Częstochowy
|
|
|
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
|
no szkoda, ale gdyby jednak myła ta M (oby
) czy mogłabym liczyć na pomoc?
|
|
#460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do marynarek ta co wkleiłam bardzo mi się podoba, ale musiałabym mieć 34, które i tak było dość luźne na mnie (pamiętam, że mirzyłam ją jakoś w wakacje ) NA pewno już się żadna nie uchowała ![]() Cytat:
![]() :roll eyes:no nic powinnam sobie już darować jakiekolwiek zakupy( i tak przeholowałam ) czeka mnie sporo wydatków w tym niestety zdrowotne.![]() Cytat:
!Cytat:
Jednak tak jak pisałam powinnam przystopować z zakupami. Muszę sobie wmówić, że tej bluzki już nie ma, hehe |
||||
|
|
|
#461 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paryżanko ale się szczerze uśmiałam jak przeczytałam Twoją wypwiedz .Swoją drogą to ja się mogę najeść nawet światełkiem w lodówce jeśli mam ukochaną wymarzoną bluzeczkę z Zary...![]() Nie było mnie 3 dni prawie na forum bo był u nas na osiedlu pożar i nie działał internet a ja wariowałam bo nie mogłam wejsc i sprawdzić co dzieje się na Wizażu hi to już chyba nałóg...I miałam trochę stron do nadrobienia...
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam do niej już II podejście ![]() ale po 1. kiepsko się układa, naprawdę, nie spotkałam nigdy rozmiaru S żeby zmierzyć, M jest jak dla osoby noszącej rozm 40, L 2. materiał jest szmatkowaty ![]() i tak sobie ją wybiłam z głowy chyba nie masz czego żałować, o ile jej nie kupisz ![]() myślę, że gdyby była fajnie układająca się, to już by zniknęła ze sklepów, a ja je w każdym widzę ![]() ale tak to jest jak ktoś pisze, nie ma to jak samemu się przekonać
|
|
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi Zara to faktycznie nalog, jestem w domu - wizaz, jestem u Tzta- wizaz![]() Kiedys wspollokatorki odlaczyly mi routera i przez 2 dni myslalam,ze mam awarie a to wszystko tylko po to zebym tyle nie siedziala na wizazu![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Mnie tez pociaaagaaaaaaaaaaaaaaa, ale tylko na zdjeciu ![]() Zaluje,ze nie kosztuje 35 zl to wtedy nie zalowalabym pieniedzy i od razu kupila! ![]() Ps Dziewczyny pytanie z innej beczki. Sprzedac ta marynarke czy nie sprzedac? Kupilam jakis czas temu i ani razu nie ubralam I zastanawiam sie nad sprzedaza. Zawsze to jakas kasa na nowe rzeczy z Zary
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-29 o 22:28 |
||
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#466 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, tylko cena będzie też odpowiednio wyższaCytat:
Edytowane przez Mysiaczek Czas edycji: 2010-01-29 o 22:28 |
||
|
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będę 3mała kciuki Paryżanko- nie załadowałaś fotki! Dziewczyny, a może któraś z posiadaczek tej marynarki się już znudziła swoją zdobyczą? Nałogowo szukam tego żakietu, ale nigdzie nie mogę na niego trafić ![]()
|
||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
O, właśnie tą kupiłam pierwszego dnia wyprzedaży, była wówczas bodajże za 169 zł, ale ja osobiście w tym konkretnym modelu nie czułam się najlepiej..
i zdecydowanie bardziej jestem zadowolona z tej bez klap, ale tak jak napisałam - kwestia gustu ![]() U mnie te marynarki z klapami sprzedały się bardzo szybko, na pewno na początku I tury ![]() Jakby coś to uważajcie dziewczyny, bo jest jeszcze drugi model szarych marynarek z klapami takimi układającymi się lekko w łódkę (od wewnątrz). One są z działu Woman tak samo jak ta moja bez klap, natomiast ta pierwsza była z Basic.
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz fotki sa
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, w sumie dużo modeli w zarze, co jakiś czas się powtarza, więc może i ten
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka? |
|
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
paryżanko ta marynarka z atmosphere jest bardzo fajna
, ale z tego co pamiętam to kupiłaś ją już dosyć dawno temu i skoro jej jeszcze nie założyłaś to chyba nie ma sensu jej na siłę trzymać
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Akurat na tym zdjęciu wyszła całkiem korzystnie, wrzucę jeszcze dla porównania z tej samej aukcji zdjęcia rozpiętej - mnie osobiście najmniej przypadła do gustu.
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam nosic ja dopiero wiosna
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie są one niemalże identyczne , teraz już naprawdę trudno mi powiedzieć którą widziałam..![]() BTW: upolowałyście już coś z nowej kolekcji?
Edytowane przez emely Czas edycji: 2010-01-29 o 22:58 |
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie ta pierwsza najbardziej klasyczna dłuższa od niej nie była, a nawet jeśli to minimalnie..
![]() Jak dla mnie to one są kiepsko skrojone i akurat czy niska osoba czy wysoka - krój klap się przez to nie zmieni
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Po egzaminie zajrzałam dzisiaj do Zary i szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana... Przecen prawie już nie ma, rzeczy poniszczone, nowa kolekcja jak na razie nie zachwyca
Widziałam jedną fajną torebkę, na głównym stole tuż przy wejściu...taka czarna na dole owinięta łańcuchami, niezła była ![]() Polowałam na tą słynną szarą bluzkę z poduchami (dla mnie i dla Pralinki) i pomimo tego, że były dwie Mki, niestety żadna nie nadawała się do noszenia Przymierzałam obie z nadzieją, że może coś z tego będzie...jednak te 'wędrujące' poduchy skutecznie mnie odstraszyły ![]() Poza tym mnóstwo przecenionych butów Załącznik 2826816 Cytat:
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2010-01-29 o 23:06 |
|
|
|
|
#480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trudno, ale gdyby jednak zostały Ci jakieś fundusze to pamiętaj o mnie i marynarce w pon Twoje nakłady już byłyby zwrócone ![]() z nowej kolekcji chciałam jakąś torebkę i ![]() spodobał mi się jedynie żakiet z basic taki czarny, materiał taki sportowy bardziej, ale oczywiście rozmiary już wykupione Cytat:
więc świadczy to o tym, że cieszy się słabym zainteresowaniem
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

A powiedz mi ile bylo sztuk ? bo chce wiedziec czy mam szanse,ze jak przeleje Ci pieniazki to jeszcze beda
, jutro się upewnię i dam znać..
, chociaż ta M-ka nie wydawała się duża
)torebka z łańcuszkiem i paskiem za 99 zł,bardzo pasuje mi jej wielkość,jako,że w klasie maturalnej zwykle nosze ze sobą jeden zeszyt i kilka pierdół

.Swoją drogą to ja się mogę najeść nawet światełkiem w lodówce jeśli mam ukochaną wymarzoną bluzeczkę z Zary...