|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Hej
![]() ja dzisiaj PKS - 8 zł ( ale mama dała) ![]() walentynki trochę nadszarpnęły mój budżet ;// .. 70 zł przent dla tż i 80 zł wyjazd na narty ;| (tato dał 50zł) .. ale nie załuję ![]() a jutro pójdzie 40 zł na bilet miesięczny .. dzisiaj przyoszczędziłam 1,20 na bilet, bo poszłam z buta :P Dziewczyny bez udzielania się na tym wątku jestem pewna, ze nie zaoszczędziłabym aż tyle hehe mam takie śmieszne coś, że jak napisze Wam tutaj, że np. nic nie wydalam albo bardzo mało to jestem z siebie bardzo dumna lubie Wam się chwalić ile wydałam (o ile jest mało )jutro albo na dniach leci 1000 zł na konto oszczędnościowe no i przyszła mi dzisiaj wypłata ![]() dobranoc ![]() **
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17209975]ile procentowo
![]() [/QUOTE] zmienne, na dzień wczorajszy 5,2 w skali roku ![]() byłam w wbk odblokować ten dostęp i tez pytałam o konto to mi powiedział konsultant, że mają oprocentowanie powyżej 3% nie pamiętam ile dokładnie, ![]()
|
|
#2223 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przez weekend poszło z 90zł :-/
dokładnie nie policzę ale krem do depilacji- 9zł cosmopolitan - 6złherbaciarnia 6zł koncert i herbata -16zł bilety pkp- 18zł reszta na jedzenie i bilety autobusowe- jakieś 35zł
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi pomyliły się tygodnie i byłam pewna, że ten to jest ostatni tydzień lutego i że zostało mi 200zł, które mogę wydać na ubrania
A tu się okazuję, że ja jeszcze następny tydzień muszę przeżyć na studiach, dobrze, że się nie rozpędziłam i nie wydałam wszystkiego W takim razie pójdę kupić tylko spodnie, na które poluję już hoho czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A Dziewczyny, zaliczyłam semestr Mnie zawsze przedwcześnie ogarnia panika, a tu nie ma co panikować, tak jak to dziekan powiedział: "trzeba się dobrze postarać, żeby wylecieć ze studiów"
|
|
|
|
#2226 |
|
Komplikatorka
|
Coffee gratulacje !!
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
Coffee - suuper
..![]() a mi się trochę przysnęło i nie poszłam na pierwszy wykład :| dzisiaj obudziłam się z fajnym humorem wiec ide na uczelnie z zamiarem niewydania niczego ![]() ale wieczorem bede musiała lecieć do Tesco i kupić mleczko i tonik do demakijażu, bo się pokończyły ;/ .. a może polecicie mi coś dobrego i niedrogiego ?
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
ok
to bede patrzyła za ziają dziekuję .. aaa i jeszcze dzisiaj 40 zł na bilet miesięczny pojdzie ;| ..
|
#2231 |
|
after hours
|
jak ja się boję :/
spałam od 3 do 7 i niepotrzebnie się w ogóle kładłam, śniły mi się nazwy wszystkich urzędów rzymskich i kompetencje i wszystko mi się tak pomieszało, że nie wiem już nic. zmykam do książek, bo egzamin mam o 19. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coffee gratuluje Jeżeli chodzi o mleczko do demakijażu to również polecam Ziaję. Ostatnio przerzuciłam się na Be beauty z Biedronki, takie niebieskie. Bardzo dobre i kosztuje około 5zł. Pojemność 250ml. Dzisiaj prawdopodobnie nie wydam nic, bo nigdzie się nie wybieram. Angelkaa, też tak mam . Jak mam ochote kupić jakaś glupote to od razu myślę o naszym wątku i ciężko się zastanawiam czy to wziąść.
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziękuję! Nawet nie wiecie jak się cieszę
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- ziaja ten dwufazowy? Ja go wręcz ubóstwiam, kosztuję chyba z 5zł, a jest tak skuteczny, tylko moim zdaniem trochę mało wydajny, ale za taką cenę da się przeżyć
|
|
|
|
|
#2234 |
|
after hours
|
jestem po prostu przerażona :/
|
|
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2236 |
|
after hours
|
"ciągle się uczyłam"
ja zaczęłam wczoraj :/ i mam naprawdę mało czasu. |
|
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze
|
|
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
Ayo a co studiujesz?
ja tymczasem byłam w biedronie - zrobiłam zapas rzeczy "ciężkich" , bo teraz nie będę miała przez jakiś czas samochodu, a targać siat się nie chce ![]() tym spoobem poszło 30,- jutro jade do domu na trzy dni, zakupy żywieniowe odpadają, wrócę to zostanie tydzień lutego, a pewnie z domu wezmę jakieś wyposażenie na kilka dni ![]() tyle że w lbn chce kupić kilka rzeczy, w sumie nie pierwszej potrzeby, ale takich które kręcą się po głowie już jakiś czas
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie martw się a ja wczoraj i dziś "tylko" 9 zł na papierosy i 2 zł na kawę. Musze skończyć to moje popalanie bo niedługo całkiem się wciągne a zaraz jadę po zakupki dla mojego nowego domownika dziś przygarniam kotka ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE PÓJDĘ DO LUMPEKSÓW!! Byłam dzisiaj w trzech i nic nie znalazłam, chyba się do tego nie nadaję |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2242 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pal, nie pal, nie pal. Nie wolno. Wciągnąć się bardzo łatwo, z rzucaniem gorzej... Koteeeek Z produktów do demakijażu mogę polecić niebieskiego micela Ziaji - i do oczu i do twarzy. Tylko warto wycisnąć nadmiar z wacika. I żel do mycia twarzy z Rossmana, Rival de Loop z ginko i ogórkiem, jak żaden inny żel jest w stanie zmyć po prostu wszystko, ale mnie wysusza pierun, wiec używam co drugi dzień ![]() Ostatnio prawie nic nie wydaje, leczę się w domu, mało wychodze. Byłam tylko w rossmanie i aptece, wydałam 55zł, ale z tego dla mnie tylko: *maseczka 1,39 *mydło 1,79 *tabletka musująca do kąpieli 2.99. Nie jest źle
|
|||
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj w Realu:
- mleczko do demakijażu z Garniera (co do mleczek, to dla mnie to jest KWC ) 15,49 ![]() - dezodorant mineralny Garnier 10,99 - lactacyd co hig. intymnej 10,49 - czekoladki Lindt (dla TŻ w ramach walentynek ) 9,99- czekoladki dla brata (też w ramach walentynek Razem: 52,95 ![]() Potem jeszcze w żabce 8zł na cosmopolitan (jest akurat na marzec taki ciekawy i tyle do czytania w nim ) i sok duży TymbarkW sklepie spożywczym - 7zł : - sos pieczeniowy ciemny - kubuś mały W warzywniaku, pół kilo ziemniaków - 0,66zł Jeszcze tylko jutro bilet do domu i do końca tygodnia nic nie wydaję
|
|
|
|
#2244 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czym Ty się stresisz kochana daj spokój ze stresamityle, że ja miałam zawsze takie podejście, że stres nic nie da - w końcu wiem, czego się uczyłam, co potrafie i ide na egzamin po to, żeby go zdać do tej pory tak mam - żadne takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia ![]() jakiś odmieniec czy cóś
|
|
|
|
|
#2246 |
|
after hours
|
no tak, problem w tym, że ja nie umiem
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
przed chwilką
poczta 9,50 zł - wysyłka z allegro kawa rozpuszczalna z cykoria 2,59 zł a pozniej do tesco na wieksze zakupy, bedzie wieksza strata
|
|
|
#2248 |
|
Wtajemniczenie
|
Foltynko , przepraszam, że pytam i, że tu pytam, ale jaką dietę stosujesz?
Moja biedna mama od paru lat chce schudnąć 10kg i nie może się za to zabrać... Może jej podrzucę jakąś ciekawą dietę
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś 9zł na zakupy. Jutro jadę do domu, więc chociaż te dwa dni będę zwolniona z zakupów żywieniowych, ale wydam tyle samo (albo więcej) w czasie spotkań ze znajomymi.
Aha, i wczoraj koleżanka namówiła mnie na pizze - 11,5zl
|
#2250 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy bym sie nie spodziewała, że tam takie cuda można znaleźć za bezcen spodobało mi się to Cytat:
nie będę palić ! muszę w końcu dotrzymać tego postanowienia Cytat:
![]() Cytat:
bo ja nigdy kotka nie miałam Cytat:
![]() Na podstawową wyprawke dla kotka poszło lekko ponad 80 zł, ale na szczęście płacił tatuś Już się nie mogę doczekać kiedy mi go kolega przywiezie |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

- 6zł