|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Wiecie jaki jest tytuł tej piosenki czerwonych gitar?
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
klaudia1983 sukienka pierwsza z prawej jest śliczna!
|
#514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- klaudia1983 mnie też podoba się 5 ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Co myślicie o tej wiązance? Co o niej myślicie? |
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
kurcze nie mogę załadować załącznika
|
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Ta piosenka czerwonych gitar nosi tytuł "Słowo jedyne Ty"
|
#517 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze apropos wina i jego ilości na weselu czytałam, że liczy się jedną butelkę na 7 osób
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
jeśli chodzi o kilogramy to jakoś powolutku daje rade co prawda mogloby byc lepiej ale nie marudzę. Lowczyni pisała o saunie Infrared, polecam skóra robi sie cudownie nawilzona i wogołe wrrrrr. Pamietajcie jednak: sauna za Was nie schudnie. Akutalnie jestem przed @ i wciagnełam 15 minut temu ponad pół czekolady, także jak widać aż tak konsekwentna nie jestem ale raz w miesiacu wolno mi ![]() Cytat:
- są zdjęcia i zdjęcia (ludzie podniecaja się nawet nieostrymi) - mój Tż nie wyobraża sobie nawet dać komuś zdjęcia w jakimś kijowym albumie, naprawde porządny francuski album i kosztuje 150 zł + odbitki do albumy 100 zł + specjalne kartki do wklejania tez coś kosztuja -benzyna (samochód fotografa nie posiada jakiś cudownych właściwości i na wode nie jeździ) amortyzacja samochodu - sprzęt który się zużywa , o cenach stałek juz nawet nie wspomne - zdjęcia ślubne to nie tylko praca w dniu ślubu ale również solidny tydzień postprodukcji (zużycie pradu , inwestycje w sprzęt komputerowy) - i wreszcie podatki , zusy srusy itd no to tyle chciałam i jeszcze jedno plener poślubny to też pochłania czas i kase fotografa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Wrr ja też jestem przed miesiączką, tzn. wczoraj powinnam dostać i nic...ale nie ma ryzyka(chyba ), po prostu znów zapewne coś mi pomieszała prolaktyna![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Poza tym ciągle kłócę się z mamą
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-22 o 20:16 |
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
klaudia1983 jak dla mnie tylko 3 i 5 wchodzą w grę, ze wskazaniem na 5
1 ma zbyt kolorową i przytłaczającą górę, 2 starasznie powiększa pupe i biodra a 4 dośc przytłaczające rękawy, ale oczywiście gusta są różne
|
|
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Czarna kawa przepraszam za śmiałość ale czy to Ty jesteś na zdjęciu? ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzbogacona o peruke hahahahha
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
Mimo wszystko
bardzo dobrze się prezentujesz---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Przeglądając poprzednie wypowiedzi zauważyłam, że na najbliższym kursie przedmałżeńskim na Karczówce będzie sporo wizazanek
|
|
|
|
#524 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, żeby nie było muzyki biesiadnej, i mam też dj, i w jego przypadku już zastrzegłam, że nawet nie będzie tego w repertuarze. Pewnie nie wszystkim się to podoba, ale ja nie potrafię się bawić w takich klimatach, i czuję się w takiej oprawie niezręcznie, i chyba bym się popłakała gdybym miała zrobić z tego dla nas ważnego dnia "standardową szopkę". Tak - zabaw i gier też nie będzie, ani żenującego zbierania na wózek. Ewentualnie rzucę bukietem, ale trochę mi go żal
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie też w grę wchodzi tylko 3 i 5. Alice gdzie będziesz się czesać i malować? Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-22 o 21:18 |
|
|
|
|
#526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#527 |
|
Przyczajenie
|
Już gdzieś kiedys pisałam na ten temat ale może jeszcze raz:
- są zdjęcia i zdjęcia (ludzie podniecaja się nawet nieostrymi) - mój Tż nie wyobraża sobie nawet dać komuś zdjęcia w jakimś kijowym albumie, naprawde porządny francuski album i kosztuje 150 zł + odbitki do albumy 100 zł + specjalne kartki do wklejania tez coś kosztuja -benzyna (samochód fotografa nie posiada jakiś cudownych właściwości i na wode nie jeździ) amortyzacja samochodu - sprzęt który się zużywa , o cenach stałek juz nawet nie wspomne - zdjęcia ślubne to nie tylko praca w dniu ślubu ale również solidny tydzień postprodukcji (zużycie pradu , inwestycje w sprzęt komputerowy) - i wreszcie podatki , zusy srusy itd no to tyle chciałam i jeszcze jedno plener poślubny to też pochłania czas i kase fotografa[/QUOTE] Chciałam tylko zaznaczyć Czarna Kawo, że nie podniecam się nieostrymi zdjeciami, potrafię ocenić co jest dobre w tej sztuce a co niekoniecznie. A jeśli chodzi o pieniądze jakie się wlicza w koszt wykonania takiego projektu jak fotografia ślubna, to inna kwestia, ale inną kwestią jest to ile kto sobie nalicza do tego marży. Bo jeśli ktoś traktuje fotografie jako swoją pasję, a nie tylko jako sposób na zarabianie pieniędzy, to moze sobie pozwolic na niski zarobek na tego typu imprezach, co jednak nie znaczy, że nie ma świetnego sprzetu vzy szkoda mu wydać 10tysiaków na kolejny obiektyw. no to tyle chciałam. |
|
|
|
#528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy brata Kuby Bienka, ktory podobno sie u niego uczyl i zobaczymy, co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze jak czytam wasze wpisy to Wam zazdroszcze że w tym roku macie wesele a ja muszę czekac do 2011
Też już bym chciała![]() Jak narazie tylko patrze na zdjęcie sukienki na , którą się zdecyduję na 99,9% i odliczam dni hihi
|
|
#530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to tyle chciałam.[/QUOTE] Szczerze to nie znam żadnego fotografa który by robił naprawdę dobre zdjęcia, miał super sprzęt i brał za to mało pieniędzy. Dobry fotograf musi inwestować w siebie a to też kosztuje. Nawet gdy zdjęcia robi tylko dla przyjemności. |
|
|
|
|
#531 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wam wszytkim, dawno się nie udzielałam (ale jakoś tak wyszło hehe) mam do was pytanie odnośnie sukienki co o niej sądzicie bo mam dylemat
![]() :conf used:
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam na weselu gdzie grał ten zespół i mi sie nie podobał, przekrecali testy piosenek, grali tylko piosenki polskie, robili często przerwę, a pani która spiewa cały czas wychodziła i gadała przez telefon :/.
|
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
Paulina Patryk bardzo ładna sukieneczka
![]() BlackRose odliczam dni razem z Tobą do tego 2011r ![]() Ale może się w końcu doczekamy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest sukienka moich marzeń!!!! Niestety przez to że jestem grubaskiem nie mogę jej miec...
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Ja też. Dobry fotograf=dobry sprzęt=droga cena. Ja mam Kubę Bieńka. Jak byłam u niego w domu to ma tone dobrego sprzętu i ciągle inwestuje. Ja nie mówię że on tego nie robi z pasji czy dla przyjemności ale musi sie z czegoś utrzymać..normalne i już. A taka praca to też zabawa w photoshopie i plener który zajmuje cały dzień..
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
madziastanczyk a slyszalas cos o zespole concret z jedrzejowa??
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- a tak w ogole dziewczyny to sie chwale ze mam juz suknie wybrana ale nie zrobilam jeszcze zdjec jak tylko zrobie to wrzuce zebyscie ocenily
|
|
|
|
#537 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() A co do fotografa, to oczywiście że profesjonalista tanim nie jest, ale nie dajmy się zwariować. Ja zrezygnowałam z kamerzysty, bo po prostu nie lubię takich nagrań, na rzecz fotografa. Mam poleconą dzieczynę Agnieszkę Nogę z Krakowa i moim zdaniem robi świetne zdjęcia w normalnej cenie (czyt. koło 3 tys pln w maksymalnej opcji, razem z fotoksiążką czy fotoalbumem).
Edytowane przez fallsi Czas edycji: 2010-02-22 o 23:19 |
||
|
|
|
#538 |
|
Rozeznanie
|
Ale co do tego kamerzysty to nigdy bym się nie zdecydowała wydać 4500zł za płytę którą może z raz ewentualnie dwa obejrzę...poza tym jakoś nawet ten jego montaż mnie nie przekonuje tak bardzo bo są kamerzyści którzy robią to podobnie za mniejsze pieniądze.
A za te 4500zł wolała bym sobie np. do Egiptu jechać
|
|
|
|
#539 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję bardzo za miłe komentarze
chyba sie jednak na nią zdecyduje jest skromna ale ma cos w sobie fajnego
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
Witam Wszystkie Dziewczyny
![]() Jestem na forum pierwszy raz, dopiero planuje ślub na 2011 rok, chciałam zapytac co sądzicie o salach w Masłowie, Zacisze ul. Piaskowa i ul. Krajobrazowa. ![]() z góry dziękuję za odpowiedź! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

1 ma zbyt kolorową i przytłaczającą górę, 2 starasznie powiększa pupe i biodra a 4 dośc przytłaczające rękawy, ale oczywiście gusta są różne
bardzo dobrze się prezentujesz