|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() To są te, tak? http://www.allegro.pl /item940195552_edm_everyda y_minerals_podklad_42_kol ory_intensive.html Kurcze, szukam obrazków z kotami albo psami, tych z takim fajnym zbliżeniem mordy - morda wielka a tył malutki (często są na okładkach zeszytów) - i nie mogę nigdzie znaleźć, nawet nie wiem co wpisywać w wyszukiwarkę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-06 o 16:35 |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem o co Ci chodzi, może poszukaj w jakiś S!_ItA$nYycH blogach z obrazkami na bloga tam sporo jest takich rzeczy
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-06 o 16:55 |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nic- udzielałam się przez chwilę, ale nie nadążałam i zrezygnowałam
a ja jestem hakerem bankowym i okradnę Wasze konta ![]() ![]() może na waciki starczy :P
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Że nie nadążałam? Nie wiem
|
#2136 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zamiast Jantara można zastosować Saponics, też Farmony i też bez alko Cytat:
no to dałaś do pieca ![]() Kurde, a ja dzisiaj jeszcze nie słuchałam naszego hymnu Cytat:
Może jak się ochlastam, to ochota wróci. Ale nie chcę myśleć, jak długo będzie mi schodzić jeden szampon albo odżywka nici z szybkiego testowania ![]() Cytat:
![]() Na pałę wzięłam kilka z jaśniejszych odcieni i moim zdaniem wszystkie dobre Metodą eliminacji i za poradą Mirelki wyszło, że jestem taka między Ivory a Golden Fair chyba. Cytat:
Mamy duuuuże potrzeby, wiecznie nie starcza ![]() Powiedz nam coś o Sobie
|
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak mogłaś?! Bo pomyślę, że nie jesteś prawdziwą fanką Alicji też powinnaś dać posłuchać a nie tylko tak sama, po kryjomu Cytat:
Kilka dni temu wywaliłam resztki mazideł od Thanatosa bo się przeterminowały ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
ekhem. Więc jestem Gośka i chodzę do liceum :P jestem wiecznie niezadowolona ze swojego wyglądu. I dziś stwierdziłam, że tylko o włosy umiem dbać (gorzej z cerą i resztą ciała).
MOje potrzeby też są wielkie wiem o co chodzi
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, znalazłam na allegro te kolory, które by mnie interesowały ale tylko z serii intensive
![]() O, szukam dokładnie czegoś takiego tylko, żeby te słodziaszne mordy były pojedynczo bo chciałabym wrzucić je sobie na pulpit http://www.tapeciarnia.pl/40530_slodkie_mordki.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-06 o 18:58 |
|
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie no żartuje, ale obecność na tym watku też moze nie wyjsc Ci na zdrowie, bo pomijając już jakieś piosenki stachurskiego, którymi dziewczyny się tak zachwycają
[ ] to pewnie zostaniesz skuszona jakimiś kosmetykami mineralnymi, hula hopami, butami![]() Cytat:
Ty już masz takie włosy, ze więcej o nie dbać nie potrzeba ani dopingować żeby rosły Ja w sumie włosy już naprawiłam [chociaż ostatnio przesadziłam z prostownicami, suszarkami itp i troche się siano zrobiło ] więc czas teraz zadbać o twarz i skupić uwage [i pieniądze] na minerałach![]() Ja też na pałe kupowałam te próbki, ale na 6 próbek trafiłam tylko z dwoma ![]() Cytat:
Ty też sie nie masz co wstydzić - teraz musisz oszczedzać kase na minerały bo jak sie już zacznie to nie ma odwrotu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że trafiłaś z kolorem ![]() |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są napewno. Te formuły sa dostepne dla kazdego koloru, chodziło mi o to, żebyś zamówiła dowolny kolor z tej formuły matte żeby tylko sprawdzić jak się zachowuje na twarzy czy będzie lepsza od tej intensive. 5ml nie oplaca się się zamawiać, bo jak nie trafisz to szkoda kasy. Z kolorem trafiłam, bo juz wczesniej przetesowałam, mam tylko nadzieje ze nie będzie mi się zabardzo swiecic twarz albo ze nic mi się nie będzie ważyć
|
|
|
|
|
#2143 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ja od Thanatosa też część wywaliłam, głównie mleczka, bo nawet nie miałam ich kiedy zużyć, kremów jak głupia nakupiłam ![]() Keratyna mi się trochę przeterminowała, ale jeszcze czasem wciapnę do psikacza, w końcu włosy nie skóra, alergii nie dostaną ![]() Cytat:
![]() Wstyd się przyznać, ale zanim tu trafiła to nie wiedziałam co to Wax , a teraz ło - wszystko wiem, hihi.Cytat:
nie udawaj ![]() Cytat:
W sumie stwierdzam, że niezależnie od odżywki, której używam one wyglądają tak samo - dobrze - błyszczą, są lejące, sypkie, nic się nie zmienia. Tylko jedna uczyniła znaczącą różnicę, ale miałam odlewkę i nie jestem do końca pewna, jaka to była, prawdopodobnie dostałam pomyloną buteleczkę, chyba Tigi z miodem i czymśtam, ale musiałabym sprawdzić pełnowymiarowe opakowanie, czy to ta. Za późno
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gdyby nie wizaż to pewnie używałabym nadal jakiś pantene pro-v i innych a twarz pewnie katowałabym dalej jakimiś garnierami, clean&clear itp Dziękuje temu kto wymyślił Wizaż
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Po co, wystarczy kliknąć ZP
|
|
|
|
#2147 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejloł Wszystkim !
Szczególnie witam Angelinę i Gosię ! Rozgośćcie się ! I o włosach "gadany" i o inszych inszościach tyż ! O zwierzakowe frakcje się nie martwcie : ja mam psy i koty; Asia - też. Cytat:
!!!!!!!!!! Już nie będę pisać jakie było wskazanie glukometru. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już i Agę mineralna choroba dopada .W temacie pogoda - białe tałatajstwo już nie pada ! |
||||||
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie zasypało tak, że wczoraj od razu skojarzenie: 'swięta idą', serio A już tak ładnie było Ale przynajmniej słonce dzisiaj świeci![]() Cytat:
przynajmniej ja tak mam
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nic- dobrze, że mi mówisz teraz o tym kuszeniu
![]() (chociaż buty i tak muszę sobie kupić xD)Estelle- wątek o cerze mam juz prawie w jednym palcu,a i tak grzeszę ;o (o waxie też się dowiedziałam z czasem )dajcie mi wiosnę!
|
|
#2150 | |||
|
|
Siema
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę po trawie, że troszkę popadało. Z rana trochę słońca było, a teraz chmury. Cytat:
Idę sobie "Dosko" posłuchać
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów na Was dziewczyny ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisowego jeszcze nie zaksięgowałam ![]() Cytat:
ale daje sobie narazie spokoj z cieniami, różami, brązerami ![]() tylko podkłady, pudry, pędzlaki i mazidła ale 80zł miesięcznie to i tak za mało na to jantara wycofują????????????????? ?? nie!!!!!!!!!!!!! to mój kwc to mieszaj gf z ivory ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle mleczek, które miałam w buźke wcierac poszło do kosza Cytat:
juz Ty tak nie kabluj, że u nas taka bieda ![]() wyjdzie w praniu ![]() wczoraj poimprezowałam i umieram szukam na allegro kremu iwostin na naczynka, myslałam, ze moze tanszy będzie, a tu dupa 40zł znowu nie moje musiałam post na 2 podzielic, bo tyle grafiki pakujecie
|
||
|
|
|
#2154 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam was po porannej jodze
![]() Cytat:
wstrzymaj sie moze z zamawianiem, bo jakos mam zle przeczucia co do swojej przesylki![]() Cytat:
![]() jak bym siebie slyszala, tylko ze ja jestem niezadowolona od... x lat w liceum to chyba apogeum przezywalam swojego niezadowolenia, potem mi jakos stopniowo przeszlo, ale wiesz, wlosy to zawsze duze COS![]() Cytat:
![]() ha ha! dosko z rana jak smietana ![]() dziewoje, poradzcie mi... zrobil mi sie zajad i to dziwne, bo ostatni raz zajady to chyba w podstawowce mialam. i teraz sie zastanawiam, jak ja mam sobie z tym poradzic?
|
|
|
#2155 | ||
|
|
Dobra, dobra, lepiej się przyznaj, ile razy od rana słuchałaś
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba musisz przeczekać. A na przyszłość chyba witaminka B, bo od jej braku się robią z tego co gdzieś wyczytałam.
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam jakiegos lepszego zmatowienia ![]() co do zajadów to musisz poczekac mi się robiły, a jak zaczęłam pic mleko tzn, płatki, kakao to juz z 2 lata mi się zaden nie zrobił |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiałam tutaj http://www.allegro.pl/item948826807_...43_kolory.html i sprawnie wszystko poszło Kłamiecie z tą największą fanką |
|
|
|
|
#2158 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Karmię właśnie moje włosy oliwą z oliwek - pomyślałam, że trzeba w końcu coś dla nich zrobić Trzeba też w końcu je umyć - ostatni raz był w poniedziałek - 6 dni! ![]() Tabsy od dermatologa + trwała Cytat:
A teraz moja skóra jest dosyć sucha i alkohol może ją jeszcze bardziej wysuszyć i potem będę cierpieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie ![]() I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej ![]() Cytat:
![]() To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki ![]() Cytat:
Może ma dużo zamówień? ![]() O nie, przecież każda z obecnych tutaj wie, że największą fanką jestem JA! Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie ![]() |
||||||
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee - ale masz av śliczny
uwielbiam VCB I Penelope.Na szczęście nie wiem jak jest u mnie na dworze. Widzę 'tylko' śnieg, którego jest coraz mniej. Tak przy okazji- nie widziałyście gdzieś ładnych oxfordów?
|
#2160 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mialam nadzieje, ze jakies antidotum na to jest! utrzymuje mi sie juz kilka dni i tak perfidnie mi pekla warga w zgieciu i szczypiee![]() Cytat:
![]() hehe, ogladalam ten film chyba setki razy, z czego kilka-w kinie, i wciaz dosc nie mam. Penelope tam zjawiskowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

blogach z obrazkami na bloga tam sporo jest takich rzeczy 
no to dałaś do pieca
nici z szybkiego testowania 

!!!!!!!!!! 

wstrzymaj sie moze z zamawianiem, bo jakos mam zle przeczucia co do swojej przesylki
A teraz moja skóra jest dosyć sucha i alkohol może ją jeszcze bardziej wysuszyć i potem będę cierpieć
mialam nadzieje, ze jakies antidotum na to jest! utrzymuje mi sie juz kilka dni i tak perfidnie mi pekla warga w zgieciu i szczypiee