Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-21, 19:21   #3391
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Finlora-a TŻ w LO pracuje może? Bo nam ze względu na matury zmienili :/ a wcześniej dlatego, że odesżła jedna z nauczycielek. W piątek za pierwszym razem mieliśmy 5lekcji z czego ostatnia taka lajtowa, ze można było nie chodzić, teraz mamy 6 a będziemy mieć 7
Ja mam w piątek 8 i żyje pociesza mnie fakt, ze to juz ostatni dzien i zaraz weekand. Za to w pon mam luz i na pózną godzine także można odespać troche jak się w niedziele zabalowało Ale teraz nie wiem czy coś zmienią, mam nadzieje ze nie

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 19:22   #3392
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finlora-a TŻ w LO pracuje może? Bo nam ze względu na matury zmienili :/ a wcześniej dlatego, że odesżła jedna z nauczycielek. W piątek za pierwszym razem mieliśmy 5lekcji z czego ostatnia taka lajtowa, ze można było nie chodzić, teraz mamy 6 a będziemy mieć 7
W liceum i gimnazjum - najczęściej to w gimnazjum zmieniają bo dyrektorka ma jakieś swoje widzimisię albo (i to jest częstsze) jej psiapsiółom plan nie pasuje więc trzeba zmienić

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No... nawet na spacerze był ryk, czego nigdy nie było
Już miałam wracać, bo nie będę przecież z wyjem łazić, ale się uspokoiła w ostateczności... prawie pod domem
Jej kapryśna wysokość

A ja niestety muszę uciekać
Ale chyba jutro będę

Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 20:05   #3393
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja mam w piątek 8 i żyje pociesza mnie fakt, ze to juz ostatni dzien i zaraz weekand. Za to w pon mam luz i na pózną godzine także można odespać troche jak się w niedziele zabalowało Ale teraz nie wiem czy coś zmienią, mam nadzieje ze nie
ja mam w piątek 7, a w poniedziałek 8
codziennie na 8

Cytat:
No... nawet na spacerze był ryk, czego nigdy nie było
Już miałam wracać, bo nie będę przecież z wyjem łazić, ale się uspokoiła w ostateczności... prawie pod domem

No właśnie widzę, że się wycwanili... i próbki podrożały
jak próbki podrozały przeciez były po 1,50$

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Asiu miałabym taką prośbę
od dawna stosuję taki krem do włosów, bo dosc fajnie wygładza
daje ociupinkę na opuskzi palców i wygładzam nim włosy
jakis czas temu zerknęłam na skład moim amatorskim okiem i myslę, ze skład nienajciekawszy i moze wysuszac
zerkłabys jak znajdziesz czas?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...creme-gel.html
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 20:25   #3394
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jej kapryśna wysokość

A ja niestety muszę uciekać
Ale chyba jutro będę
No, godzinę się z nią pindoliłam... umyć, ubrać, papu a potem jeszcze spać nie chciała i się wierciła .
W dodatku podczas karmienia zadzwonił domofon, ulotki i całe zasypianie szlag trafił

A najlepsze było w poniedziałek - leżę, karmię i przyszedł TŻ, chciał oglądać Apocalypto, przełączył kanał, a tam właśnie gonili po dżungli świnię... świnia zakwiczała, a Yao o tak ----> choć już prawie spała... i godzina wiercenia... dobrze, że nie ryczała i tylko się uśmiechała i machała odnóżami
Ostatecznie po pół godzinie radosnego kopania zostawiłam ją samą na łóżku a po kolejnej pół godzinie sama zasnęła
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja mam w piątek 7, a w poniedziałek 8
codziennie na 8

jak próbki podrozały przeciez były po 1,50$

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Asiu miałabym taką prośbę
daje ociupinkę na opuskzi palców i wygładzam nim włosy
jakis czas temu zerknęłam na skład moim amatorskim okiem i myslę, ze skład nienajciekawszy i moze wysuszac
zerkłabys jak znajdziesz czas?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...creme-gel.html
O, a ja myślałam, że po 1 $, coś mi się poprzestawiało

Ten krem nie powinien wysuszać, on ma juz na samym początku składu zestaw substancji nawilżających

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2010-04-21 o 20:35
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 21:09   #3395
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No, godzinę się z nią pindoliłam... umyć, ubrać, papu a potem jeszcze spać nie chciała i się wierciła .
W dodatku podczas karmienia zadzwonił domofon, ulotki i całe zasypianie szlag trafił

A najlepsze było w poniedziałek - leżę, karmię i przyszedł TŻ, chciał oglądać Apocalypto, przełączył kanał, a tam właśnie gonili po dżungli świnię... świnia zakwiczała, a Yao o tak ----> choć już prawie spała... i godzina wiercenia... dobrze, że nie ryczała i tylko się uśmiechała i machała odnóżami
Ostatecznie po pół godzinie radosnego kopania zostawiłam ją samą na łóżku a po kolejnej pół godzinie sama zasnęła

O, a ja myślałam, że po 1 $, coś mi się poprzestawiało

Ten krem nie powinien wysuszać, on ma juz na samym początku składu zestaw substancji nawilżających
aa to bomba, czyli mogę stosowac codziennie bez wyrzutów sumienia

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Asia zapomniałam Ci wkoncu napisac, ze zamówienie z Bu składalam jakos 11 kwietnia
Stary 2010-04-21, 21:31   #3396
'Estelle'

Cytat:
Asia zapomniałam Ci wkoncu napisac, ze zamówienie z Bu składalam jakos 11 kwietnia
No to mają refleks, nie ma co

Stary 2010-04-21, 21:35   #3397
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to mają refleks, nie ma co
nie niezli są
najsmieszniejsze jest to, ze wysyłają tak późno a priorytetem
ja nie wiem czy to taki problem regularnie paczki wysyłac
kazda szanująca się firma dba o to, by klienci szybko otrzymywali kupione rzeczy:rolleyes
Stary 2010-04-21, 21:58   #3398
'Estelle'

Cytat:
nie niezli są
najsmieszniejsze jest to, ze wysyłają tak późno a priorytetem
ja nie wiem czy to taki problem regularnie paczki wysyłac
kazda szanująca się firma dba o to, by klienci szybko otrzymywali kupione rzeczy:rolleyes
Następna miejscówka do odstrzału po thanatosie
Dobrze, że w ogóle wysyłają , bo od th. - niekoniecznie

Stary 2010-04-22, 03:48   #3399
Heroldin
Zakorzenienie

Hejloł !

Cytat:
I stoi to już chyba z trzeci tydzień niezjedzone, a kiedyś michę suchej potrafiła w 2 dni wciągnąć..
A suche brokken {nie wiem jak to po polsku } na odkłaczenie je, czy męczysz ją pastą ?!

Cytat:
znasz jakis inny sklep gdzie zaopatrzę taniej świnki?
No tak - na świnkach to ja się nie znam i nie mam rozeznania. W "moim" sklepie to tylko dla psów i kotów. Pamiętam, że jest duża oferta dla gryzoni na ZooPlus, no i na Krakvet. W tym drugim to musisz jedynie : "za pobraniem" zamawiać. Pisałam, że Animalia droga, mając na uwadze koty i psy.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
a teraz część radosna testowałam lucy i nie uwierzycie chyba 1 raz w trafiłam z odcieniem
Uff ! To fajnie !

Cytat:
a mama na to, ze wiecej nie pójdziemy razem na zkaupy, bo jej wszystko obrzydzam
A ja przedwczoraj znalazłam "normalne" buty ! Na płaskim obcasie, takie do latania po kamieniach. Przede wszystkim : z prawdziwej skóry. I w całym sklepie nie było butów z golfem... Normalne jedynie.
Nie mierzyłam i nie kupiłam, bo - jak zwykle - cała opatulona byłam i grube skarpety na nogach. Ale jest spory wybór i pewnie coś dobiorę.

Cytat:
No dzisiaj straszne... jak się rozwyje, to aż kot ucieka i idzie spać w inne miejsce
Pewnie, tak jak i na nas, na nią też wahania pogodowe źle wpływają.

Cytat:
Jak fajnie działa, to co się przejmujesz - używaj ! Zauważyłam już, że często osąd na podstawie napisanego składu kosmetyków jest sprzeczny z rezultatem ich działania.

A mnie już ta wulkaniczna chmura zaczyna wnerwiać ! Oczywiście nie aż tak, jak tych ludzi zmuszonych do koczowania na lotniskach, ale jednak. Nowa karta bankowa , wysłana w ubiegły poniedziałek, do dzisiaj nie dotarła. Jestem w związku z tym niewypłacalna. Wczoraj dostałam maila, że ważne dokumenty jeszcze nie doleciały do adresata. Mogę przez to parę spraw zawalić. Wysłałam w ubiegły czwartek. Za to list z Kanady w ciągu trzech dni doleciał. Czyżby chmura działała wybiórczo ?! Zaczynam wierzyć w informację na temat doświadczeń naszego byłego wschodniego sąsiada w temacie "sterowanie pogodą".

Pozdrawiam
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:02   #3400
ImmortalLover
Zakorzenienie

Finlora- taaa... sory, ale kobiety nauczycielki są gorsze chyba od nauczycieli mężczyzn ;o wiecznie im nic nie pasuje. Co gorsza jeśli są starymi pannami
Karola- mnie cieszy fakt, że już tylko 6 dni 'roboczych' do weekendu majowego z czego jeden to jakieś zajęcia z psychologiem dziś też nam fajnie zrobili :/ mieliśmy mieć 2angielskie a zrobili nawet z tego zastępstwo! (z normalnego planu został jedynie wf na którym nie ćwiczę. więc zostałam w domu)

Kobity śnieg ZNOWU sypie! Wyszłam na miacho, bo miałam załatwić sobie badanie komputerowe wzroku na drugim końcu miasta a tu śnieg! Dobrze, że chociaż miałam kurtkę skórzaną a nie płaszczyk, ale w balerinach za to byłam ;o No i oczywiście okazało się, że okulista zamknięty- robią chodnik i nie ma jak przejść

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Edytowane przez ImmortalLover
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:06
ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:02   #3401
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Następna miejscówka do odstrzału po thanatosie
Dobrze, że w ogóle wysyłają , bo od th. - niekoniecznie
a to th nie wysyła?

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Hejloł !

A suche brokken {nie wiem jak to po polsku } na odkłaczenie je, czy męczysz ją pastą ?!

No tak - na świnkach to ja się nie znam i nie mam rozeznania. W "moim" sklepie to tylko dla psów i kotów. Pamiętam, że jest duża oferta dla gryzoni na ZooPlus, no i na Krakvet. W tym drugim to musisz jedynie : "za pobraniem" zamawiać. Pisałam, że Animalia droga, mając na uwadze koty i psy.

Uff ! To fajnie !

A ja przedwczoraj znalazłam "normalne" buty ! Na płaskim obcasie, takie do latania po kamieniach. Przede wszystkim : z prawdziwej skóry. I w całym sklepie nie było butów z golfem... Normalne jedynie.
Nie mierzyłam i nie kupiłam, bo - jak zwykle - cała opatulona byłam i grube skarpety na nogach. Ale jest spory wybór i pewnie coś dobiorę.

Pewnie, tak jak i na nas, na nią też wahania pogodowe źle wpływają.

Jak fajnie działa, to co się przejmujesz - używaj ! Zauważyłam już, że często osąd na podstawie napisanego składu kosmetyków jest sprzeczny z rezultatem ich działania.

A mnie już ta wulkaniczna chmura zaczyna wnerwiać ! Oczywiście nie aż tak, jak tych ludzi zmuszonych do koczowania na lotniskach, ale jednak. Nowa karta bankowa , wysłana w ubiegły poniedziałek, do dzisiaj nie dotarła. Jestem w związku z tym niewypłacalna. Wczoraj dostałam maila, że ważne dokumenty jeszcze nie doleciały do adresata. Mogę przez to parę spraw zawalić. Wysłałam w ubiegły czwartek. Za to list z Kanady w ciągu trzech dni doleciał. Czyżby chmura działała wybiórczo ?! Zaczynam wierzyć w informację na temat doświadczeń naszego byłego wschodniego sąsiada w temacie "sterowanie pogodą".

Pozdrawiam
ja mojego psa nie zaoptrauję tylko mama
a mój pies to taką malutką karme ma na 3 miesiące więc
paczki za pobraniem się nie opłacają...

a no bo przy moich tak suchych włosach nie chciałabym ich dodatkowo podsuszać

Cytat:
Finlora- taaa... sory, ale kobiety nauczycielki są gorsze chyba od nauczycieli mężczyzn ;o wiecznie im nic nie pasuje. Co gorsza jeśli są starymi pannami
Karola- mnie cieszy fakt, że już tylko 6 dni 'roboczych' do weekendu majowego z czego jeden to jakieś zajęcia z psychologiem dziś też nam fajnie zrobili :/ mieliśmy mieć 2angielskie a zrobili nawet z tego zastępstwo! (z normalnego planu został jedynie wf na którym nie ćwiczę. więc zostałam w domu)

Kobity śnieg ZNOWU sypie! Wyszłam na miacho, bo miałam załatwić sobie badanie komputerowe wzroku na drugim końcu miasta a tu śnieg! Dobrze, że chociaż miałam kurtkę skórzaną a nie płaszczyk, ale w balerinach za to byłam ;o No i oczywiście okazało się, że okulista zamknięty- robią chodnik i nie ma jak przejść
a no co prawda to prawda nauczyciele nie są tak wredni jak nauczycielki bardziej wyrozumiali i lajtowi są
nauczycielki to najczęściej straszne jędze

dzisiaj będę 1 raz testowac yes to carrots wykonczyłam kallosa

dostałam zamówienie z Bu
i tak patrzę, ze ja to wszystko muszę sama zrobic i juz mam dosc
tym bardziej, ze będę musiała instrukcje z neta drukowac czy cos
Stary 2010-04-22, 16:03   #3402
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

No na szczęście A potem tydzien wolnego, tzn w sumie to wiecej jak nie brać pod uwage 7 maja

Stary 2010-04-22, 16:44   #3403
Mirelkaaa
Zakorzenienie

dobra mimo tego, ze nie mam czasu to zmieszałam peeling i tonik PHA
tylko nie kumam po co kupowałam tą zlewke, bo w instrukcji ani raz o niej nie wspomnieli
tak samo jak o patyczku do mieszania, który był w zestawie

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-04-22 o 16:56
Stary 2010-04-22, 17:56   #3404
ImmortalLover
Zakorzenienie

Pewnie będę musiała iść tego 7maja do szkoły :/

i farbowałam znowu włosy-kolejny błąd...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Edytowane przez ImmortalLover
Czas edycji: 2010-04-22 o 17:57
ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 18:00   #3405
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Minął kolejny dzień, całe szczęście, że jutro piątek - już nie mogę się doczekać Zastanawiam się czy by nie wybrać się w sobotę do fryzjera podciąć te moje pędzelki co mi się takie po tej trwałej zrobiły
Miałam kasę i już nie mam - do Natury zajrzałam po pracy

Deszcz u mnie pada

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-22 o 18:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 18:25   #3406
'Estelle'

Cytat:
Bobki
Chrupki
Ja Ci powiem, że kiedyś to dawałam mu pastę, a teraz to już nic nie daję
Ale jak Twoje kotki wychodzące, to wydaje mi się, że nie trzeba im dawać dodatkowo, bo one na dworze trawki pojedzą
Mój Ryr, jak go czasem wyprowadzam to od razu na trawę się rzuca jak dziki i żre
Cytat:

Pozdrawiam
Bo oni naprawdę potrafią
Podobno były kiedyś w Moskwie jakieś zawody, czy coś, a to na burzę się zbierało... polatali samolotami i przegonili... nie mam czasu szukać publikacji, ale było
Cytat:
a to th nie wysyła?
Raz wysyła a raz nie wysyła... nigdy nie wiesz, co Ci się trafi
Z kompletnością paczek też różnie bywa
Cytat:
Hej

Minął kolejny dzień, całe szczęście, że jutro piątek - już nie mogę się doczekać Zastanawiam się czy by nie wybrać się w sobotę do fryzjera podciąć te moje pędzelki co mi się takie po tej trwałej zrobiły
Miałam kasę i już nie mam - do Natury zajrzałam po pracy
No ja w sobotę idę... chociaż teraz mi trochę szkoda, bo idzie ciepłe, to mogłabym sobie w rozpuszczonych trochę pochodzić i polansować ... ale klamka zapadła

A co tam w Naturze nakupiła, hę ???

Stary 2010-04-22, 18:33   #3407
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Na jaki kolor i czemu błąd?

Cytat:
No ja w sobotę idę... chociaż teraz mi trochę szkoda, bo idzie ciepłe, to mogłabym sobie w rozpuszczonych trochę pochodzić i polansować ... ale klamka zapadła
To może i ja pójdę?
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Twoje zdjęcie po fryzjerze

Cytat:
A co tam w Naturze nakupiła, hę ???
Jakąś odżywkę do włosów Artiste do przetestowania (tania, 4,50, więc jak będzie do kitu to niewielki wydatek ), tusz Essence Multi Action (właśnie się umalowałam - super efekt daje tylko jakiś taki gęstawy jest) i puder w kamieniu Rimmel (promocja była ) - to już wszystko (na dziś)
Aha, dzisiaj się już nie oparłam frytkom - do tej pory powstrzymywało mnie to, że nie miałam w portfelu drobnych a dzisiaj po zakupach w Naturze akurat zostało mi na małą porcję frytek z ketchupem
Stary 2010-04-22, 18:51   #3408
'Estelle'

Cytat:

Deszcz u mnie pada
A u mnie słoneczko [znowu] ale zimno
Cały dzień w kratkę...
Cytat:
Na jaki kolor i czemu błąd?
O, też właśnie miałam zapytać
Jak się opitolę to zrobię sie na czarno
Cytat:
To może i ja pójdę?
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Twoje zdjęcie po fryzjerze
O Tyyyyyyyyyyy
Cytat:
Jakąś odżywkę do włosów Artiste do przetestowania (tania, 4,50, więc jak będzie do kitu to niewielki wydatek ), tusz Essence Multi Action (właśnie się umalowałam - super efekt daje tylko jakiś taki gęstawy jest) i puder w kamieniu Rimmel (promocja była ) - to już wszystko (na dziś)
Aha, dzisiaj się już nie oparłam frytkom - do tej pory powstrzymywało mnie to, że nie miałam w portfelu drobnych a dzisiaj po zakupach w Naturze akurat zostało mi na małą porcję frytek z ketchupem
O, to nieźle zaszalałaś
Też mam ten tusz i całkiem niezły jest
Ja w tym miesiącu postaram się już nic nie kupić ale w maju mam już plan zakupów

Stary 2010-04-22, 18:58   #3409
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie słoneczko [znowu] ale zimno
Cały dzień w kratkę...
U mnie tak samo, jak wyszłam z domu to żałowałam, że nie założyłam zimowych butów zamiast tych dziecinnych cichobiegów

Cytat:
O, też właśnie miałam zapytać
Jak się opitolę to zrobię sie na czarno
Wiesz jak ja bym chciała znowu mieć czarne włosy... pamiętam, że strasznie się sobie podobałam w ciemnych, o wiele bardziej niż w blond - taka bardziej tajemnicza byłam

Cytat:
O Tyyyyyyyyyyy
O jaaaaaaaaaaaa

Cytat:
O, to nieźle zaszalałaś
Też mam ten tusz i całkiem niezły jest
Ja w tym miesiącu postaram się już nic nie kupić ale w maju mam już plan zakupów
... zaszalałam
A promocja pudru Rimmela polegała na tym, że były 2 w cenie 1 - ciekawe kiedy ja to zużyję Ale przynajmniej odcien wybrałam dobry (chyba)
Ja też bym już nic nie kupowała ale kusi mnie ten Twój BB Cream - ile on kosztował? Chyba, że w maju kupię
Za pędzelki płaciłam w kwietniu czy w marcu?
Stary 2010-04-22, 19:08   #3410
Mirelkaaa
Zakorzenienie

a no to ja jeszcze zamawiałam od th za czasów kiedy powaznie traktował sklep
i tak mnie nic u niego nie kusi, bo kosmetyki od th poszły do kosza, bo praktycznie w ogóle nie zuzyłam

Asia tylko ja Ciebeie proszę jak juz musisz i nie ma odwrotu (ale przemysl to jeszcze) to idź do naprawdę dobrego fryzjera
oddania Twoich włosów w ręce fryzjera, to jak oddanie dziecka opiekunce
tez mam porównania
Stary 2010-04-22, 19:13   #3411
'Estelle'

Cytat:
U mnie tak samo, jak wyszłam z domu to żałowałam, że nie założyłam zimowych butów zamiast tych dziecinnych cichobiegów
Ja cały dzień [na spacerkach] w zimowych kopytkach pomykam

Cytat:
... zaszalałam
A promocja pudru Rimmela polegała na tym, że były 2 w cenie 1 - ciekawe kiedy ja to zużyję Ale przynajmniej odcien wybrałam dobry (chyba)
Ja też bym już nic nie kupowała ale kusi mnie ten Twój BB Cream - ile on kosztował? Chyba, że w maju kupię
Za pędzelki płaciłam w kwietniu czy w marcu?
Pędzle w marcu.
Za BB Cream dałam jakieś 5 czy 6$ z wysyłką.
Teraz trochę podrożał ale trzeba pamiętać, że ma 60 ml pojemności, czyli 2 razy więcej niż zwykły podkład.

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
i tak mnie nic u niego nie kusi, bo kosmetyki od th poszły do kosza, bo praktycznie w ogóle nie zuzyłam

Asia tylko ja Ciebeie proszę jak juz musisz i nie ma odwrotu (ale przemysl to jeszcze) to idź do naprawdę dobrego fryzjera
tez mam porównania

Idę do bodaj najlepszego, o jakim słyszałam.
Już kiedyś do niego poszłam, bo chciałam grzywkę, ale on mi na to, że nie obetnie, bo tylko krzywdę sobie tym zrobię ponieważ moje włosy są przyzwyczajone do innego ułożenia i grzywka nie będzie dobrze leżeć. Tak więc wygląda na to, że zna się na rzeczy
Generalnie nawet jak się umawiałam, to powiedział, że najpierw ze mną pogada o fryzurze, bo może tak być, że to co sobie wymyśliłam nie będzie dla mnie dobre

Stary 2010-04-22, 19:13   #3412
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cały dzień [na spacerkach] w zimowych kopytkach pomykam
No, a kiedy ja wreszcie kupiłam jakieś wiosenne buty to się zimno zrobiło

Cytat:
Pędzle w marcu.
Za BB Cream dałam jakieś 5 czy 6$ z wysyłką.
Teraz trochę podrożał ale trzeba pamiętać, że ma 60 ml pojemności, czyli 2 razy więcej niż zwykły podkład.
W marcu powiadasz... to może jednak coś kupię
Jak go zobaczysz na ebayu to daj znać - będę miała chwilę, żeby się zastanowić
Stary 2010-04-22, 19:17   #3413
'Estelle'

Cytat:
No, a kiedy ja wreszcie kupiłam jakieś wiosenne buty to się zimno zrobiło
Ale to tylko chwilowo, więc się nie martw
Cytat:
W marcu powiadasz... to może jednak coś kupię
Jak go zobaczysz na ebayu to daj znać - będę miała chwilę, żeby się zastanowić
No jest cały czas, nawet u tego samego sprzedawcy

Stary 2010-04-22, 19:22   #3414
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to tylko chwilowo, więc się nie martw
Ja ostatnio cały czas słyszę, że przez te wybuchy wulkanów będzie bardzo zimne lato

Cytat:
No jest cały czas, nawet u tego samego sprzedawcy
Gdzie? Ja w takim razie ślepa jestem, pokaż
Stary 2010-04-22, 19:25   #3415
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie będę musiała iść tego 7maja do szkoły :/

My chyba wychodzimy gdzies tego dnia z klasą

Czemu błąd?

Cytat:

tez mam porównania

Stary 2010-04-22, 19:28   #3416
'Estelle'

Cytat:
Ja ostatnio cały czas słyszę, że przez te wybuchy wulkanów będzie bardzo zimne lato

Gdzie? Ja w takim razie ślepa jestem, pokaż
E tam, ja nie wierzę w to lato. zresztą, będzie jakie ma być

Elemong se wpisz w ebaya wyszukiwarkę

Stary 2010-04-22, 19:32   #3417
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, ja nie wierzę w to lato. zresztą, będzie jakie ma być

Elemong se wpisz w ebaya wyszukiwarkę
No właśnie wpisywałam i nic nie było

Edit. A teraz jest
To jest to? http://cgi.ebay.pl/Elemong-Blemish-B...item1c0cc60ea3

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-22 o 19:33
Stary 2010-04-22, 19:52   #3418
'Estelle'

Cytat:
No właśnie wpisywałam i nic nie było

Edit. A teraz jest
To jest to? http://cgi.ebay.pl/Elemong-Blemish-B...item1c0cc60ea3
Tak, to ten krem

Idę oporządzić Yao jak dobrze pójdzie, to wracam za pół godzinki

Stary 2010-04-22, 19:57   #3419
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to ten krem

Idę oporządzić Yao jak dobrze pójdzie, to wracam za pół godzinki
Ooo, szkoda, za pół godzinki już mnie tu nie będzie
W takim razie do następnego
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie marudna i szybciutko pójdzie spać
Stary 2010-04-22, 20:17   #3420
'Estelle'

Cytat:
Ooo, szkoda, za pół godzinki już mnie tu nie będzie
W takim razie do następnego
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie marudna i szybciutko pójdzie spać
Hehehe, jeszcze jesteś
Marudna nie jest, ale ma fazę na wiercenie i podśpiewajki, więc leży na łóżku i gada po swojemu... ale dobrze, że nie wyje
Zostawiłam ją samą [zazwyczaj leżę obok] - niech się tam dalej powydzicza i może sama zaśnie
Już raz się tak udało, więc może i dzisiaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości