|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
pociesza mnie fakt, ze to juz ostatni dzien i zaraz weekand. Za to w pon mam luz i na pózną godzine także można odespać troche jak się w niedziele zabalowało
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja niestety muszę uciekać ![]() Ale chyba jutro będę |
||
|
|
|
#3393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
codziennie na 8 ![]() Cytat:
przeciez były po 1,50$---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Asiu miałabym taką prośbę ![]() od dawna stosuję taki krem do włosów, bo dosc fajnie wygładza daje ociupinkę na opuskzi palców i wygładzam nim włosy jakis czas temu zerknęłam na skład moim amatorskim okiem i myslę, ze skład nienajciekawszy i moze wysuszac zerkłabys jak znajdziesz czas? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...creme-gel.html |
||
|
|
|
#3394 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
.W dodatku podczas karmienia zadzwonił domofon, ulotki i całe zasypianie szlag trafił ![]() A najlepsze było w poniedziałek - leżę, karmię i przyszedł TŻ, chciał oglądać Apocalypto, przełączył kanał, a tam właśnie gonili po dżungli świnię... świnia zakwiczała, a Yao o tak ----> choć już prawie spała... i godzina wiercenia... dobrze, że nie ryczała i tylko się uśmiechała i machała odnóżami Ostatecznie po pół godzinie radosnego kopania zostawiłam ją samą na łóżku a po kolejnej pół godzinie sama zasnęła ![]() Cytat:
![]() Ten krem nie powinien wysuszać, on ma juz na samym początku składu zestaw substancji nawilżających
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-04-21 o 20:35 |
||
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Asia zapomniałam Ci wkoncu napisac, ze zamówienie z Bu składalam jakos 11 kwietnia |
|
|
|
|
#3396 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
|
Cytat:
![]() Dobrze, że w ogóle wysyłają
|
|
|
#3399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejloł !
Cytat:
No tak - na świnkach to ja się nie znam i nie mam rozeznania. W "moim" sklepie to tylko dla psów i kotów. Pamiętam, że jest duża oferta dla gryzoni na ZooPlus, no i na Krakvet. W tym drugim to musisz jedynie : "za pobraniem" zamawiać. Pisałam, że Animalia droga, mając na uwadze koty i psy. Cytat:
Cytat:
Nie mierzyłam i nie kupiłam, bo - jak zwykle - cała opatulona byłam i grube skarpety na nogach. Ale jest spory wybór i pewnie coś dobiorę. Cytat:
Jak fajnie działa, to co się przejmujesz - używaj ! Zauważyłam już, że często osąd na podstawie napisanego składu kosmetyków jest sprzeczny z rezultatem ich działania. A mnie już ta wulkaniczna chmura zaczyna wnerwiać ! Oczywiście nie aż tak, jak tych ludzi zmuszonych do koczowania na lotniskach, ale jednak. Nowa karta bankowa , wysłana w ubiegły poniedziałek, do dzisiaj nie dotarła. Jestem w związku z tym niewypłacalna. Wczoraj dostałam maila, że ważne dokumenty jeszcze nie doleciały do adresata. Mogę przez to parę spraw zawalić. Wysłałam w ubiegły czwartek. Za to list z Kanady w ciągu trzech dni doleciał. Czyżby chmura działała wybiórczo ?! Zaczynam wierzyć w informację na temat doświadczeń naszego byłego wschodniego sąsiada w temacie "sterowanie pogodą". Pozdrawiam |
||||
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora- taaa... sory, ale kobiety nauczycielki są gorsze chyba od nauczycieli mężczyzn ;o wiecznie im nic nie pasuje. Co gorsza jeśli są starymi pannami
![]() Karola- mnie cieszy fakt, że już tylko 6 dni 'roboczych' do weekendu majowego z czego jeden to jakieś zajęcia z psychologiem dziś też nam fajnie zrobili :/ mieliśmy mieć 2angielskie a zrobili nawet z tego zastępstwo! (z normalnego planu został jedynie wf na którym nie ćwiczę. więc zostałam w domu)Kobity śnieg ZNOWU sypie! Wyszłam na miacho, bo miałam załatwić sobie badanie komputerowe wzroku na drugim końcu miasta a tu śnieg! Dobrze, że chociaż miałam kurtkę skórzaną a nie płaszczyk, ale w balerinach za to byłam ;o No i oczywiście okazało się, że okulista zamknięty- robią chodnik i nie ma jak przejść
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-04-22 o 14:06 |
|
|
|
#3401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mój pies to taką malutką karme ma na 3 miesiące więc ![]() paczki za pobraniem się nie opłacają... a no bo przy moich tak suchych włosach nie chciałabym ich dodatkowo podsuszać Cytat:
![]() nauczycielki to najczęściej straszne jędze ![]() dzisiaj będę 1 raz testowac yes to carrots wykonczyłam kallosadostałam zamówienie z Bu i tak patrzę, ze ja to wszystko muszę sama zrobic i juz mam dosc ![]() tym bardziej, ze będę musiała instrukcje z neta drukowac czy cos |
|||
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem tydzien wolnego, tzn w sumie to wiecej jak nie brać pod uwage 7 maja
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mimo tego, ze nie mam czasu to zmieszałam peeling i tonik PHA
![]() tylko nie kumam po co kupowałam tą zlewke, bo w instrukcji ani raz o niej nie wspomnieli tak samo jak o patyczku do mieszania, który był w zestawie
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-22 o 16:56 |
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie będę musiała iść tego 7maja do szkoły :/
i farbowałam znowu włosy-kolejny błąd...
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-04-22 o 17:57 |
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Minął kolejny dzień, całe szczęście, że jutro piątek - już nie mogę się doczekać Zastanawiam się czy by nie wybrać się w sobotę do fryzjera podciąć te moje pędzelki co mi się takie po tej trwałej zrobiły ![]() Miałam kasę i już nie mam - do Natury zajrzałam po pracy ![]() Deszcz u mnie pada ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-22 o 18:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 | |||
|
|
Cytat:
Chrupki ![]() Ja Ci powiem, że kiedyś to dawałam mu pastę, a teraz to już nic nie daję ![]() Ale jak Twoje kotki wychodzące, to wydaje mi się, że nie trzeba im dawać dodatkowo, bo one na dworze trawki pojedzą Mój Ryr, jak go czasem wyprowadzam to od razu na trawę się rzuca jak dziki i żre Cytat:
Podobno były kiedyś w Moskwie jakieś zawody, czy coś, a to na burzę się zbierało... polatali samolotami i przegonili... nie mam czasu szukać publikacji, ale było Raz wysyła a raz nie wysyła... nigdy nie wiesz, co Ci się trafi ![]() Z kompletnością paczek też różnie bywa ![]() Cytat:
![]() A co tam w Naturze nakupiła, hę ???
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Na jaki kolor i czemu błąd?
![]() Cytat:
![]() Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Twoje zdjęcie po fryzjerze Jakąś odżywkę do włosów Artiste do przetestowania (tania, 4,50, więc jak będzie do kitu to niewielki wydatek ), tusz Essence Multi Action (właśnie się umalowałam - super efekt daje tylko jakiś taki gęstawy jest) i puder w kamieniu Rimmel (promocja była ) - to już wszystko (na dziś) ![]() Aha, dzisiaj się już nie oparłam frytkom - do tej pory powstrzymywało mnie to, że nie miałam w portfelu drobnych a dzisiaj po zakupach w Naturze akurat zostało mi na małą porcję frytek z ketchupem |
|
|
|
|
#3408 | ||
|
|
A u mnie słoneczko [znowu] ale zimno
![]() Cały dzień w kratkę... O, też właśnie miałam zapytać Jak się opitolę to zrobię sie na czarno Cytat:
Cytat:
![]() Też mam ten tusz i całkiem niezły jest Ja w tym miesiącu postaram się już nic nie kupić ale w maju mam już plan zakupów
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo, jak wyszłam z domu to żałowałam, że nie założyłam zimowych butów zamiast tych dziecinnych cichobiegów
![]() Cytat:
![]() O jaaaaaaaaaaaa ![]() Cytat:
![]() A promocja pudru Rimmela polegała na tym, że były 2 w cenie 1 - ciekawe kiedy ja to zużyję ![]() Ja też bym już nic nie kupowała ale kusi mnie ten Twój BB Cream - ile on kosztował? Chyba, że w maju kupię ![]() Za pędzelki płaciłam w kwietniu czy w marcu?
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
a no to ja jeszcze zamawiałam od th za czasów kiedy powaznie traktował sklep
i tak mnie nic u niego nie kusi, bo kosmetyki od th poszły do kosza, bo praktycznie w ogóle nie zuzyłam ![]() Asia tylko ja Ciebeie proszę jak juz musisz i nie ma odwrotu (ale przemysl to jeszcze oddania Twoich włosów w ręce fryzjera, to jak oddanie dziecka opiekunce ![]() tez mam porównania
|
|
|
|
#3411 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Za BB Cream dałam jakieś 5 czy 6$ z wysyłką. Teraz trochę podrożał ale trzeba pamiętać, że ma 60 ml pojemności, czyli 2 razy więcej niż zwykły podkład.---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Idę do bodaj najlepszego, o jakim słyszałam. Już kiedyś do niego poszłam, bo chciałam grzywkę, ale on mi na to, że nie obetnie, bo tylko krzywdę sobie tym zrobię ponieważ moje włosy są przyzwyczajone do innego ułożenia i grzywka nie będzie dobrze leżeć. Tak więc wygląda na to, że zna się na rzeczy Generalnie nawet jak się umawiałam, to powiedział, że najpierw ze mną pogada o fryzurze, bo może tak być, że to co sobie wymyśliłam nie będzie dla mnie dobre
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
No, a kiedy ja wreszcie kupiłam jakieś wiosenne buty to się zimno zrobiło
Cytat:
![]() Jak go zobaczysz na ebayu to daj znać - będę miała chwilę, żeby się zastanowić
|
|
|
|
|
#3413 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu błąd? ![]() Cytat:
|
|
#3416 | |
|
|
Cytat:
![]() Elemong se wpisz w ebaya wyszukiwarkę
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. A teraz jest To jest to? http://cgi.ebay.pl/Elemong-Blemish-B...item1c0cc60ea3 Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-22 o 19:33 |
|
|
|
|
#3418 | |
|
|
Cytat:
Idę oporządzić Yao jak dobrze pójdzie, to wracam za pół godzinki
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
|
Cytat:
![]() Marudna nie jest, ale ma fazę na wiercenie i podśpiewajki, więc leży na łóżku i gada po swojemu... ale dobrze, że nie wyje ![]() Zostawiłam ją samą [zazwyczaj leżę obok] - niech się tam dalej powydzicza i może sama zaśnie ![]() Już raz się tak udało, więc może i dzisiaj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

pociesza mnie fakt, ze to juz ostatni dzien i zaraz weekand. Za to w pon mam luz i na pózną godzine także można odespać troche jak się w niedziele zabalowało

przeciez były po 1,50$
choć już prawie spała... i godzina wiercenia... dobrze, że nie ryczała i tylko się uśmiechała i machała odnóżami 

z czego jeden to jakieś zajęcia z psychologiem
wykonczyłam kallosa