|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(
Cytat:
|
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Wiece co, w ogóle sobie nie radzimy, w ogóle! Ja juz sie umówiłam z kolega, widziałam się z nim..kiedyś kochałam się w nim 2 lata..ale ze strachu przed krzywdą balam sie wejsc w jakikolwiek związek. Na spotkaniu tez juz nie myslalam o nim jak dawniej..chociaz bylo bardzo milo. Dopiero związek z 'byłym' byl przełomem.
Potrafie juz normalnie usnąć, znów planuje jakis wyjazd na weekend...ale gdzies tam czasem myślę o nim, widomo Rozmawialam z jego kumplem..a ten powiedzial mi, ze sam nie poznaje jego zachowania. Odizolowal sie od wszystkich, ciezko go z domu wyciagnac, a jeszcze cieżej sie znim rozmawia.. strasznie to przezywa..a sam odszedł. Poiwedział jeszcze co wnioskuje z jego kilku słow, które udało mu sie z niego wyciagnac to wychodzi na to...ze on chce ze mna byc, ale nie moze. Moze kryje sie za tym cos powaznego, cos co bałby sie, ze zrujnuje nasz zwiazek..Facet przeciez zawsze mysli, ze wie lepiej i zrobi lepiej...bo kur..wa! lepiej jak my sie nie dowiemy o co chodzi. Napisałam do niego wczoraj smsa.. o tresci 'czy mam miec jeszcze jakiekolwiek nadzieje" (bo bez sensu jest to jego myslenie, brak zdecydowania, albo jest ze mna, albo nigdy nie ebdzie, mnie by sie lepiej zylo) to odpisał... ze wie, i ze chce zebym je miała..duzo mysli o mnie i chce zebym je miała, nawet jesli wygloda to tak, ze on ich nie ma. Strasznie sie tez z tym ma bo to widac:/... a ja nadal powodu nie znam... Jego kumpel sam tego nie ogarnia, bo mowil, ze jak nas poznal to nie widzial pary, ktora dazylaby sie taka miloscia...zaufaniem i w ogole..poswieceniem. Nawet z ta przerwą 80 km. Haha dzisiaj kolejny lód..troche kalorii nie zaszkodzi ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie od rana coś naszło na słuchanie piosenek z tamtych lat
i na zdjęcia chociaz mam na kompie all ukryte zeby mnie nie korciło, żenada ![]() wogole dobija mnie ta pogoda gzie to słonce nuda nuda nuda
|
|
#4804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamiast słuchania wspólnych piosenek, to polecam np. Glorię Gaynor - I will survive... Mnie podnosiła na duchu kiedy przeżywałam rozstanie i wiedziałam, że nie ma bata - dam radę, bo silna ze mnie dziewucha a nie jakaś beksa co płacze po kątach...
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym chcialybyscie zeby facet rzucil dla Was cale dotychczasowe zycie i byl wpatrzony jak w obrazek , obsesyjnie osaczal ??? NIE SADZE. Postawcie sie w ich sytuacji czasem i robcie cos by to zmienic
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okropne to było ...teraz siedze i znowu mysle o nim czy sie odezwie dlaczego nie odpisał... najbardziej to sie boje weekendów i wakacji ... znowu ten strach mnie naszedł ehhh beznadzieja... ![]() chociaz ... jest lepiej niz np w piatek dzien po tych rewelacyjnych wiadomosciach jakimi mnie obdarzył :/ Mam takie cos ze jak dzis zobaczylam fajnego goscia mysle sobie przeciez z nim tez mogło by byc fajnie ... ale jak przypomnę sobie JEGO znowu zmuła i obrzydzenie ze mogłam tak pomyslecA tak na marginesie dzis zakupiłam 2 soki jabłkowe żubrówke i będę pić z kolezanka watpie czy mi to pomoze wrecz przeciwnie no ale... Edytowane przez ewcia1822 Czas edycji: 2010-04-27 o 16:21 |
|
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
wbijam do was na ta zubrowke
![]()
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Do Lunaa20 Heh mój to samo się podobno zachowuje zasnuty chodzi całymi dniami, w domu nie siedzi zeby nikt go nie wypytywal tylko cały czas gdzies chodzi nie rozumiem tego... mam wrazenie ze to moze przez to sie rozstal bo nie moze pracy znalezc i mysli ze mnie to denerwuje ale tak nie jest ... przeciez pieniadze nie sa najwazniejsze... Edytowane przez ewcia1822 Czas edycji: 2010-04-27 o 16:28 |
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam
Chociaz wiem ze to nie najlepszy sposób na smutki ale co tam !
|
|
|
|
#4810 |
|
Zadomowienie
|
to dokad mam helikopter zamawiac ?
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
Rzeszów
![]() Chyba mi sie humor poprawia ciekawe na jak dlugo... |
|
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
moj tez podobno plakal, a ten placz to przez to ze skrzywdzil kogos kto na to nie zaslugiwal stad te lzy i poczucie winy, nic wiecej!!!
nie wmawiajcie soie zegos czego nie ma skoro odszedl to znaczy ze przestal widziec przyszlosc przy was, kazdy ma prawo do lez porzycony jak i porzucajacy, to sa emocje i kazdemu sie udzielaja Rzeszow juz robie rezerwacje na helikopter chce miejsce dla VIPa wiec nie wiem czy dzis dolece bo wiadomo w PL ViPow coniemiara
|
|
#4814 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś do mojego pojechałam przeprosiłam za wszystkie grzechy, postanowiłam poprawę... pokazałam, że wiele rozumiem, na podstawie wielu sytuacji... że wiem, co jest dla niego ważne i to zmienię, że dam mu czas...a on powiedział, że się zastanowi, jak pytałam, czy mnie kocha, odpowiedział, że tak... pocałował w czoło...
2 godziny później napisałam mu tylko sms-a, żeby mi zaufał, że obiecuję, że go nie zawiodę. A on mi odpisał, że nie zmieni zdania..... ja p**dole.... czuję się okropnie, umieram od środka... po prostu czuję,że nie wstanę.... zabił mnie... zabił... |
|
|
|
#4815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odzywaj się do niego nie bądź nachalna.. nikt takich ludzi nie lubi a zwłaszcza faceci, będziesz w jego oczach desperatką a takiej to chyba by nie chciał kazdy chce silą kobietę a nie taką która płacze lamentuje nawiedza w domu i wypisuje ja to jzu wiem i po rozstaniu NIC nie napisałam nie pojechałam nic koniec to koniec, wyżej się cenie... nie bede sie narzucać i prosić o uczucia... nie to nie.. nie chce być w jego oczach jakimś płaczącym popychadłem a on znów pan i władca sytuacji oooo rzuciłem ją a ta za mną jeszze wyje, jestem wspaniały. to gdzie te %? tez zamówie helikopter albo zabiore sie z maczupikczu
|
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
nie plakałam, ani nie prosiłam. po prostu przeprosiłam za swoje winy. tylko tyle.
jak to k**wa przeżyć? jak? Edytowane przez sunset girl Czas edycji: 2010-04-27 o 19:22 |
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kazda z nas czeka ten jeden jedyny ![]() a czy warto byc z kims kto nas nie chce albo się wacha?hmm.. ja bym wołała czuć się pewnie na 100% .
|
|
|
#4819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh dosłownie worek bez dna! Ciekawe czego sie doczekam..jak będe miec nadzieje, o która mnie sam prosił...
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
ale czy wy też tak się oddawałyście całkowicie w tych związkach? jemu? ja go uwielbiałam całego, kompletnie się nie krępowalismy siebie, swoich problemów, kompleksów, w ogóle uwielbiałam się z nim kochać... było nam cudownie w tej kwestii (zresztą nie tylko w tej), wiem, że to nie jest najważniejsze, tylko po prostu to dla mnie było bardzo ważne.....
|
|
|
|
#4821 |
|
Rozeznanie
|
tombak - 5 lat po kimś rozpaczałaś? Możesz coś dokładniej opowiedzieć?
|
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
Sunset - ja też tego swojego palanta uwielbiałam, każdy fragment ciała,mogłam się na niego po prostu gapić i nic nie robić. Seks też był super. Boję się że czy jeszcze kogoś w ten sposób pokocham. Te które znają sprawę, wiedzą jaka to świnia, ale ja nic nie mogłam poradzić na swoje uczucia.
U Ciebie może jeszcze coś się zmieni,on zatęskni,nie wierzę że z dnia na dzień Cię przestał kochać. Spokojnie. Tu była taka jedna dziewczyna,co ja chłopak rzucił po 8 latach i wrócił po m-cu, pisała mi na gg. Może Twój tez potrzebuje trochę czasu żeby zrozumieć, ona nie pisała, Ty też wytrzymaj teraz. To że poszłaś przeprosić uważam że było w porządku, jeśli nie docenił niech sam teraz przyjdzie na kolanach. |
|
|
|
#4824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczy, usta głos ..usmiech... pokochałam I tez sie zastanawiam, czy bede umiala tak jeszcze kiedyś.. Ja sie po poprzedniej porażce 'leczyłam' ponad 2 lata... Wiec oby mu przeszło..bo zginę:P w sensie, ze bede sie bała pokochac kogos innego... a nie o nim np zapomniec.. Ale ja nawet nie chce
|
|
|
#4826 |
|
Rozeznanie
|
nie wierzę, bym mogła mieć z kimś jeszcze takie relacje, takie podejście do drugiej osoby i takie zaufanie.
nie wierzę. na pewno nikomu innemu się tak nie oddam. boję się tej kolejnej nocy... boję się jutra... nie mam siły na jutro... boję się, że zawalę studia... tyle już w życiu straciłam... a on był najwazniejszy... |
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem wam ze kolejne związki były lepsze, coraz lepsze, kazdy był bardziej doijrzalszy no po prostu lepszy ! ![]() i co z tego jak znow jestem sama miej siły musisz miećx gdzies czeka twoja miłosc wiec biez się w garść bo możesz ją przegapić ![]()
|
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
to nie jest moje pierwsze rozstanie... jestem w masakrycznym szoku.
|
|
|
|
#4829 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie dołączam do grona porzuconych przez faceta.. Wiem doskonale, że będzie mi ciężko, wiem też że będę chciała się odezwać, napisać Ale wiem też, że tego nie zrobię To było drugie porzucenie przez tego samego faceta, drugie i ostatnie po 3 latach bycia razem Potrzebuję wsparcia, zrozumienia i myślę, że chyba lepiej niż tu trafić nie mogłam Pomożecie?
|
|
|
|
#4830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
taa mam tak samo ja ty[chcialo by sie zaspiewac czuje sie jak bym czytala swoje mysli sunset ![]() no i lipa helikopter odlecial i nie wpadne na zubrowke
Edytowane przez maczupikczu Czas edycji: 2010-04-27 o 21:44 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Rozmawialam z jego kumplem..a ten powiedzial mi, ze sam nie poznaje jego zachowania. Odizolowal sie od wszystkich, ciezko go z domu wyciagnac, a jeszcze cieżej sie znim rozmawia.. strasznie to przezywa..a sam odszedł. Poiwedział jeszcze co wnioskuje z jego kilku słow, które udało mu sie z niego wyciagnac to wychodzi na to...ze on chce ze mna byc, ale nie moze. Moze kryje sie za tym cos powaznego, cos co bałby sie, ze zrujnuje nasz zwiazek..Facet przeciez zawsze mysli, ze wie lepiej i zrobi lepiej...bo kur..wa! lepiej jak my sie nie dowiemy o co chodzi. Napisałam do niego wczoraj smsa.. o tresci 'czy mam miec jeszcze jakiekolwiek nadzieje" (bo bez sensu jest to jego myslenie, brak zdecydowania, albo jest ze mna, albo nigdy nie ebdzie, mnie by sie lepiej zylo) to odpisał... ze wie, i ze chce zebym je miała..duzo mysli o mnie i chce zebym je miała, nawet jesli wygloda to tak, ze on ich nie ma. Strasznie sie tez z tym ma bo to widac:/... a ja nadal powodu nie znam... Jego kumpel sam tego nie ogarnia, bo mowil, ze jak nas poznal to nie widzial pary, ktora dazylaby sie taka miloscia...zaufaniem i w ogole..poswieceniem. Nawet z ta przerwą 80 km.
i na zdjęcia
nuda nuda nuda

Chociaz wiem ze to nie najlepszy sposób na smutki ale co tam !