Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 10:09   #421
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiecie co zrobił maz jak wstał powiedzial dziendobry i pogłaskał mnei po brzuchu ........
Mój tż bardzo często trzyma mi rękę na brzuchu i głaska, ale to znaczy, ze nic nie znaczy

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:13   #422
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Natomiast co do koncertu.. fantastycznie... W stosunku do tego co pokazała Alicia to bilety byly za tanie Show nie do zapomnienia
zazdroszczę

Współczuję Wam dziewczyny tych powodzi ja mieszkam na pomorzu i u nas jest spokój, na szczęście Zastanawia mnie tylko jak działają samorządy żeby po tamtej gigantycznej powodzi w wakacje, po 10 lat nadal występowało takie zagrożenie

Anika, słodko

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:14   #423
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tez tak mysle...

hahahahah to sie wita z toba (wami ) jak moj maz wiec wiesz.. moze cos zasial

taaa zasial phi

jak my nic ten tego
dopiero wczoraj @ sie skonczyła a on wrocił w nocy z pracy nawet dobrze dobranoc nei powiedział i juz spał

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:14   #424
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Zróbcie sobie na spokojnie tak jak piszesz.
Tez mam nadzieję, ze przestanie padac w Polsce. Choc u nas jest spoko. dzis ejszcze nie padało, wody na ulicach też nie ma. wszędzie sucho
to zapraszam na slask.. u mnie woda stoi zalane chodniki itd... .. tragedia...
Stary 2010-05-18, 10:20   #425
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć laski
masakra z tą pogodą normalnie zimno i pada non stop dobrze że przynajmniej my nie musimy się martwić tymi podtopieniami , na szczęście nie ma u mnie żadnej rzeki w pobliżu , ale to co się dzieje to masakra

strippi gratki dla Julci
a mój misio dzisiaj kończy 4 miesiące , jejku już jest taaakiiii duuużżyy .... normalnie nie wiem kiedy to zleciało , chociaż dni mi się dłużą od tego siedzenia w domu .
dzisiaj miałam ciężką noc Dominik wstawał dwa razy na karmienie w nocy po za tym poszedł spać dopiero o północy i wstawał co co 2-2,5 godziny , nie wiem co mu się stało przecież nigdy tak nie miał , no... może raz albo dwa tak mu się zdarzyło ale jak był niemowlaczkiem , więc dzisiaj jestem padnięta
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:20   #426
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to zapraszam na slask.. u mnie woda stoi zalane chodniki itd... .. tragedia...
ech.. współczuje wam bardzo. Podobnie jak Gold zastanawiam się dlaczego nikt z tym nic nie zrobi. Dopiero jak zaczyna ludzi zalewac to ci wyskakują z workami z piaskiem itp. ech.. powinno się zapobiegac a nie potem znowu naprawiać.
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mój tż bardzo często trzyma mi rękę na brzuchu i głaska, ale to znaczy, ze nic nie znaczy
mój też szczególnie jak duże zjem wtedy mówi do naszych "czworaczków"

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:23   #427
rptrbj1978
Rozeznanie

u nas w kielcach spokojnie....ale smutno szrao i deszczowo
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:26   #428
aniaaa84
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
oj ja karmię i nie bardzo mogę
łykam jakieś witaminy dla mam karmiących
Czytałam ulotkę i masz rację musiałabyś konsultować z lekarzem, ja chyba kupię odżywkę z Waxa o której już Anika pisała i teraz Rosetka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Rosetko
kupowałaś w aptece czy w drogerii?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

mam pietra!!!!!
z 50metrów ode mnie płynie kłodnica i jak jechałam do pracy to widziąłam ze juz prawie wylewa!!!!

matko zaleje nas a my w takim dołku!!!

u mnie przestało padać i tato teraz jak przyjechał mówi, że poziom wody w rzeczce opada, ale tak czy siak strażacy w pogotowiu

Cytat:
wiem cos o tym jest tragedia... jest tak mokro ze ziemia sie osowa a koparki sie zapadaja, to jest poprostu tragedia.. nie dosc ze ludzi zalalo itd traca dobytki zycia to jeszcze ci co sie buduja maja przestoj i budowlancy traca... kazda robota wojtka ktora trwala dotychczas tydzien jest realizowana ponad 2 razy dluzej bo wszystko sie osypuje itd.. jest ciezko.. zamowienia leca na lep na szyje tragedia... nie wyobrazam siebie tego naszego remontu.. po zarabiscie ciezkiej zimie myslalam ze juz staniemy na nogi a widze ze tu dupa... dobrze ze ja dostaje kase z zusu to jest na rachunki itd... a jego kazdy grosz teraz jest na wage zlota.. no nic zrobimy remont tylko malego pokoju i zabieramy sie za wyprawke bo nie wiem ile to bedzie trwalo boje sie ryzykowac remont salonu jak sie okaze ze tak bedzie jeszcze w czerwcu (odpukac) poprostu to co sie dzieje z ta pogoda to tragedia...

masz taka?
http://www.dlarodzinki.pl/m/products..._oryginal.jpeg
bo mi sie spodobala i nie wiem czy zamowic
i gratulacje dla Julci

no tak moralniak jest
Martuś macie rację, lepiej zrobić remont na miarę możliwości finansowych i kupić wszystko co niezbędne dla Patryka, później sukcesywnie remontować resztę.
Podobno cały maj ma być taki deszczowy, burzowy aaa no i jeszcze wczoraj coś o gradobiciach wspominali

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię straszyć, ale kłodnica zalała już dwie dzielnice zabrza.
Oglądałam wczoraj w Tv...strasznie to wygląda

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ania, mam nadzieje, ze Was ominie

Martucha, będzie dobrze. Może rzeczywiście odłóżcie na razie remont salonu, ale spokojnie, trzeba poczekać jakieś 2-3tyg, żeby kryzys minął

AgatkaL - napisałam Ci o badaniu stwierdzającym ilość przeciwciał co do żółtaczki, gdzie będzie pewne, czy miałaś szczepienie czy nie.

A w Krk, też coraz gorzej, pada cały czas, mosty zamykają, Wiśle w zasadzie brakuje 2 metrów, żeby wylać - koszmar!
Musze dzwonić do rodziców jak tam u nich... zaczynam się bać...
Rzeczywiście Guciu wczoraj pokazywali fotki na Tvn 24 i Wisła szaleje, ale mam cichą nadzieję, że pomału zacznie się wszystko uspokajać

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosetko tak na prawdę to nigdy nic się nie zmieni, wczoraj media trąbiły o tym, że gdyby na bieżąco sprawdzać stan wałów, upuszczać wody ze zbiorników retencyjnych i naprawiać to co wyrządziły poprzednie powodzie to teraz nie byłoby potrzeby wydawać 3 razy więcej na odszkodowania...nic naszych władz nie jest w stanie nauczyć rozsądnego myślenia

dziewczyny ja ze szmatką latam co 5 min do kuchni i wycieram, zalało nam ścianę na której jest gniazdko elektryczne, między 12-13 ma przyjść gość z administracji pocykać fotki i wysłać materiał do ubezpieczyciela, to już 10 zalanie w tym roku ;] i jak tu robić remont
Stary 2010-05-18, 10:33   #429
kolanka
Zadomowienie

Dziwczyny to chyba nie jest taka prosta sprawa z tymi wałami, poniewaz jak w jednym roku naprawią jedno miesce, to w drugim znowu jest dziura i tak w kółko. POza tym, wody jest po porstu za duzo i nie ma bata, cześć zostanie podtopiona. A zbiorniki retencyjne, jak tu je budowac, jak wtedy zminia się środowisko bytowania zwierzat i ekolodzy też są przeciwni. Sprawa jest bardzo skomplikowana i niestey nikogo za ten stan rzeczy nie można winić .. jedynie deszcz.
Poza tym misata się rozbudowują i niestety wkraczaja w tereny podmokle lub zagrożone podtopieniami.

Kasiaher - przyjrzyj się dziąsełkom, może Dominik bedzie ząbkował i dlatego tak niespokojnie spał.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-05-18 o 10:38
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:35   #430
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś macie rację, lepiej zrobić remont na miarę możliwości finansowych i kupić wszystko co niezbędne dla Patryka, później sukcesywnie remontować resztę.
Podobno cały maj ma być taki deszczowy, burzowy aaa no i jeszcze wczoraj coś o gradobiciach wspominali

dziewczyny ja ze szmatką latam co 5 min do kuchni i wycieram, zalało nam ścianę na której jest gniazdko elektryczne, między 12-13 ma przyjść gość z administracji pocykać fotki i wysłać materiał do ubezpieczyciela, to już 10 zalanie w tym roku ;] i jak tu robić remont
no tak bo jak zrobie caly remont tzn glownie salon na cacy i sie okaze ze w czerwcu dalej bedzie sie ziemia osuwać i prace naziemne beda stac itd to wojtek nie ebdzie zarabial... a to niestety jak sie jest u siebie nie ma zawsze pensji jak sie duzo robi to sie duzo ma ale jak jest tak jak teraz to jest cieniutko tak bardzo ze az tragicznie...
wiec wole na pokojnie dla patryka wsyztko a my sie pomeczymy w tym zielonym pokoju...

jejku strasznie ale nic z pradem sie niedzieje zeby cie niekopnelo jak czsegos bedziesz uzywac... zeby przebic nie bylo...
to co sciana jest peknieta czy jak?
Stary 2010-05-18, 10:36   #431
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ech.. współczuje wam bardzo. Podobnie jak Gold zastanawiam się dlaczego nikt z tym nic nie zrobi. Dopiero jak zaczyna ludzi zalewac to ci wyskakują z workami z piaskiem itp. ech.. powinno się zapobiegac a nie potem znowu naprawiać.

mój też szczególnie jak duże zjem wtedy mówi do naszych "czworaczków"
Co do tych powodzi, to najbardziej mnie wkurza, że jak w 1997 roku była powódź, dużo się o tym mówiło, więc tą pomoc też było widać. A kilka lat później też była powódź, może już nie na taką skalę, ale też dużo osób ucierpiało. Sama miałam po kolana wody na podwórku i w całej piwnicy, bo wylały wody gruntowe i co? I nic! Nikt kompletnie się nie zainteresował. Ja mam na szczęście podpiwniczony dom, więc szkody były tylko tam, ale jak widziałam u sąsiadów, to oni mieli tyle wody w pokojach, bo na tym samym poziomie wybudowane. Nikt nam nie pomógł, sami sobie musieliśmy radzić. Nawet nie chcę sobie przypominać tego sajgonu jaki został jak woda opadła. Ale media nagłaśniają to co chcą i pomoc idzie tylko tam gdzie oni są, bo inaczej się to nie "opłaca".
Stary 2010-05-18, 10:38   #432
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć laski
masakra z tą pogodą normalnie zimno i pada non stop dobrze że przynajmniej my nie musimy się martwić tymi podtopieniami , na szczęście nie ma u mnie żadnej rzeki w pobliżu , ale to co się dzieje to masakra

strippi gratki dla Julci
a mój misio dzisiaj kończy 4 miesiące , jejku już jest taaakiiii duuużżyy .... normalnie nie wiem kiedy to zleciało , chociaż dni mi się dłużą od tego siedzenia w domu .
dzisiaj miałam ciężką noc Dominik wstawał dwa razy na karmienie w nocy po za tym poszedł spać dopiero o północy i wstawał co co 2-2,5 godziny , nie wiem co mu się stało przecież nigdy tak nie miał , no... może raz albo dwa tak mu się zdarzyło ale jak był niemowlaczkiem , więc dzisiaj jestem padnięta

No to wszystkiego najlepszego dla Dominisia z okazji miesięcznicy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:40   #433
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie dzwoniłam do TZ, aby sprawdził jaki u nas jest poziom wody w rzece. mam nadzieje, ze powodzi nie będzie.

Stary 2010-05-18, 10:41   #434
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
tak sobie tłumacz...

A mi się zachciało wycieczki do Skandynawii Ale tak tam drogo
Stary 2010-05-18, 10:45   #435
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tak sobie tłumacz...
Nie mam czego tłumaczyć to akurat prawda, zawsze lubił kłaść łapę na płaskim brzuchu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:46   #436
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej

a ja szukam pracy w necie

ciągle pochmurno i zimno na dworzu

a te powodzie to jakaś masakra

Strippi najleszego dla Julci

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:46   #437
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilka i jak idzie szukanie pracy?? Dużo jest ofert??

Stary 2010-05-18, 10:50   #438
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Emilka i jak idzie szukanie pracy?? Dużo jest ofert??

Ofert jest dosyć dużo, ale nikt się nie odzywa.Wysyłam na e-mail i chodzę po centrach handlowych i zostawiam cv.

Stary 2010-05-18, 10:53   #439
kasiaher
Wtajemniczenie

scio dziękuje w imieniu Dominika
kolanko jeśli chodzi o dziąsła to u niego zaczęło się już coś dziać koło drugiego miesiąca , pediatra zauważył jak byliśmy wtedy co Dominik lekko miał gardełko zaczerwienione, dolna jedynka zaczyna się mu wyrzynać bo już widać
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:54   #440
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dziwczyny to chyba nie jest taka prosta sprawa z tymi wałami, poniewaz jak w jednym roku naprawią jedno miesce, to w drugim znowu jest dziura i tak w kółko. POza tym, wody jest po porstu za duzo i nie ma bata, cześć zostanie podtopiona. A zbiorniki retencyjne, jak tu je budowac, jak wtedy zminia się środowisko bytowania zwierzat i ekolodzy też są przeciwni. Sprawa jest bardzo skomplikowana i niestey nikogo za ten stan rzeczy nie można winić .. jedynie deszcz.
Poza tym misata się rozbudowują i niestety wkraczaja w tereny podmokle lub zagrożone podtopieniami.

Kasiaher - przyjrzyj się dziąsełkom, może Dominik bedzie ząbkował i dlatego tak niespokojnie spał.
Kolanko tu się z Tobą nie zgodzę, na deszcz człowiek wpływu nie ma, ale na to żeby wały były porządnie zrobione, czy powstawały zbiorniki retencyjne tak.
Co do wałów to ja nie mówię o ŁATANIU ich tak jak to Polacy mają w zwyczaju,łata się wszystko co się da ( najcześciej drogi) tylko o zrobieniu ich od podstaw, gdyby ktoś raz a porządnie się za to zabrał nie byłoby takich szkód jakie znowu będą kiedy woda opadnie.
Zbiorniki retencyjne może korzystne nie są jeśli chodzi o środowisko, ale ekolodzy też niech się uderzą w głowę bo mam wrażenie, że dla nich czasami zwierzę jest ważniejsze niż człowiek...

Cytat:
no tak bo jak zrobie caly remont tzn glownie salon na cacy i sie okaze ze w czerwcu dalej bedzie sie ziemia osuwać i prace naziemne beda stac itd to wojtek nie ebdzie zarabial... a to niestety jak sie jest u siebie nie ma zawsze pensji jak sie duzo robi to sie duzo ma ale jak jest tak jak teraz to jest cieniutko tak bardzo ze az tragicznie...
wiec wole na pokojnie dla patryka wsyztko a my sie pomeczymy w tym zielonym pokoju...

jejku strasznie ale nic z pradem sie niedzieje zeby cie niekopnelo jak czsegos bedziesz uzywac... zeby przebic nie bylo...
to co sciana jest peknieta czy jak?
Na gniazdku mam położoną szmatkę, a ścianę też wycieram ręcznikiem i przebijam pęcherze z wodą w środku.
Ściana jest pęknięta od zewnątrz i dlatego leje nam się do środka do mieszkań, blok już dawno powinien być ocieplony ale na 12 lokatorów 6 jest we wspólnocie a 6 nie i nie można dojść do porozumienia
Stary 2010-05-18, 10:55   #441
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Ofert jest dosyć dużo, ale nikt się nie odzywa.Wysyłam na e-mail i chodzę po centrach handlowych i zostawiam cv.
To dobrze, że jest dużo ofert. U nas jest kiepsko z ofertami niestety.
A dla TZ, tez jest dużo?? Czy on juz coś ma na oku??

ech.. zaraz wybywam z domu.

a wieczorkiem pewnie będę pomagała TZ, bo zajął się projektowaniem ogrodu dla moich rodziców. Robi różne rysunki i potem siedzimy i mówie, co mi się najbardziej podoba

Stary 2010-05-18, 11:10   #442
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki u nas wczoraj po pięknej pogodzie w dzień przyszła wieczorem burza i okrutna ulewa (aż nam okno w pokoju zaczęło przeciekać tak zacinało) ale dzisiaj od rana znowu piękna pogoda ale jest tak gorąco i duszno, że wieczorem znowu pewnie burza nadejdzie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Neska - fajnie te filiżanki wyglądają, nie są małe. Ja sama się zastanawiam nad zestawem kawowym z Chodzież o takim: http://www.allegro.pl/item1043006659..._chodziez.html

Ewurka - gratulacje!

Czyli najpierw Ci wytrzymali podanie, a potem się okazało że nie ma środków i może będą później??? Boże co za ludzie tam pracują, przecież oni mają pomagać znaleźć pracę, a nie rzucać kłody pod nogi jak sama chcesz ją znaleźć.

I jak poszło?

Dobrze, że zrobiłaś te badania, może czegoś rzeczywiście Ci brakuje w organizmie.

Fajnie, że prezent się podobał, chociaż jak patrzę na listę prezentów to się za głowę łapię.

Kciuki

O Arka się nie martw, dziecko jak będzie od małego przyzwyczajone do hałasów w mieszkaniu, to i tak będzie spało. Wiele osób ma psy, które też hałas robią. Musicie tylko od początku przyzwyczaić, że przy zasypaniu nie ma grobowej ciszy.
Jeśli mogę Ci coś poradzić, to ja bym poczekała, aż dom będzie się zbliżał do stanu zamieszkania - tzn. stan surowy zamknięty i wykończeniówka. Mam znajomych, którzy zdecydowali się na dziecko właśnie przed rozpoczęciem budowy i przyszłej mamie było naprawdę ciężko - trzeba pojechać na budowę, przypilnować, jeździć po marketach, czasami pomóc - zwłaszcza przy wykończeniówce. Ciąża, zwłaszcza wysoka nie jest najlepszym momentem na to. Tym bardziej, że ta budowa jest teraz, a nie za parę lat. I jakoś nie widzę latania z wanienką pomiędzy jednym a drugim domem, a już w ogóle z wykąpanym noworodkiem.

Mam takie samo zdanie. Jak nie chcesz dawać kwiatów kup słodycze.

Mam to samo - ale jak przyjdzie coś do pracy ubrać to chodzę w tym samym

Z przygodami bo z przygodami ale weekendzik fajny
No tak dzisiaj zerwałam się z samego rana i pojechałam do tego PUPu pogadać z dyrektorem czy mnie przyjmie na ten staż do nich pytałam sekretarkę czy dzisiaj będzie i powiedziała mi, że tak...no i oczywiście jak pojechałam to okazało się, że mu wyjazd wyskoczył i go nie było

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć laski

strippi gratki dla Julci
No to ucałuj Dominisia i zdrówka mu życz z okazji miesięcznicy
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:19   #443
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że jest dużo ofert. U nas jest kiepsko z ofertami niestety.
A dla TZ, tez jest dużo?? Czy on juz coś ma na oku??

ech.. zaraz wybywam z domu.

a wieczorkiem pewnie będę pomagała TZ, bo zajął się projektowaniem ogrodu dla moich rodziców. Robi różne rysunki i potem siedzimy i mówie, co mi się najbardziej podoba

dla TŻ jest niestety mało

Stary 2010-05-18, 11:24   #444
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Rzeczywiście Guciu wczoraj pokazywali fotki na Tvn 24 i Wisła szaleje, ale mam cichą nadzieję, że pomału zacznie się wszystko uspokajać
No właśnie nie bardzo sie uspakaja. Właśnie zamknęli most Dębnicki, łączący jedną część z drugą częścią Krakowa. Woda jest już na równi, a fala kulminacyjna ma być między 13-14. Właśnie układają na tym moście ciężarówki z piaskiem, żeby go obciążyć, żeby woda go nie zerwała. Paraliż w całym mieście...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:26   #445
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja spadam do Kielc

I przypominam o kciukach w okolicy 17.30

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-18, 11:29   #446
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja spadam do Kielc

SCIO, trzymajcie się i trzymam kciuki bardzo mocno! Kiedy będą wyniki?

Stary 2010-05-18, 11:34   #447
kolanka
Zadomowienie

A ja na poparwę nastroju pochmurnego kupiłam sobie torebkę. Jak na mnie to i tak jest bardzo szokujaca i zbyt plastikowa, ale co tam. Chodziło, mi o to żeby ona była akcentem w stroju.
Mój najnowszy zakup http://www.allegro.pl/item1039807539...wana_duza.html
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:36   #448
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
SCIO, trzymajcie się i trzymam kciuki bardzo mocno! Kiedy będą wyniki?

Za 3 dni, ale pewnie je odbiorę dopiero w poniedziałekprzed wizytą u lekarza

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-18, 11:38   #449
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie bardzo sie uspakaja. Właśnie zamknęli most Dębnicki, łączący jedną część z drugą częścią Krakowa. Woda jest już na równi, a fala kulminacyjna ma być między 13-14. Właśnie układają na tym moście ciężarówki z piaskiem, żeby go obciążyć, żeby woda go nie zerwała. Paraliż w całym mieście...
oby tylko fala kulminacyjna przeszła i nic nie zniszczyła, u mnie narazie nie pada

Cytat:
Ja spadam do Kielc

Stary 2010-05-18, 11:42   #450
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
A ja na poparwę nastroju pochmurnego kupiłam sobie torebkę. Jak na mnie to i tak jest bardzo szokujaca i zbyt plastikowa, ale co tam. Chodziło, mi o to żeby ona była akcentem w stroju.
Mój najnowszy zakup http://www.allegro.pl/item1039807539...wana_duza.html
Całkiem ok, ta torebka

Cytat:

Za 3 dni, ale pewnie je odbiorę dopiero w poniedziałekprzed wizytą u lekarza
No to powodzenia!

Monarika, skąd Ty jesteś? ja chcę tam do Ciebie!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości