|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
cafe con leche zabieraj się z nami i ćwicz ćwicz a zobaczysz na efekty nei bedziesz musiała długo czekać
![]() amfa333 łał to gratuluję ![]() ![]() ![]() idę zaraz cykne sobie fotki całego ciała, żeby móc co jakiś czas mieć porównania, bo wymiary i waga to jakos roznie w sumie, najlatwiej chyba wizulanie jc zapraszam do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Amfa wysłałam zaproszenie, też chce zobaczyć pupe
![]() Też sobie dzisiaj zrobię zdjęcia i jak coś to wrzucę do albumu, z niego można normalnie później usuwać? Mam takie zakwasy, że ledwo mogę chodzić. Na szczęście dzisiaj dzień odpoczynku!
#665 |
Raczkowanie
|
TheCuteOne no wydaje mi się że zdjecia można usuwac
![]() są zakwasy czyli dałaś czadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Katalonka, moim zdaniem masz super uniesioną i jędrną pupę no i bez cellulitu... zazdroszczę bo moja ma cellulit chociaż niby jest jędrna i uniesiona:/
Ja po Cardio Axe się męczę, nie tak jak po bum bum ale jednak... a dziś mam jedno i drugie ![]() po wczorajszym (Cario Axe i High and Tight) mam zakwasy w pupe i ciut w udach ale to raczej nie za sprawą Cardio Axe tylko High and Tight bo czułam jak mi pośladki pracują przy wymachach a la 8minutes buns. Zakwasy są niewielkie ale jednak są ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Mpx czekam na zdjęcia
![]() Dałam czadu, albo po prostu mam 0 kondycji ![]() Ja CardioAxe mam dopiero pod koniec 3 tygodnia, a w całym treningu jest przewidziane tylko 2 razy także na razie nie będę się nim przejmować. Chii widzę że skoro mamy ten sam program to musisz być już na 3 tygodniu, jak efekty? Pupa większa?
We are what we do and we do everything perfect Edytowane przez TheCuteOne Czas edycji: 2010-06-22 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a zdj już mam w albumie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Jak sie wstawi do albumu to mozna je potem usuwac ;P Dlatego ja wole wstawiac do albumu niz na forum, bo raz usunelam z forum i bana dostalam na tydzien.
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
do albumu lepiej wstawić może mniej osób zobaczy przynajmniej u mnie hue
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
Amfa jak Ty schudłaś! Gratuluje
![]() Obie macie już teraz ładne pupy, myślę że po tych 4 tygodniach efekty powinny być naprawdę rewelacyjne ![]() Poza tym u Amfy już widać różnicę między pupą przed ćwiczeniami i teraz, ładnie zaokrągliła się ta górna część, już nie mogę się doczekać efektów u siebie ![]() Jakie programy wybrałyście?
#672 |
Raczkowanie
|
u amfy rzeczywiście widać niezły efekt po BBL a to tylko 2 tyg
![]() ![]() ja wybrałam program slim&lift, chyba dobrze, ciekawe za co się wezmę jak go ukonczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Chyba dobrze, chociaż pupe masz szczupłą.
Wiesz jaki masz obwód? Jak ukończysz to może shape&lift ![]()
#674 |
Raczkowanie
|
myślę że mam gdzieś z 88-90 cm
![]() z tym talia ok 65 i biust z 90 =) chyba po ukonczeniu rzeczywiscie albo lift&shape albo ten classic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
amfa, ja również zaprosiłam, z chęcią obejrzę Twoje efekty
![]()
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, znalazłam dzisiaj ten wasz wątek i postanowiłam się przyłączyć. Jestem w trakcie pobierania filmików z chomika, a później do dzieła!!!
Napisze, że startuję z totalnego, za przeproszeniem, płaskodupia. Jestem ciekawa czy coś u mnie te ćwiczenia pomogą, ale cóż wystarczy miesiąc solidnie się przyłożyć a się okaże. Katalonka, twój tyłek jest świetny, ale widać, że przed ćwiczeniami miałaś już niezły, pewnie go trochę ujędrniłaś i podniosłaś. Ja nie bardzo mam co podnosić, aczkolwiek nawet płaska pupa jak będzie wyżej będzie lepiej wyglądała. Załączam fotki dla potwierdzenia. Za miesiąc wstawię kolejne i ocenimy efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam jeszcze splastrze plaskodupie :P jestem w polowie 2 tygodnia :P i narazie nie widze efektow :P ale to dopiero poczatek mozna powiedziec ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z cellulitem. Czy wy pijecie kawę ? Zwłaszcza taką słitaśną, modniusią na wynos w trendziarskim kubuniu ?
http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte_art.jpg Late srate ![]() Może w tym tkwi szkopuł.
#679 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam, że macie takie gładziutkie pupy... moja jest cała w rozstępach, z którymi raczej już nie wygram i cellulicie (z którym mam nadzieję, że wygram
![]() ![]() Ja mam w biodrach 96cm i nie chcę mieć mniej ![]()
#680 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a gdzie ten album i jak można otrzymać do niego dostęp?
Co do kawy i celulitu to też słyszałam, że ma ona wpływ. Ja piję codziennie kawę z mlekiem ale bez cukru i sama w domu sobie ją robię w moim ulubionym kubuniu ![]() No ale wracając do tyłeczków, Lilith 2 tygodnie to już połowa, kurczę szkoda, że nie widzisz efektów, nie pociesza mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
no dopiero dzis 3 dzien 2 tygodnia
![]() ![]() ![]()
#682 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem po pierwszym takim prawdziwym dniu, bo wczoraraj jak pisalam wyzej, zacinał mi sie filmik z bum bum. Jestem mokra jak szczur i nie wiem czy dojde do lazienki, takie nogi mam słabe
![]() Przedostanie cwiczenia zrobiłam na polgwizdka, bo juz nie mialam sil w nogach, strasznie są skomplikowane i mam zakwasy po wczorajszym nieudanym bum bum, zato do tych ostatnich z elementami jogi , to sie przełozyłam ![]() ![]() MPX jak tam u Ciebie? Aha i jeszcze - dziewczyny wiecie może dla kogo te cwiczenia Bum Bum Live?
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą też się musze obfocić.. Dziś bum bum i cardio, ale dopiero wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn, które tak samo jak ja czasem maja niedosyt po ćwiczenich z BBL (oczywiście oprócz Bum Bum:P ) przesyłam link do fajnego ćwiczenia na nasze pupcie
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=159ifgaXtgM&translated=1 gdyby nie zadziałało wpiszczie na youtube - killer bun workout byWorkoutbyChris.com
#685 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() to i ja do Was dołącze jesli można ![]() Na początku chciałam podziękować za grafiki ![]() Cardio Axe - przyznaję bez bicia ![]() No nic, zobaczymy co z tego będzie ![]() Zaczęłam 17.06.
Zdrowo żyć i być fit ![]() ![]() Edytowane przez Marta 33 Czas edycji: 2010-06-22 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, zaczęłam ćwiczyć bum bum ale mi się to nie podoba, za szybkie tempo jak dla mnie, efekt jest taki, że nie wykonuję prawidłowo tych ćwiczeń bo i równowagi nie mogę utrzymać ani nadążyć za nimi.
Może jutro spróbuję z innym nastawienie, dzisiaj słabo się czuję i sił za wiele nie mam. Podziwiam was laski, że dajecie radę, serio. Ps. ponawiam pytanie o dostęp do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane, uwaga wstawiam pupe
![]() ![]() Podam wymiary z przed treningu slim & Lift 4 tygodnie: Talia - 74 cm Łydka - 34 cm Kolano - 38 cm Udo (w najszerszym miejscu na górze) - 56 Udo ( mniej więcej na środku) - 48 Ramię - 29 Tyłek - 98 Teraz: Talia: 70 cm Łydka: 34 cm Kolano: 36 cm Udo (w naszerszym miejscu na gorze) - 52,5 cm Udo ( mniej wiecej na srodku) - 47 cm Ramię: 28,5 cm Tyłek: 98 cm Załącznik 3202881 Załącznik 3202882 Załącznik 3202883 Załącznik 3202884 Dwa pierwsze sa z przed a dwa kolejne po programie. Jak widac uda mi najbardziej zeszczuplały, plecy, brzuch. Pupa niby nie zeszczuplała ale ma inny kształt. Przepraszam jesli kogos przestraszylam moimi zdjeciami ![]()
#688 |
Zakorzenienie
|
suuuuuuuuper
![]() ![]() Aguś powiedz, co z biustem? ![]() ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Przeglądam Wasz wątek i zainteresował mnie ten Wasz trening. Jak skończę insanity to przechodzę na ten trening ![]() Widzę że efekty macie fajne |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niniczka ja zaraz cisnę swoje ćwiczyć też mam nadzieję że wyjde mokra jak szczur ![]() Cytat:
![]() ![]() oby tak dalej ! zapraszamy, więcej tyleczkow wieksza siła ;D |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.