|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
ANIA -
![]() ![]() ![]() ja się wymoczyłam w wannie, bo normalnie czułam się brudna....wiecie jak fajnie ![]() u mnie w słońcu 41 stopni i zero wiatru
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Tak sobie planowałam ale mały chyba nie chce słuchać matki
![]() Cytat:
![]() Piękniusi bobasek ![]() Ania - jezusmarian pęcherz jej przebili a ta jeszcze sobie smsy pisze Dobrze, ze narazie bezbólowo, oby tak było dalej ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
ja on malenki, jejku ledwo go widac w lozeczku, no slicxzny
U mnie tez sie nic nie dzieje, choc ciagle bym spala ostatnio, nie wiem czemu ![]() Dzis na obiadek robie salatke z krewetkami A co do takiego zagladania do szafek to bym chyba zapyta ,,a czego tam szukasz? zostawilas tam cos ostatnio???''
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co prawda w słońcu temp. nie mierzę tylko w cieniu (jest 33st.) ale w słońcu na pewno jest więcej...pociesza mnie tylko to, że siostra we Włoszech mówi, że dziś ma 36st. - jeszcze gorzej!!! |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Raczkowanie
|
ale On jest prześliczny!!! Te usteczka, nosek, oczka ach przekochany
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
to czekamy na kolejnego przystojniaka
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to ja mam wszystkiego już dosyć.. nawet wczoraj się wydarłam na brzucha swojego "no wyłaź już mały gnomie"
![]() Nogi w nocy miałam jak balony, dosłownie miałam wrażenie, że mi eksplodują, ani siedzieć, ani leżeć bo piekła skóra i ani nimi ruszyć jakoś bo całe napuchnięte.. gdzie to pojęcie, żeby stopy były równe z łydkami?! Posmarowałam żelem z miętką (docelowo jest on do spodu stópek przeciw poceniu) wierzch i kostki - że chłodzi to jakoś usnęłam ![]() Dzwoniłam do laboratorium czy wyniki już są do odebrania i .. są ![]() Pani odrazu powiedziała, że nic nie wyhodowano, posiew z pochwy czy tam szyjki czysty i zero dziadostwa
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
ola_k11- brzunio śliczniusi
u mnie też dziś 34tc i 5d |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam z nadzieja ze ania cos napisala a tu nic
ola sliczny brzus
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa pisałam do Ani smsa i cisza... może akcja porodowa trwa
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- czas najwyższy |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Żel jeśli się nie mylę kupiłam za grosze w biedronce - Foot Therapy - niby antyperspirant
Kostki mi się nie spocą o taki: http://193.17.41.93/fo947/9dab039e00242f9d4adf581b Cena - jakieś 3 zł na opuchliznę chyba nie pomaga jako tako ale fajnie chłodzi przynajmniej i nie czuję dyskomfortu tak bardzo
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-07-02 o 15:09 |
|
|
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
Trzymaj się
Leżakowanie się nie długo skończy i będziesz z wózeczkiem biegać ![]() Dobrze jej powiedziałaś - bez sensu z taką w szczegóły wchdzić ![]() anuszka ja bym na Twoim miejscu zaczęła tym dzieciakom zwracać uwagę i to właśnie przy "teściowej" - czy ona jest ślepa Albo coś zmienią w zachowaniu, albo wkrótce przestaną przychodzić )aniaa żebyś za długo nie musiała czekać na synka ![]() Ja od poniedziałku strasznie źle sypiam ![]() karolcia, Misiulka dziękuję za kciuki, ale dzisiaj nie były potrzebne, bo to tylko internista ale chętnie zachowam je na przyszły tydzień --> w poniedziałek dentysta na 7.30 ( ) a we wtorek o 14.40 gin ![]() basienkaw masz na mnie zły wpływ kupiłam dzisiaj pół kg jagód i kombinuję co tu z nich zrobić ![]() olakola nie mogę się na Twojego synka napatrzeć
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-07-02 o 15:23 |
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siala - mój TZ codziennie pyta Nastkę kiedy wychodzi
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Jaki kochany bobasek!!! Nie za goraco mu w tym dlugim rekawku?
Czekamy na dalsze wiesci. Mocnooooooo trzymam kciuki!!!
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze szpitala
Mały ma nisko główkę i pcha się na świat ale szyjkę mam długa i zamknięto więc wszystko OK. Nie robili mi USG ale p. doktor stwierdziła, że ciąża jest DUŻA (cokolwiek to znaczy). Mam nadzieję, że chodzi o rozmiar brzucha a nie wagę małego. Dostałam skierowania na wszystkie badania, które musze zrobić tuż przed CC (krzepliwość, elektrolity itp). Coś czuję, że gdyby nie CC to spokojnie mały posiedziałby do 40 tc ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
co za durna baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko po gratulować
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą po dzisiejszym badaniu p. doktor powiedziała, że mały ma już główkę niziutko i mięśniak się przesunął. Może sie okazać, że wogóle przesunie sie na góre i teoretycznie poród naturalny byłby możliwy. Oczywiście wolę CC bo mniejsze ryzyko powikłań dla małego i ciachnął mi mięśniaka po wyjęciu małego. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- ooooooooooooooooo!!!!!!!! !!!!!! to 2 zdjęcie mnie powaliło Śliczne maleństwo ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Ania - trzymamy kciuki
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziękuję. I co do cesarki to się nie dziwię. Jak to moje małe się nie odwróci, to też nie będę miała wyboru (choć teoretycznie w Polsce można urodzić naturalnie przy ułożeniu pośladkowym). Ale chcę, żeby była cała, zdrowa i szczęśliwa na tym świecie No Ania, zdążysz urodzić, nim pojadę do Bydgoszczy? ![]() Trzymam kciuki. PS. Nie ma to jak robić wszystko, byle się nie uczyć- właśnie wypucowałam kuchnię, a teraz idę pucować siebie
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Ola_k11 - Na pewno damy tej położnej kasę, ale może do tego jakis prezent. Ale masz rację kasa załatwi sprawę. A może nawet bez żadnych kwiatków i prezencików tylko sama koperta wystarczy. Muszę się dowiedzieć ile mniej więcej jej trzeba tam włożyc.
Olakola- prześliczny niuniuś!!! Zazdroszczę, że to już masz za sobą. Ania22 - jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3231 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
będziemy mądrzejsze jak nam się też tak przytrafi...Kubuś cudny... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Slicznosci!!!!!!!!!!1111: love:
Cytat:
Cytat:
JA po wizycie i tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! Zamknieta jestem, szyjka dosc dluga ok. 1cm. Dostalam skierowanie do szpitala na patologie i jak nie urodze do poniedzialku to do szpitala i oni juz sie maja mna zajac bo mam ta cukrzyce i dzidzia jest juz duza i sie boi moj gin o nia Maja w szpitalu zdecysowac czy codziennie na ktg czy cesarka(jakby dzidzia byla ogromna) czy wywolywanie porodu :/ Koszmar jakis!!!!!!!!!! Ja chce urodzic nie chce lezec w szpitalu
|
||
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
hd jak ciąża duża to może Ty też urodzisz GRUBASA
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
sms od anii
"juz po. O 15.05 przyszedl na swiat nasz skarb kochany. Dostal 10pkt 55cm 3115g poród szybki ale ciezki nie dawalam rady i musieli mnie nacinac czuje sie w miare Michas jest cudn"
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
uwaga uwaga sms od anii:
"już po. O 15:05 przyszedł na świat nsz skarb kochany. Dostał 10 pkt, 55cm, 3115g. Poród szybki ale ciężki, nie dawałam rady i musieli mnie naciąć. Czuję się w miarę. Michaś jest cudny."
|
#3236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ania gratulacje ogromne - na pewno wysiłek się opłacił!!!!!!!!!!!! Nagroda jak widzisz najdroższa!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa ale super! Aniu gratulacje!!!!!
|
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
ania GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Az się wzruszyłam no. Super! Kolejny bobas na wątku. Cieszę się, że poród szybki bo Ania sie mocno nacierpiała w ciąży.olakola Twój synek jest piękny |
|
|
|
|
#3240 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nogi tez mam jak balony, kostek nie widac, a jeszcze tyyyyyle czasu ![]() Cytat:
Tak wlasnie podejrzewalam, trzeba zawsze sprawdzac jak sie kupuje grunt czy nie jest uzytkowany wieczyscie Ladniutki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Olakola sliczna dzidzia |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Leżakowanie się nie długo skończy i będziesz z wózeczkiem biegać 
Albo coś zmienią w zachowaniu, albo wkrótce przestaną przychodzić 
ale chętnie zachowam je na przyszły tydzień --> w poniedziałek dentysta na 7.30 (
) a we wtorek o 14.40 gin 
klask i:Az się wzruszyłam no. Super! Kolejny bobas na wątku. Cieszę się, że poród szybki bo Ania sie mocno nacierpiała w ciąży.