|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Wypoczywaj
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam zająć Wam chwilę Waszego cennego czasu. Jak pamiętacie szantażowała mnie laska o nicku 89Kira. Próbowałam dowiedzieć się kto to, ale nikt nie chciał mi udzielić pomocy, aż do wczoraj. Polecona przez znajomą Wizażankę (dzięki Moniczka!) Moderatorka przysłała mi taką oto wiadomość: Cytat:
Tak więc z oficjalnie pragnę Was poinformować, że szantażystką jest sama madame ![]() Reb też przekonała się, co potrafi nasza droga madame, ale niech sama opowie jeśli zechce. I wszystko jasne – to madame knuje za naszymi plecami, to przez nią sypią się punkty i bany, a sama zainteresowana pozostaje bezkarna. To znaczy – pozostawała ![]() Pewnie złapię bana, za rozbijanie tajemnego układu sił, tak samo jak Sweet, ale przynajmniej udowodniłam, z jak dwulicową i niezrównoważoną osobą mamy do czynienia na wątku Thank you for your deep interest and sincere attention!
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-07-20 o 13:58 |
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli to sie potwierdz (znajdą sie dowody) no to wszystko jasne
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z Jarocina
![]() byłoby cudownie ale pogoda się popsuła, więc połowę koncertów przesiedzieliśmy w namiocie bo miało być 30st i nie brałam ciepłych rzeczy a tu deszcz i w ogóle... ale na najważniejszym (Pidżama!) byłam...ogólnie wyjazd udany ale wolę woodstock ![]() jeszcze nie nadrobiłam, widzę tylko że sweet znowu ma bana i nowe newsy od szatana na ostatniej stronie...szok...
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-07-20 o 14:09 |
|
|
|
#4835 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Że tak powiem
![]() Cudownie Gratulujemy Pani cudownego charakterku |
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wilczyca - super, że wyjazd się udał.
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szatan fajnie, że w końcu ktoś Ci pomógł.Kończy się nam część.... a ja mam wiad. od Madame w skrzynce... dziewczyny czy w takim układzie mam udostępnić jej wejście do klubu ?
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Dziękuję za wypowiedź Proszę, dziewczyny również o zabranie głosu... to jest NASZ KLUB.
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, absolutnie. sprawa musi sie wyjasnic. Madame niech sie wypowie ( Niesadze zeby Rebel opisala swoją sprawę, ale powiem wam ze znacznie cięższy kaliber i sprawa podobna do sprawy Szatana. Zatem Madame.....czekamy:rolley es:
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o Rebel mało wiem.... tyle co w klubie i kilka PW...
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może tylko tyle, że w życiu bym się nie spodziewała, że historia z wątkiem o zazdrośnicach tak się dla mnie skończy. Odechciało mi się uzewnętrzniania. Nie dziwię się Sweet, że chce pozostać anonimowa. Szkoda, że ja nie byłam mądra zawczasu. |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Ona dostępu do klubu nie ma, potem będzie, że jej nie lubię i specjalnie JA nie chce jej tam wpuścić
![]() Proszę się wypowiadać na wątku bo ona tutaj to przeczyta(pomijam wiad., które dostaje drogą pantoflową )---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Hmm co prawda ja jeszcze nie jestem w klubie, ale po tej część ponoć mogę do niego wstąpić
Więc po tym, co przeczytałam... również jestem na nie. Jeśli chodzi o 'mojego' Włocha-farmaceutę ... to absolutnie nie wydawał mi się jakoś mało męski :P Może to po prostu przez korzenie, włoski temperament i te sprawy
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rebel dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo teraz bedzie juz tylko dobrze!
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeraża mnie to
![]() To mogło spotkać każdą z nas ![]() Reb, nie wiem co się konkretnie stało, ale Ci współczuję, mam nadzieję, że to nie wpłynęło zbyt mocno na Twoje życie Swoją drogą, młoda dziewczyna a takie akcje odwala Po co, na co ?? Chciałabym od samej zainteresowanej otrzymać odpowiedź ![]() Czy szantaż nie podchodzi pod przemoc psychiczną ?? A czy to nie jest karalne ?? Ej no zaraz mnie coś trafi Apeluję, aby ban Sweet został odwołany (choć pewnie to niemożliwe ) bo Ona chciała dla nas dobrze a została ukarana
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja apeluję żeby rebe i Szatan poszły na policję
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze z czystej zazdrosci, ze komus innemu w zwiazku sie uklada?
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam już nie wchodzić, bo jadę z babcią do lekarza za niedługo, ale weszła i co?
Zamurowało mnie! Byłam nieco wtajemniczona w cała sprawę, dużo rzeczy jeszcze nie wiem, ale teraz wszystko się wyjaśniło. Pozostaje tylko to by Madame się przyznała i hmm... moim zdaniem powinna odejść z wątku. Tak po prostu nie można. Jesteśmy społecznością internetową, wiadomo, w internecie każdy może robić co chce... Jak się okazuje nie do końca. Ja nie chcę pisać z kimś, kto wyprawia takie cyrki |
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I w ogóle nie wiedziałam, że rebel Ty też miałaś zawieruche przez madame... Co to sie dzieje.. w szoku jestem
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Właśnie Was nadrabiam, ale żeście naskrobały
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
O tym samym pomyślałam. Ale decyzja należy do nich. Gdyby mnie coś takiego się się przydarzyło, nie odpuściłabym..
Ale jej podobno też się układa |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Tak...
Gwiazda popieram twoją wypowiedź...ciekawe tylko co z tymi, którzy jej donosili, bo wiemy, że są tutaj takie osoby.
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
EJ
![]() Nie pamiętam co z Magdą, wyjechała gdzieś?? |
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję dziewczyny
|
|
|
#4859 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie powiedzialabym napewno ze nie chce tego zwiazku. Wiem ze chce z byc z tż ale chcialabym pewne sprawy miedzy nami zmienić. Ja napewno chce związku z tż ale nie wiem czy napewno chcę takiego zwiazku. Sporo musi sie miedzy nami zmienic.. Cytat:
Z siostra rozmawiac napewno nie bede. TŻ zna moje zdanie i wedlug mnie to on powinien z nia porozmawiac i przestac sie jej sluchac tylko zaczac myslec samodzielnie. Cytat:
Cytat:
Teraz juz wyluzowałam. Zdanie jednej osoby niczego nie przesadza. Sprawa z Madame jakoś tak mnie zszokowała... ![]() Wiem ze rozne rzeczy działy sie na wątku ale zeby szantażować itp...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Skan jest gotowy, muszę tylko tę moderatorkę zapytać czy zgadza się żebym go wstawiła, pamiętacie przecież że cholerka zwracała się do lexie i lexie mówiła, że się tego sprawdzić nie da, czy 89Kira to czyjś klon.
Wiecie co, obawiam się, że madame miała większe wsparcie niż sądzimy, nie działała sama. Reb co prawda sama jej się zwierzała i padła jej ofiarą, ale o mojej sprawie madame nie mówiłam, dowiedziała się od kogoś, komu ufałam - od Mandy. W ten sposób madame zyskała "materiał" do szantażu. Jestem totalnie zawiedziona i rozczarowana, i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić, tak perfidnie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

ale morze wzywa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nowe newsy od szatana na ostatniej stronie...szok...

Szatan fajnie, że w końcu ktoś Ci pomógł.

)