|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
Tak w ogóle to można zamówić dla siebie pół zestawu? Bo widziałam, że dziewczyny biorą albo 1/3 albo cały (przepraszam za taki off top, ale wolę spytać się tutaj bo tam może dziewczyny zjadą mnie za to pytanie )
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba można, to zależy od organizatorki. Jak weźmiesz 1/2 to musi się znaleźć chętna na drugie 1/2
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
przez te burze nie mam neta
![]() juz tak dlugo... pisze z pracy ukradkiem..Cytat:
a i pisalyscie o retinoidach: ja wczoraj skonczylam kuracje doustną z powodu niesamowitych problemów skórnych(trądzik) no i za ok miesiac moge sie zaczas opalac w koncu![]() ![]()
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
aleee sie najadlam eh ale zupka werzywna (nie na rosolku ) wiec nie jest zle
![]() teraz nakladam waxa i jak juz sie wyszykuje to polece do apteki po cos z omega 3 lub tranem czytalam sobie ostatnio bloga dulcecandy i pisala o tym ze dostaje mase pytan o to co robi ze jej tak strasznie szybko wlosy rosly i wlasnie polecala wlasnie te kwasy tluszczowe i wogole zeby duzo morskich ryb jesc
|
#4326 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=LadyBird_;21277143]Dziękuję
![]() Co jeszcze dodajesz do tego koktajlu oprócz bananów? Mleko? 2 lub 3 banany 1 szklanka mleka 2 lub 3 łyżki lodów Najpierw miksuje banany z mlekiem, później dorzucam lody i znowu miksuje przez chwilę, taki koktajl można porównać do shake'a Jak zrobisz to napisz czy Ci smakował
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siedzę właśnie z białą perłą na zębach |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem, bo mam duzo czasu do namysłu
![]() tak? a ile kosztuje? pewnie mase kasy ehh;/
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Alesssandra88;21279 593]
Cytat:
musze zrobić koktajl może jutro a tym przepisem przypomniałaś mi o moich lodach w zamrażalce. Pistacjowe Grycan uwielbiam
|
|
#4332 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
teraz tylko zastanawiam sie nad prostownicą, bo mam taka zwykłą, napewno nagrzewa sie do 209 stopni ale traci temperaturę podczas prostowania i wraca spowrotem na maksa a ja potrzebuje taka 230C na razie czekam na encanto ![]() sorki za OT
|
||
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale szybko skrobiecie dziewczyny
na szczęście już nadrobiłam![]() Dzisiaj dzień zaczęłam od ćwiczeń - twister 30 min + 30 przysiadów + 60 wykopów nogami w przód i w tył od września chcę zacząć ten program Brasil Butt Lift ale nie wiem czy dam radę Zadbałam też o: * włoski: najpierw umyłam je szamponem z rzepą, potem Head&Shoulders mentolowy, odżywka na końcówki i płukanka z rumianku uwielbiam tą miękkość włosów po rumianku, są takie sypkie i ładnie błyszczą boję się tylko żeby się rudawe nie zrobiły bo czytałam że się to czasem zdarza po rumianku...* pazurki: olejek rycynowy ![]() * pośladki: oliwka ![]() Czekam teraz na TŻ i jak przyjedzie to pojedziemy do niego trawę kosić ![]() Chyba skoczę do drogerii kupić ten balsamik z eveline chłodzący, bo się napaliłam na niego ![]() Też bym chciała coś kiedyś wygrać...eh gram namiętnie w rmffm w wielką kumulację ale jeszcze nigdy do mnie nie zadzwonili jak to mówią: nadzieja matką głupich![]() ![]() buziaki |
|
|
|
#4334 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja co prawda walczę już jakieś 7 lat z tym paskudztwem i najlepsze efekty były po hormonach, ale zrezygnowałam z nich po roku. Teraz już niby bardzo rzadko wyskakuje coś ropnego, ale zostały mi blizny i przebarwienia, więc pewnie w trakcie wizyty dermatolog zaleci mi mikrodermabrazję. W ogóle wydaję mi się, że trochę mniej mi tego wszystkiego wyskakuje odkąd stosuje do makijażu tylko i wyłącznie minerały. Poza tym one pięknie kamuflują wszystkie niedoskonałości cery tak, że nie widać, żeby się miało jakieś większe problemy z trądzikiem [QUOTE=Alesssandra88;21279 593] Cytat:
[QUOTE=ewcia19;21280356] Cytat:
Ale kurczę, od dzisiaj miałam się wziąć za siebie i nie jeść słodyczy... Tak w ogóle to wypiłam już dziś jeden kubek zielonej herbaty, a teraz piję jakąś niby odchudzającą herbatkę "szczupła talia" |
|||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
To wszystko zależy od tego na jakim sprzęcie się pracuje, gdzie jest położony salon i jaką ma renomę. Najlepiej zorientować się w internecie w swoim mieście. Wpiszz w google medycyna estetyczna i swoje miasto. Wchodząc na konkretny gabinet będziesz miała wymienione wszystkie zabiegi jakich się podejmują.
|
|
|
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekoladowa ja Ci dam takie piękne włosy prostować
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez bede zamawiala mineraly jak mi naprawia internet
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-10 o 16:42 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
odpowiednia temperatura to 215-230C
|
|
|
|
#4339 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najpierw dostałam na gwiazdkę od mamy zestaw z Sephory - puder i pędzel. Puder chyba nie jest taki w 100% prawdziwy mineralny, ale jest dobry. W zimę był dla mnie za ciemny, więc zamówiłam na allegro z EDMu. Sprawował się niby ok, ale te minerały strasznie wysuszają skórę i trzeba ją bardzo mocno nawilżać. Teraz używam tego z Sephory, bo jest ciemniejszy i lepiej się rozprowadza. Mam dokładnie taki zestaw: https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10015456.html Do tych dwóch pudrów mam jeszcze korektor z EDMu. Po pół roku używania stwierdzam, że nigdy więcej nie kupię żadnego fluidu ani podkładu w płynie czy coś w tym rodzaju. Minerały to dla mnie zbawienie, choć miewałam zwątpienia. Jak tylko skończę te opakowania co mam (o ile się kiedyś skończą, bo są naprawdę mega wydajne) to już postanowiłam, że zaopatrzę się w nasze polskie minerałki Lucy Minerals. Są trochę droższe, ale mają podobno bardziej kremową formułę. Edytowane przez LadyBird_ Czas edycji: 2010-08-10 o 16:54 |
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie bede zamawiala pedzel kabuki z lucy i d otego dodawaja jakies 3probki mineralkow wiec wyprobuje no i zamowie kilka z edm i sobie porownam, mam nadzieje ze syrzele z kolorkiem dobrze i tez juz pozbede sie tych plynnych, bo nie che sie znowu zapchac i nakladac glutow na moja wyleczona buzke![]() aha i mam od dermy polecony kremik emulsje cetaphil MD swietnie nawilza, nie podraznia i nie zapycha, polecany przy problemach skornych przez dermatologow na twarz i cale cialo
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-10 o 16:59 |
|
|
|
|
#4341 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym sie chyba nie zdecydowala ze wzgledu na te skutki uboczne.Ja mam tylko kilka przebarwien, to blizny nie sa, tylko to wyglada jak takie ciemniejsze male plamki w okolicy brody. Mam nadzieje ze zadziala, jak chcecie moge zdawac relacje ![]() Cere badalam 2 razy, raz na dermatologii pod tymi ich fajnymi lampami (przy okazji tez znamiona i 2 mialam do usuniecia). To bylo na 4 roku studiow czyli z 3 lata temu. A drugi raz w listopadzie 2009 czyli kilka miesiecy temu w aptece w szpitalu gdzie pracuje, akurat byla taka mila pani kosmetolog z eucerinu z ich fajnym sprzetem. Wyszlo ze: mam skore mieszana - bardzo sucha na policzkach i tlusta na nosie i brodzie (stad te moje pory i czasem wypryski Jestem odwodniona - to fakt, pije glownie kawe i pokrzywe a one odwadniaja i nie uzupelniam wody, moj blad, ogromny blad ![]() Pory - rozszerzone Przebarwienia - w granicach normy, ale mnie one przeszkadzaja i chce miec gladki jednolity koloryt sama dla siebie. Gladkosc - bardzo dobra. Zmarszczki - brak, skora mlodsza od mojego wieku metrykalnego o jakies 5 lat. Bo ja w ogole do apteki poszlam wiedziona przeogromna checia kupienia czegos profilaktycznie na pierwsze mimiczne itd ale sie popatrzyly babki na mnie jakbym byla z kosmosu Jest sierpien i ja nadal nic nie kupilam. Wiec staram sie wiecej pic, wrecz zmuszam sie do wody, nawilzam policzki i ze jesien powoli sie zbliza zaczynam walke z nosem i broda
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-10 o 17:14 |
||
|
|
|
#4342 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Miałaś jakieś skutki uboczne w trakcie izo? Cytat:
|
||
|
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym razie to bylo jedyne wyjscie w moim wypadku wiec nie zastanawialam sie ani chwili(no moze tylko czy dam rade finansowo ) ale jestem strasznie zadowolona z mojej decyzji bo to jedyne co mi pomoglo, roznice widac na zdjeciach![]() Cytat:
![]() mialam skutki, mialam, tej kuracji nie da sie przejsc spokojnie ![]() np. Nadwrażliwość skóry na promienie UV, mocno wysuszala mi sie skóra i błony śluzowe a przede wszystkim usta;/ mialam kilka razy lekkie krwotoki z nosa, Rumień po myciu, dotykaniu, bóle pleców, wysuszone oczy, podniosl sie cholesterol, a skora schodzila czasem platami z twarzy jak lekko rozdrapalam bo non stop suche i odstajace skorki wszedzie, mam do teraz i mam nadzieje ze za chwile zejda w koncu. ale za to mniej przetluszcza sie skora i wlosy
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-10 o 17:41 |
||
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
mam za sobą dziś siłownie i zakupy dla chrześniaka kończy 3 latka no i musiałam coś koipic jestem mega padnięta bo prócz płatków nie jadłam dzis nic ;/ wiem grzech, ale nie miałam jak ![]() tak ale nie wiem czy sie zdecyduje, trochę się obawiam, ale z drugiej strony lubie takie zmiany... wdzięczna byłabym za każda rade
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Mam kryzys Tak dbam o siebie, a efektów nie ma żadnych Moja cera wygląda okropnie, włosy też sianowte... Teraz co drugi dzień nakładam na nie olej kokosowy, to mają się trochę lepiej, ale wraz są dziwne. Macie jakiś skuteczny patent na szybką poprawę wyglądu? ![]()
|
|
#4346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moim zdaniem powinno ci pasować, sama musisz zdecydować
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem zaaaaaaa i bardzo ladne ale w tych krotkich jak jess byloby Ci super, zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze (widzialam zdjecie chyba z wesela co bylas) i ja w ogole uwazam ze ciemne krotkie sa ladniejsze niz blond krotkie, sa takie mmm |
|
|
|
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszę przespać się z tą myślą... jedyne co mnie hamuje to mój Tż bo wiem że nie będzie zadowolony z faktu że znowu ścinam ;/ nawet nie wie o fryzjerze... boje się jego reakcji przyjedzie z Austrii i zamiast rzucić się na mnie usłyszę :"co to jest???" miałam już włosy do pasa i wiem że takich bym nie chciała, jestem zbyt niska... i to mi jeszcze bardziej dodawało wzrostu, poza tym po ścięciu na krótko zaczęłam czuć się na prawdę sexi. Talullah na tej fotce w albumie co mam krótkie, moje włoski faktycznie wyszły jakby blond były, ale takich nigdy nie miałam to akurat były słoneczne refleksy włoski z natury mam ciemniejsze, zresztą pokaże wam coś, ale ostrzegam, grozi zawałem ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270159 tutaj jestem w długich włosach, to było przed moim 1 ścięciem, jeszcze troszku dziecinnie wyglądałam, zdjęcia sprzed ponad dwóch lat... No i tutaj też mój naturalny kolorek. Na wesele chciałam przyciemnić bo od zawsze podobały mi się ciemniejsze włoski, niestety mimo że trwała farba... po 2 tygodniach jakbym nie farbowała prócz tego że włoski mi lecą ;/ no i dalej jestem w kropce
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci dam zawał
![]()
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
no zawał :P
Shadii czemu nic nie skrobiesz??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

(przepraszam za taki off top, ale wolę spytać się tutaj bo tam może dziewczyny zjadą mnie za to pytanie
)

na szczęście już nadrobiłam