|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Gratuluję zużyć.
![]() Cytat:
![]() A YR tak mnie wkurzył tym przeniesieniem mojego pudru do strefy bez zniżek że bojkotuję tą firmę poza mega okazjami (jak np perfumy za free przy jakimkolwiek zamówieniu ostatnio). ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21303173]U mnie podobnie, a nawet gorzej Umówiłam się z dnia na dzień, jechałam na spotkanie prosto z domu mojego wujka, gdzie przez pół dnia sprzątałam. Zwykłe ciuchy, zero mejkapu, padnięta... A frajer się zakochał [/QUOTE]Myślałam że poznaliście się w szkole? ![]() Muay Thai jest fajne. Niektórzy komandosi to trenują. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
Koszatko, poznaliśmy się na GG w wakacje i wtedy się okazało, że chodzimy do jednej szkoły - była wielka, nic dziwnego, że się nie skojarzyliśmy od razu
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21319132]Koszatko, poznaliśmy się na GG w wakacje i wtedy się okazało, że chodzimy do jednej szkoły - była wielka, nic dziwnego, że się nie skojarzyliśmy od razu
[/QUOTE]Czyli też internetowo.
|
#3844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#3846 |
|
Konto usunięte
|
Koshatko, ale gdy dostajesz w YR zniżkę specjalnie na makijaż (przeważnie 30%), to nieważne, czy produkt ma zielony punkt. I tak obowiązuje rabat.
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21320740]Koshatko, ale gdy dostajesz w YR zniżkę specjalnie na makijaż (przeważnie 30%), to nieważne, czy produkt ma zielony punkt. I tak obowiązuje rabat.[/QUOTE]
Cytat:
|
|
#3848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie na kuponie urodzinowym jest tak: - 30% na jeden kosmetyk do makijażu*** *** - Rabat udzielany od max ceny sugerowanej, oferty promocyjne nie łączą się, nie dotyczy akcesoriów kosmetycznych. Finito. Ani słowa o zielonym punkcie. Ale z kolei na mailingu lipcowym jest wzmianka o zielonym punkcie. Trzeba śledzić dokładnie. |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21321718]Dziwne. W każdym salonie, w którym byłam zniżka na makijaż jest zniżką na makijaż. I tyle. Przecież cały makijaż (Couleurs Nature i Luminelle chyba też) ma zielone punkty. To na co jest ta zniżka?
![]() U mnie na kuponie urodzinowym jest tak: - 30% na jeden kosmetyk do makijażu*** *** - Rabat udzielany od max ceny sugerowanej, oferty promocyjne nie łączą się, nie dotyczy akcesoriów kosmetycznych. Finito. Ani słowa o zielonym punkcie. Ale z kolei na mailingu lipcowym jest wzmianka o zielonym punkcie. Trzeba śledzić dokładnie.[/QUOTE] Może coś się pozmieniało bo jak ja sprawdzałam w salonach to zielony punkt miał tylko ten produkt i personel twierdził że absolutnie na niego zniżek nie ma. Najlepiej chyba będzie sprawdzić w zamówieniu netowym czy wchodzi kod ze zniżką czy nie. ![]() O ile mnie to jeszcze będzie interesować bo napaliłam się na puder z BU.
|
#3850 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja przez to przechodziłam jako dziecko. Nawet te specjalne gorzkie lakiery mi nie przeszkadzały, równo je wpieprzałam razem z paznokciami Cytat:
W tym tygoniu pracuję 6 dni Standardowo pon.-pt. + niedziela wyjątkowo, bo jest święto i tylko osoby bez umowy o pracę mogą pracować. A ja tam umowy nie mam wcale A w sobotę idę z TŻ-em na Festiwal Pierogów, bo jest w Krakowie od jutra do niedzieli
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-08-12 o 12:40 |
||||
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. A niech się kończy 2. ja nie wytrzymałam....pomalowała m przech chwilą pazury Essence C&G "what's do you think" śliczna morelka 3 Niby duża ale ja mam bardzo bladą karnację (że aż nie mogę określić czy zimną czy ciepłą kość słoniową) i mam wrażenie że pasują mi i barwy lata i jesieni...I nie mogę rozstrzygnąć czym jestem 4.DZIĘKUJĘ! ![]() Dziękuję Cytat:
Dzięki ......................... .............. Lubię z wami pogawędzić dziołchy ale trochę męczy mnie spowiadanie się z tego co zużyłam, co kupiłam a co mam...jestem dorosła, mężatka, dzieciata mam pracę. A do tego ze sklerozą i połowy rzeczy jakie zużyłam nie pamiętam... ![]() No i jak ja mam się wytłumaczyć z dzisiejszych nabytków ![]() z Tego że poszłam z mężem na miasto do jego mamy (ma sklep) i dowiedzieliśmy się że sprzedała 1 z naszych towarów 90zł w kieszeni...A mój małż "to idz kup sobie kosmetyczki " (tak..nie kosmetyki ale kosmetyczki jak ładnie zdrobniale ) No i w ten sposób dostałam od niego poczwórne cienie maybeline Glamour Greens (jaka oliwka i kawa No i jak ja mam to wytłumaczyć! A to zupełnie niewinne zakupy
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-08-12 o 13:49 |
||
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane!
W nocy przeszla burza i obudzilam sie bez pradu. Huczalo niezle az pies wskoczyl do naszego lozka Cytat:
![]() Maliniarka dodam cie do znajomych to bedziesz mogla obejrzec moje fotki w profilu gani ogromne za diete i za dotrzymywanie postanowien Jelly za niepalenie bedziesz miala wiecej kasy na kosmetyki Cytat:
Po obiadku przetestuje tego nowego garniera,a potem na zakupy ze znajomymi.Tz chce kupic pletwy |
||
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Żelku, ja jak tu przychodziłam, to się zalogowałam na chwilkę, bo chciałam coś zoabczyć, jak mnie teraz ten mój nick wkurdenerwuje
![]() Nusiu, ja pazurki obgryzałam niestety baaaaardzo długo, właściwie całe życie, nawet do krwi...moim zdaniem to jest choroba w niektórych przypadkach, ja to miałam na tle nerwowym, tak samo jak robienie sobie masakry z twarzy, które do tej pory i się zdarza od kilku lat starałam się przestać obgryzać, czasem udawało mi się jakiś czas tego nie robić, a potem znowu mnie dopadało...w końcu już mnie do tego nie ciągnie
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CUCIOLA-no właśnie
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obgryzałam do 8. klasy podstawówki
![]() Przestałam, ale kiedyś co zrobiłam ... :-o To było na III czy IV roku. Miałam piękne, dłuuugie, mocne paznokcie, pomalowane ostrym czerwonym lakierem. No ale miałam wtedy dosyć stresujace laborki z chemii fizycznej (chyba )) - przed każdymi laborkami odpytywali nas z ćwiczenia, które miało się wykonywać. I tak się stresowałam, że te pazurki obgryzłam I to tak nierówno że masakra ... Obgryzałam i wkładałam o koleji do fartucha Jakiego miałam kaca moralnego
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
zużyłam masło karotenowe bielendy, niedługoi skonczy sie tonik i krem do stop.poszłam do rossmanna i kupiłam te dwie rzeczy i jeszcze chusteczki babydream,wydalam 15zł a wszystko potrzebne. dzisiaj przychodzą dziewczyny i się bardzo ciesze bo napijemy sie wina i poplotkujemy.jedna nie przyjdzie i troche jestem na nią zła bo mowilam jej 2 tyg wczesniej zeby zarezerwowala sobie wieczor bo robie urodziny.dzisiaj napisala tylko ze nie przyjdzie.nic nie odpisywalam bo szkoda gadac z nią.ostatnio zauwazam ze jej cos odwala w stosunku do mnie. moja siostra mówi ze ona moze jest zazdrosna o moj slub,o to ze niedługo sie bronie a ona w zasadzie stoi w miejscu. sweet tylko ty decydujesz z czego sie nam spowiadasz a z czego nie.jak mam problem z czyms ,np.jak kupie cos niepotrzebnego to wam pisze zeby mnie doprowadzic do porządku.
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę,że mamy nowe Odwykowiczki Witam a przy okazji -wstawiam właśnie na wątek pielęgnacyjny swoje wczorajsze i dzisiejsze zdobycze olejek i peeling planet spa dostałam gratis (za 1zł )Madziu Sto lat !
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam ślicznie
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
I ja i ja dokladam sie do zyczen
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Oj tak się niestety zdarza, moja szwagierka (prawie 40letnia kobita) nie lubi mnie, choć przy mnie tego nie okazuje zbyt szczególnie, tylko dlatego że mam wyższe wykształcenie a ona tylko średnie i to kończyła zaocznie...No ale czy to moja wina ??? Takie powody zazdrości są bezsensu. Albo 1 taka moja koleżanka....nie odzywała się do mnie bo mi udało się zajść w ciążę a jej nie i starali się z mężem 5 lat.... Czasami powody zazdrości są dziwaczne :Crazy: 3. racja ......................... ... Skwar jak jasna Ch*****a a ja muszę zabrać się za porządki w domu bo u mnie bałagan tworzy się z szybkością światła Mąż wybył na ponton z bratem to mam "wolną chatę" ..Więc planuję wieczorem małe spa Rączki, nóżki, mani, pedi, maseczki Mąż mnie nie pozna jak wróci ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Madziu -sto lat
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
sweet ,ciuciola dziekuje za zyczenia.
sweet pewnie kolezanka nie chciala patrzec na twoje szczescie, na twoje dziecko i dla tego zerwala kontakt.nie rozumiem tej zazdrosci.ja mam znajomą ktora ma juz mieszkanie i prace na czas nieokreslony,jej facet bardzo dobrze zarabia i mimo ze ma to czego mi brakuje to dalej sie z nia spotykam i rozmawiam.jestem czasem zazdrosna,ale to i tak nic nie daje wiec daje sobie z tym spokoj i mysle jak tu by sprawic zebym tez miala prace i mieszkanie swoje.
|
#3864 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zetafonku wszystkiego najlepszego! żebyś miała ślub jak z bajki, żeby teściowa przystopowała ze swoimi akcjami i żebyś zawsze miała uśmiech na buzi!
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki nosku, mam nadzieje ze ślub i tesciowa będą takie jak mi życzysz. a może mi ktoś życzyć jeszcze dostania w pazdzierniku pracy i obronienia dyplomu na 5 ?
wiem, jestem bezczelna ...
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nikt nie widzi mojego nowego avatarka?
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe biedna zestresowana dziewuszka ![]() Cytat:
![]() Zetafonku, wszystkiego dobrego Kochana żeby się wszystkie (wiem, zę z tym ciężko, to chociaż może jedno) marzenia spełniły ![]() A ja pofarbowałam odrosty
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam dzisiaj ale mąż nie nagrzał wody w piecu więc nici z farbowania
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj czuję się już lepiej niż wczoraj - nie jak kupa, a jak pół kupy
Włosy umyte, pazurki "się robią", jeszcze jakiś mejkap, ubranie mam wymyślone (nic szczególnego, niech mnie Dwumetrowiec widzi nie wystrojoną, a "zwykłą", zresztą: nie wiem nawet czy jest po co i dla kogo stroic
|
#3870 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21286656]Komu zadedykować notkę z szarakiem z Wibo?
[/QUOTE]jak bedziesz miala jakas notke z czarrrrnym i mrrrrrocznym lakierem to ja poprosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Maliniarka: dodałam Cię do znajomych, mam album w profilu, jakbyś chciała mnie zobaczyć ![]() zet: wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() :ga duly:![]() zuzylam Dove, Go Fresh Burst, Żel pod prysznic o zapachu nektarynki i białego imbiru 55ml kupilam na wspolnych zamowieniach szampony z LUSHa: Karma Comba Ultimate Shine New Shampoo Bar Seanik Big razem 103,05zł padam na pysk. zaraz moja przyjaciolka przyjezdza, spi zis u mnie, wychylimy jakies winko jutro jestem umowiona z druga przyjaciolka, ktora sie zareczyla 2 tyg temu a, dziewczyny, jade w koncu do tej Serbii z uczelni! a on do mnie ze w dziekanacie lezy moj bilet na samolot i mam isc sobie oderac. 6 wrzesnia lece! (pierwszy raz w zyciu samolotem )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

na uwielbiałam dwufazowy do oczu z garniera do wrażliwej skóry...i całą serię wycofali dupki 

Umówiłam się z dnia na dzień, jechałam na spotkanie prosto z domu mojego wujka, gdzie przez pół dnia sprzątałam. Zwykłe ciuchy, zero mejkapu, padnięta... A frajer się zakochał 
szok w trampolkach 
)

Standardowo pon.-pt. + niedziela wyjątkowo, bo jest święto i tylko osoby bez umowy o pracę mogą pracować. A ja tam umowy nie mam wcale
mam pierwszy odprysk od wczoraj, ale zamaskowałam i nadal męczę odżywkę, chciałabym chociaż ze 4 dni wytrzymać do zmycia, a ponoć trzeba tydzień 

)) - przed każdymi laborkami odpytywali nas z ćwiczenia, które miało się wykonywać. I tak się stresowałam, że te pazurki obgryzłam
I to tak nierówno że masakra ... Obgryzałam i wkładałam o koleji do fartucha

:ga duly: