|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seriale
Premierowy odcinek "Gotowych na wszystko" był w niedzielę (do ściągnięcia w poniedziałek) i już zaraz będzie drugi.
Dziś mam zamiar nadrobić serialowe zaległości czyli między innymi obejrzeć premierowy odcinek "Braci i sióstr". |
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Supernatural, House i Hoży Doktorzy <3
/kolejność przypadkowa /
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serialoholiczki!
Trochę po nie w czasie - ale poszukaj na stronie surfthechannel.com
Oglądam The Big Bang Theory od nowa - zdecydowanie jest to mój serial numer 1! |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kiedy wychodzą nowe odcinki Glee, Gossip Girl, 90210 i Weeds? Oglądam na surfthechannel lub watch-series i nigdy nie wiem w jaki dzień się pojawiają
. Wie ktoś?
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Glee - premiera we wtorek
Gossip Girl - premiera w poniedziałek 90210 - premiera w poniedziałek Weeds - premiera w poniedziałek Chodzi mi o to kiedy mają premierę w Stanach. Tutaj masz kalendarz, który pokazuje kiedy dany odcinek można ściągnąć/obejrzeć w internecie: http://www.pogdesign.co.uk/cat/10-2010 |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
I co, jak Wasze wrażenia po kilku(nastu) odcinkach nowych sezonów?
Ja mogę tylko powiedzieć, że coraz mniej podoba mi się House M.D i Grey's Anatomy... Strasznie naciągane się stały historie i w ogóle jakoś bez polotu te nowe sezony. |
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
dolaczam się do wątkuu
moje ulubione : Tajemnice Smallvile - 3 sezony juz za mna ; D The Listener - 1 sezon One Three Hill - 1 sezon jak narazie Lost - koncze II sezon, ale tak mnie wciągneło, że pewnie oglądne wszystkie MjM - KSD -
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
witam serialoholiczki
![]() mimo iż mam zaledwie 14 lat to uwielbiam je oglądać .;p do moich ulubionych należą : Dr House , M jak miłość, Barwy szczęścia, Samo życie, Beverly Hills 90210 ( te stare części )
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
nikt nie ogląda herosów ?
A jesli tesknota, to tylko chwilowa, taka na moment,na sekunde,kiedy sie schowasz pod kołdrę. A jesli juz przepasc,pustka miedzy nami,to tylko taka na sekunde,miedzy ustami... Dbamy o włosy, o paznokcie, o ciało i o cerę. !
|
|
|
|
#1090 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgodzę się z opinią o GA. Odcinki może i są dobre (według mnie), ale same historie nie mają w sobie nic co by mnie tak naprawdę przyciągnęło. Choć jak na razie i tak nie oglądam tego jak sezonu 6: ciągle zerkając ile jeszcze do końca. Aktualnie mam 3 seriale, którym daję plusy za nowe sezony. How I Met Your Mother - bo jest zdecydowanie lepszy niż sezon 5 i wreszcie jedynym powodem do oglądania nie jest Barney. Lie to me - dwa odcinki jak na razie były, ale i tak dla mnie były świetne. Uwielbiam Cala i tyle. I trzeci serial: Brothers&Sisters. W sumie ten serial z moich wszystkich oglądanych według mnie miał najlepszą premierę i jak na razie utrzymuje poziom.
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiscie wole House' a od GA
Moim zdaniem bardziej przyciąga widza. Chociaż jesli chodzi o House' a to wole te starsze sezony.
|
|
#1093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Finał był świetny i właśnie dlatego zdecydowałam się oglądać 7 sezon, bo jednak w czasie 6 ciągle gdzieś pojawiała mi się myśl, że czas skończyć oglądanie GA, póki mam o tym serialu dobre zdanie. Mam nadzieję, że 7 się jeszcze rozkręci, bo oglądanie 20 odcinków tylko po to, żeby zobaczyć świetny finał mnie jakoś nie bawi.Jeśli chodzi o House'a to oglądałam trzy sezony i jakoś później nie dałam rady. Dla mnie zabrakło jednak czegoś, co przyciągałoby mnie przed telewizor. Na czwarty sezon czasami spoglądałam, a z 15 widziałam chyba dwa odcinki. Edytowane przez blague Czas edycji: 2010-10-18 o 19:51 |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do House'a, uważam, że 4 sezon był niezły, powiedziałabym, że lepszy niż 3... Ale uważam, że najwyższy czas już kończyć z Housem. |
|
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Noo co za dużo to niezdrowo
House przez to, że jest tak popularnym serialem stał się troche przereklamowany. A jakie polskie seriale podobają sie wam najbardziej ?
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... z polskich to obecnie oglądam Usta Usta (chociaż to remake), lubiłam Magdę M. i 39 i pół. Reszta do mnie nie przemawia.
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polecicie mi coś?
Wszystkie moje seriale się skończyły lub oczekuję na nowe odcinki i nie mam nic do oglądania :P. Chciałabym coś w stylu: Gossip girl, 90210, one tree hill, weeds, glee
|
#1098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`39 i pół` matko jak ja kochałam ten serial przeszlo mi na szczescie
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
No, Andersz fajnie grał. Ale ostatnia seria była mocno naciągana i trochę rozczarowało mnie megasłodkie zakończenie... Mało realistyczne.
|
|
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
ja uwielbiam oglądać seriale.
Seriale, które oglądam: - Private practice - Grey's anatomy - Gotowe na wszystko - Dr House - Pretty little liars - Friends a jeszcze zapomniałam o: - Scrubs - dwóch i pół Edytowane przez Apancia Czas edycji: 2010-10-24 o 21:02 |
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
- The Vampire Diaries
- Supernatural - Glee - Pretty Little Liars
|
|
|
|
#1102 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a tu proszę jest jestem uzależniona od tego serialu (no najbardziej to od pierwszych 3 sezonów- kilka razy przerobione )- Angel (anioł ciemności) kocham za fajne pokazanie wampirów - uwielbiam jeszcze House'a a oglądam: True Blood Scrubs Tancerze z zapomnianych: zbuntowany anioł magda m. Felicity Oficer, Oficerowie Daleko od szosy |
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
Też mi sie zdarza oglądać Usta Usta , a jak nie mam nic do roboty w sobote to i obejrze wszystkie odcinki Majki z tygodnia
![]()
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię oglądać seriale.
Moje ulubione to: - Dr House - Private practice - Glee - Cougar Town - Grey's anatomy - Pretty little liars - Gotowe na wszytko - Brother's & sister's - Friends - Cold case. |
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Jak jeszcze parę lat temu nie miałam kompa to byłam pozbawiona seriali zagranicznych, więc z braku laku oglądałam to czym raczyła mnie telewizja, czyli wszelkie wenezuele, klany itp
Teraz mało do mnie te polskie przemawiają... Jakoś poziomem strasznie odbiegają od tych zagranicznych. Zdarza mi się obejrzeć Usta,usta, czasem Majkę, Hotel 52. To chyba tyle. Wcześniej oczywiście była Magda M., 39 i pół i Kryminalni
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
witam
zgłasza się kolejna serialoholiczka ![]() oglądam dużo amerykańskich seriali,m.in. Gotowe na wszystko, Dexter, House, Weeds, Glee, Gossip Girl, Smallville, Vampire Diares, True Blood, Bones, Fringe, Mad Men... no trochę tego jest i czasu brakuje czasami z polskich aktualnie to jedynie "Usta Usta" ![]() ja oglądam,a tak właściwie oglądałam,bo już się skończyli
|
|
|
|
#1107 |
|
Konto usunięte
|
Przyjmiecie do swojego grona kolejną serialoholiczkę?
![]() Seriali obejrzałam już wiele. Nie zawsze od pierwszego do ostatniego odcinka, czasem kilka sezonów albo po kilka odcinków na wyrywki. Z typowo "kryminalnych" to: "CSI: Miami i Nowego Jorku" (niestety, ale Las Vegas mnie nudzi ), "Wzór", "Kości", "Agenci NCIS", "Bez śladu", "Dowody zbrodni", "Krok od domu" i "Detektyw Monk" (za czasów jak jeszcze leciał na TVN-ie), "Veronica Mars" i sporadycznie "W11", "Detektywi". Ulubione komediowe to " Kasia i Tomek" oraz "On, ona i dzieciaki". A reszta - "Majka", "Brzydula", "Hotel 52", "House", "Czarodziejki" ( ), "Przygody Merlina" i "Na Wspólnej". Więcej szczerze mówiąc nie pamiętam, ale pewnie znalazłoby się jeszcze drugie tyle seriali (o właśnie! "Zbuntowany Anioł", "Marina", "Prawo pożądania" czy "Cena marzeń" ). ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Ach, i jeszcze widziałam kilka odcinków "Wyspy Harpera", ale się później pogubiłam i przestałam oglądać
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Tingeling, przypomniałaś mi, że i ja swego czasu uwielbiałam Krok od domu, jak leciał na TVNie.
|
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Ja również pragnę dołączyć do Waszego grona
![]() Na początek podzielę, się 'moimi' serialami Zacznę od najlepszego serialu jaki do tej pory nakręcono, czyli LOST Widziałam wszystkie odcinki!!! Fantastyczny pomysł, wspaniała fabuła i postacie. Mnóstwo pytań po każdym odcinku.... Do tego cudowny, zagadkowy klimat i muzyka. I oczywiście kapitalni aktorzy. Zdecydowanie trzeba zobaczyć koniecznie ![]() Ponadto moje ulubione seriale to : CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas Detektyw Monk Dowody zbrodni Dr House Ostry dyżur Układy Z komediowych: Wszyscy kochają Raymonda Alternatywy 4 13 Posterunek Daleko od noszy Jaś Fasola Trochę mniej: Bez śladu Z Archiwum X (głównie te pierwsze serie) Boston Public Chcę zobaczyć: Kompania braci
|
|
#1110 |
|
po prostu Em :)
|
Wczoraj przeglądnęłam cały wątek o serialach młodzieżowych i wybrałam Weronikę Mars, już jestem w trakcie 5 odcinka.
Dobrze, że seriali jest tak dużo i jak skończy się jeden można zacząć następny.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

/

!

)