|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
Warunki może nie jakieś luksusowe, ale ważne, że jedziemy grupką no i płacimy 25 zl/os za noc ![]() Rok temu byliśmy w Krakowie u kumpla w akademiku a wcześniej właśnie sami w górach- taki romantyczny wyjazd Polecam naprawdę- jeśli nie jestescie osobami w stylu "MUSZĘ mieć mega Sylwka" to powinno się Wam podobać ![]() Dziewczyny, pochwalę się Wam... choć pewnie kilka osób mnie skrytykuje, choćby w myślach... Mamy szczeniaczka!! ![]() Jakimś ludziom ich suczka zaszla w ciaze (zaatakował ją pies sąsiadki) i nie mieli co zrobić z pieskami... Chcieli oddać za przysłowiową złotówkę. No i tak oto zostaliśmy właścicielami ślicznego kundelka I chociaż bez rodowodu i nie rasowy to i tak jest słodziutki! Jednak jest strasznie malutki- ma ok 5-6 tygodni, nie ma jeszcze zabkow Wiem, ze to zbyt wczesnie żeby go odstawiać od matki, ale dla tych ludzi to było za duże obciążenie, bo mają małe dziecko... Jutro TŻ idzie z piekiem do weta zrobić wszystkie badania i odrobaczyc go. Jutro zrobię mu zdjęcie i Wam wstawię
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wspaniale że masz pieska oczywiście czekamy na fotki
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Dobra Duszyczko czemu miałby Cię ktoś krytykować? Myślę, ze to co zrobiliście to naprawdę wspaniałą rzecz i życzę żeby szczeniaczek się zdrowo chował
A ma już jakieś imię?właśnie sobie potłukłam tyłek, kręgosłup i lewą rękę. właziłam po pufie żeby dostać się do górnej półki, pufa się przeważyłą a ja zagruchotałam dupskiem o ziemię! auć!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-12-05 o 21:35 |
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nocleg tani, bo po znajomości jeszcze w tej cenie mamy salę, żeby sobie imprezę zrobić
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie dokładnie jedziecie?Kurcze, może i my byśmy się zdecydowali. Może mają jeszcze wolne pokoje - dasz namiar na lokum? ![]() Cytat:
Przecież o to w tym wszystkim chodzi, że jeśli jest już on na świecie to najlepsze co można zrobić to zapewnić mu miłość i dom. ![]() Poza tym uważam, że nie każdy powinien mieć "oryginalnego" psa.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-05 o 21:37 |
||
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A imię daliśmy mu Diego ![]() W ogóle mój TŻ jest nim tak zauroczony, że jak mały śpi to chodzi na paluszkach i szepcze zamiast mówić Ojj kochana uważaj na siebie mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Jutro poproszę koleżankę o namiary, bo nie ja to wszystko zalatwialam a z tego co wiem to nie ma to strony internetowej
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myślę, ze każdy psiak może być najlepszym przyjacielem. nieważne czy ma rodowód czy nie w moim domu zawsze mieliśmy kundelki i były bardzo wierne i oddane i kochane a o tżecie to świadczy bardzo dobrze![]() poważnego nic, pewnie jutro wyjdą mi siniaki ale kurcze boli strasznie. Diego bardzo dobrze mi się kojarzy. z aktorem Diegiem Luną, który grał w dirty dancing 2 i w którym byłam zakochana strasznie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-12-05 o 21:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak mówie P. ze w góry to mówi, że nie bo za drogo (a nie chcemy wydawać za dużo kasy na tą okoliczność, wolimy w to miejsce kupić sobie jakieś sprzęty do domu ) a okazuje sie ze tanio można znaleźć ale to pewnie by sie trzeba szybko decydować i szukać bo może nie być juz miejsc w tanich miejscówkach ![]() co do pieska to super! zazdroszczę czekam na zdjęcia!!! edit: ok Duszko, ale w tej dyskusji rasowe kontra nierasowe chyba chodziło o to żeby nie kupować psów z pseudohodowli, to co Wy zrobiliście to piękny gest, należą sie brawa ja jakbym miała miec pieska to też bym przygarnęła jakiegoś niechcianego, a nie kupiła z hodowli, nie chce wzbudzać tutaj żadnych dyskusji, takie jest moje zdanie, wolę pomóc zwierzakom które miały sie nie pojawić i których teraz nikt nie chce i jestem zdania, ze kundelki wychowywane z miłością i cierpliwością od szczeniaka wyrastaja na tak samo mądre i posłuszne pieski jak te rasowe edit2: Ssnow widać wino i praca na wysokościach to niezbyt dobre połączenie
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-12-05 o 21:49 |
|
|
|
|
#1479 |
|
kobieta za ladą
|
witam nową SPD wooo jaki porządek wpadnij do mnie
![]() ja sylwestra w domu z dzieckiem gdzie tu iść?
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalatwil nam nasz byly nauczyciel od wf ![]() Normalnie nie wiem jaka jest cena... Ssnowdrop- no powiem Ci, że TŻ przeszczęśliwy to jego pierwszy psiak i jeśli tak będzie nasze dziecko traktowal to naprawdę będzie super tatą
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki lachon z niej. Taaaaa, Dżordż wymiata ![]() Właśnie znalazłam noclegi w Zakopanem po 25 zł/os. Co prawda kawałek od Krupówek, ale tam to i tak nie ma co się pchać autem - w tłum. Chyba jutro zadzwonię, zapytać czy są jeszcze miejsca.
|
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo tanie noclegi mam nadzieję że będą jeszcze wolne miejsca a pokażesz gdzie?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra duszyczko super ze przygarnęliście psiaka
![]() Ja wiem, ze takie kundelki są często mądrzejsze od niejednych rasowców U mnie w rodzinie są kundelki i rasowce i wcale nie uważam zeby któreś były gorsze. Baa często nawet te kundelki są bardziej wdzięczne i kochane wiadomo, ze to kwestia temperamentu, ale takim pieskom też należy się dom ![]() Co do sylwestra, to my spędzimy go sami w domku ![]() Dlatego,że tż w nowy rok idzie do pracy na 7 rano , dlatego też, ze to bedzie pierwszy sylwester Tifiego i nie wiemy jak bedzie reagował na strzały , i dlatego, ,że byliśmy rok temu na balu , który okazał się jedną wielką katastrofą ![]() Poszło bardzo dużo pieniędzy na samą uroczystość, do tego stroje, jakis dodatkowy alkohol i straty - tż rozpruł się garnitur w tańcu- na samej pupie ![]() Dj okazał się mlodym szczylem, jak z imprezy techno- a towarzystwo 30+ , kazdy liczył raczej na zabawe w stylu wesela jedzenie nie specjalnie smaczne , i w rezultacie o 2 zmyliśmy się i dokonczyliśmy impreze u znajomych w domku
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak policzyliśmy właśnie to gdyby jechały 4 osoby (wtedy benzyna po połowie) to wychodzi odrobinę ponad 500zł, czyli tyle ile na cholernym kilkugodzinnym balu z kiepskim żarciem i denna muzyką.
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Dżesika super laska
![]() ja również uważam, że dobrze zrobiliście biorąc tego psiaka pod wasze skrzydełka ps. dostałam właśnie moje wcześniej zamówione klulki z różem brązujące
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Julia już śpi a ja zrobiłam pulpety i kotleciki mielone. Na kilka obiadków będzie
Ten miesiąc nie zapowiada się udany więc znów zaciskamy pasa. Oby do lata![]() DobraDuszo naprawdę dobrze zrobiliście. Szczeniaczki nawet nie rasowe są przecudne i kochane. Oby się zdrowo chował ![]() Ssnow kochana mam nadzieję, że to nic poważnego. bidulka
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miał ładne bokserki, to jeszcze pół biedy. ![]() A co do Tifiego to zapytaj weterynarza, czy nie dałby Ci czegoś dla niego na uspokojenie "w razie czego" gdyby się bał. Mojego kolegi pies tak panicznie boi się petard, że mają z nim ogromny problem - łącznie z kołataniem serca i omdleniami. Mój dla odmiany podczas sylwestra lubi sobie siadać na parapecie i oglądać fajerwerki.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-05 o 22:08 |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli nie zależy Wam żeby być w samym Zakopanym to polecam taką miejscowość obok Murzasichle. Kiedyś byłam tam w takiej chacie był góral, ktory opowiadał super historie, ognisko, piękne krajobrazy- naprawdę bardzo fajnie wspominam. i nawet sprawdziłam noclegi- ceny są podobne
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Co do imprez to my byliśmy teraz na Andrzejkach w stylu wesela właśnie na sali, gdzie będzie nasze weselicho I powiem Wam, że mi się podobało. Fajnie od czasu do czasu założyć jakąś fajną kieckę, iść do fryzjera i takie tam Tym bardziej, że płaciliśmy 150zl od pary Do tego alkohol i mój fryzjer. I tyle wydatków było ![]() Ale na Sylwestra już woleliśmy coś innego
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Raczej mała niedorajda
już mi lepiej, tylko w krzyżu mi coś strzyknęło- starość nie radość
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspaniale ! Czekamy zatem na zdjęcia malucha ![]() Pies jest moim wielkim niespełnionym Marzeniem |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje z powodu powiększenia rodziny!
)) Cytat:
Wpadłam na chwilę i uciekam z powrotem do kuchni. Sterta naczyń czeka i woła "umyj mnie wreszcie |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do lekow dla Tifucha to tak wlasnie myslalam, ale moj brat szybko mnie zniechęcił, bo ich psiunek bardzo boi sie strzalow i jak lekarz dal im leki, to poczytali o tym, okazalo się ze to są strasznie silne leki, ktore moga doprowadzić nawet do śmierci. Chciaz wiadomo, ze jak by dochodzilo do kolatania serca czy omdlen to trzeba dać Jednak pojde do weta ale gdyby co to dam mu w ostateczności Ale licze, że Tifi z zaciekawieniem będzie obserwował niebo
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem właśnie przed okresem i słodycze przede mną trzeba chować Taka czekoladka z takimi dużymi orzechami na 5 minut by była
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Lece się poprzytulać do moich futrzakow
dobranocki
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale niedługo się wyprowadzi, żeby założyć swoją rodzinkę![]() a czekolada była o taka:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

bo to będzie już kolejny nasz Sylwester spedzony na domówce i chyba chciałabym jakieś odmiany
od razu mówie jednak, że ani ja ani P. nie mamy takiego ciśnienia i parcia jak wiele osób, że Sylwester to trzeba iść na jakąś wyczesaną imprezę, za***iście wyglądać i za***iście sie bawić BO TO SYLWESTER PRZECIEŻ
także domówka pod tym względem nam odpowiada, ale ja tak jak mówię chciałabym jakiejś odmiany
a była któraś z Was na czymś takim jak Sylwester w Multikinie? całkiem ciekawie to sie prezentuje 
z tego co moje oczy widzą
Warunki może nie jakieś luksusowe, ale ważne, że jedziemy grupką no i płacimy 25 zl/os za noc
Wiem, ze to zbyt wczesnie żeby go odstawiać od matki, ale dla tych ludzi to było za duże obciążenie, bo mają małe dziecko... Jutro TŻ idzie z piekiem do weta zrobić wszystkie badania i odrobaczyc go. Jutro zrobię mu zdjęcie i Wam wstawię
1.09.2012
mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało 

jak mówie P. ze w góry to mówi, że nie bo za drogo (a nie chcemy wydawać za dużo kasy na tą okoliczność, wolimy w to miejsce kupić sobie jakieś sprzęty do domu