|
|
#1441 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() mnie kiedyś stylistka "ślicznie" postarzyła puderem brązującym, nawet jej sie udało zmarszczki mi zrobić, takie brand new
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie jezdem z Wawy
![]() I fogóle nie w temaciem
|
#1445 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
snujemy plany spotkania w Paradoksie w tym tygodniu
i co powiedziała?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena, taka mina bo taki nastrój
![]() Weź na wszelki wypadek ze sobą saperkę, jak Cię będą chciały oszpecić... |
|
|
|
#1448 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() saperki nie mam, niestety ![]() napiszę Wam resztę wymagań dozdjęciowych: -panowie mają przynieść uprasowane koszule osobno, w ilości najlepiej 3 sztuk wraz z wyborem dodatków -mamy unikać kontrastów biel-czerń (no to sorry, nie mam się w co ubrać )-jak ktoś nosi okulary to najlepiej niech przyjdzie w soczewkach (a figa )---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- to ładnie z jej strony
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sekator? |
|
|
|
|
#1450 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wydawać by się mogło że w całkiem normalnym miejscu
ale zdjęcia bedzie nam robić metkastudio.plCytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-13 o 15:50 |
|
|
|
|
#1451 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj TZ miałby przerąbane-mogłby przyniesc 3 uprasowane koszue-czarną, czarną no i do tego jeszcze czarną wymaganua ostrzejsze niz do kampani na prezydenta ![]()
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam słynną Martwicę Mózgu
Jackson ma nie po kolei we łbie, takiego obrzydlistwa i kiczu dawno nie widziałam ![]() Choć parę scen mnie rozbawiło (zwłaszcza z tym dzieciakiem w parku - genialny czarny humor )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 16:11 |
|
|
|
#1454 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Fajnie Wam. W sumie... Nam tez fajnie. DDCytat:
![]() A te uprasowane koszule na wieszaku mają przywieźć? Cytat:
![]() Został Ci jeszcze "Bad Taste". ![]() Cytat:
Gratuluję. We mnie ten wynalazek budzi komplet pozytywnych uczuć. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem asymetryczna, ale żywa. Warto było. Cytat:
Dla mnie najgorsza trauma to wystepy w telewzji. Zwykle na trasie pomiędzy "makijażownią" a studiem odwalam nerwowe pucowania facjaty. ![]() Cytat:
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiecie, ze dzięki temu fińskiemu ajdolowi zaczęłam słuchać Sonaty Arctici? Fullmoon jest świetne
Cytat:
przytulam Sabb, Kamenę i wszystkie niesymetryczne ![]() Mnie kiedys gin nastraszyła, jak znalazła drobne grudki, to dopiero miałam stracha, że będę niesymetryczna Ale się okazało, że to nic groźnego, tylko ja już mam taką nieco, hm, grudkowatą konsystencję bleCytat:
![]() Choć taki fylm się powinno ogladać po paru piwach i koniecznie ze znajomymi z równie zrytym poczuciem humoru Znalazłam na youtube - moja ulubiona scena, jak bohater -totalna fajtłapa- wyprowadza na spacer krwiożercze dziecko-zombie http://www.youtube.com/watch?v=pouzkfDxddo nie dla wrażliwych a koleś fenomenalnie to gra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 16:49 |
||
|
|
|
#1456 | ||
|
Nindżopesz
|
Idziem do Paradoxu, tam siedza dlugowlose ciacha
Nie, nie klamie! Powaznie siedza i graja w erpegi. Jak ktoremus staniesz na karcie postaci albo zabierzesz kostki to moze Cie zauwazy. I piwo miodowe maja, i winko grzane, i ciabatki, i insze dobre kanapeczki. I w ogole bedzie super, bedziemy sie pudrowac i wachac probki o ile je wezmiemy ![]() Cytat:
Ale jesli Ci bardzo zalezy...Wspolczuje tego malowania, juz widze jak robia pojazd za czern, czern i jasna cere ![]() Szczerze to sama chyba wzielabym urlop... Cytat:
|
||
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlaśnie imię może być nie wiem jak piękne i neutralne ale potem juz dorosła lub dorastająca osoba czuje że nie pasuje do niej Ty czujesz ze Ci nie pasi - a ja bym wiele dała żeby być Kaśką - co prawda nie tą z Waszej wizji farmerskiej - albo Agą mnie moje do mnie też nie pasuje i nie umiem go nosić - podchodze widzisz mnie, wyglądam zwyczajnie jak szary obywatel, taki przeciętniak - mówię czesć wyciągam rękę i słyszysz Aurelia jestem co do imion widzę że ta Iga wam sie taka wasza wydaje so nie ? To tak jak u mnie od dawna mam takie nieuzasadnione ciepłe uczucia w stosunku do imienia dla córki Ola - i nic tego od lat nie przebija - nie kojarzy mi się z niczym innym jak z fajną ( ładną) dziewczyną |
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb
Ale masz av! Gdzie byłaś?
|
|
|
|
#1459 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I tak bogu dziekowac, ze nie zrobili ze mnie jakiej Pauli czy Wery, calkiem babochlop. Akurat Iga to mnie tak srednio w stosunku do Ewy, Nadii czy Natalii - to "g" takie twarde, az mi sie na nim jezyk placze I jeszcze matka moja skrytykowala, ah ciezkie zycie.Kamena, masz jakies fajne probki perfum? Ja ostatnio dorwalam Boxeuses, jesli nie znasz to wezme
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
BAN stały
|
Ja bardzo chętnie, ale w tym tygodniu odpadam. I sumie to chyba aż do lutego jestem odpadnięta
Chociaż w sumie... w sobotę i tak idę na koncert, więc może przed koncertem bym wpadła. Zakładając, że w ogóle dożyję weekendu. ![]() Cytat:
![]() Pojechałam na okienku do Arkadii, akurat się dwie ostały, z czego jedna w dobrym rozmiarze, więc stwierdziłam, że skoro czekała na mnie cały weekend, to muszę ją przygarnąć. I bilet na Ulver też kupiłam. Co prawda nie mam z kim iść, ale w końcu to koncert, a nie impreza towarzyska, a na koncercie, nie na imprezie mi w tym przypadku zależy. ![]() A propos imprez, to ja kamenie jeszcze chyba nie wyraziłam swojej wdzieczności za zabranie mnie do NM - nie wiem, czy wiesz, ale od tamtej pory bywa(ła)m praktycznie co tydzień na gothotekach i vampiriadach, co było jedynym urozmaiceniem mojego emeryckiego życia. Po sesji planuję wrócić do tego miłego zwyczaju. Jest super. |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Chciałam poinformować ze żyję i mam sie dobrze. Pisze z Utajenia bo mój komp jest w serwisie a mi z tego co mam nie wolno po forach chodzić .
|
#1462 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na zjeździe superbohaterów. TU zdjęcie.
|
|
#1464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę na tym swoim zadupiu zasypanym śniegiem i się nigdzie nie wybieram ![]() Melk, gratuluję zakupu ciuchu ![]() (też się tak czasem usprawiedliwiam, że jak np. pójde za pare dni do sklepu i ciuch nadal będzie, to znaczy, że jest mi przeznaczony Cytat:
chyba manualno-artystyczny Cytat:
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb, to zdjęcie z linka jest zaje**ste!!!
Cholernie bym je chciała... |
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka - ty normalnie fora nie denerwuj tylko zbieraj dupkę w troki i do Wawy - jest łokazja miłe towarzycho i może sie zakochasz - a nawet jeśli nie, to spedzisz czas z dziewczynami - a to bezcenne - mówiłaś że robisz manikiur to jesteś juz odpicowana po co ma sie zmarnowac na zadupiu zasypanym śniegiem , mówiłaś że chcesz gdzieś wyjsć i użyć fajnych ciuchów tylko nie ma gdzie - to tera jest gdzie - ja nie żartuję - jak nie pojedziesz bo ci sie nie kce to chyba - no wiem co zrobie ale coś zrobie - tylko nie wiem jeszcze co fogle ostatnio sypiesz takimi płentami że sama bym się do Ciem pomigdaliła - zatem wykorzystaj pókiś on fire no, |
|
|
|
|
#1467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź mnie nie strasz ![]() Cytat:
![]() Tera mi się nic nie chce, myślę tylko o jedzeniu i spaniu i fogóle nie widzi mi się wyłazić w kiecce na mróz A już najmniej zapierdzielanie gdzieś po śniegu na stację czy autobus i kilkugodzinne jazdy w zimnych pociungach Mówiłam, że nienawidzę k****siej zimy jak nie wiem co bo wysywa ze mnie całą chęć do życia Nienawidzę nienawidze nienawidzę!!! Byle do wiosny Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 18:47 |
|||
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
zanim zemdleję po raz drugi - to pwoiem ci tak serio serio -że ja tej pierdzielonej i bezsensownej zimy nienawidzę tak szczerze i intensywnie ajk i Ty - nie cierpie po prostu - szlamu, chlapy mokrrości i innej breji bleeeeeeh
ale - wsuwasz ciepłe getry tudzież rajtki - czarne - i wsuwasz ciepły zimowe buciory - ja mam sniegowce tyż czarne i zasuwam po zaspach jak eskimos i to suchą stopą - w pociągu z powrotem będziesz rozgrzana - patrz miodowe piwo czy inne cuda - szal/komin plus kaptur - wiater ci nie groźny - no o dwielkiego dzwona można sie poświęcić wiem bo sama siebie motywuję czesto do takich wyjść i nigdy nie żałuję zrobisz jak kcesz
|
|
|
|
#1469 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ide spac bo mnie cos zmulilo. |
|
|
|
|
#1470 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dobry wieczór!
![]() Cytat:
Iga fajnie, ale Nadia/Nina jeszcze lepiej ![]() W tych kwestiach zawsze jestem poważny No chyba, że się nabijam Cytat:
Teraz już tylko czas na motylki w brzuchu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak ostatnio zastanawiałem się nad Terre Parfum, za pierwszym razem spóźniłem się, bo sprzedali wszystko, za drugim ostała się jedna sztuka, więc rzekłem: "To znak jest, Gryx, trza brać, bo trzeciej partii może już nie być" ![]() --- Sabb, co za zdjęcia! |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

w sumie jak będzie to też linknę, pośmiejemy się ze stylistuff 

Jackson ma nie po kolei we łbie, takiego obrzydlistwa i kiczu dawno nie widziałam
)

Czas szybko płynie 
a koleś fenomenalnie to gra