|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
domcia
![]() wiecie co skoro to Bontempo takie bee to ja wykorzystam juz ten tysiak - zostalo mi raptem 321zl odbiore gratisowy koralik i tyle mnie widzieli ![]() na FB tez w kulki lecą jak ich się pytam np o rabaty świąteczne
|
#1322 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, MYSZKO boska bransoletka
|
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
Trollmaniaczki - nic tylko się cieszyć, że monopol Trollów w Polsce został przełamany. Nic tak dobrze nie robi klientom jak konkurencja
![]() |
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów
Niestety, po Świętach w Yes brakuje wieeeele elementów Pandory i to co wybrałam, niestety nie było dostępne. Pomarudziłam trochę, ale wzięłam inne- 2 murano, biedronkę i popularne tak na forum serduszko![]() Dodaję zdjęcia również moich ukochanych Lilou
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam zdjęcia moich cudeniek zakupionych w dużej mierze dzięki temu wątkowi
![]() Na ostatnim zdjęciu moja pierwsza bransoletka i zawieszki "charms" - hand made |
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Magi, dzięki za informacje z priva
faktycznie coś nam dziś to forum słabo działa, dlatego już tam nie odpisuję. dzięki jeszcze raz za zakupy ![]() czekam na zdjęcia
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 22:43 |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;24029663]Treść usunięta[/QUOTE]
Aaaa opętałyście mnie dziewczyny.Zawsze mnie kusiło do nowych koralików ale teraz nic nie robię tylko planuję.Następnym zakupem będzie pszczółka a potem coś z cyrkonią
|
|
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
a ja myślałam, że tylko ja mam takie wrażenie, że coś źle chodzi...
|
|
|
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
przez was spodobało mi się serduszko z Pandory! i już nic nie robię tylko kombinują kiedy i za co je kupić! wy paskudne!
|
|
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Chętnie bym skorzystała jeśli przy okazji byś była, może by się więcej chętnych zebrało..., bo głupio mi strasznie tak kogoś wykorzystywać ;( ale rabat kusi...
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
Ania, a wiadomo do kiedy?
bo ja chciałam jakoś w styczniu. jakby coś to mogę Cię prosić o pomoc? no bo niestety zakochałam się w serduszku... a to z Trollbeads jest nieporównywalnie droższe. Tylko słyszałam, że tam jest bardzo przebrany asortyment i nie wiadomo czy by je mieli...a, jakby co, to mogę pomóc w zakupach w Łodzi jeśli będzie trzeba, Tobie i nie tylko mamy salon Pandory, np, jeśli czegoś by nie było w Yes albo gdziekolwiek indziej.
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A sama oferuje pomoc w Warszawie, jeśli tylko ktoś czegoś szuka, albo w przypadku pojawienia się nocy zakupów
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
na razie rabat jest, nikt nie wie do kiedy
![]() serduszko na pewno jest, bo sprawdzałam asortyment rzeczywiście mniejszy niż w pandorze ale i tak sporo jest musiałybyście mi dokładnie powiedzieć co chcecie i czy kupić jeśli będzie ![]() ale spokojnie poczekajmy do stycznia
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
Magi76 zaskoczyłaś mnie kompletnie swoim postem na temat polskich przedstawicieli Trollbeads.
To ze mają jednego dystrybutora to akurat wiem bo nie trudno wyczytać na stronie producenta, że Litwa jest dystrybutorem na ten region. Zastanawiam się jednak skąd Panie w Warszawie mają aż tak dokładne informacje na temat tego dlaczego Bontempo nie wprowadziło bonów??? Z drugiej strony dlaczego sklepy w Warszawie nie są już takie hojne i wycofały się z promocji bonowej skoro taka jest przewidziana??? być może po prostu łatwo być hojnym jak się nie ponosi kosztów tej hojności..... Widać coś jest na rzeczy skoro powiedziano Ci, że Trollbeads nie rozlicza bonów tak jak należy i najzwyczajniej takie promocje sklepom się nie kalkulują..... Ja jestem tylko ciekawa jak to będzie z tą drugą promocją i czy Bontempo ją wprowadzi skoro dystrybutor daje (?) taką możliwość. echhh, szkoda że robi się wokół tego taka niemiła atmosfera .....
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-12-28 o 23:19 |
|
|
|
#1337 |
|
Zadomowienie
|
Anno moj wybor w koncu padl na duszka z paciorkiem
) tak mi sie wydaje ze tego Magi mi wziela....Kon Dala odpadl bo byl za 180 :P
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze raz - zazdroszcze
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zdecydowałam i mam winobranie za 180 i szczęśliwego smoka
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 23:38 |
|
|
|
#1340 |
|
Wtajemniczenie
|
No faktem jest, że to wszystko jest na maksa dziwne... Na tych stoiskach w Warszawie wystarczy kupić dwa koraliki lub jeden droższy, żeby dostać dwa gratis za 111 właściwie, a na stronie Trollbeads i na tych oficjalnych stanowiskach trzeba wydać 1000 zł żeby dostać jednego za 111 zł, no trochę PARANOJA. To ciekawe ile jest naprawdę warty taki koralik
. Pewnie 20 zł...
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- nigdzie nie napisałam, że to Panie powiedziały tylko ja, że im się widać nie opłaca... - może należałoby zadać inne pytanie czemu Bontempo nawet swoim stałym klientom ich nie zaproponowało a nie czemu Warszawa się wycofała... - "być może po prostu łatwo być hojnym jak się nie ponosi kosztów tej hojności..... " chmmm no dobra tu się poddaję... to znaczy, że firma Bontempo w trosce o dystrybutora żeby nie robić mu strat zrezygnowała z bonów?- poza tym Panie z Warszawy się nie wycofały... w Wola Parku skończyły się fizycznie papierki bonowe otrzymane od dystrybutora a w Promenadzie właśnie ich dziś kilka zrealizowałam... Poza wszelkimi zatem za i przeciw niezaprzeczalnym pozostaje fakt, że te same koraliki, ten sam dystrybutor z Litwy a promocje dramatycznie odmienne.... Może to jednak wina dystrybutora, który powinien zadbać aby w ramach jednej "marki" na jednym rynku nie dochodziło do sytuacji w której przedstawiciele mogą stosować różne promocje w ramach uznania....
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
a teraz z innej beczki czy z promocja czy bez koraliki zawsze cieszą
![]() oto wasze dzisiejsze zakupy
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
na to czekalam
dzięki za zdjęcie magi
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a są w Łodzi? |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
w łodzi nie ma. w warszawie są w wola parku i promenadzie
|
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
witam!
Od kilku dni ciesze się swoja podwójna skórka. Mam pytanie do posiadaczek skórzanych pandorek . Długość 35 cm. Test kciuka wychodzi ok, ale w sumie wolałabym, aby była luźniejsza. Czy wydłuża się po dłuższym użytkowaniu? pozdr ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- a teraz zaległości: 1. Imię-Goska 2. Wiek-staram się zapomnieć 3. Data urodzin-13 maja 4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?) praca w szkole 5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz?- koralikami , poza tym lubię literaturę i filmy fantasy oraz muzykę Smolika6. Twoje największe marzenie to...o największych nie wspomnę,aby nie zapeszyć Z mniejszych to 1. pandora 2 trolle 3. lilou (te spełnią się na pewno 7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? baaardzo dawno temu od produkcji koralików z modeliny, drewna, nasion (na potrzeby własne i znajomych) 8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje? wybieram sama -płaci mąż 9. Dlaczego zbierasz pandorę/ trolle/ charmsy/ lilou? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem? zauroczyły mnie 10. Twoja ulubiona zawieszka to...serduszko z pandory ( pierwsze i jedyne )
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ennkaa, prześlij mi na PW jeszcze raz swój adres do wysyłki koralików
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Kochana i wzajemnie! Baaardzo się cieszę, że się spotkałyśmy i mogłyśmy razem pojechać na zakupy, co ja bym zrobiła bez takiego wspaniałego doradcy jak Ty! I niech nam się dobrze nasze nowe nabytki na nich noszą ![]() Cytat:
tylko sama nam to rozwiązanie zaproponowała, bo inaczej zrezygnowałybyśmy z zakupów tam A wiadomo, że dla nich każdy zysk się liczy więc w ich interesie było, żeby się dogadać ze stosikiem w Wola Parku i nam w ten sposób te koraliki sprzedać. Zresztą uwierz, że mamy co innego do roboty niż tracić swój prywatny czas, energię i siły, nie mówiąc już o marznięciu i jeżdżeniu po mieście tylko po to, żeby odebrać dla innych dziewczyn zamówione koraliki a potem chodzić na pocztę i je wysyłać Szczerze to w takich momentach odechciewa mi się już wspólnych zakupów.Ja to bym raczej nie tej pani na Twoim miejscu dziękowała, tylko nam, że nie skorzystałyśmy z jej propozycji kupienia odłożonych najprawdopodobniej przez Ciebie koralików, co w pewnym momencie nam już proponowała jak widać chcąc coś najwyraźniej sprzedać ![]() Zresztą oni żadnej łaski tam (czyt. w Promenadzie) z tymi bonami nie robią, bo skąd-inąd wiem, że jakoś im chyba tam rzeczy z Trollbeads średnio idą, czego można się łatwo domyślić, biorąc pod uwagę, że sprzedawcy nawet nie orientują się do końca na czym te promocje polegają ![]() Ta promocja już obowiązuje
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak dzięki dokładnie ten.
Ale nie widziałam go w necie na stronie yes. ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Oj napiszę napiszę.
|
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
kusisz kobieto! to ja w takim razie Cię wykorzystam
Cytat:
to kiedy następne?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

jeszcze raz - zazdroszcze
. Pewnie 20 zł...
jak widać chcąc coś najwyraźniej sprzedać
.