|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wywabienie plamy?
Przeszukałam całe forum w poszukiwaniu podobnych wątków, jednakże nie udało mi się nic znaleźć. Nie mam pewności czy otwieram nowy wątek w odpowiednim miejscu, dlatego w razie gdyby tak było proszę o jego usunięcie, bądź przekierowanie mnie do odpowiednich wątków o danej tematyce.
A o co chodzi dokładnie? Otóż nabawiłam się plamy na mojej białej bawełnianej koszulce, plamy z eyelinera, wypadł niezdarze z ręki i zapaskudził ciuch... ![]() ![]() pozdrawiam, Patrycja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wywabienie plamy?
Skoro bluzka jest biała to spróbuj jakiegoś chlorowego wybielacza typu bielinka, Ace
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ewentualnie możesz też spróbować poszukać odpowiedzi bądź zadać to pytanie tu ->
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...jak+usun%B1%E6 lub tu -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...jak+usun%B1%E6 Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Polecam paste do prania recznego,niestety trudno ja dostac.Pasta COMFORT,jest rewelacyjna na wszelakie plamy.Mozna ja kupic w malych sklepach,nie typu Rossman.Jest rewelacyjna,nie wiedziec czemu chyba wycofuja ze sprzedazy.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.