| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-03-07, 14:16 | #4441 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela...  Carlos Ruiz Zafón | ||
|     | 
|  2011-03-07, 14:23 | #4442 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Gdzieś między złem i dobrocią... 
				 | 

Plan stuletni w 12 h Pobudka o 5 wyjazd 6:08 Lublin 8:30 dotarcie do Plazy ok 9 Przelecenie po sklepach do ok 10 Targi pracy 10 - ok 12 Zakupy do 14 gdzieś tu obiad Fryzjer 14:30 - 15 Zakupy 15 - 17 Umrę ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat: 
  Fajnyyy  Nie dość że nie boli to daje kopa na rozpęd. Jak nootropil przez pierwszy miesiąc brania  Jednakowoż na bóle indiańskich tortur wolę pyralginę, nospę forte i ibuporm  Wiem, że na Ciebie nie za bardzo działa, ale pozycja na modlącego araba jest spoko   
				__________________ Bajka o smoku uczy, że głodu nie należy zaspakajać byle baranem....   | |
|     | 
|  2011-03-07, 14:45 | #4443 | 
| Marudziara Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Z Krainy Kota ... 
				 | 

No mi stety lub nie pomaga tylko Nimesil   na mnie nie działa jakoś hmm psychotropowo może dlatego że ja waga ciężka  Dostałam go od lekarza  Scenariusz napisałam juupi  Badymka wykończysz się matko prawdziwy maraton. 
				__________________ | 
|     | 
|  2011-03-07, 14:50 | #4444 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Na modlącego Araba spędzam 4 dni w trakcie małpy    
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-03-07, 14:57 | #4445 | 
| Marudziara Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Z Krainy Kota ... 
				 | 

Mi to nie pomaga :/ ani Arab ani nic echhh jedyne wybawienie Nimesil echhh

__________________ | 
|     | 
|  2011-03-07, 15:11 | #4446 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

dziecko   Cytat: 
  dobry jest i dość silny | |
|     | 
|  2011-03-07, 15:19 | #4447 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Czarny Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  kiedys cos tam pisałam do szuflady i może czas znowu spróbować  intensywnie myślę też o powrocie studia,na kierunek,który naprawdę będzie mnie interesować. Cytat: 
  do lekarza jak coś Cie martwi . Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   ale plan masakra  tez by mi się fryzjer przydał  tez brałam Nimesil na kręgosłup   
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | |||||
|     | 
|  2011-03-07, 15:27 | #4448 | 
				 | 

Z takich nierealnych, to poszłabym na medycynę    
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-03-07, 15:32 | #4449 | 
				 | 

Ależ nam się tu wątek niespełnionych "księgowych" zrobił   Ale dziewczyny - wszystko przed nami  no może nie licząc Evy, której przedmiot porządania już... gudbajmajlofgudbaj...  ale ciii... nie wolno deptać cudzych marzeń  A Nimesil brałam na... gardło  ---- wiesz Malla... pewnie, gdyby każda z nas mogła jeszcze raz decydować o swoim wykształceniu, to pomyślałaby dwa razy... naście lat to szybko, żeby obierać drogę życiową... Sephi... mogę Ci polecić stronę, która mnie zainspirowała do pisania... tam jest sporo praktycznych wskazówek  Ja sobie - te najbardziej cenne - według mnie - zrzucilam do Worda, wydrukowałam i zrobiłam taki "podręcznik"  Właśnie jestem na etapie zapoznawania się z treścią  Jakby co - mogę Ci to przesłać na maila   
				__________________ Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela...  Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-03-07 o 15:51 | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:01 | #4450 | |
				 | 

ja też...nawet w liceum byłam na biol - chem kierunku z myśla o medycynie,a potem mi się odwidziało z lenistwa   marzyła mi się specjalizacja - medycyna sądowa. Cytat: 
  zaraz Ci wyślę pw z mailem. 
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | |
|     | 
|  2011-03-07, 16:04 | #4451 | 
| now or never Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: ldz 
				 | 

ja pewnie byłabym już mgr prawa ...    
				__________________ jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-07, 16:07 | #4452 | 
				 | 

Seph - mnie też ta gałąź fascynuje, byłam na sekcji zwłok i na zajęciach z MS dla prawników

|     | 
|  2011-03-07, 16:14 | #4453 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

o mamuśku.. dziewczyny.. jak na stada indian, toście strasznei płodne są   do jutra tego nie ogarnę.. coś o nimesilu.. o fuj.. w lipcu psiapsióła wyrwała mi ząb, i tym raczyła przez trzy dni, bo do istanbul leciałam, a ona się bała powikłań czy coś.. dostałam takiej migreny, że obłed.. a ta mi, że nimesil mi przytłumi  przytłumił  yeahh.. tydzień sie odtruwałam, no ale przeszło w końcu.. teraz najlepsze.. 16 stycznia planowany wyjazd do istanbul.. 4 stycznia powrót z warszawy z zapaleniem krtani.. telefon do mojego doktorka z prośbą o full option.. l-4, antybiotyk ect, ect.. 12 stycznia - odwoływanie wszystkiego.. chodzenie po ścianach z osłabienia i potwornego bólu głowy.. i dopiero wtedy załapałam.. TO TEN CHOLERNY NIMESILLLL.. wniosek: zgadujcie...  nimesil i istanbul są niekompatybilne  a na poważnie, czasami nimesil pogrsza sytuację, a my to za rozwój choróbska bierzemy.. a teraz kawa albo sok.. jakoś niezdecydowana jestem.. z auchan wróciłam  ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- malla, śliczny masz ten awatarek  inne też są super.. muszę sobie jakiś znaleźć, ale mnie to najbliżej do badymkowego   | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:15 | #4454 | 
				 | 

Malla ja też byłam na sekcji zwłok jeszcze w liceum,bo mieliśmy fakultet medyczny w ŚAM w Katowicach. A Tobie po biologii to łatwo,możesz iść na kurs do policji i śmiało w laboratorium MS pracować. Dowiadywałam się kiedyś jak to wygląda. 
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:18 | #4455 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-07, 16:22 | #4456 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  Eva spragniona zdjęć Napletka, oj Ty Ty  . Cytat: 

__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | ||
|     | 
|  2011-03-07, 16:24 | #4457 | |
				 | 

potwierdzam to Malla wypisz wymaluj   łeee to szkoda  myślałam,że dalej tak jest. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat: 

__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | |
|     | 
|  2011-03-07, 16:28 | #4458 | 
				 | 

Sephi... wysłałam... daj znać, czy doszło... bo wiesz... kurczak ma pod tym względem nieocenione zdolności... Kilka razy zdarzyło mi się, że się tak skupiłam na poprawnym wpisaniu adresu, że zapomniałam dodać załącznik    
				__________________ Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela...  Carlos Ruiz Zafón | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:30 | #4459 | 
				 | 

Seph - jak zaczynałam studia, to tak było, teraz trzeba skończyć jeszcze analitykę medyczną i coś tam, coś tam. Nawet w zwykłym labie szpitalnym nie mogę pracować.

|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-07, 16:36 | #4460 | ||
				 | 

Cytat: 
    teraz trzeba tworzyć  Cytat: 
  Kupiłam sobie świetny cyckonosz i jestem prze szczęśliwa   
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | ||
|     | 
|  2011-03-07, 16:40 | #4461 | 
				 | 

a widzicie, właśnei 10 minuta gadałam z tym facetem, co to go w sobotę skopałam.. pytał, dlaczego tak mocno kopię   .. a wiecie, jak się zaczęły nasze podchody? "kurczakowo"  poważnie, kilka smsów mu przez przypadek wysłałąm, bo mam trzech turków w mobil o tym samym imieniu, a ja okropnie roztrzepana jestem.. a wracając do leków; właśnei wzięłam efferalgan z codeiną.. na moją migrenę jest genialny.. jakby któraś czegoś skutecznego szukała, może spróbować.. mnie wystarcza pół pastylki, a moje migreny już dwa razy się w szpitalu kończyły, więc do leciutkich nei należą.. ja to muszę was o porady w sprawie facetów pomęczyć.. bo doczytałam, że większość z was w szczęśliwym stadle jest i w ogóle, a ja to..   boszeeeeeeeeeee, jaką ja mam migrenę   | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:41 | #4462 | 
				 | 

Może źle się wyraziłam: skąd weźmiemy pieniądze na te jajka     . 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-03-07, 16:47 | #4463 | |
				 | 

Cytat: 
  lepiej się połóż gdzieś w ciemnym pokoju,bo od patrzenia w monitor to jeszcze gorzej  no wiesz,jakaś Ty skąpa  6zł Ci szkoda   
|     | 
|  2011-03-07, 16:59 | #4464 | 
				 | 

wow.. Sephi.. ja też teraz na górnym śląsku pomieszkuję   nie mogę się położyć.. moje życie to piekiełko.. gdybym sie kładła zawsze, jak mam migrenę, to odleżyn bym się nabawił      | 
|     | 
|  2011-03-07, 17:00 | #4465 | 
				 | 

Hihihiih, Sephi, ale żeby od razu skąpa?   Po prostu już widzę siebie robiącą zakupy za TŻowe pieniądze i tłumaczącą mu: kochanie, to jeszcze może jajeczka przepiórcze?  Ale kiedyś pewnie kupię. Z czystej ciekawości   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-03-07 o 17:10 Powód: tżowy dopisek ;) | 
|     | 
|  2011-03-07, 17:04 | #4466 | |
				 | 

Cytat: 
  Więc każdy sposób wart jest wypróbowania...   
				__________________ Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela...  Carlos Ruiz Zafón | |
|     | 
|  2011-03-07, 17:10 | #4467 | |
				 | 

Cytat: 
  a w jakim mieście ? oj tam, no oszczędna jesteś   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-07, 17:18 | #4468 | 
				 | 

nie, Kurczaczku.. na receptę.. ale w twoim stanie to nie polecam teraz.. w ogóle nie każdy moze to brać..   ale musisz zapytać lekarza.. ja nawet nie wiem, jakie są przeciwwskazania, bo ja zawsze mówię komuś z przyjaciół, żeby mi receptę machnął.. aż wstyd, ale jakoś żyję póki co   | 
|     | 
|  2011-03-07, 17:18 | #4469 | 
				 | 

Po prostu bezrobotna    
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-03-07, 17:20 | #4470 | 
				 | 

wowww... jestem genialna.. odkrylam takie pomarańczowe "on" i fioletowe "off" w naszych proflach        i nawet staram sie pw do Sephi wysłać   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.