|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
mieszkam na nowinach a na miasto czesto chodze moja szwagierka i najlepszy przyjaciej mieszkaja niedaleko bazylijki
wiec od razu skojarzyłam---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- no a co do sali to nie mam pojęcia |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sali to nie chce mi się nawet gadać, bo sama nie jestem z niej zadowolona.
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
No zadziwiające, sama byłam zszokowana jak zobaczyłam wpisy ze rybnik rządzi hahah no ale świat jest naprawde mały
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A suknie juz wybrałas ??? no z niej to juz powinnaś być zadowolona |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Tak suknia juz zamówiona
Moze choc w tym temacie wszystko pójdzie bez problemów
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się że jeżeli wymarzona suknia to problemów nie bedzie. Ale wydaje mi sie ze n ie zamawiałas w rybniku sukni ??
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest nasza rybnicka Bazylika
nie poznajesz? bazylika.jpg Rock nie jest z Rybnika
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-03-13 o 19:29 |
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
byłam przekonana ze to jeste nasza
bazylijka z rybnika |
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
no to mały wałek
złe skojarzenie sorrki za błąd---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Wstyd
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego byłam ciekawa skąd wiesz że to bazylika, bo akurat nią jest
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Wiecie dziewczyny ineresuje mnie jakie nakrycie planujecie na głowę ja myśle o welonie lekko za ramona taki delikatny ale niewiem czy to nie tandeta co myslicie |
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bizuteria,obstrojenie auta, sukienka na poprawiny, makijaz, fryzjer, i cala kosmetyka, noclegi dla gosci, sesja narzeczenska, swiadkow,strojenie domu, klatki, ksiega gosci, winietki, podwiazka chyba tyle Cytat:
|
||
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Witam śląskie PM w II części naszego wątku ślubnego.
Wklejam aktualną listę zespołowo-dj’owa: JennyAniolek - początkowo Impuls z Rybnika (3 os., 2700 zł), ale potem dj (brak nazwy) (1 os., 1000 zł) Butterfly20 – zespół (brak nazwy) (5 os., ok. 4 000z ł). Sweetbe - Singer band (3 os., 2800 zł) Niuto – Golden Mix (3 os., 2800 zł) Kasiek1987 – dj W.Papierzanski (1 os., 1400 zł) niunia32 – Nostrado (3 os (były 2 na dzień podpisywania umowy), 2400 zl) jagoda221 – dj Mariusz (1 os., 1200 zł) A znacie zespół Tryton z Katowic? http://www.zespol-tryton.pl/muzyka.htm Mają wprawdzie sporo filmików z You Tube, ale zmienny skład i nie wiem, w jakim składzie „grają” na danym filmiku. Zachwyciły mnie głosy pana Rumanowskiego i pani Misiel. |
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj przegapiłam otwarcie nowego wątku!!!
Ja tu na razie mało się odzywam, bo gdzie tam mój ślub... kwiecień 2012. Ale musze się pochwalić umowę z zespołem podpisałam, z tym z którym zawsze chciała. jedna sie udało ![]() Ja tam z Rybnika nie jestem, ale rybnicka bazylikę od razu bym poznała... w końcu na wagary do Rybnika sie jeździło
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorobiłyśmy się nowego wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na razie wielkich podsumowań nie robię bo boję się tego co mi wyjdzie |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
super dziewczynki, że wykończyłyśmy stary wątek
u nas przygotowania cały czas w toku, prawie wszytskie zaproszenia już rozdane hurra, bo miałam czasem wrażenie, że zapraszanie gości nigdy się nie skończy ale juz prawie koniecmy mamy zespół new transformation, 3.500 tys za jeden dzień, ale naprawdę warto ![]() a na głowie na pewno będę miała welon i jedną z piwonii, które również będą w moim bukiecie
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Jejku, dziewczyny, ze dwa dni mnie nie było a tu nie dość, że nowy wątek, to jeszcze rozwija się z szybkością błyskawicy
![]() A może znajdzie się tu jeszcze ktoś kto miał albo będzie miał wesele w Leśnej Perle (skoro jest tyle rybniczanek - może akurat)?
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
kurcze nie było mnie raptem parę dni a tu tyle wiadomośi
![]() powracam do tematu nauk przedślubnych bo niestety TZ mial prace w sobote i nie zaliczyliśmy tych w Palowicach, czy ktoś może wie kiedy będą następne albo o jeszcze jakies jednodniowych blisko nas ah moge się pochwalic moim sczesciem, mianowicie, zaprosznia zamówiłam 2 lutego, ale bedą dopiero za miesiac bo sie okazało ze dali mi stary numer konta wiec nie odnotowali wpłaty,ja nie wchodzilam na konto i nie sprawdzalam czy kwota wrocila, pewna ze dostane je zamiesiac czekam nie dostałam zadnej inf , ze nie otrzymali pieniedzy ani ze maja inny numer konta o adres, bo na ich stronie nadal widnieje stary,i po dniu kiedy minał temrmin dostawy pytam sie gdzie sa zaproszenia, a oni jakto przeciez nie zapłaciłam myślałam, że ...... także lepiej wszytsko wczesniej robić bo potem mogą być cyrki
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-03-14 o 09:18 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
blackcat1988
ooo mamy wesele w ten sam dzień, skąd jestes, gdzie masz wesele? co już masz
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- biżu - zamówiłam u znajomej - auto w cenie ma wystrój - poprawin nie mam - makijaż - koleżanka będzie mnie malowała - fryzjer zamówiony - w sobotę teraz idę na pierwszą mikro i zobaczymy, co dalej , ale muszę zamówić manikiurzystkę - goście z bliska, tylko wujek będzie spał u nas, więc to bez załatwiania - sesję ma nam robić kolega siostry ![]() - świadkowie oczywiście wybrani (biorąc pod uwagę, że ślub za 2 miesiące dziwne byłoby, gdybym ich nie miała )- domu nie stroję (powiem szczerze, że to akurat mam w - księgę gości mam w domu już, tylko muszę ją przygotować - winietki zrobi przyjaciółka - podwiązka WTF?
|
||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dziś mamy 2 miesiące do ślubu i 2 kroki na przód z przygotowaniami Kupiłam butki TAKIE A TŻ ze świadkiem kupili wódkę na wesele (stock) i wieczór kawalerski (de luxe) ![]() W sobotę byliśmy na całodniowych naukach i jeszcze musimy poradnię zaliczyć
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
No z tym strojeniem domu to wypaliłaś ale jestem takiego samego zdania
![]() A co do podwiązki no to chyba żadna z nas nie zapomni :P |
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zapomnę z pewnością, bo akurat uważam to za zupełnie zbędną rzecz. Na studniówce też nie miałam i maturę zdałam
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz mam za sobą ale troszke się ponudziłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

nie poznajesz?
złe skojarzenie sorrki za błąd