Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 21:12   #241
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Nie jest to wykrecony numer w 100% ale zainstniała sytuacja

Jestem ze swoim facetem ponad 6 lat , razem mieszkamy takie wspolne zycie . Jednak najgorsze jest to ze nigdy nie bylo rozmowy na temat zareczyn i slubu. Teksty typu (w codziennym zyciu): kiedys bedzie dziewczynka, taka suknie byś chciała, nie sa juz wystarczajace. Po takim czasie bycia razem chcialabym posunac sie dalej , ale widocznie tylko ja. Sama nie wiem jak to rozumiec. Chcialabym z nim porozmawiac o zareczynach i slubie ale obawiam sie ze odbierze to jako narzucanie sie i zmusznie go do czego lub ponaglanie. A ja chce sie poprostu dowiedziec jakie pa plany wzgledem mnie i wogole . Chyba rozumiecie moj stan.
no wlasnie-to nie jest numer, wiec tak jakby nie pasuje do watku.
ale. przykre jest to, ze jestes w zwiazku 6LAT i nie potrafisz zapytac wlasnego faceta o wspolna przyszlosc. mnie sie to w glowie nie miesci.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 08:16   #242
Karme_
Przyczajenie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane

Cytat:
Napisane przez lupin Pokaż wiadomość
Zresztą pisałam w tym wątku swoją historię, też dzięki gg się wszystkiego dowiedziałam i zemściłam na palancie...
Przykre jest to właśnie ze takich rzeczy dowiadujemy się z ich gg lub z jakiegoś portalu społecznościowego

A jak się na nim zemściłaś??
Stary 2011-03-14, 09:42   #243
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Nie jest to wykrecony numer w 100% ale zainstniała sytuacja

Jestem ze swoim facetem ponad 6 lat , razem mieszkamy takie wspolne zycie . Jednak najgorsze jest to ze nigdy nie bylo rozmowy na temat zareczyn i slubu. Teksty typu (w codziennym zyciu): kiedys bedzie dziewczynka, taka suknie byś chciała, nie sa juz wystarczajace. Po takim czasie bycia razem chcialabym posunac sie dalej , ale widocznie tylko ja. Sama nie wiem jak to rozumiec. Chcialabym z nim porozmawiac o zareczynach i slubie ale obawiam sie ze odbierze to jako narzucanie sie i zmusznie go do czego lub ponaglanie. A ja chce sie poprostu dowiedziec jakie pa plany wzgledem mnie i wogole . Chyba rozumiecie moj stan.
Po 6 latach boisz się porozmawiać z facetem, z którym tworzysz związek? Tłumaczysz to strachem przed tym, iż on uzna to za narzucanie się? Po 6 latach narzucanie się? Z tej mąki chleba nie będzie, już teraz można to powiedzieć. Nawet jeżeli jakoś wyprosisz te deklaracje, to się wcześniej, czy później posypie, bo komunikacja leży, kwiczy i nie wiem co jeszcze. Plus brak szczerości, strach przed wymaganiem czegokolwiek, przed życiem na własną rękę. Nie, nie rozumiem Twojego stanu, dla mnie to coś nienormalnego. Poza tym co? Facet ma mieć plany, a Ty bezwolna służka, która czeka aż Pan coś zadecyduje? Ty nie masz planów w życiu?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 11:12   #244
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Po 6 latach boisz się porozmawiać z facetem, z którym tworzysz związek? Tłumaczysz to strachem przed tym, iż on uzna to za narzucanie się? Po 6 latach narzucanie się? Z tej mąki chleba nie będzie, już teraz można to powiedzieć. Nawet jeżeli jakoś wyprosisz te deklaracje, to się wcześniej, czy później posypie, bo komunikacja leży, kwiczy i nie wiem co jeszcze. Plus brak szczerości, strach przed wymaganiem czegokolwiek, przed życiem na własną rękę. Nie, nie rozumiem Twojego stanu, dla mnie to coś nienormalnego. Poza tym co? Facet ma mieć plany, a Ty bezwolna służka, która czeka aż Pan coś zadecyduje? Ty nie masz planów w życiu?
podpisuję się pod tym. 6 lat to już sporo, wg mnie na tym etapie powinniście rozmawiać swobodnie na takie tematy jak ślub, czy zaręczyny. Jeśli boisz się zapytać go o to, tzn. że w Waszym związku nie dzieje się dobrze. Masz prawo snuć plany na przyszłość, myśleć o ślubie i dzieciach, szczególnie po 6 latach bycia z kims. Masz prawo o to zapytać i dowiedzieć się, czy przypadkiem ten pan nie zamierza po prostu całe życie przebimbać bo mu tak wygodnie. Może on wcale nie chce ślubu, nie chce dzieci, nie chce poważnie się wiązać. Jeśli i Ty byś tego nie chciala, to okej, każdy żyje tak, jak mu to odpowiada, ale jeśli Ty chciałabyś zakładać rodzinę, to masz prawo poznać jego opinię na ten temat i zdecydować co dalej.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 15:57   #245
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
podpisuję się pod tym. 6 lat to już sporo, wg mnie na tym etapie powinniście rozmawiać swobodnie na takie tematy jak ślub, czy zaręczyny. Jeśli boisz się zapytać go o to, tzn. że w Waszym związku nie dzieje się dobrze. Masz prawo snuć plany na przyszłość, myśleć o ślubie i dzieciach, szczególnie po 6 latach bycia z kims. Masz prawo o to zapytać i dowiedzieć się, czy przypadkiem ten pan nie zamierza po prostu całe życie przebimbać bo mu tak wygodnie. Może on wcale nie chce ślubu, nie chce dzieci, nie chce poważnie się wiązać. Jeśli i Ty byś tego nie chciala, to okej, każdy żyje tak, jak mu to odpowiada, ale jeśli Ty chciałabyś zakładać rodzinę, to masz prawo poznać jego opinię na ten temat i zdecydować co dalej.
Pogrubione: no chyba, że się okaże, iż te 6 lat związku jest liczone np. od 12 roku życia .

Nieważne jakie plany, niech to nawet będzie kupienie wspólnego chomika - buzię otworzyć i odezwać się, wyrazić swoje zdanie i zapytać jak on to widzi. A nie płakanie w monitor. Partner powinien być najbliższym, zaufanym człowiekiem, a nie kimś przed kim się chowa po kątach i trzęsie, że zostawi, gdy usłyszy "chciałabym...".
Stary 2011-03-14, 16:15   #246
lupin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karme_ Pokaż wiadomość
Przykre jest to właśnie ze takich rzeczy dowiadujemy się z ich gg lub z jakiegoś portalu społecznościowego

A jak się na nim zemściłaś??
no niestety... ale lepiej tak niż wcale lub dawac sie robic w konia duzo dluzej...

moja revenge
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=75

tutaj wlasciwie potrzebowalam wejsc do jego archiwum tylko po to zeby miec czarno na bialym (zapisalam mu te jego rozmowe na pulpicie i nazwalam plik "jestes zalosnym klamca"), bo nie jestem glupia i domyslilam sie że sobie w kulki leci. potrzebny mi byl dowod rzeczowy

taka zemsta mimo wszystko bardzo godna polecenia - zadnego żalu, żadnych lez po palancie - tylko niesamowita satysfakcja i wysmienity nastroj przez dluugi czas.
lupin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 16:38   #247
pat0
Wtajemniczenie

kilianna dziekuje za takie posumowanie od serca

Doris1981 wydaje mi sie ze chcialabys zeby kazdy zyl wg Twoich zasad. A jak ktos popelni blad w zyciu lub 'nie tak pojdzie" jest w Twoich oczach dzieciakiem. Niestety niezawsze tak wychodzi jakby sie chcialo.Kazdemu jakos inaczej uklada sie zycie.

Nie jestem juz nastolatka (jak rozwazala Doris). I teraz wlasnie po 6 latach bycia razem mam wlasne plany i marzenia. Rozmawiamy ze soba tylko moze nie tak w czasie dokonanym , np wezmiemy slub. Wiem moze to jest bład , ale teraz zrozumialam ze najwazniejsza jest rozmowa i spolne decyzje .
Stary 2011-03-14, 16:51   #248
natalka92
Wtajemniczenie

GG do natalka92 Send a message via Skype™ to natalka92

Super pato ! Więc życzę duuużo odwagi . Byś mogła walczyć o swoje.

"Nikt nie wie, że jest pod seksem i dusza"! ;D

Vida me hace feliz .
natalka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 21:29   #249
joannaszymanska99
Raczkowanie

GG do joannaszymanska99 Send a message via Skype™ to joannaszymanska99

Całkowicie zgadzam się
joannaszymanska99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-15, 17:00   #250
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
kilianna dziekuje za takie posumowanie od serca

Doris1981 wydaje mi sie ze chcialabys zeby kazdy zyl wg Twoich zasad. A jak ktos popelni blad w zyciu lub 'nie tak pojdzie" jest w Twoich oczach dzieciakiem. Niestety niezawsze tak wychodzi jakby sie chcialo.Kazdemu jakos inaczej uklada sie zycie.

Nie jestem juz nastolatka (jak rozwazala Doris). I teraz wlasnie po 6 latach bycia razem mam wlasne plany i marzenia. Rozmawiamy ze soba tylko moze nie tak w czasie dokonanym , np wezmiemy slub. Wiem moze to jest bład , ale teraz zrozumialam ze najwazniejsza jest rozmowa i spolne decyzje .
To źle Ci się wydaje - mam po prostu swoje zdanie, wyrażam je. Twoje sytuacja wygląda jak wygląda - to moja wina, na mnie zamierzasz przelewać swoje rozczarowanie i frustrację, czy jak? Super, że postanowiłaś coś zmienić, teraz powiedz o tym wszystkim swojemu facetowi - naprawdę życzę Ci powodzenia. To z nim jesteś 6 lat w związku, prawda? Życie nam się układa w główniej mierze tak, jak chcemy, jakie decyzje podejmujemy, więc nie oburzaj się, że usłyszałaś kilka słów prawdy. W końcu to wątek o numerach, a Ty nie opisałaś żadnego. Sama sobie wykręcasz numer, jeżeli siedzisz cicho, a do faceta masz żal, że się "nie domyślił".

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-03-15 o 17:13
Stary 2011-03-15, 18:57   #251
pat0
Wtajemniczenie

Zapewne Twoje zycie jest cudowne i zaplanowane co do minuty -przeciez jak napisalam zyjemy tak jak chcemy .
Koniec tematu
Stary 2011-03-15, 19:46   #252
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Zapewne Twoje zycie jest cudowne i zaplanowane co do minuty -przeciez jak napisalam zyjemy tak jak chcemy .
Koniec tematu
Nie, nie jest i często piszę o czymś co mnie boli i co mi nie wychodzi. Nie próbuj się na mnie wyżywać za to, że facet niedomyślny, a Ty nie potrafisz mu wprost powiedzieć co czujesz i myślisz. Proszę uprzejmie.
Stary 2011-03-15, 20:52   #253
Sweet Chocolate
Raczkowanie

.

Edytowane przez Sweet Chocolate
Czas edycji: 2012-10-24 o 19:53
Sweet Chocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-15, 21:12   #254
botekslawek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sweet Chocolate Pokaż wiadomość
Ja też posrednio o zdradzie dowiedziałam się przez gg. Najpierw znalazłam zwinięty rachunek za dwie porcje obiadu i deser (zjedzone w mieście oddalonym ok 200km od miejsca zamieszkania). Nie byłoby może w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że mówił mi że wtedy będzie na działce i bedzie kosił trawę.. tak się zmęczylł tym sprzątaniem i koszeniem na marginesie mówiąc Nie było go w domu więc miałam pole do działania - olśniło mnie że od jakiegoś czasu ma gg na hasło i bardzo go "boli" jak komputer mu dotykam. Więc złamałam hasło nad którym tak się za mocno nie wysilił - "kochaś" hahaha ... idiota. No i poczytałam sobie, jak jej prawił komplementy i umawiał się z nią że przyjedzie do jej miasta. Padły również propozycje czy go przenocuje, że chyba się znajdzie skrawek dla niego na łóżku itp itd pierdy-śmierdy. To był koniec definitywny. Błagał, prosił, klękał, oświadczył się nawet jak mu powiedziałam że pakuję się i odchodzę, ale byłam bezwzględna. Odstrzeliłam się wtedy jak stróż w Boże ciało a on się płaszczył przede mną jak płaszczka. To była najlepsza decyzja mojego życia. Za dużo krzywdy mi robił. Znosiłam "wymysły" (o których jeszcze tu pewnie wspomnę jak mi coś zaświta :P - generalnie puściłam w niepamięć), ale zdrady przez takiego chama nie zniosę
mało słyszy się o tak stanowczych kobietach. Większość uznaje pogląd, że miłość wszystko wybaczy
botekslawek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-15, 21:41   #255
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Nie, nie jest i często piszę o czymś co mnie boli i co mi nie wychodzi. Nie próbuj się na mnie wyżywać za to, że facet niedomyślny, a Ty nie potrafisz mu wprost powiedzieć co czujesz i myślisz. Proszę uprzejmie.
Czy ja sie na tobie wyzywam? Rowniez prosze uprzejmnie do mnie i do innych (wczesniej juz byl poruszany ten temat)
Stary 2011-03-15, 22:08   #256
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ja sie na tobie wyzywam? Rowniez prosze uprzejmnie do mnie i do innych (wczesniej juz byl poruszany ten temat)
A gdzie widzisz brak uprzejmości w stosunku do Ciebie?

Piszesz dziewczyno nie na temat - bo to wątek o numerach jakie faceci wykręcają kobietom, a Ty opowiadasz swoją z pupy historię o tym jak to Ci źle i niedobrze bo facet mimo że jest całkiem w porządku bezczelnie Ci się nie oświadczył. A Ty jesteś gotowa do małżeństwa, ale żeby pogadać o Waszej przyszłości już nie. ŻAŁOSNE
I gdy Doris1981 zamiast kazać Ci przestac zasmiecac jej wątek zainteresowała się Twoim problem masz jeszcze do niej jakieś pretensje .

Dla Wizażanek z chcicą ślubną jest kilka wątków, ale nie na tym podforum.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-15, 22:29   #257
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Dla Wizażanek z chcicą ślubną jest kilka wątków, ale nie na tym podforum.
Stary 2011-03-15, 23:07   #258
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ja też posrednio o zdradzie dowiedziałam się przez gg. Najpierw znalazłam zwinięty rachunek za dwie porcje obiadu i deser (zjedzone w mieście oddalonym ok 200km od miejsca zamieszkania). Nie byłoby może w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że mówił mi że wtedy będzie na działce i bedzie kosił trawę.. tak się zmęczylł tym sprzątaniem i koszeniem na marginesie mówiąc Nie było go w domu więc miałam pole do działania - olśniło mnie że od jakiegoś czasu ma gg na hasło i bardzo go "boli" jak komputer mu dotykam. Więc złamałam hasło nad którym tak się za mocno nie wysilił - "kochaś" hahaha ... idiota. No i poczytałam sobie, jak jej prawił komplementy i umawiał się z nią że przyjedzie do jej miasta. Padły również propozycje czy go przenocuje, że chyba się znajdzie skrawek dla niego na łóżku itp itd pierdy-śmierdy. To był koniec definitywny. Błagał, prosił, klękał, oświadczył się nawet jak mu powiedziałam że pakuję się i odchodzę, ale byłam bezwzględna. Odstrzeliłam się wtedy jak stróż w Boże ciało a on się płaszczył przede mną jak płaszczka. To była najlepsza decyzja mojego życia. Za dużo krzywdy mi robił. Znosiłam "wymysły" (o których jeszcze tu pewnie wspomnę jak mi coś zaświta :P - generalnie puściłam w niepamięć), ale zdrady przez takiego chama nie zniosę
Prawdziwy detektyw z Ciebie . I mądra babka.
Stary 2011-03-16, 07:06   #259
lupin
Raczkowanie

Cytat:
yeah!

zachowalas twarz, a jego godnosc zostala gdzies w okolicy jądra ziemi. żałosny typek.
Stary 2011-03-16, 07:19   #260
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lupin Pokaż wiadomość
yeah!

zachowalas twarz, a jego godnosc zostala gdzies w okolicy jądra ziemi. żałosny typek.
Lupin, ale i tak znalazło by się mnóstwo osób, które stwierdziły by, że "trzeba dać szansę" (bo KAŻDY zasługuje na drugą szansę), "jak się kocha, to się wybacza, a nie ucieka", "w sumie za rękę nie złapałaś, może żartował / kłamał, że zdradził" (czyli jak nie siedziałaś pod łóżkiem, a facet nawet sam się przyznaje, że zdradził, to i tak w to nie wierz - poważnie, pojawiło się w kilku wątkach) etc.
Stary 2011-03-16, 14:19   #261
Sweet Chocolate
Raczkowanie

.

Stary 2011-03-16, 14:41   #262
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi teraz do myślenia dałaś Doris..... on był pewnie taki wspaniały, a ja go tak rzuciłam bez kolejnej szansy Trzeba było ratować tę wielką miłość, przecież takiej drugi raz się już nie spotka (z pewnością trudno o tak beznadziejny przypadek)

Wychodzę do sklepu. Ten wyskakuje za mną na klatkę i grozi mi palcem, że jak za 10min. nie wrócę to zacznie mnie szukać. "Ojej" sobie pomyślałam, no i poszłam. A w tym markecie, to już mi regałów zabrakło do oglądania, przedłużałam jak się dało. Dzwonił do mnie jak nawiedzony, odebrałam i mówię: "słucham?" a ten oczywiście z grubej rury, że gdzie ja się szwędam, że miałam za 10min być z powrotem, ciężko było przebić się przez ten słowotok - generalnie tragedia, że może z kimś w pubie teraz siedzę i spędzam miło czas ale wbiłam krótkie "w polu jestem, ziemniory na obiad kopię dlatego mnie tak długo nie ma"i rozłączyłam się. Po powrocie do domu oczywiscie wielka afera....
To tak ku pamięci, niesiona falą wspomnień
Aha i jeszcze jedno mówił o sobie "X-dyktator" gdzie zamiast X było jego zdrobniałe imię. Palant.
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-16, 16:16   #263
b_blue
Raczkowanie

Cytat:
Aha i jeszcze jedno mówił o sobie "X-dyktator" gdzie zamiast X było jego zdrobniałe imię. Palant.
To mnie rozwaliło
b_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-16, 17:25   #264
Sweet Chocolate
Raczkowanie

.

Stary 2011-03-16, 18:24   #265
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ale mi teraz do myślenia dałaś Doris..... on był pewnie taki wspaniały, a ja go tak rzuciłam bez kolejnej szansy Trzeba było ratować tę wielką miłość, przecież takiej drugi raz się już nie spotka (z pewnością trudno o tak beznadziejny przypadek)
(...)
Ty zła, zła kobieto .

Cytat:
(...)
Takiego fajnego gościa zostawiłaś, oj niemądra niewiasto.
Stary 2011-03-17, 14:04   #266
mysia79
Raczkowanie

Tak m.in. mówi do mnie facet, z którym się spotykam
1. gdybym poznał cię gdy miałaś 18 lat, straciłbym dla ciebie głowę
2. Czy gdy byłaś młodsza (mam 31, on 4 lata więcej), twoje usta były bardziej gładkie?
3. po seksie - miałaś orgazm łechtaczkowy czy pochwowy?
4. wiesz, że nie potrafię się nie spóźniać - taki już jestem!
5. w czasie kłótni: Ja wiem, że mnie kochasz, ale chciałbym wiedzieć lepiej.!

Żałuję, że nie zapisuję sobie wszystkich jego perełek. Ogólnie boki zrywać
mysia79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 04:06   #267
lupin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysia79 Pokaż wiadomość
2. Czy gdy byłaś młodsza (mam 31, on 4 lata więcej), twoje usta były bardziej gładkie?

pahaha

a ja mam zeszyt z tekstami mojego bylego!

on: Kruchy (jego kolega-przyp.red.) powiedzial, ze jestes beznadziejna.
ja: przeciez mnie nie zna
on: .. z wyglądu

on: Wladek (kolejny kolega) powiedzial, ze dalby ci 6/10 i nie obejrzalby sie za toba na ulicy.

on: albo sie zgodzisz na seks, albo nie bedziemy sie w ogóle dotykac!

on: wymyslilas juz, jak masz odzyskac moje zaufanie?

(X- moje imię)
(sms po zerwaniu): jesteś be i zrobiłaś mi kuku. bądź w porządku wobec tej dobrej X, która się w tobie wyłączyła.

był wysoki jak brzoza i głupi jak koza... :d
Stary 2011-03-18, 10:24   #268
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Dziewczyny, ale przeczytajcie tytuł wątku
Chyba pomylił się wam z innym.

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 16:13   #269
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia79 Pokaż wiadomość

Tak czytam te Wasze historie i myslę czasem, o mój boże jakie nawine
ale zaraz zaraz cos mi sie przypomnialo jeśli kompletnie nie na temat to przepraszam
mój pierwszy chlopak po jakis tam miesiącach "chodzenia" postanwoił się zwierzyć, że jak mnie pierwszy raz zobaczył to osranym kijem by mnie nei dotknął milasek
taki szczery chlopak był, że stwierdził, że gdyby mial więcej kasy to na pewno nie byłby ze mną
o naiwności
stare czasy, ale ale, są normalnie na tym świecie
Stary 2011-03-18, 18:28   #270
b_blue
Raczkowanie

Czytam ten wątek i też napiszę. Sytuacja miła miejsce calkiem niedawno. Oczywiście nie jest to maga straszny numer, teraz się z tego śmieję, ale wtedy miałam ochotę go zabić, bo narobił mi strasznego wstydu.

Poznałam faceta, miło nam się rozmawiało, w jakimś sensie mnie nawet zauroczył. Postanowiłam się z nim spotkać, ale po spotkaniu stwierdziam, że to jednak nie to. W przeciwnieństwie do niego, bo z jego strony była to już wielka miłość. Ja starając się być delikatna, powiedziałam mu jakieś bzdety, że nie chce się angażować, nie moge mu nic obiecać i takie tam farmazony Dzwonił, pisał, ale ja konsekwentnie unikałam jakiegokolwiek kontaktu. No i jakiś czas temu jestem sobie ze znajomymi na mieście. Po jakimś koncercie siedzimy sobie w macu i oczywiście wielkie miasto, a ja musze go spotkać Nie wiem czy był jakiś pijany, czy naćpany, ale podchodzi do mnie przy wszystkich znajomych i bez żadnego skrępowania pyta się "dlaczego ty jesteś taka niedostępna? ktoś cię skrzywdził? mam ci pomóc?". Po prostu mnie zatkało, było mi strasznie glupio. Od tej pory znajomi mówią do mnie "niedostępna"
Jakiś czas temu znowu miałam okazję spotkać pana terapeutę, ale tym razem nie oferował mi już żadnej pomocy

Edytowane przez b_blue
Czas edycji: 2011-03-18 o 20:42
b_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości