|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Cytat:
![]() naked? nie zgadzaj sie ![]() Cytat:
ty weź nie hulaj z tymi przeszczepami ![]() no to megafon trza skołowac i przekrzyczec Magiere ![]() w sumie nie głupi pomysł z tą maskotką i szalikiem, ale po głębszym zastanowieniu jednak nie pokazałabym sie z tym na hali nie przy tylu osobach![]() j.e.b.łam i nie wstaneale twoja tablica nie lepsza-ktoś zrobił aluzję do Łodzi i napisu na balonie Cytat:
![]() trza by chyba jej nowy bilet na samolot zrobić espana erlajners Cytat:
![]() nie wiedziałam ze Stefan sie tym zajmuje
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-07-29 o 20:11 |
||||
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Cytat:
|
|
#213 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
je.b ![]() Cytat:
![]() witam się ![]() http://www.plusliga.pl/news/id/4417
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-07-29 o 15:33 |
||
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie ja to odrębna kategoria Widziałam Arki! Masz z tym coś wspólnego? ![]() Wrocław ![]() I pociągowe "Hej Karola Hej Karola" x 37846347856390Spadaj! ![]() Nie śmiej się tylko tłumacz! Za co Ci płacę? |
|
|
|
|
#215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja rozumiem, że teraz zajmuję się Brazylijczykami i w ogóle, ale żeby mi Karola męża podrywała? Tak, tak, pamiętam! To jest ciągle mój mąż!
![]() ej, no wbijaj że się do mnie wakacje są ... jeziora blisko ![]() Cytat:
dobry pomysł ![]() z chęcią, ale nie da rady ![]() ja myślę a teraz będę go miała tylko dla siebie, taaaaaak. No bo mam nadzieję, że dziewczyny ze sobą tutaj nie zabrał no co Ty Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Cytat:
dobra odpowiedź ![]() co Tyyy, chemia jest fajna
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||||
|
|
|
#216 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Je.b po raz pierwszy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
POLAĆ MU! ![]() |
|||||
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
a pff.
Argentyńskie Dobra Narodowe Ty to tylko je.biesz cały czas http://www.s-w-o.pl/index.php/sklad-...ezon-20112012/ i te roczniki
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-07-29 o 15:52 |
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki ze mnie hebel! Wiedziałam przecież... Sprawdzałam Waszą czujność Oj tam oj tam ![]() Bo lubię ![]() Czepiasz się |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"ojj tam ojj tam to wiesz..." nie no, skądże znowu ![]() http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/...wodnikow-na-me
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-07-29 o 16:00 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał na Święta Tak wiem... Bardzo na czasie ale podoba mnie się to zdjęcie
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-26 o 11:13 |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze klękaj jak jest napisane ciagnij http://kwejk.pl/obrazek/310493/batman.html Dlaczego przeczytałam BArtman?
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
#222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brakuje mi tych urlopowiczów trochę już ![]() Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|||
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
To macie jeszcze trochę. Kurcze, ściągam se zdjęcia na dysk a zapominam Wam wrzucać. Muszę przeszperać to czego wam nie wrzucałam i nadrobić to fopa
![]() 1) Byszek na FF. I ta burza loków ![]() 2) Słooooodkości ![]() 3) Bo tak. Igły nigdy dość ![]() 4) I ta idealnie pasująca, wypłoszona mina Bartka ![]() 5) Słit focia 6) Tak, umarłam. Tak, dawno nie wstawiałam ![]() 7) Dać dziecku farby
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat nauczysz mnie odpowiednio klękać bo może do tej pory źle to robiłam ![]() Nie wiem ale profilaktycznie dostaniesz pałą bez łeb ![]() I Cię poświęcę, żebyś więcej czegoś takiego nie uczyniła ![]() O kim Ty myslisz ![]() Kiedyś już Wam chyba wrzucałam |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Osmaaaanyyyyy
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Osama
![]() Tudzież "Osrany" |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dla Was obiecany wcześniej salon. Nie szukajcie nigdzie Kurka... Nie namalowałam jednak
![]() Ja i moja wesoła twórczośc. Zrobiłam jeszcze stroiki na półkach ale zapomniałam cyknąć zdjęć I czekam aż tata kupi kremową farbę to maznę te zielone wnęki co zostały jeszcze ![]() Kolory trochę przekłamane. Siakieś takie blade wyszły na zdjęciu :/ I 2 ostatnie fotki musiałam rozjaśnić bo pod słońce i były ciemne
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Edit: Jak wyszykuje rodzicom sypialnię to fotele idą do wywalenia całkowicie
A łózko się przeniesie do pokoju obok
|
|
|
|
#229 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na trzepaku ![]() i znów mazury ![]() Cytat:
wyjdź Cytat:
taa yhm dobra dobra nie oj tam oj tam bo zacznie naliczać ci karne odsetki i wtedy bedzie ZONK ![]() Cytat:
łoo Anastazy będzie miał ból głowy z obsadzeniem przyjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
2) ![]() 3) ![]() 4)zostałem akwizytorem, albo konsultantką Avon 5) ![]() EBI rozwiązał umowe z Polonią
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś Ty Katarzyna. Se jajca robię. W życiu się Ciebie nie pozbędę ![]() masz co? Zawsze tak robię No ciekawa jestem gdzie on teraz pójdzie ![]() A poza tym dlaczego rozwiązał? Przecież ja mu nie pozwoliłam ![]() We 100licy to jeszcze bym go gdzie przydybała na fotę a teraz go szukać bedę nie wiem gdzie ![]() (Tiaaaaa. Nie ruszyłam sie do tej pory za zdjęciem z nim więc teraz też bym się nie ruszyła )
|
|
|
|
|
#231 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na zaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie, zaczynam też tak robic ![]() sie zobaczy ![]() a to miał sie ciebie o pzowoleństwo pytać? nie wystarczy ze męża trzymasz pod kluczem? toż miałaś iśc na mecza i tam go z drzewa przydybać
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Call
wszystkiego naj ![]() ![]() Karola: 1) uzywałaś szablonu do tych kwiatków?? 2) dasz mnie linka do firankóff? i zasłon? bo od nastepnego tygodnia też maluję i moze bym se trzasła nowe BArdzo mi sie podoba!Stroik też )
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
|
|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ależ tu sami swoi. Nie ma się czego wstydzić
![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Ależ ociekam wazeliną Oczywiście, że powinien się mnie o zdanie zapytać. W końcu to mój ex- mąż Należy mi się jakiś szacunek i powinnam mieć coś do powiedzenia w kwestii jego kariery piłkarskiej ![]() Zaglądałaś na Smolarkowy Cytat:
A właściwie to nawet nie odrysowywałam tylko od razu farbami waliłam kontury bo mi się bawić nie chciało (Imm- masz próbkę mojego "talentu" plastycznego ![]() Oglądałam naklejki na ściany ale drogie to to i pewnie sie odkleja :/ Patrzyłam też na szablony ale są jeszcze droższe :/ A z odbijaniem ich to jest prawdziwy Meksyk. Kupela sobie kiedyś zamówiła do pokoju i powiedziała, że do końca życia będzie przeklinać dzień jego odmalowywania Przesuwa się, zacieka i kupę czasu zajmuje :/Dlatego znalazłam sobie w miarę prosty wzór (z szablonów właśnie i odrysowałam ręcznie, nawet trochę go zmodyfikowałam po swojemu bo był nieco inny układ gałazek i kwiatów ) i odmalowałam na taką wielkość jaką chciałam. Jakbym chciała zamówić taki wielki szablon to musiałabym wywalić ze 300zł na niego ![]() A tak se odmalowałam jak chciałam, jak duży chciałam i mam ![]() 2) OK. Zaraz znajdę u siebie w aukcjach i podeślę na priv. Makaronów Ci dostatek na all ale z panelami... tanimi juz gorzej ![]() Dziękuję ![]() Masz badyla
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-07-29 o 17:47 |
||
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź sie wstrzymaj ale sama napisałś ex-więc... no,dobra, moze w jakimś małym promilu ![]() raz czy dwa, nawet trafiłąm na wzmiankę o biurku prezesa wyniesionym na boisko ![]() dziewczyny mamy w razie "wu" osobe która pomoze odnowić ściany
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To były piekne czasy ![]() Się miało nasrane we łbie... Znaczy nad mam ale... Oj dobra, nie ważne Bo chciałam se zdjęcia Smolara pooglądać. A jakbym nie zakładała wtedy konta to nie znalazłabym później wątku siatkarskiego :/ Mogo być tak pieknie to mnie podkusiło Weź się nie wysługuj ![]() ![]() Ale zawsze to jakas opcja ratunkowa jest Olivka- poszła wiadomość ![]() Na tych zdjęciach słabo widać te makarony i panele. Wieczorem jeszcze trzasnę jakieś lepsze foty żebyś sobie mogła dobrze obadać ![]() I generalnie koncepcja początkowa na malowanie była inna bo wsje ściany miały być pomalowane na kremowy... Jaaasny kremowy, wręcz taki odcień białej czekolady i miałam brązem malnąć te kwiaty na cała ścianę. Ale, że rodzicom sie odwidziały takie drastyczne zmiany (czyt. nie chciało im się bawić w generalny remont) to musiałam maznąć brązowy podkład i dopiero kremowe kwiaty ) żeby wszystko pasowało do wystroju okien
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam naklejki, gałązki bambusa
i siem nie odklejaą
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze coś chyba wklejałyscie, jakieś pamietniki czy cuś ale nie poznałabyś nas- żałujesz ze to zrobiłaś? ale tak szczerzepffffffff
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle wzór na ścianie Ty uważaj, chcesz żebym na Twoich oczach mu 'coś' z dziewczyną robiła głupia decyzja trochę ![]() ja czasami tak nie wiem czemu, ale tak ![]() miałam przerwę w rowerku, dzisiaj pyknęłyśmy sobie 20 km i od razu lepiej
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
oooo,wrzucę Wam jeszcze mądrość z mojej piwnicy
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu na moich oczach? ?serio, czy sie zgrywasz? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- tak patrze na te malunki i tak se mysle że kosmpolitanowi to przydała by sie taka pelryna w żółto czarne barwy- niczym trubodymomen
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

Jak się czegoś dowiem to wiesz. Będziemy in tacz
z tą maskotką i szalikiem, ale po głębszym zastanowieniu jednak nie pokazałabym sie z tym na hali

wakacje są ... jeziora blisko 

Nie wiem ale profilaktycznie dostaniesz pałą bez łeb 

ale tak szczerze