|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
ja też nie czekam na zaręczyny
![]() cześć alexis na drugie śniadanie zjadłam jogurt z owocami i mufinnkę. Piję właśnie pokrzywę ![]() i nie wiem co na obiad zrobić - może jakieś warzywa na parze
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
alexis 3 kg w 2 miesiące to bardzo rozsądny plan
Na pewno się uda ![]() Ja muszę zaprzestać brania chleba do zupy w pracy, a mają taki pyszny
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- W związku z moją dietą muszę chyba zmienić avatar
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę, można zgarnąć nową koleżankę do wątku nawet na wątku odchudzeniowym zamiast ślubnym
![]() ja dziś 75,2 a wczoraj robiłam 2. dzień a6w. Coś czuję że nie będzie tak lekko jak przy bieganiu ale nie ma mowy żebym na nie chodziła zimą |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będziemy silne
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Keep calm and eat a leek
|
|
|
|
|
#97 |
|
MBZ♥
|
hej Alexis
zawitaj do wątku głównego Żałoszczącego![]() ja też postanowiłam postanowienie o nie braniu chleba do zupy ![]() i będę teraz częściej używać parowaru bo tk to od święta i się kurzy
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Carmelova ja przez ostatnie odchudzanie jadłam pełno chleba a i tak udało mi się schudnąc jednak wiem że gdybym go odstawiła efekty byłyby dużo lepsze
![]() Ilsa Lund Ty już kiedyś skończyłaś robić a6w czy robisz 1 raz? ciekawi mnie czy są jakieś fajne efekty bo ja kiedyś doszłam chyba tylko do 12 dnia czy jakoś tak i mi się znudziło ![]() Byou a który to wątek żałoszczący? Jejku dziewczyny dziękuję za tak miłe przyjęcie
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-11-02 o 12:03 |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alexis bo my naprawdę sympatyczne jesteśmy, czasami tylko gryziemy (jak jesteśmy głodne)
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pół roku z powrotem nabrałam 2 kg bo lubię leżeć w łóżku i mało się ruszam z przyszłym narzeczonym też wolimy leżeć i coś oglądać, ale będę go zabierać częściej na spacery, zwłaszcza że on też ma problem z wagą (196/98 chyba) z tym że u niego to już lekka nadwaga a ja niby nigdy nie przekroczyłam normy. Wiem jednak że mój brzuch powinien być bardziej płaski. Sylwetkę ratuje mi duży biust, w którym skupia się sporo wagi |
|
|
|
|
|
#101 |
|
MBZ♥
|
Alexis ten, ale wchodzisz na własną odpowiedzialnośc bo można się uzależnić
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30276031 Carmi weź wierz we mnie![]() mogę jeszcze postanowić, że postanowię postanowienie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po drugim śniadaniu: serku wiejskim i kawie z mlekiem
![]() Popijam drugą herbatę zieloną ![]() Na dziś jeszcze mam jabłko i coś do wymyślenia na obiad... Co macie dziś zaplanowane po pracy do jedzenia?
|
|
#104 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale z drugiej strony salon mamy połączony z kuchnią, więc niedaleko do lodówki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() żałośnice w tym przypadku mogą mieć drugie dno, bo póki co czuję się żałośnie ze swoją wagą - ale się to zmieni Cytat:
to czekamy na ewentualną relację ![]() chyba tak ![]() na obiad zjem na razie tylko zupkę ![]() ale zaniedbuję wodę.... na razie tylko kawa za mną :/ trzeba iść po szklankę |
|||||||
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zjem zupę ogórkowąlub wasę z makrelą.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi zaraz będa baciki za tą wodę! Za mną 0,5l pokrzywy i 0,7 wody. Biegam do toalety jak opętana
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow! no już piję, piję! mam dylemat kochane.... głupota straszna, ale jednak duży krok dla mnie i zastanawiam się czy będzie motywujący..... na dole prowadzę statystyki (i tak słabe jak od lutego tego roku i skoro od wczoraj zaczęłam nowy etap, to chyba powinnam wyzerować liczniki i liczyć od nowa.... i tak efekty tamtych statystyk zaprzepaściłam przeokrutnie.... czy to będzie kopniak jak zacznę znowu od zera???? |
|
|
|
|
|
#109 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko nowy etap to i nowe liczniki
szybko nadrobisz i tych nie będziesz pamiętać![]() Carmi ja daję do pasty makrelowej ogórka konserwowego, cebulkę, jajko, majonez i przyprawy. myslisz że mogę zamienić majo na jogurt? żeby pasta była taka lepiąca? |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Ilsa Lund a widoczne były mięśnie po połowie chociaż troszkę? ale wiesz są przyjemniejsze rzeczy niż spacery i to nawet nie trzeba wychodzić z łóżka
Mój Tż też podobnym wzrostem do Twojego waży prawie 100 ( ) kg , ale powiem Ci że wogóle tego po nim nie widać. Wiadomo nie jest mega szczupły ale po prostu przeciętny Musimy obie się za nich wziąść Byou może lepiej nie będę wchodziła bo skoro tak mówisz to mogę się wciągnąć i co zrobię ja ledwo co tutaj wyrabiam odpisywać ![]() Frezyjka ja bardzo bym chciała to zrelacjonować wam ale co ja mogę , muszę cierpliwie czekać Już wczoraj tak sobie leżeliśmy a on do mnie"jaki Ty masz rozmiar pierścionka"- nie powiedziałam
|
|
|
|
|
#111 |
|
MBZ♥
|
zjadłam jabłko bo TŻ coś przeżuwa
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Alexis jak coś to zaproszenie auktalne ![]() mój TŻ ma 185 i waży 95 ale fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Miałam być na diecie ale czekam na @ więc to nie ma sensu bo ciąglę czuję głód. Myślę że najlepiej będzie odchudzać się od poniedziałku
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było mu powiedzieć jaki rozmiar zaoszczędzi Ci to ewentualnego ganiania po jubilerach, żeby zmniejszać rozmiar ![]() Cytat:
ehh.....
|
||
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu i teraz.... jak się zaczyna od poniedziałku, to tych poniedziałków jest nieskończenie wiele |
|
|
|
|
|
#116 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko dasz radę
wierzymy w Ciebie. te podpisy to tylko cyferki nowe pokochasz miłością bezgraniczną bo będziesz widziała jak pomagają pozbyć się nadbagażu![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- a Stef to już chyba porumakowała nad morze
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Frezyjka ale ja sama nie wiem jaki mam rozmiar bo kiedy schudłam schudły mi też palce a głupio tak wejśc do jubilera zmierzyć jaki mam rozmiar i wyjśc
No masz rację z tym poniedziałkiem . Hmm to zacznę jak tylko minie ten 1-szy najgorszy dzień @ ![]() Byou Nie oszukuję , otwarcie wam mówię Ale później już nie ma że boli koniec z obżartwem
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż ma z 180 cm i waży ponad 100 kg!! ale nie potrafie go zmobilizować... poprawa u niego trwa kilka dni a potem wraca do swoich przyzwyczajeń
czyli leżenie przed laptopem![]() Frezi! dasz radę i jaka będziesz z tego dumna i my również
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam to!!!!
i nigdzie nie zapisałam starych wyników.... przepadły zaczynam od nowa!!!!!!!!!!!!! ![]() i to już dzisiaj, bo idę pobiegać 30 minut na bieżni i na godzinę na STEP zaraz potem
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u niego większa waga to nie mięśnie tylko tłuszczyk ale generalnie jest uznawany przez moją rodzinę za szczupłego z brzuszkiem "ale każdy ma brzuszek" ![]() a moje efekty były takie: Clipboard01.jpg Clipboard02.jpg (z utraconych 3 kg i tak nadrobiłam już 2) Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-02 o 12:58 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

13.03.2008

wierz we mnie

Co macie dziś zaplanowane po pracy do jedzenia?

Mój Tż też podobnym wzrostem do Twojego waży prawie 100 (
) kg , ale powiem Ci że wogóle tego po nim nie widać. Wiadomo nie jest mega szczupły ale po prostu przeciętny