|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Katuniu, wszystkiego najlepszego
|
|
#1892 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
Tylko Ty biedna się zaharujesz w kuchni. No i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, dużo miłości i uśmeichu na co dzień Cytat:
teraz przez to moje chorobowe cały czas coś fajnego znajduję na innych blogach i tylko bym w kuchni coś pichciła zamiast leżeć w łóżku ![]() Między 13 a 15 ma do nas przyjść serwisant do zmywarki, bo górny kosz nam się zepsuł, a za godzinę mój mąż idzie do pracy, więc znając moje szczęście będę już sama jak facet przyjdzie, wyjdzie taki pasztet i się wystraszy |
||
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Gucia dopiero by było Jakby Majka miała ciotke w podobnym wieku Super, że weekend się udał.Katunia wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz musialam to jakos podzielic bo chyba wszyscy na raz to by na lampie siedzili;p Cytat:
Dzis sledzikowo-bo rodzice lubi wiec znow nadaje z kuchni-juz ostatni dzien i zmykam salatki sledziowe robic aaa i muffiny jeszcze upieke-Madzia szykuj brzucha na muffiny
|
||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoją drogą my się 3 dzień objadamy, bo w sobote szwagierka miała urodziny, wczoraj byliśmy na chrzcie, sis mi zapakowała pełno jedenia więc mamy smakołyków na dziś i może jeszcze resztki będą na jutro.
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Mona super
![]() Jaki tu spokój na na na! nic się nie dzieje na na na
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
[Gucia a gdzie tak szalałas w piątek?
![]() a ja chwilowo wylądowałam u rodziców tzn.jestem sama i czekam aż mama wróci z pracy,bo kupiłam jej tunikę (na początku marca ma urodziny wiec jak znalazł), ale nie wiem czy rozmiar dobry i umówiłam się z kobietka, że jakby co to wymienie do 15tej. Sobie kupiłam sukienke ![]() a miałam już nie wydawać, i weź tu pusć babę na zakupy ![]() w pepco za dużo nie kupiłam... tylko jakis koszyczek, świeczkę i ramke na zdjęcia. Marta u mnie nie było tych Twoich wazoników. Dodatkowo odwiedziłam rossmana i tam jak zwykle zostawiłam fortune, ale kupiłam farbę do włosów - może wkrótce bede szarą myszką, bo to sredni blond. Odwiedziłam kosmetyczkę i zaliczyłam solarium przed balem muszę lekko nabrac kolorów. A rano u gina byłam i babka skierowała mnie na USG, bo chce się przyjrzeć mojej macicy a najgorsze jest to , że USG robi facet Mąż mnie udusi z domu wyszłam o 8... a wróce najwczesniej za kolejne 1,5h |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
India na urodzinach mojej przyjaciółki. Kameralne spotkanie, bo nasza trójca, u niej w domu, ale było wszystko co mi do szczęścia potrzebne!
![]() Nie stresuj się usg, jak trzeba to trzeba. A co tam może być nie tak, że chce sprawdzić? No i super niespodziankę zrobiłaś mamie! Mam nadzieje, że tuniczka będzie dobra
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
India zaszalałaś
A u gina to jakieś rutynowe badania, czy coś jest nie tak?? Ja zawsze do gina faceta chodzę
|
|
|
|
#1901 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
TAK SPOJRZAŁAM NA liste i nastepna w kolejce do rozpakowania jest kolanka
ciekawe jak sie trzyma
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadowolenia z chłopaków i dużo zdrówkaCzęstuje się ciachem i likierem
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mąz zaliczył ten najgorszy egzamin z matmy
Jeszcze tylko jeden wynik i po sesji
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi to będę głosować do piątku
Magda fajnie, że ma to z głowy!
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak. Jeszcze ten jeden wynik. Ale matma i tak była najgorsza.
|
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi mnie też...wypompowałam się.
dzisiaj zajęłam się pewną rzeczą, bo okazało się, że do środy jest termin, a mnie w środę nie ma i cały dzień mi zeszło. Jeszcze jutro skończę, sprawdzę i wyślę i będzie gites. Za chwilę będę się zbierać, bo jeszcze na pocztę muszę iść
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to jak mi
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() babka mnie sprawdza przez te moje nieregularne, obfite i bolesne miesiaczki. Chce mieć pewność, że nie będę miała problemów jak już będe chciała zajść w ciąze.i teraz jej przyszło do głowy USG, stiwerdziła, że musi obejrzeć moja macice i jej śluzówke. sama byłam zaskoczona. ale skorzystam tym bardziej, ze to na kase, mysle, że to nie wiąże się z niczym poważnym choć babka jest dość ostrożna w swoich wypowiedziach i trudno sie czegos dowiedziec. Dodatkowo źle mi wyszła cyto, infekcja ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
Robię piernik z powidłami, zjemy jutro po kawałku i resztę zamrożę na czarną godzinę, bo się przesłodzimy.
No i jeszcze kombinuję jakiś deser na jutrzejsze walentynki. Co prawda nie obchodzimy jakoś szczególnie tego dnia, ale coś postanowiłam zrobić (każda okazja jest dobra ) i będzie to krem czekoladowy z malinami ![]() Chciałam też zrobić zupę gulaszową, bo jeszcze nigdy nie robiłam, aż wstyd się przyznać. Macie jakiś dobry przepis?? Madzia, gratulacje dla męża
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2012-02-13 o 16:04 |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
India no to trzymam kciuki aby usg ci dobrze wyszło. |
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
biegnij co silwnogach czterech
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Iwus ty mnie pytałas czy cos wkoncu wybrałam
otóz nei wybrałam, bylamw sklepie naogladałam sie naogladałam nic ciekawego nie było i na razie sobie odpusciłam wiecie co cos mi sie zrobiło w palcu, rece mam lodowate palec fakalec od prawej reki ma gorący przy paznokciu boli jak diabli nawet dotknac nie moge:/
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Katunia - Kochana wszystkiego najlepszego! Duzo milosci , splenienia marzen oraz pociechy z Twoi mezczyzn
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1919 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia w dowiadywaniu się o taryfy. Cytat:
To były czasy.A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że tak Ci się wszystko poukładało, że jesteś z właściwym facetem we właściwym miejscu. A że mebli nie ma ... pikuś, nie wszystko na raz. Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Patrzyłam na polecanego termomixa, wygląda świetnie ale cena ![]() Fajne szkło mają w salonie ze szkłem koło Galerii Kazimierz - w jednym z tych ceglanych budynków, tylko że nie byłam tam tak dawno, że nie wiem, czy jeszcze istnieje???? Cytat:
![]() Cytat:
India - dobra jesteś - nie, ja nie wydaję już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z firankami - nic na siłę, nie ma to jak kupić coś na szybko a potem nie móc na to patrzeć.
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za gratki
to co moja córka wyrabiała przez cały weekend przechodzi wszlkie pojęcie!!!! co dzień coraz więcej kroków, chodzi jak najeta, czasami puści się kanapy lub mebla i biegnie przed siebie i bam, musze ja trzymać i łapać, bo jak sie gdzies uderzy to jej sie odechce chodzic za rączkę zapiernicza jak myserszmyt ogolni to przez ostatnie kilka dni moje dziecko stało się bardzo mobilno-szałaputne ![]() i idą dwójki jęczy, 38 temp, nabrzmiale dziasla eh ![]() bylam dzisiaja na zumbie, ooooo "nosa nosa asim vose mi mata" pada śnieg i buba dzidzia spi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Super, że weekend się udał.

i umówiłam się z kobietka, że jakby co to wymienie do 15tej.
a najgorsze jest to , że USG robi facet 

ale własnie zaskoczyło mnie to, że nie żyje. wiedziałam, że walczy z nałogiem, ale nie przypuszczałam, że jest z nią aż tak tragicznie. Zawsze postrzegałam ja jaka silną(przez głos chyba