|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
nekome i et-ka. Obie, z roznych wzgledow dla mnie wazne.
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Po przemyśleniach muszę uzupełnić swoją listę o: (kategorie prywatne)
Primaverę - za rzeczowość i życzliwość Cattt - za nieustannie dobry humor |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
jest wiele fajnych osob i nie chce sie tu wdawac w szczegoly, ale chcialam zdradzic moj typ na najlepszy avatar:
Pani Rambo Herbatnik ostatnio siedzialam i patrzylam sobie, relaksujac sie przy okazji A juz nie mowie, jak mi sie spodobal pomysl ze swiatecznym napisem. Nie wiem czemu, ale jak bym miala okreslic ten avatar uzylabym slowa - inteligetny
|
|
#216 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
O matko a tu co za wybory?
DEBIUT ROKU: Fresa. Pojawiła się nagle. Nie wiadomo skąd i jak. GADUŁA: a jest tu taka pani Fr, Fre, a tak Fresa PĘDZIWIATR: tutaj non stop ktoś pędzi ![]() NA NIA ZAWSZE MOGĘ LICZYC: JBridget, Jaszmurka, Lexie, Shem, Aeterna, Warszawianka, Różowy Strachulec i Momuś-> MOMO ![]() AVATAR: Nóżki machające- czyli Jaszmurka ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Lukrecja Borgia, Aeterna, Awia, Luba, Lexie, Różowy Strachulec Moderator ROKU: Nutka, Lexie, Pomadka
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieło Mona Lisy oczywiście
|
|
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
Misioczat-ato byloby takie nieskromne
![]() Ale wiedzialam ,że zapomne NIECHCACY kogos. To przez te święta...Idę więc uzupełnić. |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Debiut – zdecydowanie Fresa
Gadula - Aeterna, Fresa i Bess . Wszedzie dziewczyn pelno, był okres ze balam się otworzyc lodowke by nie zostac zasypana nowymi postami,których zal nie przeczytac oczywiście pozytywnie to pisze Na nia mogę zawsze liczyc – Et-ka, Ami, Ines1985, Demonik – sprawdzone zarówno na gruncie wizazowym jak i w realu. Avatarek – Jaszmurka. Uwielbiam : ) Moniska – jak widze Ivo to od razu buzia mi się smieje : ) Moderator – bardzo lubilam modowanie Suzany i Inch, Pomadka, Rambo i Cheer: ) i Nutka za zrobienie cudow na gotowaniu : ) oraz Sylwia.gda Mężczyzna : by nie być posadzona o stronniczość nie wymienie Tygrysiatka18, choc madrze pisze i ma poukładane w glowie. Lubie Złośliwca za ciete komentarze. Lubie także czytac wypowiedzi Clevlanda Twórczość : Lullaby22 na kuchennym /pamiętam jak mnie rok temu ustawiala w kwestii terminu kiedy należy zaczac myśleć o pieczeniu ciasteczek świątecznych ) i jeszcze Sylwia 18.A także agabil – wiele się od niej nauczyłam i wspaniala MonaLisaI kategoria najsensowniejsza wypowiedz: tu chyba będę miala najwięcej typow, po pierwsze młodzież czyli Paula007 /jak patrze na Bonda lub na gorali to mysle o wlasnie o niej/ , windykatorka i Anul3k. Zycze wielu starszym i dojrzalszym /teoretycznie/ aby potrafily tak ubrac mysli w slowa jak dziewczyny. Procz tego et-ka , Ami, Ines 1985, Luba, margitta i Bess /zwłaszcza na ginekologicznym/. Fresa /nie zawsze się z nia zgadzam, ale nie zmienia to faktu, ze jej wypowiedzi sa wartościowe i przyjemnie je przeczytac/, Demonik , Rachela Nadin , Juda, warszawianka , Lexie.Podpis et-ka zarowno popredni pizamowy jak i aktualny [SIZE=3]Najpewniej nie sa to wszystkie wizazanki, które sa dla mnie wazne, liste będę uzupełniać [/SIZE]
Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-12-17 o 18:33 |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DEBIUT ROKU Fresa GADUŁA Aeterna, Bess, Fresa PĘDZIWIATR Krzysztof25 ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC… Musiałabym tu wymienić większość wizażanek ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Złośliwiec AVATAR Jaszmurka, Warszawianka PODPIS "Dziękuje, nie słodzę" podpis (chyba) Rzastin ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Uff.. Windykatorka, Aeterna, Szajajaba, Fresa, Luba, Paula007, Bess, Et-ka, Warszawianka, Lexie, Lovisa, Lukrecja_Borgia, Marcelina73, Awia, Silva, Moee, Juda, Ines1985, AgaZ, Impersona, Monyczkaaa, Ruda7816, Momo, Agabil, Lullaby22, Nymphetamina, Cattt, Paula78, Spray, Starsza_pani, Shemreolin, itd.. Na pewno zapomniałam o wielu osobach. Jak mi się ktoś przypomni, to dopiszę ![]() OSOBOWOŚĆ ROKU Aeterna, Lullaby22, Nymphetamina NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil, Mona Lisa Moderator ROKU Lexie, Pomadka, Ines1985
|
|
|
|
|
|
#222 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze pomyślę na swoją listą
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-18 o 18:34 |
||||||
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze jeszcze kogos wyróżnić
. Tak dzisiaj się szwędam po tym wizażu i gdzie nie trafię na wypowiedzi pewnej wizażanki, to wszędzie mogłabym się z nią zgodzić i ogólnie z jej wypowiedzi bije mądrość życiowa. Tą wizażanka jest Luba
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ja też uzupełniam listę,bo niestety pominęłam wiele wartościowych osób,bez których nie wyobrażam sobie Wizażu.I jestem pewna,że to jeszcze niekompletne uzupełnienie.
A więc -na pewno powinnam była wcześniej dodać : Jowisia,która trochę za rzadko się udziela ostatnimi czasy Nekome,bardzo miłe rozczarowanie .Tak mi się wydawało na początku,że jest niedostępną osobą i się mile rozczarowałam,bo jest naprawdę bardzo miła,sympatyczna i z ogromną wiedząJuda -także bardzo miłe rozczarowanie .Cattt,za jej zakamuflowane cięte riposty .Monyczkaaa,za przodownictwo w walce o ład i porządek .Klaudiaa,z którą miałyśmy kiedyś małe spięcie(nie wiem,czy pamiętasz)-a okazało się,że jest mądrą i inteligentną młodą osobą .A także :Agabil,Manolita,Ines1985, Primavera. Na pewno to nie jest jeszcze kompletna lista,bo takich osób jest naprawdę sporo-a pamięć lubi płatać figle w najmniej odpowiednim momencie .
|
|
#225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidor to przy mnie jest straszny bladzioch. ![]() Wielkie dzieki. Placze sie tu dzisiaj i wszedzie wtykam swoje trzy grosze Jest mi bardzo, bardzo milo, ze ktos uwaza te moje wypowiedzi za godne przeczytania. Wszystkim dziekuje. Kazdy chce wiedziec, ze to co pisze jest przez innych czytane. I ja nie jestem wyjatkiem. Sprawia mi duza przyjemnosc, kiedy widze, ze ktos mnie czyta. I jestem wszystkim wdzieczna Tak na marginesie: Lully, kiedy nalezy zaczac myslec o pieczeniu ciasteczek? Serio pytam
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU-
Tama. GADUŁA Nie no, Fresa mnie przebiła, oddaję zatem wieniec, w sam raz będzie na zupę ![]() MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU-Ech, jest (lub było ) ich tu paru. No i kogo ja mam wybrać...Mithrandir. AVATAR- Upadła kobieta, ale nie z wielkim cycem , tylko ta, którą swego czasu więziła w avie Szczypta Chili.Czy ktoś pamięta..? Mam nadzieję, że tak; cud mniód avatar. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ- Nie umiem wręczyć Inglotowego Nobla dla ''najmędrszej Wizażanki''. Każda z Dziewcząt (i nieDziewcząt ) pisze w indywidualnym stylu, to wiadomo, ale dane mi tu było spotkać pokaźną grupę Osób, które, wg mnie, nie dość, że po połknięciu komara wciąż miałyby więcej rozumu w głowie, jak w żołądku (of kors, każdą charakteryzuje inny stopień ześwirowania ), to bez których Wizaż byłby po prostu do bani. I pozdrawiam bardzo serdecznie ).Obgadywaczki :P:P:P
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-12-17 o 16:44 Powód: dobra, nie będę brutalna i się edytnę z tymi śliwkami ;) |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU -keythh26
GADUŁA - nie lubię gaduł NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Anul3k, anies5,cattt NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - martini., ruda, paula78,Myszi, Voodia, joey, Babci Weatherwax, JustinTimberlake,nebraska ,olka_222,taszkin,totally ,nineczka,Atram,agabil OSOBOWOŚĆ ROKU - Aeterna, jola, *majka*,sylwia***,windyka torka Moderator ROKU - czarownicagosia, Anahstasia
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi bardzo Ja wogóle jak już pisze posta to chciałam napisać,że dziękuje wszystkim dziewczynom,które kiedykolwiek,w jakikolwiek sposób pomogły mi Były to różne sprawy,napisałam wiele PW z przeróżnymi pytaniami i nigdy nie spotkałam się z nieżyczliwością czy podobnymi Dziękuje bardzo |
|
|
|
|
|
#230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ubiegłym roku, nie odważyłabym się zawrzeć swoich opinii w tym wątku, w aktualnej odsłonie z przyjemnością napiszę kilka słów. Cenię wiele Osób tworzących Wizaż, każda przewijająca się osobowość wnosi i zaznacza w taki lub inny sposób swoją bytność tutaj i tak naprawdę bez nas WSZYSTKICH to forum nie istniałoby. Skupiamy bogatą konstelację temperamentów, reprezentujemy różne środowiska, a jednak każde z nas znajduje tutaj miejsce i ma szansę zetknąć sie z wieloma wspaniałymi Ludźmi, współtworzącymi forum. Pamiętam o tym i dlatego po trosze wyróżniam KAŻDĄ WIZAŻANKĘ, która wkłada choć okruszek serca w życie tego forum. Jeśli natomiast mogę w szczególny sposób wyróżnić Wizażanki, z takich czy innych powodów- by być obiektywną, doceniając całokształt- napewno z czystym sumieniem kieruję ciepłe słowa w stronę: Et-ki, Lullaby, Cattt, Cheer, Misioczatka, Marceliny, Luby, Buni, Windykatorki, Bridget, Lovisy, prowadzącej pajacykowe i pajacykopodobne kampanie Nadin, Lazy_Morning, awii, Laury2112, niepokornej Aeterny,, taszkin, młodziutkich a dojrzałych i rozważnych Lexie, Ines1985, wrażliwej i taktownej AgiBJ, Rudzi, Momo, Tamy, której piękne wypowiedzi dają do myślenia (...)
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym Wam podziękować za wyróżnienie mojej skromnej osoby. Nie spodziewałam się tak miłego akcentu po fali wyzwisk i epitetów jakie do mnie trafiły w ostatnim czasie na PW. Tym bardziej czuję się doceniona.
Bardzo serdecznie dziękuję, jest mi niezwykle miło. ![]() *** Swoja droga to myślałam, że wygram w kategorii najładniejszy avtar. ![]()
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś wyciągnął ten wątek w tym roku
![]() I bardzo dobrze , miło mi będzie wyróżnic w nim kilka wizażanek, które swoją mądrością, taktem , czy umiejętnościami mocno wbiły mi się w pamięć ![]() Do takich wizażanek w tym roku zaliczam niewątpliwie : Lubą Momo Mariqę Fresę Primavierę Speranzę Aanię po prostu lubię czytać Wasze posty zawsze z nich dużo można się dowiedzieć i nie ukrywam , ze zwłaszacza od tych strarszych wizażanek, które miają już za sobą doświadczenie, chętnie biorę sobie do serca rady i porady ![]() PS musze jeszcze doadać dziewczyny z modowego forum, które też są bardzo życzliwe i miłe, hm... i co tu dużo mówić ich kombinacje, zestawy ciuchów sa dla mnie inspiracją ![]() Muszę wspomnieć o Justcie 1980, Paulinie, Stellios, anies i pewenie jeszcze kilku innych, których nicki jakoś teraz znikneły z mojej pamięci
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Pomadko- czyżby aż tak źle się działo..że otrzymujesz wiadomości zawierające wyzwiska i epitety??? przecież to niedopuszczalne
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak co jakis czas pojawiaja sie panowie chcacy zrobic furore na kobiecym forum, i na zwracanie uwagi reaguja z wlasciwa sobie delikatnoscia .
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
teraz rozumiem... wyobrażam sobie te rozmiary wspomnianych objawów wrażliwości ![]() Pomadko trzymaj się!!! |
|
|
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że więcej takich sytuacji nie zaliczę.
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
.Powiem Wam szczerze,że jestem mile zaskoczona,a nawet wzruszona Waszymi wypowiedziami odnoszącymi się do mojej osoby. Szczerze mówiąc myślałam,że jestem "tą Złą" -ze względu na mój niewyparzony język(co tu kryć) i to,że zawsze mówię to,co myślę.Choć nie będę ukrywać-niejeden raz ugryzłam się w język,żeby komuś nie zrobić przykrości zbytnią szczerością .Ale,tak jak kiedyś napisalam: Jestem,jaka jestem. Więc,jeśli kiedyś będziemy miały okazję spotkać się w realu-wiecie ,czego możecie się spodziewać .Chociaż oczywiście aż tak wredna na jaką wyglądam-nie jestem .Dziękuję ![]() Nie ma za co -bo tak się mówi,ale wyleciało mi z głowy w trakcie pisania .Cytat:
moderatorką -bo teraz doganiają Cię Rambo i Cheer.Ślady Twojej pracy zawsze i wszędzie było widać.A te PW ,to tylko dowód na to,że to prawda.Jakbyś nic nie robiła,to byś ich nie otrzymywała-więc bierz je za dobrą monetę
|
|
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
EDIT
Postanowiłam edytować swoją wypowiedź. Wymieniłam tu osoby, które według mnie zasługują na sczególne wyróżnienie, jednak co jakiś czas przypominałam sobie o następnych, a jestem pewna , że wiele osób pominęłam,dlatego nie widzę sensu istnienia tej listy. Zostawię fragment swojej poprzedniej wypowiedzi: Cytat:
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 15:35 |
|
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio rzadko tu bywam, stąd tym większa moja radość, że jeszcze ktoś mnie pamięta Dziękuję Ehhh, wizażowe wybory. Pamiętam je sprzed roku. Zawsze lubiłam ten wątek, podobnie jak "wspominkowy" i "podziękowaniowy"- pamiętacie go jeszcze? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57991 . Dzięki nim bytowanie na wizażu jest przyjemniejsze. i nie zgodzę się, że jest to KWA
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

ostatnio siedzialam i patrzylam sobie, relaksujac sie przy okazji

.
) i pewnie wiele innych.