|
|
#4141 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
![]() Daj znac jak już z nią porozmawiasz!No i kciuki! Jak Ci dzisiaj poszło? Cytat:
![]() No i jeszcze raz gratuluję! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja chcę fotooooo!!!! ![]() lody sie nie liczą! Ja mam ostatnio takie ciśnienie na lody, że mogłabym jeść codziennie, w żadnym sklepie nie przejdę koło nich obojętnie!też je lubię... niestety za bardzo! ![]() Witajcie! Urlop się kończy, ale to był dobry czas Dzisiaj jeszcze idziemy ze znajomymi na piwko, jutro z innymi na obiad a w niedziele trzeba będzie jakoś przypomnieć sobie o pracy... i jeszcze te zegarki trzeba przestawić! Za dużo tego! ![]() ktoś pytał o obiad... u mnie dzisiaj ryż z pesto i bobem
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ale mi smaka na bób zrobiłaś. uwielbiam go.
I jeszcze na jajka na twardo mam ochotę Ale zaraz będzie mąż to idę obiad podgrzać. |
|
|
|
#4143 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Wolneeeeeeeeeeeeee
Cytat:
Cytat:
Nic tylko dzieci rodzić w tym pięknym kraju... Cytat:
Nie mam jak zapomnieć - w pracy dostałam oficjalnego maila ![]() Za rybkę podziękuję, ale kapusta Kto będzie gotował jak nie będziesz do szkoły chodzić?Cytat:
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam mrożony i jest przepyszny! Że ja też wcześniej na to nie wpadłam!
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak samo na NFZ narzekamy a w porównaniu z wyspami to mamy i tak luksus TŻ w końcu wraca do domu z Prudnika sama obiad jadłam, no raczej w dwójkę się podzieliłyśmy
|
|
#4146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super pomysł z takim opakowaniem ![]() Cytat:
Cytat:
choc dzis to jej juz na pewno nie spotkam, bo nie mam ochoty wychylac sie z domu, dzisiejszy dzien w pracy kosztował mnie sporo energii.Poszło dobrze Później jak stres schodził to aż nie miałam przyjemności z cateringu, no i 9,5h na wysokich obcasach jednak dało się odczuć... No ale jakoś się trzeba było prezentować przed :taką: publicznością ![]() korzystaj z urlopu ile się da, ja juz wyczekuję swojego. Cytat:
Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-03-23 o 17:59 |
||||
|
|
|
#4147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jako odbiorcę obdarowanego. Muszę tylko takie duże znaczki gdzieś dorwać, a jak nie będzie to wydrukuję sama.
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() że ona jest nie normalna? ![]() tzn ładnie, czarne jeansu rurki, niebieska bluzeczka na ramiączkach, różowa (jedyna rzecz jaką posiadam w tym kolorze) tunika i fioletowy szalik Cytat:
![]() ![]() musiałaś mi przypomnieć o tej zmianie czasu buu ![]() Cytat:
|
|
|
#4149 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ambitne masz na dziś plany, ja do sprzątania takiego konkretnego zmuszam się już tydzień i bez efektu Cytat:
może Ty i Iwi wydacie książkę z pomysłami na wystrój sal... wiesz jakie jaja, nie dość, że się napaliłyśmy z moją M. na zrobienie Waszych kulek to dziś się okazało, że jednak dekorację mamy, ale na maj tyle, że znowu będą musiały przejść modyfikację, ale nie odpuścimy i powstaną - miesiąc później teraz dekorację szatni mają "Maluszkowe" ![]() a co do opiekuni stażu to żal.pl że też takie mumie uczą w p-lu my wczoraj miałyśmy szkolenie rad pedagogicznych i zachowywałyśmy się gorzej niż dzieci bo szkolenie miało część warsztatowąemocje przy grach to normalna reakcja, a kto ich nie ma ten jest normalny inaczej ![]() Cytat:
![]() Katuniu gratki mistrzu głowa mi pęka
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-03-23 o 18:50 |
||||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Żegnam się na weekend... życzę wszystkim udanego weekendu... ja mój niestety spędzę w czterech ścianach uczelnianych
i jest mi z tym źle... szczególnie, ze pogoda tak obiecująca
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-03-23 o 19:44 |
|
|
|
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana - dasz radę!
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko ten weekend i 3 mam wolne ![]() no jakoś może ![]() Najgorsze jest to, że jeszcze kaszle i generalnie mi ciężko wysiedzieć bo mnie strasznie nogi boli od długiego siedzenia, W sensie żyły chyba od tych studiów to mi się porobiły pajączki na nogach ![]() czuje się jaka stara baba nic tyle zrzędzę co mnie boli
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś wykorzystam ![]() ![]() będę czekać na twoje kule ![]() ooo to ty też jesteś normalna, jakbyś widziała jak my na freinecie się zachowujemy, jak są gry na punkty z puszkami szmerowymi, zapachowymi etc..
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ty studiujesz?;> w niedzielę palmową macie zjazd? |
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem na podyplomówce z BiHP, zjazdy mam pt, sob, albo sam pt
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
ile semestrów i jak masz zaliczenie?ja na szczęście miałam test i zajęcia tylko w pt przez 2 semestry
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie śmiga ta Twoja miotła
![]() Cytat:
Lejesz miód na moje serce kochana Zostało mi tylko farbowanie, ale stwierdziłam, że zostawiam to na jutro, to od razu sobie włosy ułożę A muffinów upiekłam dwie porcje - jasne z marsem i kakaowe z budyniem śmietankowym I korepetycje przeciągnęły się na dwie godziny I wbrew pozorom tak mi się papa cieszy bo ja lubie jak się dużo dzieje ![]() To nie jedziecie jednak do Warszawy? My jedziemy jutro koło 13, pogoda ma być ładna ![]() Cytat:
Ja sprzątam i tak co najmniej dwa razy w tygodniu, przy małym dziecku nie da się inaczej, bo jak ja nie odkurzę dywanu, to ona z pewnością to zrobi Właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień o tej porze będę zalana w trupa, o ile zdam A jak nie zdam to tym bardziej
|
||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka, mieszkasz w Wielkiej Brytani?
Ktosia, pewnie że zdasz! Od 6.30 nie mogę spać a jest weekend A kto zainteresowany wynikiem to zapraszam do klubu
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Właśnie się zastanawiam czy mimo wszystko nie wykupić obiadów na kwiecień. Od razu motywacja do codziennego spacerku by była ![]() Wczoraj po moim ang zadzwonił do nas kolega (mieszka w wawie), ze wpadł na weekend. Pojechaliśmy a tam taka gruba impreza, że po 1 wróciliśmy. Fajnie było. |
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hahaha my na pewno ![]() :wyspałam się przede mną intensywny weekend, musze ogarnąć chatę podczas ogarniania Pata no i napisac plan na kwiecień, do tego szykuje się kilka ciekawych spotkań.. oj..
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Witam slonecznie sobotnio. Obiad dla Toma sie gotuje-my dzis jemy w Opolu u cioci ![]() Wczoraj do pozna pisalam plan zajec do fundacji-ale bylo mi slodko-tworzylam plam na dzien czekolady ![]() Marta - zrobilas przedplate?? gold - czemu nie masz juz w podpisie linku do dziennika remontu? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-03-24 o 10:00 |
|
|
|
#4166 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! Przyszłam wlaściwie się pożegnać, jedziemy koło 13, ale zaraz jeszcze ma wpaść kuzynka, wiec nie będe miała jak zajrzeć. Buziaki i do wtorku! |
||
|
|
|
#4168 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
![]() wrocilismy podróz minęła..... hmmmm tam bezproblemowo a z powrotem lepiej nie gadac jakos mi tak smutno i zal mielismy jechac tam 28 kwietnia i byc tydzien ciocie chciały poznac natalke. nie zdazylismy dojechac źle mi z tym dzis rano sie okazało czemu podróz mineła z 2,5 godzinnym wrzaskiem mamy górna lewą jedyneczke i wychodzą obie dolne ide patrzec co u was
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

coś nie tak z naszym domem, jakas zyła wodn chyba... no i wracam do domu, a tu piramida ustawiona, podobno ma rozgonic to co złe... dodatkowo leza ksiazki na stole z tej tematyki... Szkoda, że moj maż w pracy by mi wszystko dokładnie opowiedział
a sasiadka pewnie mnie jutro przyluka i mi wszystko powie.A podono jeszcze dzwoniła do mojego TZa , ze cos mam nie tak z moimi jelitami, watroba..(no i to by moglo sie zgadzac). Ale to musze sobie z nia sama na ten temat pogadac. zdam wam pozniej relacje 

sama obiad jadłam, no raczej w dwójkę się podzieliłyśmy