|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzycielnia
Zuzik na razie pogadaliśmy i wyjaśniliśmy sobie pewne kwestie. Do końca mi wku%&rw nie przeszedł ale jest lepiej
ja jestem straszną złośnicą więc ciężko mnie uspokoić Co do zaręczyn to powiedziałam mu, żebyśmy naprawili swój związek, a potem go pchnęli dalej ![]() Ale kurde... Ja bym już chciała ![]() A u Ciebie jak z pierdzionkiem? ;> Wypełniłam ankietę ![]() U mnie strasznie sypie Ja chcę ciepełko
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
no dzień dobry wszystkim
pozdrawiam leniwo ze swojego łóżka ![]() beile kilka dni temu wypełniałam ankietę, bo już gdzieś ją na forum widziałam też studiowałam ochronę środowiska ale po semestrze mi się znudziłokaroline3ek i dobrze, naprawcie, a potem decydujcie co dalej ![]() rano wstałam i śnieg był na dworze :/
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-04-01 o 11:44 |
|
|
|
#153 |
|
jestę wieszczę
|
Śnieg... makabra. Już takie piękne listki rosły na mojej wierzbie a tu mróz
. Oby jej nie zaszkodziło.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i że się chłopina postara. Myśle, że dobrze że mu pokazałaś co myślisz i że wyszła taka sytuacja. Nie ma nic gorszego niż tłumić w sobie jakies niespełnione żale, szczególnie w tak ważnych kwestiach Nadzieja jest zawsze póki jest miłość, wiec wirze że dobrze sie to (i mam nadzieje ze szybko ) ułozy a ja sobie czekam. Osiągnęłam już etap totalnej frustracji, teraz mi troche przeszło Staram sie nic nie gadac, bo to co było do powiedzenia, zostało powiedziane. On wie, że ja w nieskończoność na niego czekała nie będę, że mieszkamy razem 1,5 roku, ja kończe studia, oboje pracujemy i że nie ma sensu tego odwlekać i trzęść portkami skoro sie kochamy i chcemy być razem Jego ruch Mam nadzieje - nie - mam MARZENIE że ta wiosna będzie pomyślna.edit - mam question - jak tu trafiłaś? JU noł łot aj min
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba dla odmiany wypiję sobie cappucino.
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by TŻ przyniósł ![]() ostatnio spotykam się ze zjawiskiem, że gdy para jest ze sobą już ponad 4-5 lat to w bardzo wielu przypadkach związek się rozpada... bo dziewczyny zwykle nie chcą czekać, a faceci "jeszcze nie są gotowi, bo są za młodzi" edit: tż zaproponował, że za niedługo przyjedzie i pójdziemy sobie na spacer, a później na bilard
|
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w moim otoczeniu widać to najlepiej: 5 rok studiów i są dwieeopcje: albo pochajtani i planujący śluby, albo rozstania... chyba taki czas poważnych decyzji. Przerażające
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tu trafiłam... Nie będę ściemniać, z zazdrośnic ![]() Wiesz, przywlekłam się tutaj za miko i Tobą ![]() Mogę sobie iść iff ju łont :P
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Kciukam za przyklęki Waszych TŻtów.
![]() Powiem Wam, że u Nas od momentu zaręczyn jest lepiej niż przed przyklękiem, wręcz słodko, kremikowo, cukrowo i w ogóle cud, miód i maliny. Ej! To Wy się wszystkie dobrze znacie już, a ja taki aljen tu jestem.
|
|
|
|
#160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała na 3 roku już być 'po'Cytat:
![]() nie, nie idź ale kurcze, fajnie być zauważoną hahaha i tak jak ludzie idą w nasze ślady ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- kawko mleczna ja znam osobiście tylko zuzika a znamy się częściowo z innego wątku
|
|
#161 |
|
jestę wieszczę
|
A ja prawie nikogo nie znam spoza wątku
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
miko, w takim razie zwracam honor
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Bananku, od momentu powstania tego wątku i dołączenia do niego znamy się już. Nas już się nie wyprzesz.
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam dziewczyny
od tego mamy Marzycielnię by się poznać
|
#164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie, że jesteście![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie znamy sie wcale jakoś super, po prostu kojarzymy sie wzajem, a fakt z Miko sie spotkałysmy ![]() no to mam nadzieje, ze sie stanie ![]() nic straconego jak sie nam wątek rozrośnie to może za jakiś czas urządzimy wspólne mleczne kawowanie
|
||
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik jaki kutfa brokat?
Miko, w sensie, że po 3 roku już chcesz być zaobrączkowana?
|
|
|
|
#166 |
|
jestę wieszczę
|
No nie będę się wypierać nawet
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brokat: jest tak słodko, pięknie i cudownie w życiu ![]() słodzisz=brokacisz
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
kawo jestem na 3+2 ...
także mi się wydaje, że dobrze
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
studiuję dziennie na kierunku Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna z nauczaniem języka angielskiego, 1 rok
drugi raz 1-szy rok, bo wcześniej byłam na Ochronie środowiska co bardzo mi nie przypadło do gustu
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam to studiować, ale jak ja się rekrutowałam to zwało się to po prostu pedagogiką.
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Moja szwagierka jest the best
Tż dzwonił i opowiadał jak wrobiła całą rodzinę przed chwilą ![]() Na dniach powinna urodzić. Wchodzi do łazienki i po 5 minutach krzyczy, że wody jej odeszły, że rodzi Podobno jej mąż prawie zawału dostał ![]() Fajnie, że mogę zostać, czuje się zaszczycona ![]() Ja jestem na I-szym roku, a przed obroną na IV chciałabym już być zamężna
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinku, chciałabym zobaczyć minę jej męża
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Nie muszę dopowiadać, że to prima aprillis był
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Marzenie na dziś?
Słońce, 30 stopni, jakaś plaża, morze... U mnie bieluteńko i dalej sypie Zuzik też się cieszę, że Cię widzę ![]() ![]() Jakiś beznajdziejny dzień dziś chyba. Niskie ciśnienie czy co? Spałam właśnie 2 godziny . A plan na resztę dnia to leniuchowanie, bo TŻ się dziś edukuje i się nie spotkamy ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
będzie miała za swoje jak faktycznie dziś zacznie rodzić, bo mąż już nie uwierzy
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wczoraj miałam pracować do 2 ale uwinęłyśmy się z koleżanką i o 1 byłam już w domu a dzisiaj miałam pracować od 8.30 do 18 ale koledze zepsuł się sprzęt na jego zmianie i oddałam mu część swojej, także idę dzisiaj tylko na 2 godz Nie straszcie mnie śniegiem, jak ja się dostanę do Wawy jak mi zasypie lotnisko? To aktualnie moje marzenie.Jak tam mija weekend babeczki? ![]() Vicky skąd jesteś, że masz biało?
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-04-01 o 14:10 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
A dobrze, leniwie i w ogóle.
Ja do pracy idę dopiero za 2tygodnie, a tak to jeszcze mam 2 dni na uczelni i też przerwa świąteczna. Patuska, Ile płacisz za lot z Wro do Wawy?
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A 89 zł. Za późno o tym pomyślałam, bo moja koleżanka za taki sam przelot płaciła 50 zł. Cieszy mnie to bo w ciągu 40 min będę na miejscu a nie tak jak podróż pociągiem 7 godz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

ja jestem straszną złośnicą więc ciężko mnie uspokoić
Co do zaręczyn to powiedziałam mu, żebyśmy naprawili swój związek, a potem go pchnęli dalej
Ja chcę ciepełko 
pozdrawiam leniwo ze swojego łóżka
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
. Oby jej nie zaszkodziło.

Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i że się chłopina postara. Myśle, że dobrze że mu pokazałaś co myślisz i że wyszła taka sytuacja. Nie ma nic gorszego niż tłumić w sobie jakies niespełnione żale, szczególnie w tak ważnych kwestiach