|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
![]() Ale zarządzanie przedsiębiorstwem by było na 4 letnich Ogółem pewnie będę myśleć do lipca Za narzutem bym poszła też na studia jeszcze, mnie się chcę ale też On jest w innej sytuacji bo ma mgr. z turystyki i rekreacji a chce się przekwalifikować na informatykę przemysłową z tego nie ma podyplomowych Boże mój dylemat życia
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-02 o 21:28 |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm drugi magister odpada. Mam już jednego. Więc albo tytuł techniczny : Pani Inżynier
albo podyplomowe boże proste to to nie jest Wam powiem Dziewczyny a może któraś z Was gra na gitarze? Planuję się nauczyć i szukam dobrej akustycznej dla początkującego te fora muzyczne czytam i nadal mam młyn to już moje ostatnie zapytanie Dzięki dziewczęta za opinie ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a matmy dużo? czy może jakieś różnice do nadrobienia?
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, no ja muszę wyrównać różnice i powinnam chodzić na kurs wyrównawczy, ale komu by się chciało chodzić na to w piątki wieczorem.
Na innej uczelni może jest inna forma wyrównania różnic. Co do matmy to na 1 semestrze miałam statystykę matematyczną, a teraz mam badania operacyjne.
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm statystyka matematyczna
Miałam podstawy więc pewnie musiałabym przez to przebrnąć. I tutaj na korzyść jest podyplomówka ale z drugiej zaś strony na podyplomowych nie wyjaśnią rzeczy oczywistych z zarządzania tylko samemu sobie trzeba uzupełnić braki
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-02 o 21:42 |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
ZUUU
trzymajcie się!!!
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Zuzik jak zdrówko Mamy? |
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziołchy ciężko...
własnie wróciłam do krakowa po całym dniu szpitalowania... jutro od rana znowu. pierwsze trzy dni mają pokazać co bedzie dalej. dzieki serdeczne za kciuki a co wątek tak dzisiaj umarł"? |
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie, coś tu dziś cicho... |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik trzymam kciuki za Twoją Mamę.
Oj cicho niestety.
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umarł, ja tu jestem Kąpałam dzisiaj psa pierwsza rzecz odhaczona. Jeszcze pieczenie ciachów i pewnie sprzątanie.
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
Zuz będzie dobrze
![]() Asia przeczytałam pieczenie ciuchów
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ciuchów kupiłam dzisiaj piękny soczysto zielony żakiet w Orsayu i takowy podobny lakier
odwiedziłam centrum handlowe bo TŻ ma 9,10 okoliczności swoje. Wypadało coś i dla siebie nabyć
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zastanawiam się jakie ciacha piec.
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze sernik i babkę
może ewentualnie jakieś ciasteczka ale tutaj się zastanawiam. Średnio lubię wszystko co muszę wałkować by przygotować
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Mama się upiera, żeby piec coś sprawdzonego, a ja mam ochotę upiec jakieś nowe ciasto, a Mama swoje.
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się mówi na co dzień że się innych spróbuje a potem właśnie na Święta ma się dopiero okazję eksperymentować
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja wiem, ze beze mnie imprezy nie ma, ale nie żałujcie sobie Dziewczynki
ide spać, padam na ryjek dobranocka!
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam niedawno od tż-a nudnawo trochę był, przeziębił się.
leżał w łóżku, zdrzemnął się, zagrał w fall out'a a w tym czasie ja się przespałam, poszedł się kąpać to sobie gadałam z jego 3-letnim chrześniakiem, który mówił na mnie Barbie potem poszłam na autobus i pojechałam do domu
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Hej
cichutko tu faktycznie... ![]() Ja już mam tydzień wolnego ![]() Szykuje się na wielkie sprzątanie jutro, echhh. Zuz jak tam mama? Ja do Tż rzadko jeżdżę. Jego wizyta u mnie wygląda tak: filmek, kolacja, seksik, spanko i papa
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu kto?
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej!!
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- co tam dziewczyny u Was? wczoraj byłam z tż na meczu siatkówki z Plus Ligi ![]() fajjjjjjnieee było
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej
u mni ciezko. chodze jak naćpana, mało spie, a jak juz spie to sie nie wysypiam, jestem mega zmeczona i cały czas w nerwach... wczoraj był chyba u mamy najgorszy dzien. ciagle faszerowana lekami, ktore nie pomagały, albo pomagały na chwile, ciagle zwiekszane dawki... strasznie była wymeczona. dzisiaj jest juz ponoc jakas poprawa. zaraz jadę. dzieki
|
|
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
zuuu Kochana, bardzo mi przykro, że tak obie cierpicie...
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
dopiero w środę do szkoły ![]() wielkie sprzątanie mam za sobą na szczęście ![]() Cytat:
no mi też się zdarzają takie sytuacje, ale to wtedy mówię- jadę do domu. koniec i kropka, w domu też mogę poleżeć, tv też mam..
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Zuuuu kochana, będzie dobrze. Musi być dobrze. Trzymam moooocne kciuki
W końcu odebrałam laptopa. 640 zł poszło... Mam tylko nadzieję, że teraz nie prędko będę musiała go znowu oddawać.Wczoraj byłam u dermatologa z powodu mojego trądziku (w aptece musiałam zostawić 100 za krem i żel ) i kilku pieprzyków. Co do tej drugiej sprawy to niestety ale muszę umówić się do chirurga onkologa, który zadecyduje co dalej. Trochę mnie to przeraża ponieważ muszę być w szpitalu o 6 rano (podobno ludzie z całej Polski przyjeżdżają) co zagwarantuje, że mnie tego samego dnia przyjmą i co najważniejsze mam być na czczo. Nie wiem tylko czemu Bo wątpię, że do pobrania próbki trzeba być na czczo. W ogóle jutro rano mam lot do Wawy, trzymajcie kciuki bo już zaczynam się tym stresować
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

z tego nie ma podyplomowych 
albo podyplomowe
trzymajcie się!!!
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i kilku pieprzyków. Co do tej drugiej sprawy to niestety ale muszę umówić się do chirurga onkologa, który zadecyduje co dalej. Trochę mnie to przeraża ponieważ muszę być w szpitalu o 6 rano (podobno ludzie z całej Polski przyjeżdżają) co zagwarantuje, że mnie tego samego dnia przyjmą i co najważniejsze mam być na czczo. Nie wiem tylko czemu