|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzycielnia
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
niestety
w najgorszym momencie... w piątek wyjeżdżam
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy książkę ASPEKTE i jutro mamy kolosa z rodziału o zawodach. Aż się boję co dowali... u tej babki akurat nigdy nie można się spodziewać co i jak. Jak Lotto dosłownie
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja sobie dziś zrobiłam moją ulubioną maseczkę z glinki- dla mnie bomba bo mam problemową cerę ( może nie tyle ropne krostki bo jakieś takie drobne czerwone plamki, ale fajnie oczyszcza )A dziś mamy półtora roku z TŻtem, ale obchody będą jutro . Dzisiaj wieczorem będę robić tiramisu, żeby do jutra się zsiadło, a na obiad będzie spaghetti. Dodatkowo podejme się bardzo ciężkiego wyzwania...zaśpiewania dla TŻta
|
#425 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Działa cuda Co prawda teraz mam lekko zaczerwienioną skórę bo tak mi się przykleiła ta glinka, że musiałam wręcz zdrapywać, ale pewnie to zaraz zniknie. Pamiętam, że jak sobie ostatnio robiłam w piątek to w weekend miałam cerę miodzio ( może nie idealną, ale jak na moje problemy to było naprawdę super, że mogła uśmiechnąć się do lustra bez makijażu i stwierdzić, że mam w poważaniu te parę krostek )
|
#427 |
|
jestę wieszczę
|
mnie co jakiś czas pojawiają się na twarzy jakieś czerwone "diody"
walczę z tym jak mogę, bo jeszcze mam popękane naczynka, więc za dużo tej czerwieni by już było. Chociaż ostatnio jakby się zmniejszyły.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Z jakiej firmy polecacie maseczki z glinki?
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Dermaglin
![]() Kurczę...stresuje się tym śpiewaniem
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
W Rossmannie jest w takich jednorazowych saszetkach
|
#432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to po co wydawac kase poza tym ziaja mnie strasznie uczuliła i jak kiedys to była moja ubóstwiana firma, tak teraz jestem strasznie ostrożna![]() Cytat:
a co bedziesz śpiewac? zaspiewaj nam też![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pisze do promotora, ze nie ide na seminarium, 3,majcie kciuki, zeby to był jego dobry dzien, zeby wział dzisiaj swoje pigułki i zeby zrozumiał ![]() byłam wczoraj u mamy i jest meeeega poprawa Chodzi juz sama, idzie sobie pod prysznic, siedzi, spaceruje, byłysmy nawet na kawce w szpitalnej caffee tak ze czad I odbyłysmy rozmowe żyiową i mam nadzieje, ze pewne kwestie sie miedzy nami poprawią ufff byle do przodu
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-04-12 o 08:50 |
|||
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mamy to suuuuper. Wiedziałam, że będzie dobrze
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Co do "cionsz" mnie okres się spóźniał kiedyś z 1,5 tygodnia. Już kupiłam test. Zaraz w centrum handlowym poleciałam i siku ;D matka ze mną była więc niezłe napięcie zrobiłam już się kobieta stresowała że babcią zostanie a wtedy była zła pora na bobo bo to jakoś pod koniec 4 roku było ![]() ja mam maseczkę z glinki z Ziaji ale chyba do niczego się już nie nada- okres przydatności dawno minął. Wyrzucić to czy mimo to nałożyć?
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odważnaś![]() wywal maseczkę, kosztuje 1.20 a nie chcesz mieć syfów na twarzy, co?:
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie wyszło ale okres się nie pojawił i poszłam do swojej gin wtedy z TŻ. Co by spojrzała czy coś się tam zaczyna szczęśliwie wtedy nie. Oczywiście antybiotyk na trądzik mi wszystko rozregulował. I chyba wtedy okresu nie miałam wcale przez ten miesiąc i zaczęłam kolejne pigułki To taka w tubce z Nuno Ziaja, trochę zapłaciłam ale wyrzucę skoro nieważna. A widziałyście ją w Rossmannie może? Zamawiałam ją w necie bo wtedy nie było: jedynie krem i tonik z tej serii
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-12 o 10:51 |
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mnie denerwuje to czekanie.... Zawsze była punktualna co do dnia. A teraz co? Powinnam mieć 2 kwietnia. Co do maseczki to wywalaj. Chcesz zaszkodzić swojej buzi? Ani mi się waż ją nakładać
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
OK
nie nałożę wczoraj trzecią mikrodermabrazję zaliczyłam i powiem Wam ja już widzę znaczne efekty
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Mam brzydkie przebarwienia i blizny.
Widzę poprawę. U mnie nie powinien wrócić bo i tak cały czas na hormonach jestem mam taką nadzieję No i ogółem minął okres poważnych wysypów, teraz raz po raz coś wyskoczy ale to chyba tylko jak twarz dotknę etc.
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-12 o 14:13 |
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Zuzik super że z mamą coraz lepiej
![]() Wasze relacje też pewnie znacznie się poprawią
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik tak się cieszę, że z Twoją Mamą już lepiej.
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Zuzik super, że z mamą lepiej !!!
Cola jak kolos poszedł? ![]() Ja mam duże problemy z cerą wyskakuje mi coś jedynie przed okresem ale nie chcę zapeszać
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce zapeszać, ale kolos mi poszedł... supcio!
Wszystko napisałam, nie miałam zawiechy i moim zdaniem był łatwy! Uff... muszę się wyluzować i podchodzić do tego na luzie bo jak się spinam to NIC mi nie wychodzi!Ja polecam maseczkę z Morza Martwego. Usuwa pory i zanieczyszczenia Baaaardzo fajna.
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyluzować to najlepszy sposób, tylko ciężko to zrobić
|
|
|
|
|
#447 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
gratulacje![]() mój TŻ ma jazdy w pracy... to znaczy miał bo już zrezygnował bedzie tam jeszcze tylko kilka dni, a reszte urlop do konca miesiaca i wioooooszef straszny burak, okrada ludzi z wypracowanych pieniedzy, wszystkich gnoji, opowiada jakieś bzdety, demotywuje, TŻ tam rok pracował a nie mógł sie doprosić umowy na stałe... w ostatnim miesiacu wypracował ponad 40 nadgodzin, policzyłam dzisiaj i wyszłoby mu prawie 400złoty za to dodatkowo do wypłaty i co>? szefuncio wali ścieme, ze on mu tego nie zlecał i że on nic o tym nie wiedział jasssne szkoda że to żona szefa zleciła i że ze sobą w takim razie nie rozmawiają... gość na każdym kroku leciał tak w kulki... udało sie ze za te nadgodziny dostanie TŻ wolne dni...ale to tez tylko przez determinacje i przez to że wyciągnęłam Kodeks Pracy i spisalismy paragrafy na które TŻsie powołał... ogólnie szefuncio ma manie prześladowczą i dzisiaj Tżta do kompa nie dopuścił bo stwierdził że on mu wykrada tajemnice firmy dla konkurencjiuffffff ale moze może może TŻ ma szanse na stanowisko informatyka na UJ wiec błagam trzymać kciuki coby dostał w koncu fajną prace, dobre piniondze i umowe ament
|
|||
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Chce już do domu, tęsknie za Tż ;(
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Halo dzień dobry
![]() Zuzik jak się mama czuję? Mam nadzieję już lepiej? Dostałam stosik papierów na biurko
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Zuz a to burak z tego szefa
Kciukuję żeby Tż dostał tę pracę, żeby były piniondze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

a wtedy była zła pora na bobo bo to jakoś pod koniec 4 roku było 
nic nie wyszło ale okres się nie pojawił i poszłam do swojej gin wtedy z TŻ. Co by spojrzała czy coś się tam zaczyna
Zawsze była punktualna co do dnia. A teraz co?
ale nie chcę zapeszać