Horoskop na 2007 rok-wierzyć,nie wierzyć-poczytać można - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-02, 15:52   #241
201701160947
Konto usunięte

Dot.: Horoskop na 2007 rok-wierzyć,nie wierzyć-poczytać można

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Faktycznie
Mój nie jest za specjalny dlatego się nie sprawdzi

Gościowe towarzystwo się powoli wykrusza, bo jest już tylko jeden
Kurcze, ja to mam szczęście, bo teraz znowu jest 2 gości

Mój horoskop jest chyba najgorszy, choć patrząc na horoskop Wagi... To już sama nie wiem
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 16:03   #242
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Taa, Wigilia

O rety

EDIT: http://www.zycze.pl/nawesolo.html
Cytat:
Faktycznie
Mój nie jest za specjalny dlatego się nie sprawdzi

Gościowe towarzystwo się powoli wykrusza, bo jest już tylko jeden
Cytat:
Kurcze, ja to mam szczęście, bo teraz znowu jest 2 gości

Mój horoskop jest chyba najgorszy, choć patrząc na horoskop Wagi... To już sama nie wiem
Gościostwo się rozpierzchło-znak,że i my musimy wrócić do codziennych obowiązko-koniec byczenia .

Waga,mówisz-masz :
Cytat:
Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby się urodzić pod tym znakiem. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć, wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip a ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to co Wagi mają i to czego nie mają - są idealnymi małżonkami.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 16:09   #243
201701160947
Konto usunięte

Fresa, niezłe jest ostatnie zdanie w horoskopie Ryb

Cytat:
Znak sprzyjający - żaden.
Stary 2007-01-02, 16:21   #244
AaniaA
Zakorzenienie

te wszystkie horoskopy to bajki . sa tak napisane, ze kazdy moze dostosowac siebie do takiego horoskopu.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 16:21   #245
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Fresa, niezłe jest ostatnie zdanie w horoskopie Ryb

No,pocieszające to na pewno nie jest .
Dobrze,że nie jestem Rybką .

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
te wszystkie horoskopy to bajki . sa tak napisane, ze kazdy moze dostosowac siebie do takiego horoskopu.
Dlatego właśnie czytając je mamy taki ubaw
.
Wierzyć nie wierzyć - poczytać można .

Stary 2007-01-02, 19:23   #246
201701160947
Konto usunięte

Ten horoskop jest świetny Kiedyś już go widziałam i zapisałam sobie

Nie wiem czy widziałyście go, ale polecam - jest świetnym poprawiaczem humoru

http://www.strefa54.pl/horoskop.php?horoskop=43
Stary 2007-01-02, 19:29   #247
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha ,mój mnie robroił
Ale niektórze rzeczy się sprawdzają .

Silvuś,masz jeszcze jakieś fajne ,wszystkie dodaję do ulubionych .

Stary 2007-01-02, 19:48   #248
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:

Ludzka podlosc nie zna granic.Jestem oburzona!
Trzeba to podrzucic na "spolecznosci wizazowe.
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 19:50   #249
201701160947
Konto usunięte

Fresa, nie mam narazie już nic

Edytowane przez 201701160947
Czas edycji: 2007-01-02 o 21:13 Powód: eee tam;)
Stary 2007-01-02, 20:52   #250
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Ten horoskop był kiedyś na uśmiechnij się

Dziewczyny uważajcie... jestem zdziczała

amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 21:14   #251
201701160947
Konto usunięte

No własnie, i pewnie z wizażu go mam
Amistad.k.m.s, ale chyba nas nie pogryziesz?
Stary 2007-01-02, 21:45   #252
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Fresa, nie mam narazie już nic
Widziałam,widziałam :P

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
Ludzka podlosc nie zna granic.Jestem oburzona!
Trzeba to podrzucic na "spolecznosci wizazowe.
Tam od razu podłość,prawdę o nas napisali .

Cytat:
Ten horoskop był kiedyś na uśmiechnij się

Dziewczyny uważajcie... jestem zdziczała

Ale my chyba jesteśmy bezpieczne .
Mamy Silvę,a ona ma zaklęcia .

Stary 2007-01-02, 22:42   #253
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Widziałam,widziałam :P

Tam od razu podłość,prawdę o nas napisali .

Ale my chyba jesteśmy bezpieczne .
Mamy Silvę,a ona ma zaklęcia .

Oczywiście, że mam zaklęcia, w każdej chwili mogę rzucić jakiś czar, więc...
Stary 2007-01-02, 23:20   #254
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Jak tak stawiacie sprawę... to się zastanowię hmm... trudno będzie wygrać z naturą

Stary 2007-01-03, 16:56   #255
Fresa
Zakorzenienie

Buuuu nikt już tu nie zagląda-nawet goście poszli .

Stary 2007-01-03, 17:06   #256
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Buuuu nikt już tu nie zagląda-nawet goście poszli .

Wyżarli opłatek i poszli
Stary 2007-01-03, 17:08   #257
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Jak tak stawiacie sprawę... to się zastanowię hmm... trudno będzie wygrać z naturą

Freso, wystarczy,że wątek ciąglę bedzie przez nas odświezany, a znajda sie goście, być może jakieś nowe linki czy coś...
Stary 2007-01-03, 18:16   #258
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Horoskop calkiem ok, ale jakos w moim wypadku sie nie sprawdzaja
Stary 2007-01-03, 18:46   #259
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

hmmm dla mnie horoskop w tym roku zapowiada wiele pozytywnych zmian ale ja w takie reczy nie wierze !!!!
Stary 2007-01-03, 19:05   #260
201701160947
Konto usunięte

Dobra, przeszukałam swoje zbiory na dysku, bo coś mi świtało...i jest

Tylko dla kobiet of course

Pani Baran " Przybyłam, zobaczyłam, zwyciezyłam" - oto jej motto.
Jest odważna, dumna i pewna siebie. Często ma wyrazistą mimikę, co wywołuje powstawanie dość wcześnie drobnych zmarszczek wokół oczu i ust. Polecane kosmetyki typu Anti-Age, o działaniu odmładzającym, a dwa razy w roku - kuracje w ampułkach. Kolory: jaskrawoczerwone szminki i porcelanowe cienie do oczu. Uwaga: i oszczędnie stosujemy róż!

Perfumy: na dzień świeże, na wieczór intensywniejsze, z wyczuwalną sportową nutą. Pani Baran nie ma problemów z figurą. Dieta bywa konieczna jedynie wówczas, gdy czuje się wyczerpana i przepracowana. Należy wówczas zafundowac organizmowi porcje witamin i minerałów: pić soki, jeść dużo surówek, a przede wszystkim owoce, owoce, owoce.....

Pani Byk jest zmysłową uwodzicielką, promieniuje erotyzmem. Jej skóra jest gładka i delikatna, a codzienne peelingi utrzymają ją w doskonałym stanie. Jedynym mankamentem cery jest sklonność do zalegania wody w tkankach i powstawania worków pod oczami. Pomocne bedą zimne kompresy lub regularne drenaże limfatyczne w gabinecie kosmetycznym.
Pani Byk znajduje sie pod opieką Wenus - pasują do niej pastele i kolory ziemi. Szminka w brazie, z odcieniem złota, cienie w kolorze miedzi. Blondynki i rudowłose panie spod tego znaku podkreślają oczy brązowa kredką, szatynki i brunetki czarną. Perfumy pudrowe lub ciężkie, orientalne. Dieta: Pani Byk kocha dobre jedzenie. Szczególnie chętnie celebruje kolacje przy świecach, naturalnie we dwoje! Logicznym następstwem takiego trybu życia bywają fałdki tłuszczu. Proponujemy dietę polegajacą na tym, aby nigdy nie jeść białek i węglowodanów. Wówczas można spokojnie dać upust swojej skolnności do łasuchowania.

Pani Bliźnięta biegnie przez życie ciągle czymś zajęta, ciągle w drodze. Spędza mało czasu przed lustrem. Jej skóra nie jest wymagająca; wystarczy jej kosmetyczny program minimum: czyszczenie, krem, krótka gimnastyka mięśni twarzy od czasu do czasu kuracja w ampułkach.

Kolory: turkus w kącikach oczu, powieki morelowe, usta w odcieniu pomarańczy, rzęsy pociągniete najpierw czarnym, a następnie fioletowym tuszem. Zapachy różne: ciężkie i zmysłowe, kwiatowe i aromatyczne, sportowe i orientalne.

Menu Bliźniąt to z reguły fast food, batoniki, ciastka - prosta droga do nadwagi. Panie spod tego znaku nie potrafią zachować dyscypilny, której wymaga dieta. Rada: do obiadu jemy tylko owoce, w dowolnych ilościach.

Pani Rak jest romantyczna i rozmarzona, idealna jako przyjaciółka i koleżanka. Jej skóra to zwierciadło stanu ducha:stres i frustracja wywoluja zaczerwienienia, alergie i wypryski. Zalecane kremy na bazie składników naturalnych, nie zawierające konserwatorów. Co najmniej raz w tygodniu nakładamy maskę antystresową.
Kolory: odpowiednie dla tego znaku barwy wody, srebra, fiolety. Makijaż delikatny, niemal przejrzysty. Kosmetykiem koniecznym jest błyszczek. Perfumy kwiatowe, romantyczne. Nie tylko cera, ale i żołądek dla Pani spod tego znaku bywa wrażliwy. Gotuje ona chętnie, a przy tym bardzo dobrze. Powinna jednak unikać tłustych ciężkich dań. Na troski i nadmiar emocji prawie zawsze reaguje zgagą. Idealna jest w takim przypadku dieta ziemniaczana, która koi żołądek a przy tym odpowiada rozpieszczonemu podniebieniu Raka.

Pani Lew skupia uwagę wszystkich. Ma naturalny autorytet, elegancję i styl. Nowinki kosmetyczne wypróbowuje na sobie, dzięki czemu jej skóra cierpi z nadmiaru niż przez niedostatek pielęgnacji. Warto odpocząć od kosmetyków, zrezygnowwać z makijażu, dostarczyć skórze tlenu. Potem wybrać i pozostać wierną jednemu produktowi, a także stymulować skórę maseczkami z kolagenu.

Makijaż powinien być mocny i wyrazisty, na wieczór np. złoty. Kolory: antracyt (w kąciku oka), czerń (rzęsy), mocna czerwień (usta), zieleń lub złamany szarością granat (powieka). Kreska podkreśla koci zarys oczu.
Dieta: Pani Lew kocha tuczące smakołyki i szampana. Gdy pojawią się klopoty z figurą, zastosuj całodzienną głodowke, trzy dni owocowe, wreszcie dwutygodniową dietę opartą na drobiu, warzywach i sałacie.

Panna jest zimna, wytworna a przy tym naturalna. Dużą uwagę przywiazuje do pielęgnacji ciała, sama robi nawilżające kremy. Panny odżywiaja się zdrowo, ich skóra dostaje od wewnątrz wszystko to, czego potrzeba, aby wygladała świeżo.

Ich kolorami są odcienie brązu. Makijaż nie może być teatralny i krzykliwy. Barwy przechodzą jedna w drugą, podkreślają osobowość. Powieka pod brwią jasna, niżej w kąciku oka podkreślona miedzią, rzęsy w kolorze ciemnego brązu.

Jedynie przy doborze perfum Panna może sobie pozwolić na swobodę: wybiera ostre, korzenne zapachy, które doskonale do niej pasują. Mimo że odżywia się rozsądnie, miewa skłonności do tycia. Jej praktyczny zmysł podpowiada, że nie istnieje dieta-cud - jeśli chcesz zeszczupleć po prostu jedz mniej. Nie wolno jej zapomnieć o jedzeniu owoców.

Pani Waga promieniuje zdrowiem, zachwyca perfekcyjnym makijażem. Najpiękniejszą jej ozdobą jest delikatna skóra, pielęgnowana łagodnymi kremami o jedwabistej konsystencji. Pod wpływem stresu pojawiają się u Wag worki pod oczami. Pomocne będzie serum w kapsułkach, zapewniające skórze witaminy i substancje odżywcze.
Kolory: pastele, w różnych kombinacjach. Powieki jasnoniebieskie, zielone, różowe. Kości policzkowe w jasnym różu, pasujaca szminka i błyszczyk. Oszczędnie należy używac ołówka do oczu, zupełnie zrezygnować przy tym z czerni. Rzęsy niebieskie, zielone lub brązowe. Zapach: slodki i romantyczny na wieczor nieco bardziej ekstrawagancki, zmysłowy i erotyczny, skomponowany z ostrzejszym makijażem ( czerwone usta, oczy podkreślone eyelinerem).
Pani spod znaku Wagi doskonale zna swoje ciało: gdy tylko poczuje, że nieznacznie przybrała na wadze, rozpoczyna radykalną kurację. Byłoby o wiele zdrowiej, raz w tygodniu zdecydować się na oczyszczajacą i dostarczajacą witamin krótką dietę: dzień owocowy lub sałatkowy.

Pani SKORPION kocha kontrasty. Roztacza tajemniczą, pełną seksu aurę. Bywa konserwatywna i surowa. Wszystko zależy od nastroju. Cera kapryśna, mieszana dziś blada jutro zaczerwieniona. Pomocne są przemienne, zimne i ciepłe wodne masaże twarzy i odżywcze maseczki, które najlepiej nakładać przy dźwiękach delikatnej, sprzyjajacej medytacji muzyki.
Osobowości Pani Skorpion odpowiadają ciemne kolory: czerń i ciemna czerwień. Usta purpurowe, oczy podkreślone czarną kreską. Ciemnoszary cień w kącikach oczu, powieki w kolorze złota. Pamiętajcie: brwi powinny pozostać szerokie, skóra jasna i matowa, zalecana jest także oszczędność przy nakładaniu różu.

Dla Pań spod tego znaku doskonałe są perfumy z nutą paczuli i piżma. Skorpiony nie odżywiają się zbyt rozsądnie, choć rzadko pozwalają sobie na łakomstwa. Nie skarżą się prawie nigdy na nadwagę. Jeśli mimo to potrzebna jest dieta, zaleca się ananasową - ten owoc powoduje szybsze trawienie.

Pani STRZELEC jest wysportowana i rezolutna, wszędzie czuje się jak w domu. Kocha przygody, jest otwarta, pełna wdzięku i bezpośrednia. Wiecznie cierpi na brak czasu. Nie może zbyt wiele czasu poświęcać na pielęgnowanie urody. Uwielbia słodycze i miewa kłopoty z cera - skóra jest tłusta i błyszczy.

Nie wolno rezygnować z cotygodniowego głębokiego oczyszczania jej za pomocą peelingu. Pani Strzelec wygląda najbardziej atrakcyjnie, gdy jest lekko opalona. Kosmetyki samoopalające doskonale się dla niej nadają.

Makijaż: wyrazista czerwień warg, indygo na rzęsach, niebieska kreska na powiece. Perfumy sportowe, zielone, wieczorem mogą mieć lekką nutę kwiatową. Pozostające w ciągłym ruchu i pośpiechu Panie spod zanku Strzelca nie potrzebują zwykle żadnej diety. Jedynie pod koniec zimy warto sobie zafundować dwutygodniową dietę oczyszczajacą, a na wypadek głodu mieć w pogotowiu owoce i pełnoziarniste ciasteczka.

Pani KOZIOROZEC to sama kobiecość i klasyka. Doskonale wygląda w kostiumach i prostych garniturach w męskim stylu uszytych z drogich matriałów doskonałej jakości, utrzymanych w chłodnej kolorystyce. Sucha cera wymaga witaminowych maseczek i dobrych kremów. Zmęczone oczy pielęgnujemy odświeżającymi kompresami z waty nasączonej maślanką.
Kolory zimne: niebieskość i szarość lodu oba idealne jako cienie do powiek), srebrny śliwkowy (w kąciku oczu lub na załamaniu powiek), antracyt (na rzęsy), czerwony a nawet intensywny różowy na usta.

Podstawową nutą zapachową bedą tony ostre, na ważne wystąpienia - szlachetne, jak Chanel No 5. Przeprowadzając dietę, panie spod tego znaku bywają niezwykle zdyscyplinowane. Jeżeli tylko poczują, że na biodrach zaczyna odkładać się tłuszcz, całe tygodnie jedzą z tabelą kaloryczną w reku - są bardziej dokładnymi rachmistrzyniami.

Ważne przy tym jest, aby uprzednio ustalić z lekarzem odpowiednią dla wieku i sylwetki liczbę kalorii i ścisle trzymać się tych wyliczeń, nie zapominając o dostarczaniu organizmowi witamin w swieżych owocach i warzywach, stymulujących przemianę materii ziół i dużych ilości wody mineralnej.

Pani WODNIK doskonale zna najnowsze trendy i chętnie eksperymentuje. Lubi mode ekscentryczna i intensywny tryb życia. Cerę miewa zanieczyszczoną, dlatego paniom spod tego znaku poleca się maseczki oczyszczające i ampułki zawierające wysokiej jakości substancje odżywcze. Opiekuńcza planeta-Uran-sugeruje turkus jako podstawowy kolor. Barwa ta podkreślana jest pasującymi odcieniami ciemnej lub gołębiej szarości, morskiej zieleni i bieli.
Usta powinny mieć kolor chłodny, w żadnym razie pomarańczowy czy żółtawy. Można sobie pozwolić na eksperymenty z rozjaśniającymi cieniami do powiek - pod brwią i pod okiem.
Kobiety urodzone pod znakiem Wodnika zbierają perfumy jak inni płyty czy znaczki i decydują się na konkretny zapach w zależności od sytuacji i nastroju. Przeważnie jednak sięgają po tony lekkie, świeże i sportowe. Wieczorem prowokują tonami ciężkimi, orientalnymi.
Pani Wodnik żyje szybko, jest zmienna i niestała. Tak też wygladają jej nawyki jedzeniowe - dziś talerz spaghetti, jutro jedno jabłuszko. Jeżeli zachodzi potrzeba rozpoczęcia diety, proponujemy konsekwentnie przez jeden dzień w tygodniu jeść tylko owoce lub ryż.

Pani RYBA
udaje silną i twardą, a tak naprawdę jest delikatna, wrażliwa i krucha. Wiele czsu poswięca na codzienną pielęgnację urody, kocha ułozyć się w wannie i odpoczywać po męczącym dniu przy dźwiękach dobrej muzyki z kieliszkiem szampana w dłoni.
Po czyszczeniu cery polecana jest dla niej parówka rumiankowa, uspokoi skłonną do podrażnień i zaczerwienień skórę. Romantyczne i pastelowe kolory odpowiednio podkreślą takiż właśnie charakter Ryb. Pudrowe tony na oczy, usta pociągnięte opalizującym błyszczkiem, kości policzkowe w odcieniach różu.
Zapachy ciepłe, kwiatowe. Problemem Pań spod tego znaku są długie, samotnie spędzone godziny, podczas których jedynym pocieszeniem bywa tabliczka czekolady. W związku z tym przybywa im na wadze, a rozmaite diety powoli przechodzą w obsesje. Niestety, Ryby nie wytrzymuja długotrwałego reżimu. Zaleca się głodowkę raz w tygodniu, a po niej tydzień z warzywami i owocami oraz dużą ilością soków. Ważne są wizyty w saunie zapobiegające obrzękom (zwiazanym z zaleganiem wody w organizmie), do których Ryby mają sklonnosść.

U mnie nic się nie zgadza
Stary 2007-01-03, 19:08   #261
Luba
Zakorzenienie

Pani Byk, no... jak ulal pasuje

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 19:33   #262
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Wyżarli opłatek i poszli
Niom ,oby do następnej Wigilii .

Cytat:

Freso, wystarczy,że wątek ciąglę bedzie przez nas odświezany, a znajda sie goście, być może jakieś nowe linki czy coś...
Widzę,że już poszperałaś .
Mój nawet ,nawet się zgadza -w każdym horoskopie jest trochę prawdy - można sobie coś przypasować :P

Zerknijcie tu :
http://www.tutej.pl/cms.php?i=18503
http://www.glamour.kobieta.pl/bizz/g...&news_id=12227

Stary 2007-01-03, 19:40   #263
blueania
Zakorzenienie

jestem Bykiem i nic mi sie nie zgadza z wyjatkiem pierwszego akapitu
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 19:48   #264
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
jestem Bykiem i nic mi sie nie zgadza z wyjatkiem pierwszego akapitu
Dobrze,że choć początek,lepszy rydz jak nic .

Jeszcze jeden :
http://www.claudia.kobieta.pl/claudi...ut=1&page=text

Stary 2007-01-03, 20:11   #265
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Nie chcę wyjść na marudę, ale horoskopy opisujące ogólnie znak, nigdy mi się nie zgadzają chyba zmienię sobie znak na inny
Stary 2007-01-03, 20:47   #266
201701160947
Konto usunięte

Freso, widze, że Ty tez poszperałaś

Najbardziej podoba mi się ten numerologiczny horoskop

Ami, nie marudź
U mnie czasem się zgadza, choć nie wszystko i nie zawsze, bo jednak opisowe horoskopy tez robią przecież często różne->coś dodają, coś odejmują i już jest coś nie tak.
Dzięki Fresie(), przeczytałam horoskop opisowy tutaj http://www.tutej.pl/cms.php?i=12395 i bardzo dużo się zgadza, więc może u Ciebie też tak będzie?
Stary 2007-01-03, 21:04   #267
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Ami, nie marudź

[Ami spuszcza głowę i idzie do kąta ]

Cytat:
U mnie czasem się zgadza, choć nie wszystko i nie zawsze, bo jednak opisowe horoskopy tez robią przecież często różne->coś dodają, coś odejmują i już jest coś nie tak.
Dzięki Fresie(), przeczytałam horoskop opisowy tutaj http://www.tutej.pl/cms.php?i=12395 i bardzo dużo się zgadza, więc może u Ciebie też tak będzie?
Ooo... u mnie też się trochę zgadza nie ma tu nic o gotowaniu to już plus
Stary 2007-01-03, 21:19   #268
201701160947
Konto usunięte

Cytat:

[Ami spuszcza głowę i idzie do kąta ]
Sorry, nie chciałam, żeby tak wyszło............

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s
Ooo... u mnie też się trochę zgadza nie ma tu nic o gotowaniu to już plus
No widzisz, na pewno jeszcze trafisz na 'swój' opisowy horoskop
A o co chodzi z tym gotowaniem?
Stary 2007-01-03, 21:36   #269
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, nie chciałam, żeby tak wyszło............

Cytat:
No widzisz, na pewno jeszcze trafisz na 'swój' opisowy horoskop
A o co chodzi z tym gotowaniem?
Czekam z niecierpliwością na swój ideał
Zawsze mi wmawiają, że uwielbiam gotować a ja za tym nie przepadam
Stary 2007-01-03, 21:51   #270
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę wyjść na marudę, ale horoskopy opisujące ogólnie znak, nigdy mi się nie zgadzają chyba zmienię sobie znak na inny
A jaki by Ci odpowiadał ?

Cytat:
Freso, widze, że Ty tez poszperałaś

Najbardziej podoba mi się ten numerologiczny horoskop

Ami, nie marudź
Poszperałam,poszperałam-przerzuciłam chyba 3 strony w google i raptem 3 horoskopy znalazłam .
A na niektórych stronach,królują jeszcze horoskopy na 2006 rok-odlot :P

Silvuś nie musisz mi dziękować -Twoim talentom kopalnianym nikt nie dorówna .

Cytat:

Czekam z niecierpliwością na swój ideał
Zawsze mi wmawiają, że uwielbiam gotować a ja za tym nie przepadam
Eeeee,bo Ty jeszcze nie wiesz,że uwielbiasz gotować .

A tu znalazłam jeszcze jeden ciekawy-urodzeniowy nak ażdy dzień roku:

http://www.zapiecek.com/horoskop/index.html

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości