|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
No a ja sie wczoraj spiłam na ur i dzisiaj mnie suszy
![]() kupiliśmy garniak dla tż z vistuli i koszule
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
najlepsza była by domówka ale nie ma miejscówki
więc pójdziemy pewnie do archiwum weźmiemy jakiś pokój i coś się wymyśli a jak nie to siądziemy gdzieś indziej ale to świadkowa się tym zajmuje.
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Pamiętacie mnie jeszcze?? Trochę mnie nie było ale długi weekend mnie wciągnął ![]() Ale naprodukowałyście postów, czeka mnie długie nadrabianie. My codziennie gril ze znajomymi. Po tym weekednie to ja się w nic nie zmieszczę. Ale właśnie przed chwilą rozpisałam sobie plan 10 dniowej diety i mam nadzieję, że coś zrzucę. Działo sie coś ciekawegu tu u Was?
|
#3694 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja to na muzyce nie znam sie w ogole ![]() Cytat:
Bedziesz piekna PMka, wszyscy beda mega zadowoleni i to bedzie najpieknieszy slub na ktorym byli ![]() Cytat:
![]() Tez mi sie ogromnie podoba czerwony jako dodatki do sukni, ale juz sam czerwony jako kolor przewodni mniej...tym bardziej ze to nie moj kolor zupelnie...dlatego poszlam w to co lubie, i w czym dobrze sie czuje i tak samo ty powinnas zrobic, wybierz kolor ktory uwielbiasz, poszukaj do niego inspiracji a pozniej wszystko samo sie ulozy ![]() Cytat:
![]() A wg mnie pastele nie pasuja, pamietacie moje fotki z przymiarki, mialam buty w kolorze brudny fiolet i wogole ich nie bylo widac, wygladalam jakbym byla bez butow, zgubily sie na tle sukienki, buty musza byc do niej albo w kolorze sukienki albo jakis intensywny odbijajacy sie od nogi kolor. Dlatego do kosciola ide w ecru na przebranie mam fioletowe a na sesje beda zotleCytat:
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-05-06 o 13:41 |
|||||
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi tam się do dzidzi nie spieszy, a mojemu Tż tym bardziej. No i dziś dostałam @ Nawet mnie strzaskało na tym słoneczku Tż jak mnie zobaczy to będzie znowu mówił na mnie Mudzina
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Oto powróciłam z majówki
Na majówce było o.k, chociaż zimno, ale przynajmniej nieźle poszaleliśmy i poimprezowaliśmy Szkoda, że jutro trzeba iść do pracy buuu.Znowu mam nawrót zatok, już zaczyna mnie to coraz bardziej drażnić, muszę pójść do innego laryngologa. Przed majówką (po odstawieniu antybiotyku, który brałam na problemy z cerą) nieźle mnie wysypało. Bałam się, że to dziadostwo już mi nie zejdzie, ale teraz chyba jest trochę lepiej. Jutro idę na wizytę do dermatologa i chyba zrezygnuję z leczenia. Przed weselem nie nastąpi cudowne ozdrowienie skoro przez 4 miesiące nic nie drgnęło, a ja nie chcę ryzykować tego, co mam ostatnio ![]() A tak z innych spraw to: 1) ciocia Tż z zagranicy, która nie może przylecieć na 28 lipca na nasz ślub, przylatuje miesiąc później do PL ze swoim facetem i jeszcze pewnie tradycyjnie zażyczy sobie, żeby Tż po nią pojechał na lotnisko, fajnie, co ? Niech mi się ta baba lepiej na oczy nie pokazuje ![]() 2) nie mamy weny ruszyć się z Tż do ostatnich dwóch rodzin z jego strony żeby wręczyć zaproszenia, a to już najwyższa pora ![]() 3) nie mogę namówić Tż żebyśmy w końcu zaczęli chodzić za garniturem... 4) tata próbuje mnie przekonać żebym jednak nie robiła winietek, bo komuś to się może nie spodobać ![]() 5) najważniejsze - mam dylemat, cholernie głupi... nie wiem, którą koleżankę w końcu poprosić na świadkową
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do TŻ na obiadek i wypiszemy resztę zaproszeń dla Jego rodziny
![]() Kurcze... chyba będę mieć winietki .. Ale to się jeszcze okaże ![]() Buzki dla Was! 8 000 post
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim wczorajszym szczesliwym mezatkom samych cudownych i niezapomnianych chwil u boku meza Mnie to tez juz pewnie zadna nie pamieta Podczytywalam was na biezaco ale bez udzielania sie Nie mialam jakos weny do pisania bo w sprawach slubnych byl zastoj ale chyba nareszcie minal Wybralismy wreszcie zaproszenia zalatwilam cukiernie, teraz czekam na akty chrztu ktore mama mi wyslala i w przyszlym tyg idziemy do ksiezulka zalatwic wszystko ostatecznie Na poczatku czerwca jedziemy do Pl wtedy cos ruszy dalej ![]() Carrie takie podobne buty ze zdjecia co wstawiala kasia kuku ma tez zara Nie widac czy to obcas czy koturna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BMIT%2BABSATZ albo takie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...H%2BAUS%2BLACK I zarazilyscie mnie tymi pieknosciami z etsy Juz cos szukam
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przekopałam mnóstwo stron z butkami ślubnymi i oczarowała mnie firma Penrose
Szkoda tylko, że te butki kosztują w granicach 1000zł http://www.penrose.pl/Untitled-collezioni-scarpe.html |
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem w stanie wam po odpisywać
Zaglądałam, nadrabiałam przez ostatnie dni, ale nie dam rady odpisać.Szykuje mi się masakryczny tydzień na uczelni, 3 zaliczenia i masa materiału. Muszę iść do księdza załatwić zapowiedzi. Kupiliśmy dzisiaj kilka butelek wina czerwonego półsłodkiego Reszta potem.Jakoś nie dociera do mnie że to jeszcze tylko 3 miesiące.. ![]() Tak w ogóle to robiłam wczoraj sesję i myślałam że mnie krew zaleje z moją lampą błyskową Miałyśmy mało czasu bo było późno a większość czasu walczyłam z lampą, zamiast skupić się na modelce. W związku z tym wyszło jak wyszło. A do tego komary pożarły nas okropnie na koniec, ja w rybaczkach i sandałach wpakowałam się w maliny/jeżyny które rosły między drzewami... miałam całe nogi w kolcach
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam właśnie czegoś w tym stylu. Spodobały mi się też buty firmy Menbur, tutaj cena jest niższa bo "tylko" koło 400-500zł
. Pamiętam, że w moim salonie mieli butki tej firmy, muszę sprawdzić następnym razem.
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Na majówkach relacja ze ślubu Madzi
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2354 |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że Madzia wstawiła tylko na majówki relacje i fotki Nattiv mi się sny spełniają na odwrót więc to był proroczy sen na Twój @
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Już jakiś czas temu mierzyłam kieckę na poprawiny i dopiero teraz zrzuciłam fotki z telefonu na dysk. Co o niej sądzicie? Jest w kolorze białym i kosztuje tylko 85zł
|
|
|
|
#3706 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, która tu jest polonistką? Potrzebuje podpowiedzi w sprawie tegorocznej matury
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- W ogóle przeczesuję ebay w poszukiwaniu butków. Białe już mam, a teraz szukam kolorku na plener. Tylko cholera są albo całkiem niskie, albo takie wysokie szczudła. Już pal sześć, że bym w nich nie uszła - maratonu na plenerze biegać nie zamierzam ale kiecka by się zrobiła za krótka... no i kurde chyba nic nie znajdę |
|
|
|
|
#3710 |
|
Konto usunięte
|
fablous b fajna sukienka
|
|
|
|
#3711 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no ta suknia też bardzo piękna i Ty się w niej ślicznie prezentujesz I jak tutaj jedna Pm napisała piórka działają jak najbardziej na plus dla biustu Chyba mamy bardzo podobne sylwetki tak w ogóle ![]() Ale jeśli wolisz bardziej podkreślająca sylwetkę to Marisa powinna spełnić te wymagania bo ona się chyba opina na bioderkach właśnie co nie? A masz zdjęcie w Marissie? Obie śliczne i nietypowe i którą byś nie wybrała będzie tak Mam nadzieje, że z ta alergia to był fałszywy alarm ![]() Sztuczko_Magiczko trzym się i nie denerwuj się przygotowaniami, wszystkie mamy kocioł ale jak tak sobie pomyślę, że to jedyna tak ważna i wyjątkowa uroczystość w całym moim życiu, że tylko raz bedę przezywała takie nerwiki, tylko raz założę piękną, długa suknie to jakoś zmieniam podejście i pacze na to wszystko pod innym kątem Fablous Ty + ta sukienka = Co tam dziewczynki porabiacie niedzielnym popołudniem? U mnie jakos tak nijako.. Wróciłam z pracy zjadłam obiadzik i jak się owaliłam na sofę tak z niej chyba nie wstanę a na polku pada sniegg ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Nigdy takich nie miałam może najwyższy czas zmierzyć nowe trendy Choc chyba wolałabym normalna platformę z przodu i szpilek w tyle
|
||
|
|
|
#3712 |
|
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiem, że ostatnio mało piszę - ale solennie podczytuje, mam nadzieję, że mnie zaraz nie przegonicie ![]() Widzę, że znalazłyście relację ze ślubu madzi2306. Pozwolenie na wrzucenie zdjęć dostałam tylko na klub majówkowy - jeśli Madzia będzie miała życzenie to pewnie coś Wam tu wrzuci, albo a pocztę może. Wklejam Wam jeszcze relację, żebyście nie musiały szukać ![]() Msza zaczęła się punktualnie o 16. Młodzi byli chwilę wcześniej przed kościołem - była szansa dla fotoreporterów Pogoda dopisała, było słonecznie i bardzo ciepło. Madzia wyglądała pięknie Życzenia i szczęśliwe młode małżeństwo razem z gośćmi udało się na salę Zespół się spisał. Bardzo fajnie grali Bawiliśmy się super. A podczas oczepin złapałam welon ![]() To tyle ode mnie, jeśli Madzia będzie chciała to wrzuci Wam obszerniejszą relację. Mam nadzieję, że za tydzień będziemy się bawić równie dobrze Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-05-06 o 17:20 |
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
fablous - fason ładny i dobrze wyglądasz mnie osobiście się ten zamek duży nie podoba ale wiem ze teraz jest taka moda więc ogólnie na plus
a ja dziewczynki pochwale się moją pierwszą zrobioną inspiracją mam nadzieję że wam się spodoba ![]() zastanawiam się teraz co do butów ( jeszcze nie kupione), bukietu ( z jakich kwiatów?) i absolutny brak pomysłu na biżuterię dorzucam jeszcze link do bardotki którą kupiłam i jest bardzo fajna a ja mam spory biust (70E) http://www.e-lady.pl/produkt/11260/b...ngie-1016.html |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Magdzia a jak u Ciebie przed ślubem?? ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
mówisz, że bardotka jest dobra? Super cena może wypróbuję |
|||
|
|
|
#3716 |
|
Podróżniczka
|
U mnie wszystko już załatwione
8 maja odbieram suknie. W poniedziałek mamy spotkanie z zespołem - ustalamy przebieg zabawy. No i mamy też wizytę u ksieżkulka. Reszta dograna. Właśnie wybieram zabawy na wesele. Buty mam nierozchodzone a mam straszne odciski - trzymają się mnie od czasu wieczoru panieńskiego Muszę więc kupić jakieś balerinki na zmianę no i mam wszystko |
|
|
|
#3717 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bliźnięta są super Ty o tym wiesz i ja teżCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Te pasma wyglądają bardzo sztucznie, a całość jest przesunięta na bok i nie wiadomo czy tak miało być czy coś nie wyszło.Cytat:
Myślę, że będzie pasować do ciebie.Nie było mnie cały długi weekend, ale załatwiliśmy prawie wszystko. Właściwie z rzeczy terminowych mamy wszystko poza moimi paznokciami Otóż załatwiliśmy autobus dla gości, zamówiliśmy tort, ciasta i ciasteczka. Zapisałam teściową, szwagierkę, mamę i siostrę do fryzjera. Kupiliśmy wódkę, wino i część napoi I mam też cyckonosz, obiecane zdjęcie w załączniku![]() I jeszcze taka mała sprawa... Pisałam do kici w sprawie mojego dostępu do poczty. I jeśli nie dostałam żadnej odpowiedzi to mam rozumieć, że się nie zgodziłyście?
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ugrzęzłam i nie bardzo wiem co pisać dalej ... ![]() (tak się poużalam.. ) a ja z bardotki jestem zadowolona i cena tez uważam że niezła ogólnie zrobiłam małe stanikowe zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie kupowałaś? |
|
|
|
|
#3720 |
|
Podróżniczka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

więc pójdziemy pewnie do archiwum weźmiemy jakiś pokój i coś się wymyśli a jak nie to siądziemy gdzieś indziej ale to świadkowa się tym zajmuje.
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam
Takiego czerwonego jak ta PM nie chcę, wydaje mi się tu za dużo czerwonego i to taki odważny kolor. Chyba wolałabym romantyczną wersję
Szkoda, że jutro trzeba iść do pracy buuu.

8 000 post
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Podczytywalam was na biezaco ale bez udzielania sie Nie mialam jakos weny do pisania bo w sprawach slubnych byl zastoj ale chyba nareszcie minal