|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Wszystkim Magdalenkom składam najlepsiejsze życzonka (i sobie też
) Spełnienia marzeń, zdrowia, uśmiechu i szalonych pomysłów ![]() Smacznej kawuni i słodkości dla wszystkich moich ukochanych kobietek ! !
|
|
|
|
#4562 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja wszystkim Magdom składam serdeczne życzenia!
Ja w prawdzie jestem taka Magda-nie Magda, ale się podłączę to życzeń i zabieram tego faceta. A dlaczego? No bo tradycyjnie mnie mój chłop wkurzył i się do siebie nie odzywamy. ![]() Miłego dzionka Wam życzę! Anula - mi się już nie chce tłumaczyć czym jest decoupage i ile to kosztuje. Jak ktoś nie chce zapłacić, to niech sam robi. Albo kupi coś chińskiego
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłości !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęscia !!!!!!!!!!!! Radości !!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-05-29 o 10:33 |
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Najszczersze życzenia dla wszystkich naszych Magd
![]()
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Naszych Magd
Tych prawdziwych i naturalizowanych także
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję jakom Magdalena z krwi i kości
![]() Pan doktór wykrył u mnie wczoraj azaliż zapalenie oskrzeli, więc leżę dziś i sobie folguję we wszystkim. DOpiero teraz zrobiłam sobie kawkę i może po " internetówce" łaskawie pozmywam naczynia( które czekają na litość od niedzieli. ALe najpierw kawka i Pudelek. BUziam mocno pozostałe MAgdalenki
|
|
|
|
#4567 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Wszystkim Magdziom, prawdziwym i tym "farbowanym" wszystkiego najlepszego
I poczęstuje się panna cottą jakem łasuch A dla chorutkiej Madzi dodatkowo dużo dużo zdrowia Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-05-29 o 15:04 |
|
|
|
#4568 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim Kochanym Madziom
z tego forum tym zdrowiutkim i tej przyszywanej (vel Dorotce) i tej chorutkiej, zdroooooowia Wam życzę, tak radosnych i uśmiechniętych buź do końca świata i jeden dzień dłużej
Wątek decoupage Edytowane przez rosier Czas edycji: 2012-05-29 o 14:58 |
|
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale człowiek uczy się na błędach - własnych niestety.Wszystkim Magdalenom wszystkiego dobrego!
![]() |
|
|
|
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie, ja też jestem w bardzo głupiej i niezręcznej sytuacji i nie wiem co o tym wszystkim myśleć
![]() Koleżance z pracy zrobiłam coś dla jej mamy na Dzień M. Gotowe było już po świętach majowych, tych 1- 3 maja i wtedy zamówiony prezent jej przyniosłam. Podobał się bardzo. Ale do dzisiaj czekam na kaskę Pewnie po pierwszym ...
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem chcemy być dobrzy i ... guzik z tego mamy, nikt tego nie docenia, na pewno nie doceniają tego ci, którzy zamawiają. Koleżanka powinna dostać prezent jak zapłaci, ale pewnie zrobiłabym tak jak rosier. Teraz głupio my się czujemy, jak przychodzi nam upominać się o swoje, a źle powinni się czuć Ci co nie zapłacili
![]() Czasem miałam taką sytuację, nawet nie z decu i głupio mi było upominać się o swoje, a przecież my poświęcamy na to swój czas. Wg mnie koleżanka powinna choć powiedzieć kiedy zapłaci, a Ty biedna się głowisz kiedy pieniądze dostaniesz. Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-05-29 o 16:45 |
|
|
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka, ja się nie głowię kiedy pieniążki dostanę
|
#4573 |
|
|
Martusiu to może spytaj się przy następnym spotkaniu, czy mamie prezent się podobał?
Hmmm.... chociaż to też pewnie będzie niezręczna sytuacja dla Ciebie ![]() Nie wiem, co doradzić |
|
|
|
#4574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-05-29 o 17:12 |
||
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewuś, też mi takie pytanie przyszło do głowy
Anulka, daleeeeeeko mi do przygnębienia i to psychicznego! No coś ty!!! . A piszę tu o tym tylko dlatego, że taki temat został poruszony. No i jak różne ludzie mają charaktery! Widać, dla jednych taka sytuacja jest całkiem normalna. Trzeba więc iść z "postępem"... Ale mi się już nie chce przestawiać swojej mentalności i przyzwyczajeń...Będę więc cierpliwa.
Wątek decoupage Edytowane przez rosier Czas edycji: 2012-05-29 o 17:42 |
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Madzie buziaki wielkie
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Magdalenom ( mnóstwa słonka w ich wesołym życiu Cytat:
Hmmm takie pytanie nie zawsze "podpowie" drugiej stronie jak powinna je odczytać. A wiem bo miałam podobną sytuację, że nie wiedziałam jak "zmusić" do reakcji zwrotnej W mojej sytuacji nie chodziło o pieniążki za wykonaną pracę, ale o zwyczajne słowo "dziękuję" za pomoc w załatwieniu "sprawy" które coraz trudniej niektórym przechodzi przez gardło. No i nie zadziałało
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
Słodkości -mniam ale ten ostatni Ja tez dołączam
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Madz |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Madziom samych slodkości!
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4581 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, jeszcze zdążę złożyć serdeczne życzenia wszystkim naszym Magdusiom
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
A co się tu wyrabia???
Gdzie są wszyscy??? Czy aż taką ładną pogodę macie, że w ogródeczkach siedzicie? Terenia usprawiedliwiona, bo poleciała do naszych północno-wschodnich sąsiadów i nie tylko. Alinka ma w najbliższej przyszłości Spartakiadę i festyn więc mocno zajęta. Nie przeszkadzamy ![]() Figuś oddali Ci już internet? Zieloniutka Madzia wygrzewa oskrzela, a przynajmniej powinna. Siódemkowa Madzia z kolei siedzi już jak na szpilkach, bo w tym tygodniu mają przywieźć kuchenne mebelki do nowego gniazdka ![]() Bożenka obskakuje pięć etatów (biedna Emila a co Ty robisz? Kolejne xxx produkujesz hurtowo? ![]() Kath sprząta szybciutko w odświeżonej kuchni i planuje kiedy do Słupska przyjechać ![]() Kicia zapracowana szuka mieszkanek w dziurach ![]() Sylwia to zapewne zajrzy jak pociechy wyśle do łóżek (oczywiście w przerwie między jednym kolczykiem sutaszowym a drugim )Tak samo Jola, koło 2 lub 3 w nocy zajrzy cośmy napisały dzisiaj ![]() Martunia ma bajkowy ogródek, więc natycha się jego pięknem i upaja zapachem majowych kwiatków A Osiołek kataloński? A Aldonka? Magcich? Iwonka? Grażynka (oj dawno lub jeszcze dawniej) ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ja sobie skrobię długaśnego posta, a tu się ruch zaczyna
|
|
|
|
#4583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu!!!! Ile ma lat?? Ja dzisiaj wyskoczyłam z pracy żeby kupić 30 cm lnu na obicia mebelków a że w sklepie spotkałam moją serdeczną, dość dawno nie widzianą koleżankę, to wspólnie z właścicielką troszeczkę rozgadałyśmy się miło . A tu telefon, że samochód już podjechał, więc pora niestety wracać do pracy , szybciutko się pożegnałam i dopiero siedząc w samochodzie myślę- zapłaciłam? nie zapłaciłam? w ogóle nie pamiętam żebym płaciła te 7,50 zł ... dzwonię do koleżanki, może pamięta? I jak myślicie? zapłaciłam????? Ja wciąż naiwnie staram wierzyć w ludzką uczciwość .... wiem, że naiwnie Aga, do 1.06. każdą wolną chwilkę zajmuje mi budowa i urządzanie domu , mebelki już prawie gotowe, jeszcze tylko materiałowe elementy i właśnie kombinuje jak zamontować firanki mąż proponuje, że mi powiesi na drucikach, ale taka fuszerka odpada.... niech myśli dalej
Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-05-29 o 22:41 |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście cisza... ale to dobrze-nie ma dużo nadrabiania...Aga masz z pewnością racje co do dziewczą...Jak My sie tu jednak znamy ...tylko: Ha! Jolcia dziś Was zaskoczy! dziś duuużo wcześniej!
Zmęczona podróżą i wrażeniami zasypiam więc ide się kąpciać i lulu....Jutro teŻ ciężki dzień.Buziaki dla solenizantek!!!!!!(zdążył am)
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
kuchenka już wysprzątana, ale zaliczyliśmy ikeę, więc bałaganik będzie kolejny, acz już taki malutki
![]() kupiłam pojemniczki dwa Bożenkowe na sztućce i dwa plastikowe za 2zł na próbę czy mi ziółka w kuchni będą rosły ![]() Teraz jeszcze coś ala reling zamontować TŻ musi i będzie wsio na jakiś czas A Słupsk może w sobotę czy niedzielę? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- cyolku skąd taki wzorek jak na tej tacy
|
#4586 |
|
|
A Osiołek kataloński też usprawiedliwiony, bo dostał dzisiaj 2 nowe telefoniki i ma zabawę jak małe dziecko
Przeca musi je teraz uzdatnić do użytku, wgrać zdjęcia, troszkę muzyki, stare i nowe kontakty, przydzielić co niektórym zdjęcia, odpowiednią muzyczkę, podzielić na grupy...ale roboty przed osiołkiem A jutro jeszcze mam informatyka i do tego sadzę kwiatki na 16 oknach ![]() To co Aguś - usprawiedliwiony??? Grażynko i co, zapłaciłaś czy faktycznie wyszłaś bez płacenia? Uciekam do pierzynowa, raz pójdę szybciej spać ![]() Miłych snów babeczki |
|
|
|
#4587 |
|
Zadomowienie
|
No tak, chodząca skleroza ze mnie!
Grazynka domek mebluje!!!!!!! Aż nie mogę się doczekać efektu końcowego i reakcji dziecięcia Kath - jak dla mnie może być i sobota i niedziela. Podpasuję się Osiołku kochany - to teraz masz dwie nowe ZABAWKI!!!! A my to w odstawkę??? Ale ja wiem co to znaczy nowy fonik i też mam wtedy radochę ![]() Jolinka wyspana pewnie, bo szybciutko poszła spać (tak zdrowo po północy )Na miły początek dnia przesyłam aromat kawusi z cynamonkiem |
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to już muszę z TŻ przedyskutować
![]() pupil miłego stukania kopytkiem w zabawki ![]() Sylwia o tą tacę mi chodziło wczoraj, ale widzę, że się link nie wkleił: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1330449800
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Kath to grafika z graphicsfairy
![]() http://img1.rajce.idnes.cz/d0103/5/5...iry3bwmrev.jpg A Sylwia ją zapewne transferowała ![]() Dogorywam w pracy, czasu brak ale kocham Was
Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2012-05-30 o 09:55 |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ślicznie!
Teraz jeszcze poczytać z czym się je transfery
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

)