|
|
#631 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Eurociacha 2012
Cris bardzo dużo osiągnął dzięki cięzkiej pracy,włożył w to wiele wysiłku i pasji i dziś jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie(chociaż na Euro2012 coś mu nie wychodzi).Śledzę jego karierę od Euro 2004 i chłopak naprawdę się rozwinął.Sprawia wrażenie zadufanego i zapatrzonego lalusia w siebie ale On taki nie jest,to media Go na takiego wykreowały i co chwilę doczepiają mu jakąś łatkę.Nie jest On idealny,było wokół jego osoby wiele szumu ,popełnia błędy ale któż ich nie popełnia.A tak naprawdę to wrażliwy i bardzo pomocny chłopak ,któremu puszczają nerwy a czasem nawet łzy sie pojawiaja ale to chyba nie powinno swiadczyć źle o człowieku,który ma wysoko postawione cele i stara sie je realizować. Cris bardzo duzo pomaga wspierając fundacje,rodzine i bliskich o czym juz tak glosno się nie mówi w mediach bo wiadomo ze to sie tak nie sprzeda jak wysmiewanie sie z tego ze chlopak dba o siebie.Krzywdy nikomu nigdy nie zrobil tym ze dba o siebie ,ja w tym nie widzę nic złego i naprawdę nie potrafię zrozumieć tego ze większosc zarzuca mu przesadne dbanie o swój wygląd.Jak juz nie ma co komuś zarzucić to zawsze sie znajdzie byle co np.dbanie o siebie.No cóż jedni oceniają człowieka przez pryzmat wygladu inni patrzą na wnętrze człowieka. Cris ma wielkie serce do piłki i do tego by pomagac innym,a ze przy okazji dba o swój wizerunek to przecież nic złego.Jest ambitny i w bardzo młodym wieku osiągnął cel o którym marzył od dziecka,a jako dziecko nie miał łatwego zycia.
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dba o siebie- jego sprawa. Tego nie zaprzeczam, bo widać, że poświęca dużo czasu na swój wygląd- ale kim ja jestem by mówić komu ile może stać przed lustrem a ile nie. Lubi, ma potrzebę- to niech stoi tam i pół dnia Ja jedynie mogę ocenić efekt końcowy- co robiłam , bo nazwałam jako styl kiczowatym. Owszem- nie on jeden ma zwierzęta. Paris Hilton też ma- każdy psiak do innej torebki i butów Pete Doherty- znany muzyk, nie miał nic przeciwko by mordować swoje koty. Można by długo wymieniać gwiazdy i sposób w jaki traktują zwierzęta. Ja tam widzę po zachowaniu psiaków, że łączy go duża więź z tymi psiakami. Ale rozumiem, że nie każdego to rozczula. Ja po prostu mam mała zboczenie na tym punkcie- i jedną z rzeczy na które zwracam uwagę to właśnie podejście do zwierząt.Mógłby. Jest wielu takich co nie pomaga.Zresztą przelew na konto to nie wszystko. Ile radości daje tym dzieciakom odwiedzając je, przytulając, dodając otuchy. To jest miarą człowieczeństwa, a nie ilość zer na przelewie. A ja nie jestem pewna tego czy taki filmik dałoby się nakręcić z każdym. Fałsz bardzo widać- dla mnie on jest prawdziwy w tym co robi.
|
|
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
wiem, że miało nie być o laskach Eurociach ;P ale chyba znalazłam aktualnego fb Szczęsnego i jego byłej też. myślicie, że to możliwe? wydają się być prawdziwe niestety..
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy mogę tak publicznie
![]() http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek.5 w jej komentarzach jest profil Wojtka
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
haha ja kiedys znalazlam profil tej sandry na naszej klasie właśnie taki wyglądający na autentyczny, bo byla tam masa zdjęć ze studniowki itd. i na tych zdjęciach oznaczyła wojtka, znaczy jego profil i pod kazdym takim zdjeciem jego komentarz 'dzieki' 'thx' itp. ;]
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym była aktualną dziewczyną Wojtka, to bym była nieźle zazdrosna o tą jego przyjaźń z Sandrą
![]() Widziałyście reklamę pepsi ze Szczęsnym i Gilette czy tam czegoś, z Lewym?
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2012-06-14 o 21:49 |
|
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szczerości i pomagania. Mam teraz przed oczami taki filmik, gdzie Doda pozuje do zdjęcia z ciężko chorymi dziećmi, jednocześnie wypluwając gumę i przeklinając. Było to tutaj,ale już usunięto. http://www.pudelek.pl/artykul/10325/...ecka_wideo/25/
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek to mi wygląda na prawdziwy. Są komentarze jej, jej znajomych, zdjęcia, oznaczenia, rodzina oznaczona w znajomych itd. Na tym podanym przez Ciebie są komenty chyba tylko od jakiś fanów, 'Wojtka' i od jednej koleżanki. Mało autentyczne, choć kto wie.
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Ronaldo. Nie wiem, czy pamiętacie jak to było kilka ładnych lat temu. Christiano zaczął odnosić pierwsze większe sukcesy i zaczynało się o nim robić głośno. A że to niebrzydki chłopak i już wtedy bardzo dbał o swój image, mnóstwo kobiet zaczęło się nim zachwycać. Momentalnie więc podniósł się lament mężczyzn, że "kobiety zainteresowały się piłką tylko przez jakiegoś faceta" i oczywiście zrodziła się zazdrość, bo "one wzdychają do niego a to w ogóle jakaś ciota"... Takie hasła nie wygasły, bo sława Ronaldo wciąż rosła (nie można mu odmówić, że jest znakomitym piłkarzem). I mam często wrażenie, że panuje o nim taka obiegowa, utarta opinia i mało kto zadaje sobie trud sprawdzenia jej na własną rękę.
No i oczywiście to nie jest tak, że musi się wszystkim podobać. Nie zaprzeczam, że jest metroseksualistą, czy miał sporo pięknych partnerek, ale z drugiej strony ciężko oceniać kogokolwiek nie znając go. Nie mówię o Was, ale ja na przykład często słyszę bardzo chamskie komentarze o nim nawet (może zwłaszcza?) od osób, które nigdy się specjalnie piłką nie interesowały, ale powtarzają takie różne stereotypowe opinie.
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to, zgadzam się z nią. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Co do tego podobania/nie podobania się. To,że Cristiano nie jest w czyimś typie, nie powinno dawać mu prawa do obrażania i wyśmiewania go. Mi np. Szczęsny się nie podoba i tyle. Nie piszę, że ma beznadziejne to i tamto, że krzywy zgryz i dekolt do pępka. Także taka moja mała prośba - szanujmy to,że ktoś ma inny gust od naszego i nie obrażajmy innych Eurociach.
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja teraz tylko czekam na jakiś oficjalny komunikat kto w sobotę będzie na bramce
|
|
|
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Tytoń mi kogoś przypomina z wyglądu, ale nie mogę sobie przypomnieć kogo
||
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
Tytoń ?hmm..nie wiem. jakoś się nad nim nie rozkminiałam bo byłam zajęta oglądaniem filmików o Szczęsnym
chyba mam przesyt na jakiś czas haha
|
|
|
#647 |
|
BAN stały
|
Obejrzałam film ze Szczesnym i jego ex laską. O jeju ale to mus i być fajne przechadzać się po galerii ze szczesnym. Czujecie to laski?!?!
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę jej. Nawet jeśli nie są razem, to chociaż przez pewien czas go miała
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem ogromnie ciekawa kto stanie na bramce ! I w ogóle jestem totalnie podekscytowana tym meczem. Denerwuję się bardzo jak nam pójdzie
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
a nam nawet w meczu chcą go schować na ławce rezerwowych
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to chyba lepiej dla niego.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/znany...wiadomosc.html - do 3 razy sztuka- może tym razem udało mu się dobrze przewidzieć
|
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba bardziej przeżywałam ten z Rosją..teraz jeszcze jestem spokojna. chociaż jak usłyszałam Smudę..i że Tytoń ma bronić, to nie wiem dlaczego mam złe przeczucia. kurcze, poza całą sympatią do Szczęsnego to jednak on ma większe doświadczenie od Tytonia. tak moim zdaniem.
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skoro poznali się w liceum, to pewnie nie podniecała się "oesuuuuuu chodzę z piłkarzeeeeeem ![]() ![]() a my tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze Tytonia w żadnej dramatycznej sytuacji, więc nie mamy nawet jak go oceniać
||
|
|
|
|
#654 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A Tytoń to też świetny bramkarz i uratował Polakom du*ę. Zastąpił godnie Wojtka i gdyby nie on w meczu z Grecja i Rosja, to nie wiem czy w sobotę byłoby o co grać. Także bez watpienia chłopak zasłużył na miejsce w kadrze i swoje pięć minut. Też na poczatku sie obawiałam, że Tytoń sobie nie poradzi w meczu z Rosją, ale razem z meczem obawy mineły. A dla Wojtka mały pstryczek w nos nie zaszkodzi przecież![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Chociaż to dziwne, on był w Londynie, przyjechał do rodziny do Polski, poznał ją i wielka miłość?
|
||
|
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zakładam, że na jakichś zawodach sportowych
||
|
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
niech było jak chciało, grunt, że to przeszłość
(mam nadzieję) na dobranoc
|
|
|
#657 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ;(
|
||
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie znowu Wam podpadnę tym porównaniem
http://www.google.pl/search?q=%C5%82...w=1024&bih=632 Tak mi się skojarzyło ostatnio, w dodatku kiedyś czytałam jakiś wywiad Garlickim i też starał się podkreślać że jest bezczelnym typem
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli tak to serdecznie pozdrawiamy !
Jeżeli jest z nami to niech wie jak bardzo doceniam jej urodę i zazdroszczę wyglądu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Ostatnio oglądałam sobie jakieś tam urywki z 'brzyduli' i też doszłam do takiego wniosku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Ja jedynie mogę ocenić efekt końcowy- co robiłam , bo nazwałam jako styl kiczowatym.
Pete Doherty- znany muzyk, nie miał nic przeciwko by mordować swoje koty. Można by długo wymieniać gwiazdy i sposób w jaki traktują zwierzęta. Ja tam widzę po zachowaniu psiaków, że łączy go duża więź z tymi psiakami. Ale rozumiem, że nie każdego to rozczula. Ja po prostu mam mała zboczenie na tym punkcie- i jedną z rzeczy na które zwracam uwagę to właśnie podejście do zwierząt.
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

;(