Eurociacha 2012 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 21:26   #631
honey255
Przyczajenie

Dot.: Eurociacha 2012

Cris bardzo dużo osiągnął dzięki cięzkiej pracy,włożył w to wiele wysiłku i pasji i dziś jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie(chociaż na Euro2012 coś mu nie wychodzi).Śledzę jego karierę od Euro 2004 i chłopak naprawdę się rozwinął.Sprawia wrażenie zadufanego i zapatrzonego lalusia w siebie ale On taki nie jest,to media Go na takiego wykreowały i co chwilę doczepiają mu jakąś łatkę.Nie jest On idealny,było wokół jego osoby wiele szumu ,popełnia błędy ale któż ich nie popełnia.A tak naprawdę to wrażliwy i bardzo pomocny chłopak ,któremu puszczają nerwy a czasem nawet łzy sie pojawiaja ale to chyba nie powinno swiadczyć źle o człowieku,który ma wysoko postawione cele i stara sie je realizować. Cris bardzo duzo pomaga wspierając fundacje,rodzine i bliskich o czym juz tak glosno się nie mówi w mediach bo wiadomo ze to sie tak nie sprzeda jak wysmiewanie sie z tego ze chlopak dba o siebie.Krzywdy nikomu nigdy nie zrobil tym ze dba o siebie ,ja w tym nie widzę nic złego i naprawdę nie potrafię zrozumieć tego ze większosc zarzuca mu przesadne dbanie o swój wygląd.Jak juz nie ma co komuś zarzucić to zawsze sie znajdzie byle co np.dbanie o siebie.No cóż jedni oceniają człowieka przez pryzmat wygladu inni patrzą na wnętrze człowieka. Cris ma wielkie serce do piłki i do tego by pomagac innym,a ze przy okazji dba o swój wizerunek to przecież nic złego.Jest ambitny i w bardzo młodym wieku osiągnął cel o którym marzył od dziecka,a jako dziecko nie miał łatwego zycia.
Stary 2012-06-14, 21:26   #632
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Peg Pokaż wiadomość
Obejrzałam to i zdania nie zmieniłam

Szczerze, to oglądając ten filmik widziałam małego chłopca. To oczywiście słodkie, kochane itd., że ma pieski, lubi dzieci i pomaga chorym, ale proszę - nie bądźmy naiwni. Jest dobrym człowiekiem, ale nie wyklucza to możliwości, że lubi się zabawić w towarzystwie pewnego pokroju pań i przesadnie o siebie dba. Nie wiem skąd ten podziw u Was, bo dla mnie ten dokument nie pokazał niczego nadzwyczajnego - że niby piłkarze nie mają zwierząt domowych? 3/4 ludzi bawi się w ten sposób ze swoimi pupilami, tyle samo lubi dzieci. A to, że pomaga chorym i potrzebującym jest chyba naturalne, jak mógłby tego nie robić zarabiając takie krocie? To naprawdę nie jest żadne osiągnięcie. Jedyna różnica jest taka, że on pokazał to przed kamerami, a inni pomagają i bawią się ze swoimi zwierzakami bez obiektywów kamer.

Jestem pewna, że taki filmik dałoby się nakręcić z niemal każdym piłkarzem.
Cóż mnie interesuje, że jest dobrym człowiekiem a nie to ile pustych panienek, które same pchają mu się do łóżka zaliczył. Ma powodzenie to korzysta- bo czemu by nie? Jego osoba jest na tyle znana, że każda panna wie jaka jest jej rola- nikt nie jest oszukiwany. A tego z kim on się tak na prawdę zabawia - tego nie wiem- niczyim materacem nie jestem, pod łóżkiem nikomu nie siedzę.
Dba o siebie- jego sprawa. Tego nie zaprzeczam, bo widać, że poświęca dużo czasu na swój wygląd- ale kim ja jestem by mówić komu ile może stać przed lustrem a ile nie. Lubi, ma potrzebę- to niech stoi tam i pół dnia Ja jedynie mogę ocenić efekt końcowy- co robiłam , bo nazwałam jako styl kiczowatym.
Owszem- nie on jeden ma zwierzęta. Paris Hilton też ma- każdy psiak do innej torebki i butów Pete Doherty- znany muzyk, nie miał nic przeciwko by mordować swoje koty. Można by długo wymieniać gwiazdy i sposób w jaki traktują zwierzęta. Ja tam widzę po zachowaniu psiaków, że łączy go duża więź z tymi psiakami. Ale rozumiem, że nie każdego to rozczula. Ja po prostu mam mała zboczenie na tym punkcie- i jedną z rzeczy na które zwracam uwagę to właśnie podejście do zwierząt.

Mógłby. Jest wielu takich co nie pomaga.Zresztą przelew na konto to nie wszystko. Ile radości daje tym dzieciakom odwiedzając je, przytulając, dodając otuchy. To jest miarą człowieczeństwa, a nie ilość zer na przelewie.

A ja nie jestem pewna tego czy taki filmik dałoby się nakręcić z każdym. Fałsz bardzo widać- dla mnie on jest prawdziwy w tym co robi.
Stary 2012-06-14, 21:32   #633
NothingElse
Rozeznanie

wiem, że miało nie być o laskach Eurociach ;P ale chyba znalazłam aktualnego fb Szczęsnego i jego byłej też. myślicie, że to możliwe? wydają się być prawdziwe niestety..
Stary 2012-06-14, 21:37   #634
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NothingElse Pokaż wiadomość
wiem, że miało nie być o laskach Eurociach ;P ale chyba znalazłam aktualnego fb Szczęsnego i jego byłej też. myślicie, że to możliwe? wydają się być prawdziwe niestety..
tzn? pokaż nam
Stary 2012-06-14, 21:39   #635
NothingElse
Rozeznanie

nie wiem czy mogę tak publicznie
http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek.5 w jej komentarzach jest profil Wojtka
Stary 2012-06-14, 21:46   #636
aralka1234
Raczkowanie

haha ja kiedys znalazlam profil tej sandry na naszej klasie właśnie taki wyglądający na autentyczny, bo byla tam masa zdjęć ze studniowki itd. i na tych zdjęciach oznaczyła wojtka, znaczy jego profil i pod kazdym takim zdjeciem jego komentarz 'dzieki' 'thx' itp. ;]
aralka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 21:47   #637
Stace
Zakorzenienie

Gdybym była aktualną dziewczyną Wojtka, to bym była nieźle zazdrosna o tą jego przyjaźń z Sandrą

Widziałyście reklamę pepsi ze Szczęsnym i Gilette czy tam czegoś, z Lewym?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Edytowane przez Stace
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:49
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 21:48   #638
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Ja tam widzę po zachowaniu psiaków, że łączy go duża więź z tymi psiakami. Ale rozumiem, że nie każdego to rozczula. Ja po prostu mam mała zboczenie na tym punkcie- i jedną z rzeczy na które zwracam uwagę to właśnie podejście do zwierząt.

Mógłby. Jest wielu takich co nie pomaga.Zresztą przelew na konto to nie wszystko. Ile radości daje tym dzieciakom odwiedzając je, przytulając, dodając otuchy. To jest miarą człowieczeństwa, a nie ilość zer na przelewie.

A ja nie jestem pewna tego czy taki filmik dałoby się nakręcić z każdym. Fałsz bardzo widać- dla mnie on jest prawdziwy w tym co robi.
Że tak powiem - wyjęłaś mi to z ust. ;P Dokładnie to samo chciałam napisać.
Co do szczerości i pomagania. Mam teraz przed oczami taki filmik, gdzie Doda pozuje do zdjęcia z ciężko chorymi dziećmi, jednocześnie wypluwając gumę i przeklinając.
Było to tutaj,ale już usunięto.
http://www.pudelek.pl/artykul/10325/...ecka_wideo/25/
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 21:50   #639
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek.5 w jej komentarzach jest profil Wojtka
Hm dla mnie fake

http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek to mi wygląda na prawdziwy. Są komentarze jej, jej znajomych, zdjęcia, oznaczenia, rodzina oznaczona w znajomych itd.
Na tym podanym przez Ciebie są komenty chyba tylko od jakiś fanów, 'Wojtka' i od jednej koleżanki. Mało autentyczne, choć kto wie.
Stary 2012-06-14, 21:51   #640
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Co do Ronaldo. Nie wiem, czy pamiętacie jak to było kilka ładnych lat temu. Christiano zaczął odnosić pierwsze większe sukcesy i zaczynało się o nim robić głośno. A że to niebrzydki chłopak i już wtedy bardzo dbał o swój image, mnóstwo kobiet zaczęło się nim zachwycać. Momentalnie więc podniósł się lament mężczyzn, że "kobiety zainteresowały się piłką tylko przez jakiegoś faceta" i oczywiście zrodziła się zazdrość, bo "one wzdychają do niego a to w ogóle jakaś ciota"... Takie hasła nie wygasły, bo sława Ronaldo wciąż rosła (nie można mu odmówić, że jest znakomitym piłkarzem). I mam często wrażenie, że panuje o nim taka obiegowa, utarta opinia i mało kto zadaje sobie trud sprawdzenia jej na własną rękę.
No i oczywiście to nie jest tak, że musi się wszystkim podobać. Nie zaprzeczam, że jest metroseksualistą, czy miał sporo pięknych partnerek, ale z drugiej strony ciężko oceniać kogokolwiek nie znając go. Nie mówię o Was, ale ja na przykład często słyszę bardzo chamskie komentarze o nim nawet (może zwłaszcza?) od osób, które nigdy się specjalnie piłką nie interesowały, ale powtarzają takie różne stereotypowe opinie.
Stary 2012-06-14, 21:59   #641
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Sandra na pytanie Jaki stereotyp Cię wkurza? odpowiedziała Fajnie ubrany chłopak to gej.

Otóż to, zgadzam się z nią.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Co do tego podobania/nie podobania się.

To,że Cristiano nie jest w czyimś typie, nie powinno dawać mu prawa do obrażania i wyśmiewania go. Mi np. Szczęsny się nie podoba i tyle. Nie piszę, że ma beznadziejne to i tamto, że krzywy zgryz i dekolt do pępka.

Także taka moja mała prośba - szanujmy to,że ktoś ma inny gust od naszego i nie obrażajmy innych Eurociach.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 22:05   #642
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Także taka moja mała prośba - szanujmy to,że ktoś ma inny gust od naszego i nie obrażajmy innych Eurociach.
Trafna uwaga
Stary 2012-06-14, 22:11   #643
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Sandra na pytanie Jaki stereotyp Cię wkurza? odpowiedziała Fajnie ubrany chłopak to gej.

Otóż to, zgadzam się z nią.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Co do tego podobania/nie podobania się.

To,że Cristiano nie jest w czyimś typie, nie powinno dawać mu prawa do obrażania i wyśmiewania go. Mi np. Szczęsny się nie podoba i tyle. Nie piszę, że ma beznadziejne to i tamto, że krzywy zgryz i dekolt do pępka.

A jednak napisałaś

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-14, 22:11   #644
NothingElse
Rozeznanie

Cytat:
Hm dla mnie fake

http://www.facebook.com/sandra.dziwiszek to mi wygląda na prawdziwy. Są komentarze jej, jej znajomych, zdjęcia, oznaczenia, rodzina oznaczona w znajomych itd.
Na tym podanym przez Ciebie są komenty chyba tylko od jakiś fanów, 'Wojtka' i od jednej koleżanki. Mało autentyczne, choć kto wie.
tego się niestety raczej nie dowiemy.

ja teraz tylko czekam na jakiś oficjalny komunikat kto w sobotę będzie na bramce
Stary 2012-06-14, 22:15   #645
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

ja teraz tylko czekam na jakiś oficjalny komunikat kto w sobotę będzie na bramce
Ja też

a Tytoń mi kogoś przypomina z wyglądu, ale nie mogę sobie przypomnieć kogo

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-14, 22:25   #646
NothingElse
Rozeznanie

Tytoń ?hmm..nie wiem. jakoś się nad nim nie rozkminiałam bo byłam zajęta oglądaniem filmików o Szczęsnym chyba mam przesyt na jakiś czas haha
Stary 2012-06-14, 22:26   #647
KinkyGirl
BAN stały

Obejrzałam film ze Szczesnym i jego ex laską. O jeju ale to mus i być fajne przechadzać się po galerii ze szczesnym. Czujecie to laski?!?! Zazdroszczę jej. Nawet jeśli nie są razem, to chociaż przez pewien czas go miała
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 22:29   #648
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze mówiąc chyba nawet nie chcę wiedzieć, nie jest mi to do szczęścia potrzebne

Ja jestem ogromnie ciekawa kto stanie na bramce ! I w ogóle jestem totalnie podekscytowana tym meczem. Denerwuję się bardzo jak nam pójdzie
Stary 2012-06-14, 22:30   #649
NothingElse
Rozeznanie

a nam nawet w meczu chcą go schować na ławce rezerwowych
Stary 2012-06-14, 22:30   #650
Spinelli
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze mówiąc chyba nawet nie chcę wiedzieć, nie jest mi to do szczęścia potrzebne

Ja jestem ogromnie ciekawa kto stanie na bramce ! I w ogóle jestem totalnie podekscytowana tym meczem. Denerwuję się bardzo jak nam pójdzie
Ja to samo.
Musimy wyjść z grupy, no
Spinelli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 22:34   #651
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
a nam nawet w meczu chcą go schować na ławce rezerwowych
Ale to chyba lepiej dla niego.

Cytat:
Napisane przez Spinelli Pokaż wiadomość
Ja to samo.
Musimy wyjść z grupy, no
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/znany...wiadomosc.html - do 3 razy sztuka- może tym razem udało mu się dobrze przewidzieć
Stary 2012-06-14, 22:34   #652
NothingElse
Rozeznanie

ja chyba bardziej przeżywałam ten z Rosją..teraz jeszcze jestem spokojna. chociaż jak usłyszałam Smudę..i że Tytoń ma bronić, to nie wiem dlaczego mam złe przeczucia. kurcze, poza całą sympatią do Szczęsnego to jednak on ma większe doświadczenie od Tytonia. tak moim zdaniem.
Stary 2012-06-14, 22:44   #653
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość
Obejrzałam film ze Szczesnym i jego ex laską. O jeju ale to mus i być fajne przechadzać się po galerii ze szczesnym. Czujecie to laski?!?! Zazdroszczę jej. Nawet jeśli nie są razem, to chociaż przez pewien czas go miała
Tylko najśmieszniejsze jest to, że my się nim podniecamy, bo piłkarz, bo piękny, bo umięśniony, a ona tak naprawdę widziała w nim pewnie zupełnie zwyczajnego chłopaka . Skoro poznali się w liceum, to pewnie nie podniecała się "oesuuuuuu chodzę z piłkarzeeeeeem !"

a my tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze Tytonia w żadnej dramatycznej sytuacji, więc nie mamy nawet jak go oceniać

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-14, 22:48   #654
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
ja chyba bardziej przeżywałam ten z Rosją..teraz jeszcze jestem spokojna. chociaż jak usłyszałam Smudę..i że Tytoń ma bronić, to nie wiem dlaczego mam złe przeczucia. kurcze, poza całą sympatią do Szczęsnego to jednak on ma większe doświadczenie od Tytonia. tak moim zdaniem.
Jeśli chodzi o doświadczenie, to racja, ale na Euro, to niestety Szczęsny sie nie popisał A Tytoń to też świetny bramkarz i uratował Polakom du*ę. Zastąpił godnie Wojtka i gdyby nie on w meczu z Grecja i Rosja, to nie wiem czy w sobotę byłoby o co grać. Także bez watpienia chłopak zasłużył na miejsce w kadrze i swoje pięć minut. Też na poczatku sie obawiałam, że Tytoń sobie nie poradzi w meczu z Rosją, ale razem z meczem obawy mineły. A dla Wojtka mały pstryczek w nos nie zaszkodzi przecież

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Tylko najśmieszniejsze jest to, że my się nim podniecamy, bo piłkarz, bo piękny, bo umięśniony, a ona tak naprawdę widziała w nim pewnie zupełnie zwyczajnego chłopaka . Skoro poznali się w liceum, to pewnie nie podniecała się "oesuuuuuu chodzę z piłkarzeeeeeem !"

a my tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze Tytonia w żadnej dramatycznej sytuacji, więc nie mamy nawet jak go oceniać
Myślę, że podniecała. On w liceum uczył się już w Londynie, więc był wtedy zawodnikiem Arsenalu, bo przecież kończąc gimnazjum wyjechał z Polski. Ona jest cztery lata młodsza, chociaż nie wiem jak to jest, bo w wywaidzie mówił, że jak się poznali, to ona miała szesnaście, a on 19-czyli był już piłkarzem w arsenalu, a zatem miał wtedy status idola, a zwykłym chłopakiem przestał być już dawno Chociaż to dziwne, on był w Londynie, przyjechał do rodziny do Polski, poznał ją i wielka miłość?
Stary 2012-06-14, 22:51   #655
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o doświadczenie, to racja, ale na Euro, to niestety Szczęsny sie nie popisał A Tytoń to też świetny bramkarz i uratował Polakom du*ę. Zastąpił godnie Wojtka i gdyby nie on w meczu z Grecja i Rosja, to nie wiem czy w sobotę byłoby o co grać. Także bez watpienia chłopak zasłużył na miejsce w kadrze i swoje pięć minut. Też na poczatku sie obawiałam, że Tytoń sobie nie poradzi w meczu z Rosją, ale razem z meczem obawy mineły. A dla Wojtka mały pstryczek w nos nie zaszkodzi przecież

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Myślę, że podniecała. On w liceum uczył się już w Londynie, więc był wtedy zawodnikiem Arsenalu, bo przecież kończąc gimnazjum wyjechał z Polski. Ona jest cztery lata młodsza, chociaż nie wiem jak to jest, bo w wywaidzie mówił, że jak się poznali, to ona miała szesnaście, a on 19-czyli był już piłkarzem w arsenalu, a zatem miał wtedy status idola, a zwykłym chłopakiem przestał być już dawno Chociaż to dziwne, on był w Londynie, przyjechał do rodziny do Polski, poznał ją i wielka miłość?
Właśnie - jak oni się w ogóle poznali ? Zakładam, że na jakichś zawodach sportowych

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-14, 22:53   #656
NothingElse
Rozeznanie

niech było jak chciało, grunt, że to przeszłość (mam nadzieję)
na dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_29.jpg (47,1 KB, 56 załadowań)
Stary 2012-06-14, 23:03   #657
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Właśnie - jak oni się w ogóle poznali ? Zakładam, że na jakichś zawodach sportowych
Tego właśnie nie wiem, ale nie wiem czy na zawodach. Co bramkarz Arsenalu mógłby robić na zawodach w Polsce hehe. Tak sobie myślę, że może Sandra to wizażanka i nas czyta

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
niech było jak chciało, grunt, że to przeszłość (mam nadzieję)
na dobranoc
Nie podoba mi się na taj fotce :P Za obcisłe te ciuszki, dobrze ze dekolt mniejszy, bo chyba ma słabość do sporych dekoltów.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

;(
Stary 2012-06-14, 23:10   #658
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Tego właśnie nie wiem, ale nie wiem czy na zawodach. Co bramkarz Arsenalu mógłby robić na zawodach w Polsce hehe. Tak sobie myślę, że może Sandra to wizażanka i nas czyta

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Nie podoba mi się na taj fotce :P Za obcisłe te ciuszki, dobrze ze dekolt mniejszy, bo chyba ma słabość do sporych dekoltów.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

;(
Jak ślicznie tu wygląda . Weź mi takich zdjęć nie pokazuj, bo zaraz sobie dorysuję w fotoszopie swoją glowę

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-14, 23:27   #659
dorotek88
Raczkowanie

Pewnie znowu Wam podpadnę tym porównaniem ale nie mogę się oprzeć: czy nie uważacie że Szczęsny jest ciut podobny do tego aktora Łukasza Garlickiego?

http://www.google.pl/search?q=%C5%82...w=1024&bih=632

Tak mi się skojarzyło ostatnio, w dodatku kiedyś czytałam jakiś wywiad Garlickim i też starał się podkreślać że jest bezczelnym typem
dorotek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 23:28   #660
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie myślę, że może Sandra to wizażanka i nas czyta
Jeśli tak to serdecznie pozdrawiamy !

Jeżeli jest z nami to niech wie jak bardzo doceniam jej urodę i zazdroszczę wyglądu

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotek88 Pokaż wiadomość
Pewnie znowu Wam podpadnę tym porównaniem ale nie mogę się oprzeć: czy nie uważacie że Szczęsny jest ciut podobny do tego aktora Łukasza Garlickiego?
Jest
Ostatnio oglądałam sobie jakieś tam urywki z 'brzyduli' i też doszłam do takiego wniosku
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości