Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 23:12   #2131
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
I sprawdź którą ma wersję gg, to wybadam jak zaimportować archiwum Jak chcesz, to mogę zdobyć nawet jego nr buta, nie ma problemu

Kurcze, juz przynajmniej wiadomo, do kogo uderzać po pomoc w razie czego

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:14   #2132
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Tyle, że jeżeli chodzi o nią to zerwali ze sobą dobre półtorej roku temu
Ja już tutaj nic nie kminie.. na prawdę ...
jeśli jest tak jak mówicie, to wg niej to Ty jesteś ta zła, co jej ukochanego odbiła...
MrsStatham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:20   #2133
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
jeśli jest tak jak mówicie, to wg niej to Ty jesteś ta zła, co jej ukochanego odbiła...
Jak On miał pewnie kilka dziewczyn po drodze skoro zerwali 1,5 roku temu.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie dość, że praktyczniejsze, to jeszcze czasem tych baranów czegoś uczy.
No i jeszcze, tak można sobie na odchodne obrzydzić gościa na maksa zawsze łatwiej sie pozbierać do kupy.

Stary 2012-06-17, 23:23   #2134
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Macie racje..
I to jest w tym wszystkim najgorsze..

Może to jakiś zły sen, albo ten numer okaże się facetem.. albo ja niedokładnie doczytałam, albo przekręciłam coś, albo nadinterpretuje..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 00:04   #2135
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość

Kurcze, juz przynajmniej wiadomo, do kogo uderzać po pomoc w razie czego
Do usług
Cytat:
No i jeszcze, tak można sobie na odchodne obrzydzić gościa na maksa zawsze łatwiej sie pozbierać do kupy.
Dooookładnie. Zaświadczam przykładem. To na prawdę pomaga, jak wiesz, że gość był szmaciarzem. Boli bardzo, ale krócej. Ja w sumie po eksie pozbierałam się szybciej, niż po eks-eksie, po którym od razu byłam w związku i z którym to ja sama zerwałam. Ale on nie był szmatą, więc miałam potem dłuuugo myśli na ten temat skomplikowane...
Gdybym nie przeprowadziła absolutnej inwigilacji, to może jeszcze bym po nim płakała.
Cytat:
Może to jakiś zły sen, albo ten numer okaże się facetem.. albo ja niedokładnie doczytałam, albo przekręciłam coś, albo nadinterpretuje..
Nie wiem, czy byś chciała, żeby się okazał facetem...
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 00:26   #2136
grzechuwartka
Rozeznanie

Aaaaaaaaa mój pierwszy raz dziś był, wracałam z pracy kombiakiem do mego pięknego i od niego do mnie do domu sama sama sama!
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 00:34   #2137
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Wiecie.. może przestanę cwaniakować i robić z siebie twardziela tylko powiem szczerze że znając mnie spotkam się z nim jutro i zanim dostanę telefon do ręki to już zacznę ryczeć "czeeeeeeeeeemu jesteś taaaaaaaaaakim chuuuujeeeeeeem?!"

Stary 2012-06-18, 06:52   #2138
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaa mój pierwszy raz dziś był, wracałam z pracy kombiakiem do mego pięknego i od niego do mnie do domu sama sama sama!
Gratuluję Fajnie, nie?
Cytat:
Wiecie.. może przestanę cwaniakować i robić z siebie twardziela tylko powiem szczerze że znając mnie spotkam się z nim jutro i zanim dostanę telefon do ręki to już zacznę ryczeć "czeeeeeeeeeemu jesteś taaaaaaaaaakim chuuuujeeeeeeem?!"
Ja to rozumiem, tylko zastanów się, czy chce Ci się przedłużać temat. Jak zaczniesz mu wyć i krzyczeć, to guzik się dowiesz i jedyne co zyskasz, to awantura. Ja bym sobie odłożyła darcie mordy na później, jak już będziesz wiedziała, że to wszystko w temacie. A niewątpliwie darcie bym uskuteczniła. Jak nie wytrzymujesz, to weź sobie jakiś Persen i trzymaj się.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 08:29   #2139
Connff
Zadomowienie

Persen jest słaaaaaaaaaabyyyyyy!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:03   #2140
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja to rozumiem, tylko zastanów się, czy chce Ci się przedłużać temat. Jak zaczniesz mu wyć i krzyczeć, to guzik się dowiesz i jedyne co zyskasz, to awantura.
Awanturę i opinię kłótliwej baby.
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Persen jest słaaaaaaaaaabyyyyyy!
A to w ogóle ma działać?
Stary 2012-06-18, 10:09   #2141
Nuska87
Raczkowanie

Fubi - z tymi swoimi śledztwami rodem z CSI jesteś małym liskiem chytruskiem :P

Bejb - Baaardzo, baaardzo mi przykro. Z drugiej strony, tylko się cieszyć, że tak szybko odkryłaś "coś".

Cytat:
Napisane przez Malla
A to w ogóle ma działać?
Jak na mnie to to placebo jest (jadłam nawet w syropie - nie wiem czy jeszcze istnieje) tylko niesmaczne.. Witaminki niektóre, to czasem z przyjemnością jadam do obiadu, np. taką witaminkę C w słodkiej skorupce..
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:13   #2142
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Fubi - z tymi swoimi śledztwami rodem z CSI jesteś małym liskiem chytruskiem :P

Bejb - Baaardzo, baaardzo mi przykro. Z drugiej strony, tylko się cieszyć, że tak szybko odkryłaś "coś".

Jak na mnie to to placebo jest (jadłam nawet w syropie - nie wiem czy jeszcze istnieje) tylko niesmaczne.. Witaminki niektóre, to czasem z przyjemnością jadam do obiadu, np. taką witaminkę C w słodkiej skorupce..
Weź Ty lepiej napisz co u Ciebie!!! Bo nic się nie odzywasz .
Stary 2012-06-18, 10:19   #2143
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Weź Ty lepiej napisz co u Ciebie!!! Bo nic się nie odzywasz .
Bo ja jestem incognito Jak zobaczycie gościa czytającego forum, to z dużym prawdopodobieństwem jestem ja, więc się martwcie, że ktoś Was śledzi

U mnie raz lepiej, raz gorzej. Pracuję, udaję że piszę magisterkę, piję i się bawię Narzekam na brak faceta, ale z drugiej strony już nic nie robię, aby takowego mieć. Z kimś tam zaczynam się widywać, ale znając mnie to i tak nic z tego nie wyjdzie i się wpakuję w związek bez związku, więc nie przykładam do tego uwagi jakiejś szczególnej. Nie prześpię się na pewno z facetem bez związku, więc spojrzeć w lustro sobie mogę, a jest ciekawiej zawsze
Jeden jedyny minus, że naprawdę MUSZĘ iść na terapię, bo jak moich leków dwa dni z rzędu nie wezmę, to źle się ze mną dzieje.. A chciałabym w końcu zaakceptować moją papę i tyłek i wszystko inne. O.

PS: Mój Niedoszły się nie odzywa w odróżnieniu, od nagłego olśnienia Twego lubego

PS: A teraz udaję że pracuję
Stary 2012-06-18, 10:30   #2144
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Witaminki niektóre, to czasem z przyjemnością jadam do obiadu, np. taką witaminkę C w słodkiej skorupce..
Sprzedają jeszcze takie? Gdzie nie idę, to powlekane...
Stary 2012-06-18, 10:31   #2145
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Bo ja jestem incognito Jak zobaczycie gościa czytającego forum, to z dużym prawdopodobieństwem jestem ja, więc się martwcie, że ktoś Was śledzi

U mnie raz lepiej, raz gorzej. Pracuję, udaję że piszę magisterkę, piję i się bawię Narzekam na brak faceta, ale z drugiej strony już nic nie robię, aby takowego mieć. Z kimś tam zaczynam się widywać, ale znając mnie to i tak nic z tego nie wyjdzie i się wpakuję w związek bez związku, więc nie przykładam do tego uwagi jakiejś szczególnej. Nie prześpię się na pewno z facetem bez związku, więc spojrzeć w lustro sobie mogę, a jest ciekawiej zawsze
Jeden jedyny minus, że naprawdę MUSZĘ iść na terapię, bo jak moich leków dwa dni z rzędu nie wezmę, to źle się ze mną dzieje.. A chciałabym w końcu zaakceptować moją papę i tyłek i wszystko inne. O.

PS: Mój Niedoszły się nie odzywa w odróżnieniu, od nagłego olśnienia Twego lubego

PS: A teraz udaję że pracuję
To co się nic nie chwalisz, co?

U mnie też chyba ok. Też się ktoś nowy nawinął, i też jestem bardzo sceptycznie nastawiona. Poza tym niestety ta znajomość jest dla mnie zbyt cenna, żeby się władować w jakieś historie, które na pewno jak zwykle nie skończą się happyendem. Więc jak na razie tak sobie żyję zdystansowana do świata .

A ja zaraz idę. Jutro...

Sama nie wiem, co mam myśleć o odzywaniu się "mojego", ale na pewno w tym moim myśleniu nie ma już sentymentu. Jest zdziwienie, irytacja, jedno wielkie "wtf?!", ale na pewno nie ma tęsknoty. Chyba po prostu zrozumiałam, jak dużo rzeczy mi się przewidziało...

Stary 2012-06-18, 10:49   #2146
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Sprzedają jeszcze takie? Gdzie nie idę, to powlekane...
Mama mi zawsze kupuje Ostatnio zarzuciła Rutinaceą (bo podobno Rutinoscorbin jest dobry na skórę naczynkową) to myślałam, że uduszę, bo moich ulubionych nie dała
Dobrze, że nie tylko ja jestem takim maniakiem

Cytat:
Napisane przez Connff
To co się nic nie chwalisz, co?

U mnie też chyba ok. Też się ktoś nowy nawinął, i też jestem bardzo sceptycznie nastawiona. Poza tym niestety ta znajomość jest dla mnie zbyt cenna, żeby się władować w jakieś historie, które na pewno jak zwykle nie skończą się happyendem. Więc jak na razie tak sobie żyję zdystansowana do świata .

A ja zaraz idę. Jutro...

Sama nie wiem, co mam myśleć o odzywaniu się "mojego", ale na pewno w tym moim myśleniu nie ma już sentymentu. Jest zdziwienie, irytacja, jedno wielkie "wtf?!", ale na pewno nie ma tęsknoty. Chyba po prostu zrozumiałam, jak dużo rzeczy mi się przewidziało...

Nie chwalę, a bo nie ma czym..
Tobie już się należy jakiś happy end.. No bez przesady? Ileż można?

Bo kobiety to chyba też nadinterpretują pewne fakty, co? Może i mi się wtedy przewidziało? Aczkolwiek, ja niby taka zdystansowana.. Eh, nie ma o czym mówić i wspominać

W ogóle, byłam na imprezie, a tam sami Irlandczycy byli.. Fubi - jak nie chcesz Irlandczyka, to nie wychodź na miasto póki co :P Oświadczą Ci się przy pierwszej okazji
Stary 2012-06-18, 10:59   #2147
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Nie chwalę, a bo nie ma czym..
Tobie już się należy jakiś happy end.. No bez przesady? Ileż można?

Bo kobiety to chyba też nadinterpretują pewne fakty, co? Może i mi się wtedy przewidziało? Aczkolwiek, ja niby taka zdystansowana.. Eh, nie ma o czym mówić i wspominać

W ogóle, byłam na imprezie, a tam sami Irlandczycy byli.. Fubi - jak nie chcesz Irlandczyka, to nie wychodź na miasto póki co :P Oświadczą Ci się przy pierwszej okazji
No jak to nie ma, jak piszesz, że ktoś jest?

Ja to tam nie chcę brzmieć melodramatycznie, ale serio się już trochę pogodziłam z tym, że dla mnie nie będzie happy endu. W każdym razie nie na tym polu. Ale na inne nie narzekam, więc jest w porządku. Tylko bym chciała się pozbyć tej zasranej kontuzji, bo jak na razie to sobie tak schlastałam nogę, że aż strach się bać. Mam cały tydzień z lekarzami, tymczasem czas goni, bo w lipcu zawody :/.

Wiesz, ja sobie obiektywnie nic nie nadinterpretowałam. On się naprawdę zachowywał jak książę . Ostatnio nawet miałam rozmowę z kumpelą, że ją też oszukał, że się zmienił i w ogóle była pod wrażeniem, że on taki ach i och dla mnie. No wszystkich zrobił w konia. Ciekawe czy sobie teraz myśli że jestem taka durna i znowu dam się nabrać. Fascynujący on jest, serio. No nic, nie ma już co o nim myśleć.
Stary 2012-06-18, 11:04   #2148
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
No jak to nie ma, jak piszesz, że ktoś jest?

Ja to tam nie chcę brzmieć melodramatycznie, ale serio się już trochę pogodziłam z tym, że dla mnie nie będzie happy endu. W każdym razie nie na tym polu. Ale na inne nie narzekam, więc jest w porządku. Tylko bym chciała się pozbyć tej zasranej kontuzji, bo jak na razie to sobie tak schlastałam nogę, że aż strach się bać. Mam cały tydzień z lekarzami, tymczasem czas goni, bo w lipcu zawody :/.
Zazdroszczę powodzenia na innych
Jest szansa, że z nogą do lipca będzie dobrze?

Cytat:
Napisane przez Connff
No wszystkich zrobił w konia. Ciekawe czy sobie teraz myśli że jestem taka durna i znowu dam się nabrać. Fascynujący on jest, serio. No nic, nie ma już co o nim myśleć.
Nawet jeśli tak myśli, to niech sobie myśli. My i tak swoje wiemy!
Stary 2012-06-18, 11:05   #2149
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - przynajmniej nie Ty okazałaś się durna, tylko wszyscy. Czyli on.
Stary 2012-06-18, 11:10   #2150
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę powodzenia na innych
Jest szansa, że z nogą do lipca będzie dobrze?

Nawet jeśli tak myśli, to niech sobie myśli. My i tak swoje wiemy!
Nie ma co zazdrościć, gdzieś się musi układać . A zwykle jak coś zależy tylko ode mnie, to mi się - odpukać - układa. Nie wiem, czy będzie lepiej. Nawet jak nie, to i tak mogę biegać, tylko że boli. No i nie wiadomo, czy nie pójdzie na amen... :/

A czy on w ogóle myśli, tak poza tym?

Cytat:
Connff - przynajmniej nie Ty okazałaś się durna, tylko wszyscy. Czyli on.
Ale wiesz Malla, że może to jest durne myślenie, ale bardzo pociesza? Że wszystkich wspólnych znajomych zrobił w konia, nie tylko mnie?

Stary 2012-06-18, 11:25   #2151
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Ale wiesz Malla, że może to jest durne myślenie, ale bardzo pociesza? Że wszystkich wspólnych znajomych zrobił w konia, nie tylko mnie?

Widzisz, nie tylko My głupie są
Stary 2012-06-18, 12:48   #2152
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ja to rozumiem, tylko zastanów się, czy chce Ci się przedłużać temat. Jak zaczniesz mu wyć i krzyczeć, to guzik się dowiesz i jedyne co zyskasz, to awantura. Ja bym sobie odłożyła darcie mordy na później, jak już będziesz wiedziała, że to wszystko w temacie. A niewątpliwie darcie bym uskuteczniła. Jak nie wytrzymujesz, to weź sobie jakiś Persen i trzymaj się.
No dokładnie, jak teraz bejbe zrobisz awanture. On Ci sie jakoś wytłumaczy, Ty z nim i tak nie zerwiesz, bo przeciez nie chcesz sie z nim rozstawać. A nawet jeżeli On cos kombinuje za Twoimi plecami, to tak szybko sie o tym nie dowiesz, bo juz bedzie pilnował, żebyś sie nie dorwała do jego kompa czy telefonu. Będziesz sie jeszcze bardziej denerwować i zastanawiać, czy wszystko jest ok, czy jednak coś jest na rzeczy. Lepiej poobserwować tego Pana.

Stary 2012-06-18, 13:10   #2153
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dobrze wiecie, że zjedzmnie nie da rady się tajniaczyć, więc te rady odpadają. Tak samo dobrze wiecie, że ona od byle czego wpada w histeryczny amok, więc po co ją nakręcacie?

Ja wiem, wiem wiem wiem wiem WIEM, że w 9 przypadkach na 10 takie smsy nie wróżą niczego dobrego, ale niepotrzebnie już go skreślacie, jakby mnie koleś miał rzucić i w ogóle zrobić awanturę dlatego, że mój były sobie włączył come back mode, to bym podziękowała niebiosom, że mnie od debila z manią prześladowczą uwolniono.

I jeszcze jedno - czy Wy NAPRAWDĘ dziwicie się, że ów chłop nie poleciał od razu do zjedzmnie z relacją z smsów od eks? Bo ja wcale.

(tak sobie dorzuciłam nieco inne zdanie w dyskusji, a co mi tam :P)
Stary 2012-06-18, 13:30   #2154
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cieszę się że chociaż zdania są podzielone. Mam co robić zamiast się uczyć - rozkminiać

Dobra, wiem że jestem panikara, histeryczka i o wszystko się czepiam. Postaram się trzymać swoje nerwy na wodzy i jak się z nim dzisiaj spotkam to na spokojnie chciałabym ten telefon zobaczyć.. już wymyśliłam plan, oby wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Póki co staram się skupić na nauce chociaż ciężko, ale mam motywację - zdałam już drugi z 4 egzaminów, na całe 3,5 (a przypuszczałam że nie zdam wcale bo był kosmicznie trudny), a jutro ustny następny. Wierzę że chociaż sesję w pierwszym terminie pokonam

Stary 2012-06-18, 13:41   #2155
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - ale oni się spotykają, o czym świadczyły te wiadomości, to nie jest jednostronny zalew czułości

Może jej tylko oddawał zaległe rzeczy albo może myśli, że jej uczucia to jej problem, a nie jego, ale na miejscu Bejb trzymałabym rękę na pulsie. Zwłaszcza z informacjami o jego przeszłości.
Stary 2012-06-18, 13:45   #2156
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Dobrze wiecie, że zjedzmnie nie da rady się tajniaczyć, więc te rady odpadają. Tak samo dobrze wiecie, że ona od byle czego wpada w histeryczny amok, więc po co ją nakręcacie?

Ja wiem, wiem wiem wiem wiem WIEM, że w 9 przypadkach na 10 takie smsy nie wróżą niczego dobrego, ale niepotrzebnie już go skreślacie, jakby mnie koleś miał rzucić i w ogóle zrobić awanturę dlatego, że mój były sobie włączył come back mode, to bym podziękowała niebiosom, że mnie od debila z manią prześladowczą uwolniono.

I jeszcze jedno - czy Wy NAPRAWDĘ dziwicie się, że ów chłop nie poleciał od razu do zjedzmnie z relacją z smsów od eks? Bo ja wcale.

(tak sobie dorzuciłam nieco inne zdanie w dyskusji, a co mi tam :P)
Tak
Z tego względu, że gdyby to był jeden czy dwa smsy, które by olał, no to ok, można nie mówić, bo w sumie po co, jak to bez znaczenia. Ale jednak tego było dużo więcej, czeste telefony, wiec... . Poza tym nie chodzi o to, że on sobie z eks gada. Mój były też gadał ze swoją pierwsza eks dziewczyną, po prostu gdzies tam wspomniał, że sobie z nia rozmawia, ale nie opowiadał o czym i ja tez nie pytałam o czym, bo na pewno o pierdołach. Chodzi o to, jakie tematy poruszają a nie o to, ze sobie z nią gada o d**ie maryni i ma sie z tego spowiadać.
Ja bym sie czuła zagrożona gdybym sie dowiedziała, że mój chłopak rozmawia z bylą dziewczyną, na temat powrotów utraconych szans w tajemnicy przed mną... .
Chociaz fakt, że bejbe czasami niepotrzebnie histeryzuje, dlatego bym na jej miejscu troche lepiej wybadała sytuacje i sie przekonała, czy jest cos na rzeczy czy nie.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Elve - ale oni się spotykają, o czym świadczyły te wiadomości, to nie jest jednostronny zalew czułości

Może jej tylko oddawał zaległe rzeczy albo może myśli, że jej uczucia to jej problem, a nie jego, ale na miejscu Bejb trzymałabym rękę na pulsie. Zwłaszcza z informacjami o jego przeszłości.
Dokładnie

Stary 2012-06-18, 13:48   #2157
Connff
Zadomowienie

Elve, ale Bejbe nie przegrzebała wiadomość odebranych, tylko wysłane. No to ciężko sobie wmawiać, że ona go męczy wiadomościami, a on biedny nie odpowiada i zmaga się z tym smutnym faktem w samotności.

Ale nie, mnie akurat nie dziwi to, że facet się nie przyznał. To bardzo proste, ma coś na sumieniu, więc nic jej nie powiedział. Jakby nie miał, to by powiedział .
Stary 2012-06-18, 13:51   #2158
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Się SPOTKALI, a nie się SPOTYKAJĄ.

Ja tam bym nie trzymała ręki na pulsie, tylko w trakcie trzymania telefonu w łapie rzuciłabym "a co to za numer?" i tyle.

Ona mu i tak nie ufa, więc w ogóle o co kaman

Cytat:
Ale jednak tego było dużo więcej, czeste telefony, wiec... .
Możecie sprawdzić w telefonie częstotliwość rozmów z danym numerem?

Cytat:
Ja bym sie czuła zagrożona gdybym sie dowiedziała, że mój chłopak rozmawia z bylą dziewczyną, na temat powrotów utraconych szans w tajemnicy przed mną... .
A nie czułabyś się zagrożona gdyby Ci się przyznał, że takie rozmowy mają/miały miejsce?

Cytat:
Chociaz fakt, że bejbe czasami niepotrzebnie histeryzuje, dlatego bym na jej miejscu troche lepiej wybadała sytuacje i sie przekonała, czy jest cos na rzeczy czy nie.
Zaczną jej dłonie latać, zrobi podkówkę i tyle z konspiracji będzie.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Elve, ale Bejbe nie przegrzebała wiadomość odebranych, tylko wysłane.
No. I napisała "nie znalazłam niczego konkretnego."
Stary 2012-06-18, 14:13   #2159
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

A nie czułabyś się zagrożona gdyby Ci się przyznał, że takie rozmowy mają/miały miejsce?

Zaczną jej dłonie latać, zrobi podkówkę i tyle z konspiracji będzie.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

No. I napisała "nie znalazłam niczego konkretnego."
No dobra, częste smsy i telefon bejbe mówiła coś o rozmowie? Tak mi sie wydaje, chyba, że podkolorowałam rzeczywistość

Gdyby takie rozmowy miały miejsce, i powiedziaby mi, że sie zastanawia nad powrotem do byłej, albo, że go to rusza. To pewnie bym sie przemyślała czy w ogóle kontynuować związek, bo to nie na moje nerwy Ale gdyby powiedział, ze pisze do niego i coś sugeruje, ale On nie chce, to bym uwierzyła i nie czyłabym sie zgarożona. Miałam taka sytuacje i czułam sie spokojna, bo zapewnił, że nic już od niej nie chce.

Stary 2012-06-18, 14:14   #2160
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Tak, mam w nawiasie liczbę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości