|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Dzień dobry
![]() jadę dziś po ostatni wpis i mogę się uczyć do obrony ![]() a 2 lipca idę do szpitala na zabieg prostowania przegrody nosowej i boję się miała któraś?? mocno boli??? jak może to niech mnie pocieszy na pw
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, pyyyyysznie to cos wyglada
co to? galaretka, lody?Promyk, u mnie na uczelni dziewczyna miala i mowila, ze miala tampony w nosie a po zabiegu to non stop z chusteczka chodzila bo jej z nosa lecialo
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. leje u mnie
mam nadzieje ze w sobote nie bedzie
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I oczywiście powodzenia na obronie. ![]() Weekend ma być słoneczny. Trzymam kciuki za dobrą pogodę.
Edytowane przez AmaiMomo Czas edycji: 2012-09-20 o 20:03 |
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Kohnelia, weekend ma byc sloneczny wiec spokojnie
![]() Dziewczyny, stanowczo jestem za tym, zeby watki zakladaly osoby, ktore regularnie wchodza na wizaz!
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj była wymiana ligaturek i drucika dzisiaj znowu dzień z miękkim pożywieniem choć przy gryzieniu już tak nie czuję jak po pierwszych dwóch wymianach. Ale poza tym idzie do przodu. Za równy miesiąc zakładam dół. Mam nadzieję nie będę żałować i mi to wakacji nie zepsuje Poza tym deszczowo. Ojciec dzisiaj ugrzązł na naszym podjeździe przed domkiem bo miał ambitny plan zrobienia kolein by nas nie zalało ( mam kamienie wysypane, nie mamy jeszcze kanalizacji w mojej miejscowości a droga jest gruntowa, stąd woda jest wszędzie ) no i utknął na amen. Wpadł na pomysł podhaczenia auta brachola, zawołał i kazał ruszać, ale ani drgnął. Za ciężkie autko ma. I tak tam został. Wiozłam go do pracy ![]() Adela śliczne foto Ala co się stało?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-06-20 o 12:11 |
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzis mialam noc pelna snow, a i tak pamietam tylko 2;D hehe ![]() asia wspolczuje aparaciku, tzn nie samego aparatu, ale dyskomfortu z nim zwiazanego ale warto na pewno![]() kohnelka bedzie super, zobaczysz bylebys nie miala upalu, bo tego na slubie nie zycze nikomu ja chlodek mialam, a i tak w tancu clowiek do czerwonosci sie rozgrzewal bedziesz miala pogode taka jaka trzeba![]() ali chodzilo o to pewnie, ze osoba, ktora tu regularnie zaglada moze bez problemu aktualizowac pierwsza strone
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
A albumik założyć na profilu mogę tylko nie chciałam by z innych wątków, osoby które mam w znajomych wiedziały jak wyglądam, a na fb ich nie mam
pomyśli się.
|
|
#3612 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co to jest???????????? Cytat:
Spokojnie Kochana Przecież ten dzień tak czy inaczej będzie najpiękniejszym dniem w Twoim /Waszym życiu |
||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Mam trochę wątpliwości co do niej, bo zaczęły mi się podobać koronkowe sukienki i teraz mam taki mętlik w głowie
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
blue sukieneczka sliczna
jakos koronkowe mi sie przejadly juz![]() fari galaretka przekladana musem z mango, cream fresh, bananami i musem truskawkowym
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam Ala dzięki za odpowiedź
strasznie się boję tego zabiegu
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
każdy mi pisze że bólu po zabiegu nie da się z niczym porównać
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to wszystko zależy od organizmu
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, jak ty mnie dobrze rozumiesz
tak, chodzilo mi o pierwsza strone!Daj przepis na to cudo
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
ala dwa ciala jedna glowa;D
ale nie ma zadnej filozofii w tym deserku zrobilam galaretke, przelalam do kieliszkow, wrzucilam kilka plasterkow banana. jak zastyglo wyciagnelam z kieliszka, przecielam na pol, pierwsza polowke wrzucilam do kieliszka, zalalam zblendowanum mango(mialam mrozone), przykrylam druga polowka galaretki, zalalam smietana zmiksowana w zoltkiem utartym z cukrem, polalam musem z truskawek i voila
|
|
|
|
#3621 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, blendera masz to i tworzysz cuda
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam
zaraz tam cuda a blendery mozna po taniosci kupic w przyszlym miesiacu, po basenie bedzie blender![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- dziewczyny, normalnie nie wiem co mi jest...przez ostatnie tygodnie takie lenistwo mnie ogarnelo, ze szok. nie wiem co mam ze soba zrobic,normalnie zeby zeby umyc musze sie zmuszac.... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, takie sprzety bede sobie kupowac juz w mieszkanku
a moze u ciebie to zmiana pogody, otoczenia? Przyzwyczailas sie do Polski i teraz znow Norwegia
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() santom syndrom lenia sie wlaczyl pewnie:P ,ale zaraz chyba zaczniesz ta letnia prace nie? wiec wszystko wroci do normy ![]() promyk bedzie dobrze ,chyba nie powinno byc zle z tym zabiegiem. kohnelia w sobote nie bedzie padalo ,bedzie piekna letnia pogoda ze sloneczkiem ,ale nie upalnie ![]() ala tez sobie musze pelno rzeczy pokupowac po slubie ,bo narazie zdzieram wszystkie nasze stare domowe sprzety. Dziewczyny kinia bierze slub 29.06.2013 o godzinie 16.00 ,bylam dzis zamowic godz. ,ksiega juz jest i kilka par juz zapisanych bylo,ksiezulek zabawny ,wiec mysle ,ze bedzie luz z cala papierologia pozniej![]() Mialam do wyboru godz.14,15,16 ,17 ,czyli wszystkie i teraz sie zastanawiam czy nie lepiej byloby wybrac 15 A jutro bara bara bara riki tiki taaa
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-06-20 o 20:11 |
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
kinia mialam Ci napisac jak noze sie sprawuja
wyciagnelismy tylko jeden narazie do warzyw, ale T. tak sie wczul, ze mi kurczaka oskalpowal normalnie kosci kroil jak maslo![]() achhh;D pamietaj o udokumentowaniu co nieco jutro;D;D;D a co do daty;D Ala wiesz, mozesz powoli kompletowac;D;D;D |
|
|
|
#3627 |
|
Wtajemniczenie
|
mam w dowodzie zielony . Kinia pisałam,że to moje imie. Ale napiszę wam ,że dziś jest podwójny zbieg okoliczności. U nas kobity rozmawiały o wypadach swoich synów do Norwegi-praca i zwiedzanie. No to mój tż jkest w Norwegii i w radiu leciała pioosenka Kazika podczas ich rozmów-on słucha Kazika.5 minut temut puściłam na YT Kazika i gdy go puściłam to na Skype tż się pojawił, no ja cież piernicze
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Amai ja mam korektor artdeco. Kinia, ja leciałam 6razy i nigdy mi nie ważyli podręcznego-a był to plecak i taka torba na ramię (mama) |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaaa!
Urloop! Znaczy się dwa dni okolicznościowego na okazję pleneru i biegania po urzędach. Oby jutro nie padało tylko! Odebraliśmy akt małżeństwa - czas zacząć wymieniać dokumenty powoli ![]() Wiecie co? Mieliśmy dziś zakończenie roku w przedszkolu, pożegnanie najstarszej grupy. Moje małe pećkolaki przyniosły mi kwiatki. fakt, tylko dwa bukiety (pećkolaków sztuk 5 mam), ale i tak było mi mega miło (zwłaszcza, że dziewczyny od 3latków dostały 1 ;D). Poszłyśmy potem do uczcić do mc donalda ![]() Jakie pyszności Wy tu... a my bleneder mamy w zakupowych planach! tylko musimy ruszyć zadki do saturna, bo dostaliśmy bon upominkowy do niego ![]() O lataniu nic nie napiszę, bo nie mam doświadczenia. o przegrodzie nosowej tez nie ![]() Kornelko, nie patrz na prognozy. One kłamią my wg prognozy mieliśmy mieć burzę. Oczywiście jej nie było ![]() Santom, jak nie masz po co wstawać to nie wstawaj, leń się póki możesz ![]() Kinia, jest godzina, jejeje! teraz będziemy Ci zazdrościć tych przygotowań, heh
|
|
|
|
#3629 |
|
Przyczajenie
|
a
Edytowane przez zolza69 Czas edycji: 2012-06-25 o 11:14 |
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne pećkolaki daly swojej ulubionej pani kwiatki
![]() A gdzie ten plener bedziecie miec?? Trzymajta kciuki za moja niespodzianke,dopiero kolo 23 tam bede. No i chyba czas dodac nowy podpis ,skoro juz konkretna godz.,jest:P
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

jak może to niech mnie pocieszy na pw

co to? galaretka, lody?
a po zabiegu to non stop z chusteczka chodzila bo jej z nosa lecialo 

co to jest????????????