|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uniwersytet ekonomiczny - kraków
13.07... wszystkie takie informacje są na stronie uczelni...
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
czytalam wlasnie o tej teczce na stronie ueku i tak sie zastanawiam ile wyjdzie mi za zamowienie jej online a ile jakbym kupila w ksiegarni tak rl
![]() widzialam tylko na stronie ksiegarni ze koszt teczki to 3.50 plus przesylka nie wiem ile kosztuje przesylka i nie wiem ile bede stratna kupuujac na internecie a nie w rl ![]() ktos wie>? nie jestem z krakowa wiec nie wiem gdzie dokladnie jest ta biblioteka![]() a i jeszcze jedno slyszlam ze tylko agh ma budynki w miare obok siebie ponoc inne uczelnie w tym uek maja budynki praktycznie w roznych czesciach krk i czasami z jednego zajecia na drugie nie da sie zdazyc bo odleglosc jest za duza to prawda?
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
UEK akurat ma wszystkie obok siebie na jednym kampusie i ktoś Ci bzdur nagadał.
To UJ jest w różnych częściach miasta. Co do teczki, jest oznaczenie na kampusie i bez problemu ją znajdziesz, szkoda zachodu z przesyłką. |
|
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za odp
jeszcze jedno pytanko czy wf na ueku jest bardzo ciezki?? ogolnie rzecz biorac jestem slaba z wf a ponoc na studiach jest bardzo ciezko z wf
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Wręcz przeciwnie.
Idziesz na ogólny do pana P. i oprócz rozgrzewki możesz nie robić nic. |
|
|
|
|
#1206 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
albo na badmintona
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za odpowiedzi
ogolnie nie umiem grac w siatke kosza wogole nie umiem grac w nic czyli ogolny z panem P;d mozesz napisac mi na pw jego nazwisko?czyli ja sobie wybieram nauczyciela i w co chce grac tak?;d sory za glupie pytania ale jestem tu nowa Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2012-07-08 o 20:51 |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
10,50 z przesyłką
I ja mam dokładnie odwrotne pytanie - na jaki wf się zapisać żeby naprawdę móc się "spocić" a nie tylko siedzieć i podpisywać listę?? |
|
|
|
|
#1209 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki!!
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
W tym roku zdałam maturę, najprawdopodobniej wybiorę na na uek (jeśli się dostanę
) i mam kilka pytań dotyczących już samego studiowania.Czy jest możliwość, już w trakcie roku lub po pierwszym semestrze, przeniesienia się na inny kierunek między wydziałami? Oraz czy gdy skończę np. licencjat z RiC-u, ekonomii lub analityki gospodarczej mogę bez problemu zrobić magisterkę z FiR-u? Wiem, że pewnie znajdę odpowiedzi na te pytania w googlach, ale wolałam zapytać się w źrodła ![]() I czy są już ustalone limity miejsc na ten rok? Edytowane przez 201605040942 Czas edycji: 2012-07-09 o 11:42 |
|
|
|
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
a ja mialabym jeszcze jedno glupie pytanie jesli mozna..
w sumie przeliczajac mam 124 pkt 13 lipca sa wyniki. 1wyboru kierunek mam ekonomie 2. zarzadzanienajprawdopodbniej nie dostane sie odrazu na ekonomie i tu jest moje pytanie czy moge zrobic tak ze zapisac sie na zarzadzanie a jednoczesnie byc na liscie rezerwowej na ekonomii?? i ewentualnie potem sie przepisac? zebym nie zostala z niczym potem... bo wtedy jesli nie dostane sie na ekonomie to jestem na zarzadzaniu dobrze mysle tak? zeby potem tak nie wyszlo ze nigdzie sie nie dostane..
Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2012-07-09 o 12:21 |
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
z tego co pamietam to jest jeszcze opcja, ze za dobra srednia z 5 semestrow zwalniaja z egzaminu wstepnego, ale nie wiem czy jesli studiuje ekonomie to dobra srednia zwalnia mnie tylko z wstepnego na 2 stopien ekonomii czy na wszystkie kierunki gdzie jest wstepny z zagadnien ekonomii ktos wie?
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
aha okej dziekuje bardzo . czyli zloze papiery na kierunek 2 wyboru zarzadzanie i zapisze sie jednoczesnie na liste rezerwowa na ekonomie .jak sie nie dostane na ekonomie to jestem na zarzadzaniu tak? bo mozliwe ze sie nie dostane ale chce probowac
boje sie zebym nie zostala z niczym;p Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2012-07-09 o 14:43 |
|
|
|
|
#1215 | |
|
po prostu Em :)
|
Tak.
Cytat:
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile sie orientuje to progi na UEK z roku na rok raczej spadaja o kilka pkt niz rosna, takze bedzie dobrze
|
|
|
#1217 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=emememsik;35190702]Tak.
a gdzie można to sobie to zobaczyć na stronie ueku? wzrosły, zmalały czy zostały bez zmian? |
|
|
|
|
#1219 |
|
|
Rzeczywiście ich nie ma, nie wiem czemu mi się wydawało, że był udostępniony taki plik. :/ W każdym razie na większości kierunków limit się nie zmienia.
|
|
|
#1220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zaczynam się denerwować. przelałam pieniądze tydzień temu w poniedziałek na studia niestacjonarne i nadal jest brak wpłaty na moim koncie na uczelni... a wysyłałam je z banku BPH, czyli tego, z którego konto ma UEk, więc powinno szybciej dojść. czy coś jest nie tak?
|
|
|
#1221 |
|
|
Nie, pewnie po prostu sobie jeszcze tego nie odznaczyli. Jeśli chcesz się upewnić, zadzwoń i zapytaj, wiele osób tak zrobiło i wszystkim powiedzieli, że pieniądze doszły i jest ok.
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie do dziewczyn już studiujących - byłyście na obozie integracyjnym? Jak było? Warto jechać?
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Orientuje sie któraś czy ta księgarnia jest czynna w sobotę i w jakich godzinach?
|
|
#1224 |
|
Przyczajenie
|
a ja mialabym takie glupie pytanie .. mam nadzieje ze sie nie pogniewacie na mnie ale jestem strasznie ciekawa
czy to prawda ze na ueku sa praktycznie same dziewczyny?jestem z klasy mat inf gdzie mialam wiekszosc chlopakow atmosfera zawsze byla bardzo fajna luzna a przewaznie jest tak ze tam gdzie jest wiekszosc dziewczyn jest rywalizacja mowie o kierunkach takich jak zarzadzanie czy ekonomia ktos moglby mi udzielic odpowiedzi na to pytanie?
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
hej, czy jest tutaj studentka gospodarki i adm. publ. i może coś powiedzieć na temat przedmiotów ścisłych na tym kierunku, nie wiem czy sobie poradzę, jeśli ma to znaczenie to bede studiować zaocznie, IIgi stopień.
|
|
|
|
|
#1226 |
|
|
O których dokładnie przedmiotach mówisz?
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
ekonometria i prognozownie procesów gospodarczych, mikroekonomia, makroekonomia, planowanie strategiczne-(nie mam pojęcia co to może być?)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Czy mogę upoważnić kogoś by zawiózł moje papiery, gdybym się dostała, czy muszę zrobić to osobiście?
|
|
#1229 |
|
|
Możesz.
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
A czy potrzebny jest jakiś specjalny dokument? Czy po prostu ja podpisuję papiery wcześniej, a ktoś je tylko zawozi i zostawia na miejscu (czyt. nie jest wymagane podpisywanie się przy zostawianiu dokumentów)?
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

nie jestem z krakowa wiec nie wiem gdzie dokladnie jest ta biblioteka

) i mam kilka pytań dotyczących już samego studiowania.
w sumie przeliczajac mam 124 pkt 13 lipca sa wyniki. 1wyboru kierunek mam ekonomie 2. zarzadzanie
mowie o kierunkach takich jak zarzadzanie czy ekonomia ktos moglby mi udzielic odpowiedzi na to pytanie?