Rozstanie z facetem, część XXIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 13:02   #2311
karolaZM
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII

Własnie tak robiłam, myśłałam co mu powiem idt. W takim przypadku najlepiej nic nie planować. Ja mam inna sytuacje od waszych, moj tez się odzywał do czasu. Teraz milczy. Wyglada, że tylko do mnie moj Byly się nie odzywa bo jak czytam każdą z was to jakis kontakt jest.

Edytowane przez karolaZM
Czas edycji: 2012-07-10 o 13:18
karolaZM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:05   #2312
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolaZM Pokaż wiadomość
Własnie tak robiłam, myśłałam co mu powiem idt. W takim przypadku najlepiej nic nie planować. Ja mam inna sytuacje do waszych, moj tez się odzywał do czasu. Teraz milczy. Wyglada, że tylko do mnie moj Byly się nie odzywa bo jak czytam każdą z was to jakis kontakt jest.
nie tylko, bo u mnie teraz tez jest cisza. tyle, ze akurat ja jestem z tego zadowolona

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:14   #2313
LusciousElegance
Rozeznanie

to jest dla was na prawdę dobre, ten brak kontaktu.
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:14   #2314
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
nie tylko, bo u mnie teraz tez jest cisza. tyle, ze akurat ja jestem z tego zadowolona
Pod pewnymi wzgledami cisza jest dobra ale u mnie to zostało przerwane cisza bez rozmowy ostateczniej pewnie dlatego mi jest cieżej. Doskonale wiem, że kontakt to nadzieja, ja mialam go od stycznia, byl on zdecydownie częstszy. Każda sama się przekona po sobie czy było warto. Ja myśle, że lepiej dziewczyny wychodza na tym jak drastycznie się odcinają. Wtedy bardziej oni coś robią. Udawanie koleżesntwa jest najgorszą metodą. Nie dość, że pokazuje się że nie ma się żalu o to, że odeszli. Oni tym samym myślą ,, Mam dobry z nia kontakt wiec nie jest źle".
Stary 2012-07-10, 13:15   #2315
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusciousElegance Pokaż wiadomość
oczywiście, że dobre

Stary 2012-07-10, 13:17   #2316
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LusciousElegance Pokaż wiadomość
U mnie zapadła cisza przed tym co miało być dalej. Miał mi podać swoją decyzję co dalej itd Jednak zapadła cisza.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Widzę, że tylko ja dziś smęce.
Stary 2012-07-10, 13:19   #2317
bulbulka
BAN stały

Cytat:
U mnie zapadła cisza przed tym co miało być dalej. Miał mi podać swoją decyzję co dalej itd Jednak zapadła cisza.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Widzę, że tylko ja dziś smęce.
no to chyba wszystko jasne? miał podać decyzję, a przestał się☠odzywać :<
ruszaj do przodu. nie ma sensu się☠męczyć.
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 13:21   #2318
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Pod pewnymi wzgledami cisza jest dobra ale u mnie to zostało przerwane cisza bez rozmowy ostateczniej pewnie dlatego mi jest cieżej. Doskonale wiem, że kontakt to nadzieja, ja mialam go od stycznia, byl on zdecydownie częstszy. Każda sama się przekona po sobie czy było warto. Ja myśle, że lepiej dziewczyny wychodza na tym jak drastycznie się odcinają. Wtedy bardziej oni coś robią. Udawanie koleżesntwa jest najgorszą metodą. Nie dość, że pokazuje się że nie ma się żalu o to, że odeszli. Oni tym samym myślą ,, Mam dobry z nia kontakt wiec nie jest źle".
wiesz czasem milczenie jest odpowiedzią..więc chyba pora, żebyś przestała czekać i łudzić się, że wróci.

Stary 2012-07-10, 13:27   #2319
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
wiesz czasem milczenie jest odpowiedzią..więc chyba pora, żebyś przestała czekać i łudzić się, że wróci.
Wlasnie dlatego milczę. Ja uwazam, że milczenie nie jest odpowiedzią ale unikiem. Umowa byla inna, zgodził sie na inne warunki a wyszło inaczej. Ja sie nie łudze ale mi jest cieżko. Nie sadziłam, że tak sie zachowa na koniec. Zawracał mi głowe tyle miesięcy a na koniec nawet nie raczył napisać czegoś. Poza tym dziewczyny podczas ostatniej rozmowy kiedy powiedziałam aby sie określił, wrecz naciskałam aby powiedział nie to damy sobie spokoj . On mi powiedział że jest bardziej na tak. Jednak chciał podjąć decyzje po powrocie z wyjazdu. A pozniej milczy. Tym bardziej jak same widzicie nie jest łatwo raz słyszec to, a na koniec cisza.
Stary 2012-07-10, 13:34   #2320
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie dlatego milczę. Ja uwazam, że milczenie nie jest odpowiedzią ale unikiem. Umowa byla inna, zgodził sie na inne warunki a wyszło inaczej. Ja sie nie łudze ale mi jest cieżko. Nie sadziłam, że tak sie zachowa na koniec. Zawracał mi głowe tyle miesięcy a na koniec nawet nie raczył napisać czegoś. Poza tym dziewczyny podczas ostatniej rozmowy kiedy powiedziałam aby sie określił, wrecz naciskałam aby powiedział nie to damy sobie spokoj . On mi powiedział że jest bardziej na tak. Jednak chciał podjąć decyzje po powrocie z wyjazdu. A pozniej milczy. Tym bardziej jak same widzicie nie jest łatwo raz słyszec to, a na koniec cisza.
dobrze robisz, że milczysz. czasem jak się milczy można zrozumieć wiele rzeczy.

Stary 2012-07-10, 13:50   #2321
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
dobrze robisz, że milczysz. czasem jak się milczy można zrozumieć wiele rzeczy.
Staram sie powtarzać sobie, że muszę milczeć. Jednak mam czasem takie momenty jak dziś obudziłam sie o 3 w nocy i miałam ochote zadzownić jechać do niego i rozmówić sie. Nie chce jednak wychodzić na bardziej nachalną i nie bede błagać Pana aby coś powiedział. Jednak cieżko mi zrozumieć czemu nie napisał swojej decyzji tylko wybrał milczenie i po co mi takie głupoty mówił.
Cały tydzien tłumaczę sobie muszę milczeć... On jest szcześliwy a ja płacze. I pomyśleć, że ja siedziałam w szpitalu jak pan chorował, zajmowalam sie nim, brałam wolne, jak pisał źle się czuje jechałam do niego. A teraz nawet nie zasłużyłam na 1 sms, jedno zdanie cokolwiek. Jeszcze jak napsiałam mu życzenia to odpisał mi dziekuje słonce, nie wiem po co jeśli za kilka dni planował się nie odzywać.
Stary 2012-07-10, 13:55   #2322
bulbulka
BAN stały

a co ja mam mysleć, jeśli mój były dalej nie 'zerwał' ze mną na fb? odkąd się rozstaliśmy, czyli miesiąc, dalej mamy oboje napisane, że jesteśmy razem pytałam go o to, czemu jeszcze nie wyrzucił - powiedział 'daj spokój' dla niego to niewiele znaczyło zawsze, przeszliśmy niezłą wojnę w ustawieniu tego w ogóle - ja chciałam, on mówił że fb to nie miejsce do dzielenia się prywatnością. potem ustapił, a teraz nie wywala.
RANY KOCHAM TE DZIEWCZYŃSKIE MÓZGI KTÓRE ROZKMINIAJĄ DOSŁOWNIE WSZYSTKO
Stary 2012-07-10, 13:57   #2323
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Staram sie powtarzać sobie, że muszę milczeć. Jednak mam czasem takie momenty jak dziś obudziłam sie o 3 w nocy i miałam ochote zadzownić jechać do niego i rozmówić sie. Nie chce jednak wychodzić na bardziej nachalną i nie bede błagać Pana aby coś powiedział. Jednak cieżko mi zrozumieć czemu nie napisał swojej decyzji tylko wybrał milczenie i po co mi takie głupoty mówił.
Cały tydzien tłumaczę sobie muszę milczeć... On jest szcześliwy a ja płacze. I pomyśleć, że ja siedziałam w szpitalu jak pan chorował, zajmowalam sie nim, brałam wolne, jak pisał źle się czuje jechałam do niego. A teraz nawet nie zasłużyłam na 1 sms, jedno zdanie cokolwiek. Jeszcze jak napsiałam mu życzenia to odpisał mi dziekuje słonce, nie wiem po co jeśli za kilka dni planował się nie odzywać.
nie analizuj już tego.
po prostu trzymaj się tego co robisz czyli nie pisz. oni nie lubią nachalnych dziewczyn, to ich do nas zraża.

Stary 2012-07-10, 14:13   #2324
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
nie analizuj już tego.
po prostu trzymaj się tego co robisz czyli nie pisz. oni nie lubią nachalnych dziewczyn, to ich do nas zraża.
Dlatego taka nie bylam. Jak wyjechał nawet nie dzowniłam. Nic zero to on do mnie się odzywał. Postaram się nie analizować ale to jest jak zadra. Każdy dzien to walka, staram się zacząć planować pewne rzeczy co będe robić. Nie wiem tylko czemu mam ochote zadzownić przecież miesiac sama 1 nie odezwałam sie a teraz nie wiem co ja wyprawiam.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez bulbulka Pokaż wiadomość
a co ja mam mysleć, jeśli mój były dalej nie 'zerwał' ze mną na fb? odkąd się rozstaliśmy, czyli miesiąc, dalej mamy oboje napisane, że jesteśmy razem pytałam go o to, czemu jeszcze nie wyrzucił - powiedział 'daj spokój' dla niego to niewiele znaczyło zawsze, przeszliśmy niezłą wojnę w ustawieniu tego w ogóle - ja chciałam, on mówił że fb to nie miejsce do dzielenia się prywatnością. potem ustapił, a teraz nie wywala.
RANY KOCHAM TE DZIEWCZYŃSKIE MÓZGI KTÓRE ROZKMINIAJĄ DOSŁOWNIE WSZYSTKO
Oj dzieciaki. Jeśli ci to przeszkadza sama ustaw co innego. Pogodzcie sie w koncu .
Stary 2012-07-10, 14:42   #2325
asia1010
Zadomowienie

Napisał mi żebym mu dała jedną szanse
Stary 2012-07-10, 14:50   #2326
svamp
Zadomowienie

Cytat:
svamp, może teraz, po wyjeździe, odetniesz trochę☠kontakt z nim? skoro na openerze było całkiem nieźle między wami, to może dobrze by było teraz się☠odsunąć, żeby on przemyślał na trzeźwo (po tygodniu spędzonym z Tobą), zatęsknił (albo i nie), i wtedy myśleć co dalej? Trzymam kciuki za ciebie, myślę☠że jest szansa że się☠zejdziecie
A offtop - jak ci się☠podobało na op? Dla mnie koncert życia to m83
na wątku open`erowym napisałam swoją opinię o tegorocznej edycji to był mój drugi koncert m83, zupełnie inny od pierwszego - cudowni byli, do teraz chodzę i nucę midnight city. niemniej jednak to bon iver rozwalił mnie na kawałeczki, najbardziej emocjonalny koncert życia, nigdy nie widziałam artystów śpiewających z takim uczuciem

właśnie pod koniec festiwalu usłyszałam, że po rozstaniu on nie miał czasu zatęsknić (nie widzieliśmy się tylko jakieś 3-4 dni), a teraz już powoli zaczyna tęsknić. ale jak pytałam go, czy mam mu dać spokój, czy zabiegać to powiedział, że nie wie, że ma bałagan w głowie. z jednej strony widziałam u niego mnóstwo uczuć, też płakał, mówił, że nie chce mnie zranić, bo tego nie zniesie, dlatego nie podejmuje jakiś szybkich decyzji, a z drugiej czuję taką niepewność, stres, że to wszystko to taka złudna nadzieja. starałam się bardzo i on sam to zauważył, ale to strasznie boli, że już nic ode mnie nie zależy. mam możliwość wyjechania na pewien czas za granicę (tydzień, dwa) i poważnie to rozważam, bo w domu nie mogę sobie znaleźć miejsca. chodzę i płaczę albo bez sensu prasuję (jezu, wszystko mam w błocie )
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:55   #2327
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Napisał mi żebym mu dała jedną szanse
którą już

Stary 2012-07-10, 14:55   #2328
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
właśnie pod koniec festiwalu usłyszałam, że po rozstaniu on nie miał czasu zatęsknić (nie widzieliśmy się tylko jakieś 3-4 dni), a teraz już powoli zaczyna tęsknić. ale jak pytałam go, czy mam mu dać spokój, czy zabiegać to powiedział, że nie wie, że ma bałagan w głowie. z jednej strony widziałam u niego mnóstwo uczuć, też płakał, mówił, że nie chce mnie zranić, bo tego nie zniesie, dlatego nie podejmuje jakiś szybkich decyzji, a z drugiej czuję taką niepewność, stres, że to wszystko to taka złudna nadzieja. starałam się bardzo i on sam to zauważył, ale to strasznie boli, że już nic ode mnie nie zależy. mam możliwość wyjechania na pewien czas za granicę (tydzień, dwa) i poważnie to rozważam, bo w domu nie mogę sobie znaleźć miejsca. chodzę i płaczę albo bez sensu prasuję (jezu, wszystko mam w błocie )

mam to samo! też płakał. teraz już nie płacze, ale zaczyna się odzywać. niech tęsknią obaj
jedź, koniecznie. zajmiesz sobie głowę czymś innym! poza tym za granicą roaming drogi, nie będzie cię☠kusiło żeby dzwonić czy pisać

ja na razie piorę buty, spodnie i leginsy, po ostatnim dniu kiedy to wystąpiłam w gołych nogach i krótkich kaloszach (mądrze) mogłam zeskrobywać błoto z nóg paznokciami ) ale zabawa że hej
dla mnie jeszcze bjork była cudna. i penderecki też mnie wgniótł w ziemię. i justice!!
Stary 2012-07-10, 15:00   #2329
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
którą już
No właśnie, dla mnie to chore jest
Stary 2012-07-10, 15:08   #2330
svamp
Zadomowienie

Cytat:
mam to samo! też płakał. teraz już nie płacze, ale zaczyna się odzywać. niech tęsknią obaj
jedź, koniecznie. zajmiesz sobie głowę czymś innym! poza tym za granicą roaming drogi, nie będzie cię☠kusiło żeby dzwonić czy pisać

ja na razie piorę buty, spodnie i leginsy, po ostatnim dniu kiedy to wystąpiłam w gołych nogach i krótkich kaloszach (mądrze) mogłam zeskrobywać błoto z nóg paznokciami ) ale zabawa że hej
dla mnie jeszcze bjork była cudna. i penderecki też mnie wgniótł w ziemię. i justice!!
widzisz, masz przynajmniej buty do prania, ja swoje zostawiłam, bo się do niczego nie nadały! w ogóle kalosze mi się rozwaliły i sklejałam je taśmą za to w niedzielę ostatniego dnia znalazłam 3 pary nieśmiganych kaloszy i gdyby nie brak miejsca to bym przygarnęła. ta pogoda miała jeden plus - w przyszłości nic mnie nie zaskoczy

nie znam całej Twojej historii, ale powiedz - co robisz, ze nie myśleć o nim nałogowo, non stop? boję się, że zrobię coś głupiego, zacznę go męczyć, ale to dlatego, ze non stop kombinuję, co może sprawić, że zechce wrócić :/ wszyscy doradzają mi ten wyjazd, więc tak zrobię, siedzenie w domu to najgorsze co może być. nawiasem, ustaliliśmy, że jeśli on zrozumie, że już nic z tego nie będzie to mi to od razu powie, będzie ze mną fair. i że łatwiej by mu było, gdyby już teraz wiedział czego chce, ale nie wie, sam mówił, że pewnie zacznie tęsknić i będzie źle, ale nie chce wracać, żeby później znów odchodzić.
Stary 2012-07-10, 15:09   #2331
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
No właśnie, dla mnie to chore jest
no jest, ale progres, że zdajesz sobie z tego sprawę

Stary 2012-07-10, 16:43   #2332
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość

nie znam całej Twojej historii, ale powiedz - co robisz, ze nie myśleć o nim nałogowo, non stop? boję się, że zrobię coś głupiego, zacznę go męczyć, ale to dlatego, ze non stop kombinuję, co może sprawić, że zechce wrócić :/ wszyscy doradzają mi ten wyjazd, więc tak zrobię, siedzenie w domu to najgorsze co może być. nawiasem, ustaliliśmy, że jeśli on zrozumie, że już nic z tego nie będzie to mi to od razu powie, będzie ze mną fair. i że łatwiej by mu było, gdyby już teraz wiedział czego chce, ale nie wie, sam mówił, że pewnie zacznie tęsknić i będzie źle, ale nie chce wracać, żeby później znów odchodzić.
myślę☠o nim nałogowo nie da się☠nie myśleć. tak samo jestem pewna, że i on myśli (a jak nie myśli, to znaczy że nie warto i mogę sobie dać spokój). oddałabym wszystko, żeby wejść w jego głowę☠i zobaczyć, co tam siedzi. no wszystko!!
zajmij się czymś, ja sobie poukładałam dzień, praca, siłownia, koleżanki, spanie. jakoś pójdzie. im więcej masz na głowie, tym bardziej nie masz czasu robić nic durnego. ja popełniłam już masę błędów, płakałam i prosiłam i wydzwaniałam i się☠narzucałam. teraz ucichłam, jak będzie chciał wrócić to będę najszczęśliwsza, a jednocześnie najbardziej przerażona, że kiedyś☠znów to zrobi. ech
Stary 2012-07-10, 16:51   #2333
sudenly
Zakorzenienie

bo tak to już jest. z narzucania się nigdy nic dobrego nie wychodzi, prędzej z milczenia-można wtedy zyskać.

Stary 2012-07-10, 16:56   #2334
Monichulaa
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie tak robiłam, myśłałam co mu powiem idt. W takim przypadku najlepiej nic nie planować. Ja mam inna sytuacje od waszych, moj tez się odzywał do czasu. Teraz milczy. Wyglada, że tylko do mnie moj Byly się nie odzywa bo jak czytam każdą z was to jakis kontakt jest.
Cytat:
Moj też milczy, gdzieś od dwóch tygodni

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:31   #2335
svamp
Zadomowienie

Cytat:
myślę☠o nim nałogowo nie da się☠nie myśleć. tak samo jestem pewna, że i on myśli (a jak nie myśli, to znaczy że nie warto i mogę sobie dać spokój). oddałabym wszystko, żeby wejść w jego głowę☠i zobaczyć, co tam siedzi. no wszystko!!
zajmij się czymś, ja sobie poukładałam dzień, praca, siłownia, koleżanki, spanie. jakoś pójdzie. im więcej masz na głowie, tym bardziej nie masz czasu robić nic durnego. ja popełniłam już masę błędów, płakałam i prosiłam i wydzwaniałam i się☠narzucałam. teraz ucichłam, jak będzie chciał wrócić to będę najszczęśliwsza, a jednocześnie najbardziej przerażona, że kiedyś☠znów to zrobi. ech
no właśnie planuję i planuję, ten wyjazd spadł mi jak z nieba, w ciągu dnia zajmuję się masą niepotrzebnych rzeczy, ale gdzieś te myśli o nim wychodzą na wierzch, zwłaszcza wieczorami. potrzebuję intensywnych zajęć, braku czas na myślenie. chociaż nie powiem, boję się, że jak umilknę, to on pomyśli 'aha, czyli jakoś sobie radzi',a to przecież nieprawda. i tak źle i tak niedobrze. w sumie to nie narzucam mu się, więc chyba o to chodzi, nie dzwonię nie piszę, sama czekam aż się odezwie. tylko te natrętne myśli 'co powiedzieć/co zrobić', szukam w głowie pomysłu na to, by miał siły wrócić, to mnie najbardziej męczy. jak przypomnę sobie niektóre rzeczy, które mi mówił w trakcie wyjazdu to wpadam w euforię, a zaraz potem przypominam sobie te wszystkie inne rzeczy, które powiedział podczas rozstania i chce mi się płakać. cały czas rozmyślam nad jego słowami, że on ma chęci spróbowania bycia ze mną, ale nie wie, czy ma siły, czy jeszcze raz da radę. że ma straszny burdel w głowie, że wszystko go przerasta. i że mnie kocha, ale tak jak się kocha siostrę, chce się o mnie troszczyć i sprawiać, żebym była szczęśliwa. to jest chore, że raz odbieram to jako danie mi do zrozumienia, że chce mieć we mnie przyjaciółkę, że zaopiekuje się mną po rozstaniu i sprawi, że nie będę płakać, zaś za drugim razem myślę, że może ten czas mu pomoże i znowu będziemy razem

swoją drogą, właśnie dzwonił, że mam do niego przyjechać na weekend.
Stary 2012-07-10, 17:39   #2336
bulbulka
BAN stały

przynajmniej dzwoni i zaprasza!
mnie on też kocha jak przyjaciółeczkę. problem w tym, że ja nie chcę być żadną☠przyjaciółką.

najlepiej się☠nie odzywać.
tak to chyba jest z facetami, że muszą zatęsknić, odczuć stratę..
Stary 2012-07-10, 17:50   #2337
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
mnie on też kocha jak przyjaciółeczkę. problem w tym, że ja nie chcę być żadną☠przyjaciółką.

aaa jak nie zatęsknią ;(

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ja dziś znów płakałam znów mnie bierze oskarżanie się że może coś złe robiłam że mnie zostawił , obwiniam siebie a wiem że to jest wszystko jego wina

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:59   #2338
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
aaa jak nie zatęsknią ;(

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ja dziś znów płakałam znów mnie bierze oskarżanie się że może coś złe robiłam że mnie zostawił , obwiniam siebie a wiem że to jest wszystko jego wina
ania! koniecznie wyjdź z domu. nie siedź. bierz koleżanki i idźcie gdziekolwiek, nie wolno ci siedzieć samej
jak nie zatęskni, to znaczy że nic nie jest warty.
Stary 2012-07-10, 18:21   #2339
svamp
Zadomowienie

Cytat:

jak myślę o byciu jego przyjaciółką, to wolę stracić z nim kontakt na zawsze niż się męczyć w takiej relacji

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
aaa jak nie zatęsknią ;(

też się schizuję tym, że dojdzie do wniosku, że samemu jest mu lepiej.

i podobnie oskarżam się, że z czymś zawaliłam, podczas gdy zrobiłam dużo dla tego związku (no ok, głównie w ostatniej fazie) starałam się jak głupia i nic, to on zawalił.
Stary 2012-07-10, 18:21   #2340
asia1010
Zadomowienie

A ja nie placze (przynajmniej narazie) i obym nigdy juz przez niego nie wyła!!! ide pojezdzic rowerem bo od kilku godzin zero usmiechu na mojej twarzy

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości