|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
Ekstrakt z mango chętnie oddam tylko czy mogłabym ewentualnie poprosić o odsypkę różu LaurEss True Love blush
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
Zainteresowało mnie:
kwas salicylowy podkłady Sweetscents Perfectly Tan i Warm Oliv Glo Mogę oddać róż EDM Tea Time (dokładnie nie wiem ile go jest, ale na pewno ponad połowa pudełka 5,5 g), zieloną herbatkę i olej z orzecha włoskiego |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam serdecznie
|
|
#95 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuja mnie odlewki diptyque ![]() moglabym oddac podklad Lumiere Fairly Warm i np. odsypke peelingu enzymatycznego z BU ![]() mam tez 3/4 micela Born to Bio, moglabym zrobic probki z kremow Anne Marie Borlind i Hauschka
|
|
|
|
|
#96 |
|
Kici kici miau miau
|
podziekuje zatem
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic, pozdrawiam!
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30971944 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30372414 Depilator: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541619 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566536 |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Rywko,czy lista na wymianę jest aktualna
?Interesuje mnie: Cinnamon Toast - 10 ml Prada Infusion d'Iris - 9,5 ml |
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic na razie nie mam Rywko z Twoich chciejstw,niestety
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Nic, dzięki
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Czy znajdziesz coś w mich wątkach za: Demeter Russian Leather - 10/15 ml Voluspa Tobacco Vanille - 90/105 ml Pozdrawiam |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lauressa jest mniej więcej 2,5 - 3 ml Może coś dobierzesz (książki też ) ? z Twojej wish mam jeszcze pod ladą Lumiere VV Light Neutral (którego używam na codzień, ale mogę odsypać jakąś większą ilość) i próbkę Light Medium Neutral Cashmere, z bronzerów do jasnej karnacji mam z Silk Naturals Beach Bunny (http://host.silknaturals.com/creb/be...zer-p-381.html - nie jest matowy, a taki satynowy, daje bardzo ładny, naturalny efekt Z próbek zapachów może zainteresuje Cię CdG Palisander (0,7 ml). Pozdrawiam Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-02-26 o 14:56 |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Rywko a ile masz Penhaligon's Elixir? To bym miała na pierwszym miejscu chciejstw na drugim jakby tu nie wypaliło byłby odin 03 century.
[SIZE=2]Szukam flaszek z ubytkiem: ANGEL EDP Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-04-08 o 01:28 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się jasne minerały, byłabyś zainteresowana peelingiem bursztynowym z BU?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
czy wymienione przez Ciebie próbki za 7ml Elixiru satysfakcjonowały by Cię?
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
,znajdziesz coś u mnie za: - Hermes Hermessence Rose Ikebana 4 ml - Honore des Pres Chaman's Party 1 ml f - Parfumerie Generale: L'Oiseau de Nuit - Tom Ford Champaca Absolute 1,4 ml f Z Twoich szukanych bym miała próbki: - Guerlain Les Eliksirs Charnels: Oriental Brulant ok. 0,7ml - Henrik Vibskov: Type D 0,5ml - Parfumerie Generale Indochine 1,2-1,3ml - Diptyque L'Eau 1ml - Amouage Opus IV 0,4ml |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Hermes Hermessence Rose Ikebana 4 ml - Honore des Pres Chaman's Party 1 ml f - Parfumerie Generale: L'Oiseau de Nuit - Tom Ford Champaca Absolute 1,4 ml f za: - Guerlain Les Eliksirs Charnels: Oriental Brulant ok. 0,7ml - Henrik Vibskov: Type D 0,5ml - Parfumerie Generale Indochine 1,2-1,3ml - Diptyque L'Eau 1ml - Amouage Opus IV 0,4ml - Guerlain Shalimar Ode a la Vanille 1,5ml - Lorenzo Villoresi, Piper Nigrum 4,5ml To co PW? |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
niestety ale nic nie znalazłam, ale będę zaglądać
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety,nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
coś za którąś książkę?
Perfumy - Podróż w świat zapachów - Kathy Newman - wydanie albumowe, A4, 158 str. Świat perfum - Agata Wasilenko - A8, 287 str. Tajemnice pachnidła - Agata Wasilenko - A8, 124 str. Caroline Knapp - Alicji K. Życiowy poradnik bezradnik
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Pędzel duo fibre - bardzo mało używany, wyprany, minimalnie rusza się rączka; nie wiem, czy to oryginał, przyjmijmy, że nie
Korektor Mint - odsypka lub prawie cały big Come What May blush - prawie cały big |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
sample dostałam w prezencie wiec nie wiem
na opakowaniu nie ma takiej informacji |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Z twojej perfumeryjnej listy życzeń mogę zaoferować: Mona di Orio Vanille - ok. 1 ml, z atomizerem Demeter Fragrances Pipe Tobacco - 8,8 ml roll on z perfumowanym olejkiem.
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co chcesz w zamian?
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresowałem się odlewkami Annick Goutal Myrrhe Ardente i Histoires de Parfums Ambre 114, ale w obu przypadkach nie napisałaś jakiej wielkości są te odlewki. A może to są Twoje prywatne flakony, z których możesz odlać co nieco?
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Mam flaszki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

) ? z Twojej wish mam jeszcze pod ladą