Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 08:38   #3541
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jesoooo a jakies informaje zwrotne od lekarzy masz co z tym żołądkiem?
witam sie z rana z kawa.... Dziewczyny potrzebuje dobry krem przeciwzmarszczkowy? moze mi jakis w miare dostepnej cenie polecicie?

kurcze wspolczuje problemow z zoładkiem...;/
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:48   #3542
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

laseczki ma moze ktoras??
http://allegro.pl/depilator-braun-77...477326746.html

hce kupic ale nei wiem czy faktycznie jest dobry
ja mam taki https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...epilator-Braun ale na mokro raczej nie korzystam. Poza tym jestem zadowolona - chociaż ostatnio zawoziłam go do serwisu, bo akumulator krótko "trzymał", ale pan stwierdził, że niby jest ok ale jakimś cudem, jak go odebrałam, znowu pracuje tak długo jak trzeba

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:13   #3543
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:16   #3544
śliweńka
Zakorzenienie

india a kiedy masz iść na badanie?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:25   #3545
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Mamy juz zalatwione noclegi w Dziwnowie - tu:
http://www.pensjonatnimfa.pl/index.html
wygląda super!!!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ty mi powiedz gdzie Wy chcecie jechać, bo jako koordynator jest to postawowa informacja, która muszę znać

zawsze możecie wpaść do krk

Cytat:
ja też takie lubie
a Gucia wyjechała o 1 w nocy wiec nie jest źle

byłam u pani dyr zjadłyśmy lody pobawiła sie z Patem na zjeżdżalni, mój wu sie napatoczył i dyra go wmanewrowała w malowanie sali przedskzolnej hahahaha ta to wie jak się zakręcić
potem kilo czereśni, przygotowanie pysznego jedzonka na wieczór dla gość a teraz błogi spokój..
bynajmniej dopóki nie wróci opiekunka z Patem
troszkę wcześniej wyjechaliśmy Ale droga ok, byliśmy w ciągu 10godzin.

A Wu widzę umie się zakręcić

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Pokaże wam brzuszek duży wyszedł bo przed chwilą kawe wypiłam, nie wiem czemu takie kropki widać, chyba obiektyw mam zakurzony bo normalnie to jestem czysta i łazienka też
Ślicznie wyglądasz! Super figurka, piękny brzuszek!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Mój brat już podjął decyzję. Idzie na Uniwersytet Warszawski Powiedział, że na Polibudzie specjalności są takie bardziej bankowo- finansowe, samo liczenie i nic ciekawego tylko cyferki a na UW zajęcia polegają na takich naukowych aspektach, udowadnianie czegość, szukanie itp, tworzenie tez itp. Takie bardziej ciekawsze dla niego
a co on chce robić po tej matematyce? Chce zostać na uczelni czy jak?

Cytat:
Treść usunięta
Im dalej tym lepiej Ja bym się nie zastanawiała - brałabym Wrocław w ciemno!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurcze ta to jest nieludzka zeby tak ludzi denerwowac jak tutaj juz 2 dzien od rana pada

Guciu wypoczywaj niech ta chwila trwa jak najdluzej
taaa, chwila trwała maksymalnie godzinę Musieliśmy się zbierać z plaży bo słońce zaszło Ale moja ulubiona forma wypoczynku = alkohol na plaży - zaliczona!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:41   #3546
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-17, 09:51   #3547
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no tak to ja
nie wiem czemu zalogowalam sie na inny login...
Ty hakerze, Ty!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
cześć Wam
jeszcze nie dowierzam, ale wczorajszy egzamin zdałam na 5.0

5 razy patrzylam w index i na karte bo przeciez nie wiem jakim cudem mi sie to udalo

oplacalo sie kuć 2 tygodnie dzien w dzien

tymczasem śmigamy do kościółka, pozniej maz zabiera nas na obiadek a pozniej do aquaparku
Ogromne gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Rosi, Gucia i inne dziewczyny z kotami

a i jeszcze kwestia żarełka... nie wiem w jakim wieku one są, ale są dośc małe... dajemy im wodę, mleko, przetwory mleczne, np: kasza manna, ryż na mleku itp. + sucha karma whiskas junior - jedzą to z chęcią, ale powiem Wam, że mają biegunkę... anie wyglądają na chore, bo skaczą, figlują, mają apetyt... ehhś
zgadzam sie z tym co napisała Rossi
Mleka się nie daje kotom! Nie wolno, chyba że specjalne dla kotów, kupisz w zoologicznym. Nie powinno się dawać jedzenia, które samemu się je, najlepiej suchą i mokrą karmę. I oczywiście surowe mięso (Meruda toleruje tylko czerwone, kurczaka ewentualnie ale jak jest wybitnie świeży, inaczej się nie chwyci - ale ona jest bardzo wybredna jeśli chodzi o jedzenie).
Co do żwirku, to my używamy silikonowego, dla mnie jest najlepszy! Kupujemy za jakieś 20zł w markecie, starcza nam na mniej więcej miesiąc.

Cytat:
zawieźliśmy młodego do rodziów na noc i poszliśmy się bawić ze znajomymi, było rewelacyjnie
potem rodzinny obiad i ja udałam się na drzemkę musiłam dospać
no i czad!!!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Własnie dostały ziemniaka i trochę mięska z kurczaka to jeden mnie chapsnął łapą, jak mu chciałam coś tam przesunąć i porządnie mnie drapnął, nie widziałam go jeszcze tak agresywnego

Bzyczko dziękuję pięknię
a po coś mu tam łapy pchała Myślał, że mu zabierzesz, to Cię drapnął

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale mam doła
od jutra wracam do pracy jest mi strasznie przykro ale muszę bo z jednej wypłaty za Chiny ludowe nie wyrobimy... jest mi tak przykro ze to nie ja pierwsza byc moze zobaczę pierwsze kroczki małego, nie ja pewnie usłyszę pierwsze słowa poza "babuuuu" "mamuuuuu" "agu" itd... buuuuuuuuu czemu ten nasz kraj jest tak beznadziejnie skonstruowany.......
Tulę i ciesze się, że pierwszy dzień całkiem całkiem
Kochana to ile już ma Igorek, że Ty już do pracy wracasz, jakoś strasznie szybko mi to zleciało!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Witaj w domu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kliwia masakra z tą trąbą u was.....
gratuluje auteczka niech jeździ bezawaryjnie

my sie witamy nowymi słowami
wczoraj nas Natalia uraczyła

mowi "tato ato papa" , "alo" do telefonu, no i mowi Adam tak super wraźnie
w piatek zaczeła mowić "mamo guka" i daje mi gumke do włosów zeby jej na włosach kitki zrobic
pare dni wczesniej "daj dora" (pomidora) a wczesniej jeszcze "góra" w sensie "ogóra" bo ona taka ogorkowa dziewczyna jest

laseczki ma moze ktoras??
http://allegro.pl/depilator-braun-77...477326746.html

hce kupic ale nei wiem czy faktycznie jest dobry
Brawa dla Natalki!

Tego nie mam, mam z rowenty i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Gucia tęskniłam!!

neska kochana dasz rade!!!! z dnia na dzień będzie lepiej!

aniaaa kochana 4 i pół roku nie wypiłam ani grama, potem 2 drinki i zaszłam w ciąże więc znowu 1.5 roku nic.. i teraz się "rozszalałam" ale picie u mnie to jedno z trzech - albo piwko na wieczór jak zostajemy w weekend w domu i to jakieś smakowe więc max2.5%, albo likierek ale to ostatnio bardzooooo rzadko.. albo drink jak wychodzimy.. więc wyboru nie mam a że mój mężczyzna ma terningi 3 razy w tygodniu to się z laskami skrzyknęłyśmy że my tez chcemy i wymyśliłyśmy co poniedziałek :trening: choćby przy soku ale jednak
ostatnio napatoczyła się w sklepie moja vicedyr z mężem i w piątek idziemy do nich na kawe i coś więcej.. a za tydzień jedizemy do wodzisławia na dwudniową impreze "najcieplejsze miejsce na ziemi" kurde doszliśmy do wniosku że skoro nigdzie nie pojedziemy to choć w weekendy.. w piątek młody będzie z nami na koncertach, w sobotę zostanie z mamą a w niedziele mamy chrzciny
Ale super się zapowiada! Zawsze to jakaś odskocznia!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta no i super, muszsisz nadrobic te wszystkie lata posuchy

a ja znowu umieram, mój żołądek(???) mnie męczy znowu silny ból i dzien "pieknie" zaczełam od wymiotów
Mam nadzieje, że szybko ból przejdzie! Kiedy masz wizytę u lekarza?

Kliwia gratuluję zakupu samochodu... a te wichury o matko! Strasznie to wyglądało!

Witajcie,

Wczoraj już nie zdążyłam do Was zaglądnąć. Wyjazd super, pogoda nie do końca taka jaką bym sobie życzyła, ale przynajmniej było ciepło. W piątek zaliczyliśmy godzinę w pełnym słońcu na plaży, w sobotę za to cały dzień lało, ale i tak było super! Poczułam już smak wakacji i jak sobie pomyślę, że do urlopu jeszcze miesiąc to nic tylko płakać, ale dam radę!
Za to pojadłam mnóstwo rybek i choćby po to warto było jechać

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Treść usunięta
A może Słowacja by Wam odpowiadała? Albo Węgry Z kwaterami nie ma problemu itp... a chłopy tak juz mają... dogadać się z nimi czasem ciężko

India super ten wypad! Brałabym na 100%!

Stary 2012-07-17, 09:55   #3548
martucha84
Zakorzenienie

Gucia wiem potem sprawdzilam ze pojechaliście po 22 a przed 1 byliście pod łodzią ale już mi sie etdyować nie chciało ;D
Stary 2012-07-17, 09:57   #3549
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
mam dylemat kupiłam farbę do włosów i mam cykora czy farbować sama w domu czy iść do fryzjera? mój odrost z moim mysim kolorem jest sporawy,a na reszcie włosów jest inna farba mix migdałowo-pralinowy syossa...a teraz kupiłam blod garniera i nie wiem czy iść na całość
najlepiej jkaby Ci ktoś pomógł z tą farbą. No i pytanie czy ten blond Ci chwyci włosy. Ja kiedyś nakładałam blond poziom 8 na poziom 6/7 i tylko odrosty sie rozjaśniły bo żeby mieć blond to trzeba użyć dekoloryzatora a jaką farbę kupiłaś? Garnier ale jaki ?

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
witam sie z rana z kawa.... Dziewczyny potrzebuje dobry krem przeciwzmarszczkowy? moze mi jakis w miare dostepnej cenie polecicie?
używam Triple Active L'oreala https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rszczkowy.html
ale nie ma żadnych opinii a na noc kiedyś miałam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy-na-noc.html kosztują chyba koło 30 zł polecam

a u mnie nadal @ brak a brzuch boli nawet jak chcę zrobić siku oczwyiście już sobie wkręcam że cos nie tak

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:59   #3550
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-17, 10:14   #3551
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Rozumiem Jeśli chodzi o jeziorka, to ja tylko mazury - a szczerze powiedziawszy pamiętam tylko Pasym, fajnie tam było, spokojnie
Ale jak miałabym wybierać, to mimo wszystko wolałabym nad morze

Mam nadzieje, że coś wymyślicie!

Stary 2012-07-17, 10:21   #3552
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie, poszłam w piatek do przychodni ale pediatra kręciła nosem i nie chciała dać
to idz do innego lekarza, to ci sie nalezy!!

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Chyba i tak się skończy u fryzjera bo poczytałam opinie, że kolor wychodzi dużo ciemniejszy niż na opakowaniu, ale nie mam żadnego sprawdzonego więc pójdę z duszą na ramieniu, moja ostatnia wizyta to była katastrofa...fryzjerka mnie nie słuchała i wyszło wstrętnie i farbowanie i obcięcie...
wspolczuje przezyc u fryzjera, ale na prawde balabym sie sama nakladac blond... chociaz mozesz sprobowac, jak nie wyjdzie to wtedy pojdziesz do fryzjera chociaz to wtedy byc moze bedzie jeszcze drozsza przyjemnosc ;/

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
No ale jak kręciła nosem? Przecież karmisz to o co biega?
Sprawdź czy w pracy nie wystarczy oświadczenie, u mnie w budżetowce trzeba było to nabazgrolić na karte papieru, jak nie wystarczy to idź albo jeszcze raz do pediatry i powiedz, że chcesz zaświadczenie (łaski Ci nie robi) albo idź do gina. Masz do tego prawo, u mnie dziewczyny korzystały z niego do 1-1,5 roku.
u mojej kolezanki w pracy tez tak jest...

Cytat:
Iwka ja nie karmię... tzn karmię mm a jkeszcze mały dostawał mleko na recepte wiec wiesz....wiadomo,ze zaswiadczenie byłoby lewe a nie każdy lekarz chce takie wypisac

kurcze nie wiedziałam,ze wystarczy oświadczenie....
a teraz to nie wyjdzie lipa jak już wróciłam do pracy i im jutro bym dała ?
Ty tam sie nie szczyp Moja przyjaciolka ma synka (mojego chrzesniaka) i karmila go moze przez 1 miesiac tylko bo maly nie chcial jesc cyca i ona miala problemy z pokarmem... maly we wrzesniu skonczy 2 lata a ona dalej wychodzi o godzine szybciej z pracy niby ze na karmienie... i jak mi kiedys powiedziala ze zalatwila takie cos sobie to zaczelam sie smiac i jej mowie "ale ty przeciez nie karmisz" (oczywiscie w zartach) a ta na mnie oburzona "Ale jak to nie... przeciez daje Szymkowi jesc" to jest wlasciwe podejscie

mysle ze bez problemu mozesz dac takie oswiadczenie dzis, jutro czy w przyszlym tygodniu nawet... dowiedz sie w kadrach bo wydaje mi sie ze powinno wystarczyc twoje oswiadczenie o karmieniu tylko, a jak nie to idz do innego lekarza... łaski nie robi

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta no i super, muszsisz nadrobic te wszystkie lata posuchy

a ja znowu umieram, mój żołądek(???) mnie męczy znowu silny ból i dzien "pieknie" zaczełam od wymiotów
biedactwo... tulę

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
taaa, chwila trwała maksymalnie godzinę Musieliśmy się zbierać z plaży bo słońce zaszło Ale moja ulubiona forma wypoczynku = alkohol na plaży - zaliczona!
tez to lubię

Cytat:
Treść usunięta
a jak on na ta Ukraine jezdzi (jezdzicie tam samochodem?) przeciez to to dopiero jest daleko... bez szemrania postaw sprawe jasno ze chcesz nad morze i ma sie dostosowac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:35   #3553
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
dziekuję Wam dziewczynki
nie było nawet tak tragicznie... mały zostaje z moją mamą (mieszka piętro nizej wiec nawet nie muszę go nigdzie wozić). dzisiaj jeszcze tz byl w domu wiec go zajęli zabawą, spacerkami itd i jakos poszło....gorzej ze mną no ale jakos dam rade ;/
zredukowac etatu mi się całkowicie nie opłaca. pracuję w budżetówce wiec wiadomo jaką mam pensję super wysoką a jeszcze dojeżdżam w jedną stronę 17km. jak bym zredukowała etat to by mi mało co z wypłaty zostało... a tylko ze wzgl na kasę wróciłam juz do pracy...
no to pierwszy dzień minął. Nie martw się mały jest pod najlepszą opieką zaraz po twojej oczywiście Nie zmienił otoczenia to kolejny plus. A tobie pozostaje się przyzwyczaić

gold-fish nie miej złych myśli

martucha to się rozszalałaś dziewczyno ale popieram, skoro W. ma wychodne to ty też mieć musisz
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:42   #3554
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a u mnie nadal @ brak a brzuch boli nawet jak chcę zrobić siku oczwyiście już sobie wkręcam że cos nie tak
spokojnie! musi byc wszystko dobrze!

Stary 2012-07-17, 11:06   #3555
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Pogoda paskudna, więc siedzimy w domu

Aniczko dla Natalki!

Neska cieszę się, że jakoś przeżyłaś, z kazdym dniem będzie pewnie lepiej!
A co do zaświadczenia o karmieniu, to u mnie w pracy od dziewczyn też wymagali zaświadczenia od lekarza. Dziewczyna, u której opiekowałam się kiedyś dzieckiem, też u siebie w pracy musiała przynieść zaświadczenie, mało tego, lekarz zanim je wypisał sprawdził czy ma pokarm

Guciu fajnie, że wyjazd się udał!

Rosi no co też Twój mąż za fochy stroi z morzem?! Ty chcesz jechać i koniec kropka

My w tym roku na pewno nigdzie nie pojedziemy i strasznie mi smutno

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-07-17 o 11:07
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:14   #3556
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia to zależy jaką specjalność wybierze (po 3 roku się wybiera dopiero). Może być bankowa, analityk finansowy, może zostać na uczelni i cos tam jeszcze, ale o tych 3 mówił ostatnio. Choc ma jeszcze czas aby wybrać.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:49   #3557
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia to zależy jaką specjalność wybierze (po 3 roku się wybiera dopiero). Może być bankowa, analityk finansowy, może zostać na uczelni i cos tam jeszcze, ale o tych 3 mówił ostatnio. Choc ma jeszcze czas aby wybrać.
A to ok, bo po samej matematyce to za bardzo świata nie zawojuje A ze specjalnością da radę!

Ktosiu nie smutaj może chociaż na kilka dni uda się Wam gdzieś wyskoczyć?

Stary 2012-07-17, 12:02   #3558
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia żaden kierunek nie daje ci gwarancji na "zwojowanie świata"

Stary 2012-07-17, 12:05   #3559
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hahaha faceci

Cytat:
Ale super się zapowiada! Zawsze to jakaś odskocznia!
mięliśmy by na weekend w kraku, potem na tydzień w poznaniu ale...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
martucha to się rozszalałaś dziewczyno ale popieram, skoro W. ma wychodne to ty też mieć musisz
no co! sprawiedliwosć musi być po naszej stronie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
My w tym roku na pewno nigdzie nie pojedziemy i strasznie mi smutno
ale mimo wszytsko źle nie będzie ;d
Stary 2012-07-17, 12:07   #3560
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-17, 12:07   #3561
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia żaden kierunek nie daje ci gwarancji na "zwojowanie świata"
wiem, ale są studia, które wydają się bardzo lotne, a okazuje się, że nic z tego nie ma. Mój znajomy jest po matematyce stosowanej - kierunek marzenie, perspektywy no szał! Ale nie było tak wesoło. Na szczęście chłop mądry, zrobił sobie kurs księgowy i teraz szaleje

Cytat:
mięliśmy by na weekend w kraku, potem na tydzień w poznaniu ale...
ten weekend w krk jest jeszcze do zrobienia

Stary 2012-07-17, 12:16   #3562
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia teraz są takie czasy, że nie wiadomo co będzie dobre za kilka lat. Dlatego uważam, że nie ma coś się pchać na kierunki modne a jeśli cię to nie interesuje. A potem można sobie robić jakieś kursy, specjalizacje itp.

Stary 2012-07-17, 12:21   #3563
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

nio ja wiem ze Ukraina na 1 miejscu mialam na mysli tylko to ze na ukraine gdzie jest duzo dalej jedzie bez szemrania a nad morze mu za daleko

nio takie podejscie meza to rozumiem
Stary 2012-07-17, 12:22   #3564
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

ten weekend w krk jest jeszcze do zrobienia
nie bardzo... niestety..

mój mąż dostał list ze szkoły obniżają mu czesne za to ze jest w gronie 5% najlepszych słuchaczy, egzaminy zdane w pierwszym terminie i frekwencje
nie są to kokosy ale jednak
ależ jestem z niego dumna!!
Stary 2012-07-17, 12:38   #3565
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia teraz są takie czasy, że nie wiadomo co będzie dobre za kilka lat. Dlatego uważam, że nie ma coś się pchać na kierunki modne a jeśli cię to nie interesuje. A potem można sobie robić jakieś kursy, specjalizacje itp.
wiesz, są studia które otwierają Ci mocno perspektywy na pracę, ale pewności nie ma nigdy, nawet po inżynieryjnych studiach...

ja studiowałam to co mi się podobało, mój mąż także - nie "co będę po tym robić" tylko co mi się podoba. ja narzekać nie mogę, bo moje wykształcenie w żaden sposób mi nie przeszkadza w pracy A TŻ też zadowolony, choć czasem mówi, że to mógł być jego drugi hobbistyczny kierunek, a mógł pójść na coś innego. Ale nie zakładaliśmy, że po studiach dostaniemy pracę w zawodzie i w większości nie da się tego założyć.

Cytat:
nie bardzo... niestety..

mój mąż dostał list ze szkoły obniżają mu czesne za to ze jest w gronie 5% najlepszych słuchaczy, egzaminy zdane w pierwszym terminie i frekwencje
Brawo dla Wu! Zdolniacha!

Stary 2012-07-17, 13:18   #3566
śliweńka
Zakorzenienie

ja studiowałam nie modny kierunek i pracy w zawodzie nie mam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:40   #3567
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie bardzo... niestety..

gratki dla Wu
Stary 2012-07-17, 14:06   #3568
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-17, 14:15   #3569
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
A to ok, bo po samej matematyce to za bardzo świata nie zawojuje A ze specjalnością da radę!

Ktosiu nie smutaj może chociaż na kilka dni uda się Wam gdzieś wyskoczyć?
Wiem na pewno, że do nas przyjedzie na kilka dni moja kumpela ze studiów, więc to też miła odskocznia. No i mamy plany jechac na weekend do kuzynki na działkę, ale nie wiem czy uda nam się dograć czasowo.

Cytat:
(...)

ale mimo wszytsko źle nie będzie ;d
Na pewno coś wymyślimy

Cytat:
Treść usunięta
No i super! A czemu Was tak ciągnie na Ukrainę?

Cytat:
nie bardzo... niestety..

Cytat:
Treść usunięta
Napisz, nie bądź taka

Laski, a co w końcu z naszym spotkaniem? Bo wakacje w pełni, a tu cisza
Stary 2012-07-17, 14:17   #3570
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
wiem, rozumiem... pojedziecie w przyszlym roku a gdzie na ta ukraine jezdzicie? ja bym strasznie chciala kiedys zobaczyc krym... byliscie kiedys?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości