|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
psssst! a mi odpiszesz w wolnej chwili?
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
U Ciebie nęcą mnie RayBany A jak nie to, to znakomicie zadowolą mnie mango i figi
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Lakiery pastelowe Trosani -> czy one sa uzywane? jesli tak to ile zostało?
![]()
|
|
#184 |
|
A cobra on my left...
|
ok, dołożę pędzel Lumiere i minerałki.
Tylko wydaje mi się, że teraz wymianka trochę bardziej przechyla się na Twoją korzyść, więc moze dorzuciłabyś mi z 2 saszetki żelu pod oczy John Masters?
|
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy:
lakiery Trosani, Zestaw próbek pomadek w kremie Podkłady: Grace i Creamy Bisque https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1339347046 pierwszy róż z lewej ? |
|
|
|
|
#186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam w prezencie, nie znam ich wartości
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
eh, za dużo rzeczy mi się u Ciebie podoba
zerkniesz do mnie czy znajdziesz coś za te rzeczy?-mydło aleppo -sample raspberry moisturiser i serum różanego - krem JMO - oleje z nasion maliny i z nasion truskawki - sesa - lumiere poppy - silk naturals candie - silk naturals cache i jeszcze parę innych
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem w stanie tego ocenić... Pędzelki są mięciutkie, nie wypada mi z nich włosie, tracić mogą tylko na tym, że nie są firmowe.
|
|
|
|
|
#191 |
|
A cobra on my left...
|
To może:
-olej Sesa 50% zawartości -Kwas hialuronowy wielkocząsteczkowy 1%, ważny do 08/13, zostało 40g z wyjściowych 100g, Mazidła -Olej z nasion czerwonej maliny, Mazidła, 12/12, ok 7g -Olej z pestek granatu, ZSK, 11/13, 14ml -Olej z rokitnika, Biochemia Urody, 02/13, 15ml -2 saszetki żelu pod oczy john Masters za: -Liner & Brow Synthetic Brush LUMIERE -z różowej serii (nowy) -filtr Clarena 50, ok. 30-40% zawartości -Aromaleigh - sample baggie pigmentu Pirouette -EGM odsypki cieni: Glimmer, Spring in Geneva Wczoraj posprawdzałam moje minerałki i niestety nie mam już sampelka Lavender Pearl (pewnie komuś dorzuciłam do wymianki). Jeśli Tobie odpowaida taka wymianka, to zapraszam na priw.
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że nie wiesz jaka ich cena, wartość rynkowa itd. No ale przecież wiesz co chcesz za nie dostać mniej więcej w zamian A skoro tak to reformułuję moje pytanie i pytam: co byś za te pędzelki chciała z mojego wątku?
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
niestety z pędzelków został mi tylko ten wachlarz, a jak podobają Ci się tylko pędzelki to nie wiem czy wymiana będzie miała sens
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
hej
za biżuterię chciałabym np. jakieś róże... te w malutkich słoiczkach na zdjęciu to jaka to firma? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339347046 albo jasne neutralne cienie... coś co mi się przyda nie będe raczej wybredna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1339347541 a masz może z Lily Lolo Surfer Girl albo Beach Babe chociaż malutką odsypkę? albo jeszcze coś z takich neutralnych kolorów dla blondynki poza wątkiem ![]() odpisz u mnie na pewno się dogadamyhttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post35260456 |
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za Lakiery Beauty UK, testowane na jednym paznokciu (różowo-czerwony glitter i granat), biały i fioletowy nie otwierane lub 11 par pasków Crest wybielających do stosowania raz dziennie przez 5 minut?
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej z nasion truskawki, 06/13, ZSK, 5ml Chętnie bym się na te dwa wymieniła. Co Ty na to? |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj zainteresowało mnie w twoim wątku kilka lakierów do paznokci , mam książkę z przepisami Olgi Smile Smak imprezy w twardej oprawie oraz dwie książki w twardej oprawie Smaki Świata 1) Kurczak z patelni 2) Sałatki na wszystkie pory roku.
Książki nowe tylko przeglądnięte. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() chętnie przygarnę te olejki Naturalny olejek z szalwii, 5g - parę kropli, 12/13, Mazidła Olej z nasion truskawki, 06/13, ZSK, 5ml Tipeptide - peptyd przeciwzmarszczkowy, 02/13, Naturalis, 1,5g Olej z kminku, odlewka 5ml i róż LL i moze jakis podkład bardzo jasny |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
cześć podoba mi się u Ciebie mnóstwo półproduktów i kostka z aleppo, może znajdziesz coś u mnie?
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mi to aleppo mydełko to to tradycyjne, ono jest całe połówka?
![]() poza tym interesują mnie na pewno mleczan sodu, oleje truskawkowy i malinowy, alantoina, kw. hialuronowy, olej rokitnika
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- srebrny brokatowy Beauty UK oraz różowy Zoya ta trzecia na zdjęciu (jaki to kolor? nazwa?) i KiKO ![]() Napisz ile jesteś w stanie oddać, myślę że dojdziemy do porozumienia
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Olej z nasion czerwonej maliny, Olej z nasion truskawki rozświetlacz Alverde???
|
|
#207 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nazwy cieni są na zdjęciach obok, musiałabyś powiedzieć któe dokładnie Cię interesują, to sprawdzę, czy jeszcze mam - dziś wieczorem postaram się wrzucić aktualne fotki tych minerałów, któe mi zostały, to najwygodniej żebyś poczekała do wieczora.Przepraszam, że czekałaś długo na odpowiedź, ale jakoś nie ogarniam ostatnio wszystkiego co mam do zrobienia ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Zerknij proszę do mnie, zaktualizowałam co z biochemii jest a co już poleciało.---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Aleppo jest tradycyjne, to jest jakieś 2/3 kostki, trochę więcej Z pozostałych rzeczy hialuronowy, rokitnik i malinowy są w trakcie wymiany, reszta jest. Zaktualizowałam dziś opis zdjęcia biochemii wskazując co jest, a co już wymienione, więc jeśli możesz to zerknij proszę jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
zerkniesz do mnie czy znajdziesz coś za te rzeczy?-mydło aleppo jest -sample raspberry moisturiser i serum różanego są - krem JMO zostały 3 saszetki - oleje z nasion maliny i z nasion truskawki truskawkowy jest, malinowy nie - sesa brak - lumiere poppy chyba jest ![]() - silk naturals candie brak - silk naturals cache brak i jeszcze parę innych Serum Tigi i Korres brzmią bardzo ciekawie ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Ten Zoya fioletowy to Arielle (no, nie całkiem fioletowy, zerknij na swatche w googlu) Kiko - masz na myśli dyniowy? |
||||||||
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
... a jakie masz?
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Beach Babe Candy Girl Cherry Blossom Doll Face |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Candy Girl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Jeśli nie, to przestudiuję Twoją wish i będę myśleć jak Ci dogodzić 
A jak nie to, to znakomicie zadowolą mnie mango i figi

A skoro tak to reformułuję moje pytanie i pytam: co byś za te pędzelki chciała z mojego wątku?