|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolczyki tu i tam-bolało, czy nie?
ja o tym intimie się juz nie wypowiadam
nie znam sie wiem, ze ogolnie usta są bardzo delikatne, to nie jast taka 'zwykła skóra" jaką mamy w innych miejscach... hmmm... domyślam się, ze szybko się będzie goiło, bo to są w koncu usta i jezeli będziesz śliniła to bedzie dobrze, bo slina (tylko Twoja buziam Was cieplutko
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
alkaa87, nie martw się, przy madonnie nie da rady uszkodzić nerwów, idziesz do specjalisty i gwarantuję, że on gdzie popadnie igły nie wbije, tylko przemyśli sprawę.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi
mysle ze sprawa jest juz przemyslana nie chce zadnego wielkiego kolczyka nad ustami tylko taki malenki...tez slyszalam ze dzieki slinie wszystko sie szybko goi a gdzies w necie nawet czytalam wypowiedz jakiejs dziewczyny, ktorej po wyjeciu kolczyka z jezyka przez 2 dni zrosla sie dziurka! czytalam ze Madonna goi sie ok 2 tyg z poslizgiem pewnie 3 co w porownaniu do pepka jest krotkim okresem czasu. ale w zasadzie moje przeklucie pepka tez sie szybko zagoilo...a powiem Wam jeszcze jedna anegdotke...wyobrazcie sobie ze jesli mam isc do pobania krwi to boje sie o 100% bardziej niz np jak szlam do przeklucia pepka!co za paradoks! pozdrawiam Was |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
W pępku- nie bolało w ogóle
W uszach przebijałam sobie sama, też nie bolało i szczerze mówiąc, czasem bardziej boli kolczyk w płatku ucha niż w chrząstce. Mnie na przykład chrząstka prawie wcale nie bolała ![]() Swego czasu miałam też kolczyk w języku, też nie bolało aż tak :P Ale wyciągnęłam, bo strasznie niszczyłam zeby :/ |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
kazda osoba ma swoj wlasny prog wytrzymalosci na bol
jednego nie boli innego bedzie bolalo strasznie
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
nio, ja właśnie też mam napad na kolczyka w języku... ale nie chcę niszczyc ząbków... kolczyki w językach są barrrdzo ładne
pozdrowionka
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
HeJ DzIEwCzęTa
Mam do Was pytanko Czy kolczyk w pępku może stwarzać problemy w przyszłym życiu?? Bo ja czytałam że jak sie jest w ciąży to mogą być komplikacje Bo ja chce sobie zrobić i nie wiem czy powinnam PomÓżcie |
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak jesli chodzi o temat to: pępek- nie bolało chrząstka - bolało trochę, długo się goiło i boleśnie
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Mnie znowusz w pepku bolalo oszzzzzz moze przez te szczypce jak z fotela schodzilam to nie widzialam gdzie sa drzwi tak mi sie w glowie zakrecilo:P
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
ojej to sie wycierpialyscie. :P
Edytowane przez JoOlc!a Czas edycji: 2008-02-23 o 12:49 |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
hmmm uwielbiam kolczyki
jak mialam 16 lat mialam je w calych uszach:P chyba z 9 na kazdym hehe sama robilam i w sumie nie bolalo tak bardzo (teraz mam tylko po jednej dziurce) potem naszlo mnie na kolczyk w pepku tez sobie sama zrobilam wogole nie ropialo bylo wszystko ok ![]() teraz na wiosne zrobie sobie w jezyku oczywiscie nie sama pojade do wildcata (mam tam znajomego hehe zastanawiam sie tez nad kolczykiem w karku....slyszalam ze niebezpiecznie jest tam kolczyk robic... to prawda?
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno jak juz sie zacznie robic kolczkyki...to trudno przestac
![]() ![]()
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nie zgodze
ja mam kolczyki i jakos wiecej juz nie chce faaakt byl w moim zyciu okres taki ze wymyslalam sobie co roz to inne miejsce na kolczyk a teraz juz sie uspokoilam..mam to co mam..wiecej poki co nie bedzie...tatuaz poki co tez mam jeden ale w tym przypadku wiem ze zrobie drugi a i moze kolejne ![]() duzo zalezy od osobowosci ...jednemu wystarczy kolczyk w pepku i tak bedzie a inny podziurkuje sie caly
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
A ja jak narazie jeszcze planuję:
-Nad piersiami ( prawą i lewą) długie sztangi. -Dłonie( na prawej dłoni, między kciukiem a wzkazującym) -Intymnie- w wardze sromowej większej ^^' (Ale to za jakiś czas) -Może w jęzorze;p Mam jeszcze inną dłuuugą wish listę, ale w Polsce większości nie robią. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
w polsce mase kolczykow robia ale nie w studiach
boja sie robic jedynie glebokie kolczyki np pod obojczykami,bo sa niebezpieczne w sumie a tak to ..mozna znalezc takie osoby co wiekszosc zrobia
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Brrrr...jak to przeczytałam" pod obojczykami" to az mna wstrzasnelo! straszne! ale ludzie juz wymyslaja z miejscami na piercing...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
ano...pod obojczykami
dosc niebezpieczne bo mozna uszkodzic wierzcholki pluc bo to jest glebokie klucie bardzo...w polsce nikt tego nie robi..w angli 2 osoby,ale tez nie zawsze
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie też o tym słyszałam mama mnie straszy, że mi flaki wyjda przez tą dziurę i dlatego się boję jestem bardzo "napalona" na jakiego pierca gdzieś Może mi doradzicie?? To moje propozycje : -Pępek -Nosek -Jęzorek -Brew najbardziej myslę o pępku bo w nosie to na 100% bede miała a o reszcie nic nie mówie, bo to na samą myśl o tym się boję
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
podczas ciazy sie kolczyka zwyczajnie wyciaga lub wklada sie kolczyka z PTFE.jak sie ma zwyklego kolczyka ze stali czy innego materialu to jest duze ryzyko ze po prostu ten kolczyk bedzie migrowal..czyli wyjdzie z ciala.
Zadne flaki nie wyjda przez ta dziure bo nie ma takiej mozliwosci fizycznej ![]() Marchewka..jak dla mnie takie pytania co proponujemy zebys TY sobie przebila sa troche bzdurne bo to Twoje cialo a nie nasz...jedna by sobie przebila brew inna pepek a jeszcze inna jezyk....rob to na co masz ochote a nie ptrz na innych,bo to ma sie Tobie podobac a nikomu innemu.
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja nie robie tego "pod kogoś" ze jak ktoś sobie zrobił i mi powie, zebym sobie zrobiła to ja też muszę... poprostu dla mnie narazie sa to ekstremalne rzeczy kolczyki, dziary i te sprawy... więc się upewniam
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Po prostu sie zdecyduj na to na co masz najbardziej ochote. tu chodzi przedewszystkim o to zeby osoba ktora bedzie przekluwac byla doswiadczona i tyle
jesli chcesz kolczyk w pepku to zrob, ja bardzo chcialam i mam...teraz Madonna na mnie czeka pozdrawiam Was |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sluchaj..rob to na co masz ochote..chcesz zrobic te 4 kolczyki to zrob te 4 i juz to ma sie Tobie podobac
|
|
|
#55 |
|
Kokon pro
|
Candy Killer masz nieswieze wiadomosci jest kolejna osoba w PL z kolczykami pod obojczykami przekłucie wykonano niedawno i robil je Polak
dziewczyna zyje tetnica i plucka nieuszkodzone pozdrawiam |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
jest kilka osob z takimi kolczykami akurat i te osoby znam jednak( nie twierdze ze znam wszystkie ale te o ktorych wiem ze maja to znam) kluluy sie one za granica
jesli w polsce ktos sie odwazyl na to klucie to pogratulowac tylko odwagi ja bym sie bala komus zrobic tego kolczyka a zajmuje sie piercingiem ![]() ale teraz pytanie..czy mowisz o kolczykach typu clavicles -1 zdjecie czy o Clavicula -2 zdjecie??
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Fujjj....ale to okropne!!!!!w zyciu bym sie tak nie okaleczyla
![]() ![]() ...jednak pomysly ludzkie nie maja granic....:/
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
to jest jeszcze nic tak szczerze mowiac
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko 16 lat, więc stąd moje obawy Ja wiem, że ma się mnie podobać... ale jeżeli mam baaardzo cierpieć z powodu moich zachcianek... możesz mnie nie zrozumieć, no ale cóż, taka już jestem OMG !!! ja widziałam kolesia, który miał kolczyki... W GŁOWIE takie kolce, jakby irokezik
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
16 lat..w studiu moga od Ciebie rzadac zgody rodzicow bo od 18 dopiero kluja, wiec zanim zdecydujesz sie kluc to przejsc sie do studia gdzie chcesz i sie spytaj co i jak.
ja Cie rozumiem jako tako..choc w wieku 16 lat juz mialam 2 razy pepek przebity i jezyk tylko ze ja mam tak ze cos zrobie i sie nie zastanawiam..kolczyk jest na tyle dobra sprawa ze jak sie znudzi to wyjmiesz i zarosnie..gorzej z tatuazem
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

nie znam sie
wiem, ze ogolnie usta są bardzo delikatne, to nie jast taka 'zwykła skóra" jaką mamy w innych miejscach... hmmm... domyślam się, ze szybko się będzie goiło, bo to są w koncu usta i jezeli będziesz śliniła to bedzie dobrze, bo slina (tylko Twoja
buziam Was cieplutko

mysle ze sprawa jest juz przemyslana

boja sie robic jedynie glebokie kolczyki np pod obojczykami,bo sa niebezpieczne w sumie a tak to ..mozna znalezc takie osoby co wiekszosc zrobia
mama mnie straszy, że mi flaki wyjda przez tą dziurę
3/3/6-22/7/8