|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
witam
Cytat:
aczkolwiek schudnąć nie chcę ![]() zastanawiam sie, czy kupić Shape, bo jeszcze nie zaczęłam płyty z lipca |
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, masakra jakas. wczoraj jakias kobieta chciala wynajac pokoj bez dostepu do kuchni ( zapomniala to dodac w ogloszeniu jakos
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
|
#724 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
w poznaniu :-D. ale dzisiaj sam dal ciala bo za dlugo myslal i dobra oferte przeszla mu kolo nosa:-/... w tym roku w pozku jest masakra:-/
Kitka masz racje to jest cyrk... nie sadzilam tylko z tak wielki. spotkalam sie juz nawet z tym ze lozko udawala.... gabka otulajaca nowe lozka przy przewozie z ilei :O
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2012-08-28 o 21:19 |
|
|
|
|
#728 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może niech się umówią, bo Tż. co szuka to tak, ale ze współlokatorem od razu. ![]() Cytat:
|
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nigdy nic nie wygrałam, dopiero dzisiaj. Tak się właśnie zastanawiam, od czego to zależy i w jaki sposób losują wybrane osoby Takiego napaleńca to od razu do góry jajami na sznurek powiesiłabym
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
też już mam i jutro zaczynam
jak skończysz, to daj znać jak wrażenia ![]() a co do wprowadzania zdrowych nawyków, to też chętnie dołączę, bo tak planuję i planuję, a coś średnio mi idzie zabranie się do tego
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam całe turbo spalanie z Ewka
hell yeah
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
ale bardzo sie czlowiek meczy? czy troche mniej niz przy kilerze? bo przyznaje ze kilera ujade, ale ostatnie kardioo to dla mnie droga przez piekło xD i muszę coś tam sobie powyzywać pod nosem, zeby to cisnienie ze mnie zeszlo xD a tu wlasnie czytalam, ze dziewczyny lepiej znoszą tę czesc niz kilera.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Ja dopiero na 4 stronie I chciałam się pożalić - mam wielkiego, włosowego doła. Zaczynam wątpić w sens zapuszczania, włosy są coraz bardziej klapnięte u nasady, nie potrafię sobie z nimi poradzić kiedy nawet palcami próbuję je unieść, są jakby ciężkie... Nie wiem, czy cieniować bo bokach, żebym np. miała niektóre kosmyki do brody, czy zostawiać takie, czy co robić nie chcę już cieniować po całej głowie... mam dość, nie będę potrafiła już się tak męczyć z zapuszczaniem po raz drugi... Pomocy Pocieszcie, proszę
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-08-29 o 03:36 |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj po pracy byłam padnięta i miałam ochotę na domowe spa umyłam głowę odżywką, później facelle i znów odżywka na 30 min, w między czasie trochę poćwiczyłam, gorąca kąpiel z olejkami, depilacja, balsam na ciało no i w końcu paznokcie nadałam im odpowiedni kształt i pomalowałam (znowu spodobała mi się metoda która była pokazana na jednym blogu) A tak swoją drogą dziewczyny Wasze blogi są cudowne, uwielbiam je czytać
|
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja też od jakiegoś tygodnia zaczełam się odżywiać zdrowiej, niestety niezbyt mi wychodzi bo co chwile jakiś fast food wpada.
Jak narazie całe szczęscie dobrze mi idzie z ćwiczeniami. Oby tak dalej. |
|
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Na skalp wtarłam wodę brzozowa a na długość olejek Sesa ![]() DOMOWE SPOSOBY REGENERACJI WŁOSÓW Zniszczone i osłabione włosy po zimie możemy pielęgnować gotowymi odżywkami i maskami. Możemy też pomóc im domowymi maseczkami odżywczymi. Maseczki odżywcze i wzmacniające maseczka 1:
maseczka 2:
maseczka 3:
Wszystkie składniki gotować pół godziny, następnie wystudzić i przecedzić. Otrzymanym wywarem masować skórę głowy codziennie. Preparat jest bardzo skuteczny, ale niestety ma jedną wadę - dosyć nieprzyjemny zapach. Jeśli masz obawy co do tego zapachu, możesz sporządzić sobie wywar z majeranku - dwie garści majeranku na filiżankę wody, gotujesz to przez 10 minut. I tym wywarem masujesz skórę głowy. Maseczki na przetłuszczające się włosy maseczka 1:
Maseczki na włosy łamliwe i zniszczone maseczka 1:
maseczka 2:
maseczka 3:
Maseczki przy wypadaniu włosów maseczka 1:
maseczka 2:
maseczka 3:
Maseczki przy włosach suchych maseczka 1:
maseczka 3:
|
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
hej ja byłam wczoraj na grilowanku a wcześniej na piwku z kumpelą z okazji zdania egzaminu. I zrobiłam tylko demakijaż a dziś już było: mycie włosów odrzywką, facelle, maska biowax latte, prysznic, depilacja, oliwka na ciało, peeling buzi, maseczka, peeling kawowy własnej roboty i to chyba tyle. Ide dziś zanieść indeks do szkoły pewnie wpadne do rossmana. Zastanawiam sie czy nie pofarbować dziś włosów ale nie wiem czy moje odrosty rozjaśni blond farba z wodą 9
czy nałożyć rozjaśniacz wymieszany z odżywką na jakieś 15 mni ? zZiś czeka mnie jeszcze rajd po kioskach w poszukiwaniu shepa....Miłego dzionka piękne ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po ćwiczeniach (dzisiaj były bardziej męczące ), balsamowaniu, nałożyłam olej kokosowy na włosy i maskę ze spiruliny na twarz odebrałam wczoraj zamówienie z mazideł i dawno mnie tak zakupy nie cieszyły jeszcze zsk kusi ![]() widzę, że dużo z Was chce się zdrowiej odżywiać - fajnie tylko czytajcie składy no i wiadomo, czasami coś wpadnie, jakaś pizza, ale jesteśmy tylko ludźmi i raz na jakiś czas nie zaszkodzi za to słodyczy mogę nie jeść cały rok ![]() przejrzałam Turbo Spalanie i zapewne wydaje się łatwiejsze, bo się tyle nie skacze ja zrobię w piątek, bo jutro jadę pochodzić po górach
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz
byłam z kolezanka i na lumpkach kupiłam tylko spódnicę ołowkową, materiałowa z H&M w panterkę xD a teraz muszę obierac fasolę na obiad. tez juz sie raczej z cwiczeniami nie wyrobie i jutro bede musiala to zrobic;/
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rowniez sie zmeczylam ale jest roznorodna i nie czuje tego uplywajacego czasu
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
o, dziwne, że mi posta dodało, bo cały czas mnie rozłączało
![]() jednak złożyłam zamówienie na zsk
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Samara co zamówilas?
|
|
#746 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Coś Wizaż świrował a napisałam takiego długiego posta
![]() Cytat:
Mi tato wczoraj Shape-a kupił![]() Cytat:
![]() Pewnie co zamierzasz wprowadzić? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zamierzam -jeść 4-5 posiłków o w miarę jednakowej porze - kolacja najpóźniej o 19 - warzywa i owoce, dużo warzyw i owoców To tak na początek ![]() A co Wy zamierzacie wprowadzić do Waszego jadłospisu? |
|||||
|
|
|
|
#747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do krotkich brwi to polecam nitkowanie Cytat:
Ja tez musze sie do ginekologa znowu wybrac. Znowu uczulenie sie przypaletalo, juz nie wiem co robic ![]() Czesc kobietki Bylam wczoraj na probnym dniu w pracy. Pani dyrektor przedszkola zaprosila mnie, zebym zrobila probne zajecia dla 4 latkow, i jak sie jej spodobam to obejme wychowawstwo nad ta wlasnie grupa. Wszystko bylo ok, spodobalam sie a na koniec mowi "to prosze zobaczyc swoja grupa" i prowadzi mnie do maluchow- 2 latkow. Podziekowalam jej za wspolprace. Umawialysmy sie na cos innego, na pewno nie na 2-latkow w pampersach, od poczatku mowilam ze nie chce maluchow. Ehhh... Trzeba szukac dalej. Zrobilam za to zakupy w pepco- 2 swietne bluzki z grubej koronki na dlugi rekaw, idealne pod marynarke - kobaltowa i bezowa, szare trampeczki i troche bielizny, potem zaszlam do lumpka i kupilam bluzke i chuste na jesien. Na koniec zaszlam do ksiegarni i za 10 zł wyhaczylam taka ksiezke http://merlin.pl/Byc-jak-gwiazda-Mod.../1,600649.html Poczytam w nudne jesienne wieczory ![]() Nadal czekam na moje zamowienie z paatal i setare i sie doczekac nie moge... I wlasnie planujemy z narzeczonym wczasy w pazdzierniku - bedzie Krakow, Bialka (bo mi sie marzyla) i Zakopane. Tylko podroz przeraza - pociagiem do Krk mamy 15 godzin, wiec chyba sie na samolot zdecydujemy. Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-08-29 o 14:51 |
||
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż coś świruje, chciałam opcję multicytowania, a tu lipa;/
i posty wyswietlaja sie w 3 swiaty. Co do tegoz drowego odżywiania, staram się jak mogę, ale i tak po neidzieli idę na morfologię, bo bardzo zle sie czuje. ![]() przyszło mi zamówienie z avonu, myslalam, ze akier Viva Pink bedzie bardziej wpadal w neon, a tu całkiem stonowana fuksja jak dla mnie nie chce mi sie robic teraz manicure, bo musialabym zmyc paznokcie, odepchnac skorki, spilowac paznokcie, nalozyc odzywke - nie chce mi sie az tak motac zeby nalozyc ten lakier zrobię to może jutro jak nie zapomne xD
|
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w czasie kiedy ja starałam się o staż, ok. 2 lata temu to najwięcej pieniędzy było w marcu w lipcu podobno też trochę napływało,z końcem roku tzn. już na jesień było kiepsko a jeśli chodzi o zatrudnienie po stażu- trzeba mieć szczęście i najlepiej znajomości, nie oszukujmy się, przeważnie biorą nowego stażyste i mają darmową siłę roboczą ![]() Wczoraj fatalnie się czułam, już myślałam że dopada mnie angina, na szczęście dziś jak ręką odjął wszystkie objawy Polecam Wam tabletki tymianek i podbiał na ból gardła, są bardzo dobre Nie posiedzę dziś za długo na komputerze bo zapomniałam okularów z pracy
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W koncu doczekalam sie mojego albumu slubnego, ciesze sie z tego powodu bardzo ![]() wczoraj bylam na rowerze poznac nowa okolice, juz wiem jaka trasa moge jezdzic w razie czego niestety w niektorych miejscach same chaszcze wiec troche mam nogi poparzone pokrzywami, ale ogolnie trasa bardzo przyjemna, wzdluz rzeki.Troche inspiracji wam wklejam ![]() Wiecie moze jaki jest adres bloga dziewczyny z ostatniej fotki? bardzo mi sie jej styl podoba.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-08-29 o 16:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

)

, masakra jakas. wczoraj jakias kobieta chciala wynajac pokoj bez dostepu do kuchni
( zapomniala to dodac w ogloszeniu jakos

Ja też nigdy nic nie wygrałam, dopiero dzisiaj. Tak się właśnie zastanawiam, od czego to zależy i w jaki sposób losują wybrane osoby
Takiego napaleńca to od razu do góry jajami na sznurek powiesiłabym

Pocieszcie, proszę