|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Naprawdę uważam, że fajnie tak pochodzić obfocić |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
no pojde o ile mi noga nie bedzie dokuczac bo jednak tam kilometrow narobie
tz mi jeczy ze powinnam zostac i odpoczac ale dla mnie to bedzie odpoczynek wezme jakis prowiant , aparat i bede tak odpoczywac
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, ale mi się dzisiaj nic nie chce
![]() Mam dylemat jaki karnet sobie kupić na fitness (w sensie ile zajęć i jak rozłożone w tygodniu), a już jutro muszę to zrobić. I od jutra biorę się za porządną diete Właśnie próbuję ogarnąć przemyślaną liste zakupów
|
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() A to masz takie dogodne opcje czy żadna nie jest idealna? ![]() I chcesz odchudzić/ uzdrowić lepszym jedzeniem siebie czy odkarmić portfel?
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
oliv ale on mnie samej w domu nie chce zostawic
sam zostaje
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaa
![]() Noo, to teraz rozumiem skąd u niego taka troska o Twoje nóżki ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- No i kuurde zaś mi bateria pada ![]() Do jutra, robaczki ![]() Jutro wreszcie będę mogła posiedzieć normalnie |
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początek tygodnia mam już ustalony (zumba, bachata, zumba), ale chyba muszę zrezygnować z 3 zumby na którą zawsze chodziłam, bo się nie wyrobię ze wszystkim (jednak wcześniej nie chodziłam na bachate to mogłam sobie pozwolić na zajęcia x4 w tygodniu) ;/ I wezmę w czwartek ABS (dla niewiedzących wzmacnianie dolnych partii ciała + brzuch ). Trudne sprawyyyy wiem Uzdrowić, odchudzić W ogóle zacząć jeść jak człowiek, bo teraz to potrafię zjeść 1-2 posiłki dziennie ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() Dobranoc ![]() ![]() Jeszcze tylko Ci się pochwalę, że laminowałam włosy i efekt całkiem całkiem fajny
|
||
|
|
|
#1358 |
|
Lux Mundi
|
Skończyłam pierwszy rozdział
idę łyknąć red tea i dalej pisać ![]() Kolorowych
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i popieram ABS (skąd ta nazwa? ), zawsze jakieś urozmaicenie, dla ciałka to dobrze ![]() Zakupy w sumie lubię planować i robić tak, żeby kupić jak najwięcej za jak najmniej ![]() Oo, i gitara a wyprościły Ci się, podkreśliły loki, coś? ![]() I jak robiłaś, z olejem czy z czym? Cytat:
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() O jak wcześnie tu dzisiaj jesteście ![]() "Cenię sobie swoją prywatność" mówi kobieta, która właśnie opowiada o swoim życiu osobistym w programie śniadaniowym. Padłam I jeszcze się uśmiałam wracając ze sklepu, ach jak pięknie nasza młodzież potrafi się ubrać na szkolne uroczystości No to humor z rana już mam ![]() Cytat:
Nie pytaj mnie skąd ta nazwa Zasadniczo to się powinno nazywać ABT, nie wiem może mój klub chce być oryginalny Bo ABS z tego co mi się kojarzy to tylko ćwiczenia na brzuch. Ale już się przyzwyczaiłam mówić na te zajęcia ABS ![]() Ja nienawidzę planować zakupów, nie mam do tego głowy Ale muszę się nauczyć, bo za dużo jedzenia ostatnio wyrzucam. Na ceny jakoś specjalnie nie patrzę. Jedynie tyle jak wiem, że jeden produkt od drugiego różni się tylko marką to biore tańszy. Ogólnie staram się kupować jedzenie w miarę świadomie i nie łapać się na pułapki producentów, hipermarketów, reklamy itd ![]() Mi też nie wychodzi, ale biorę się w garść ![]() Tak z olejem
|
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też widziałam te hot trzynastki kurde takich butów wysokich to nawet ja nie mam i takich miniówek Cytat:
![]() I hmm, ja bym chora była jakbym najtańszego z najtańszych nie kupiła zawsze se zamyślam co będę robić na obiady przez cały tydzień, jedynie na chleb biorę co mi akurat do głowy przyjdzie byle nie za drogo a no i robię zakupy co tydzień żeby nie latać codziennie po coś. A zaś raz na miesiąc też nie umiem bo to potem się za dwa tygodnie połowa rzeczy pokończy a kasy ni ma ![]() Ogólnie to jestem zła od samego rana, buc oczywiście nigdzie nie pojechał bo urwa spał a do tego ładowana całą noc bateria już mi pada powoli, no sczeznę tu ![]() Jedyne co mi się udało to ten adwokat, co za miły facet
|
||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Oliv zgadłaś
Luiza jakaś tam ![]() Ej, ale serio nie widziałam ani jednej ładnie ubranej dziewczyny Gimnazjalistki, a ubrane odważniej niż ja na imprezę.Ale moim hitem był koleś w krótkich spodenkach (sportowych Czemu Ci się akurat tak kojarzy? ![]() Ja wolę robić zakupy co 2 dni, muszę mieć świeże Wiadomo chodzi o warzywa, mięso, wędliny itp. Poza tym ja mam problem ułożyć sobie liste na takie małe zakupy, a co dopiero na tydzień Jutro go osobiście wygoń z chałupy ![]() Taką słabą tą baterie masz? |
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi jak wczoraj do ciotki jej córka z mężem przyjechała, koles koszula i spodnie rasowy ortalion ![]() Hmm no dla mnie akurat dopóki nie obeschnie albo nie zacznie gnic to jest świeże Chciałam w ogóle jechać z powrotem do ciotki, ale mówi jedź do domu bo jeszcze się wqrwi i ci pójdzie. Mówię i dobrze by było, kuźwa dziecka mi nie potrzeba żeby go z wyra wyciągać no wściekła jestem jak nie wiem! Ale w sumie jego ch.uj obchodzi, internet i pożyczka na moje nazwisko, nie? Bożeee....A baterię chyba dobiłam u ciotki, ładowałam 10 minut i brałam żeby Wam posta napisać i tak ciągle ale ten telefon w ogóle fabrycznie nie ma za dobrej tej baterii, podług wyświetlacza pojemność po wuju Cześć córo marnotrawna
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
zbesztaly mnie:<
bo jeszcze w domu mnie nie ma,dopiero wieczorem wroce tu ostatecznie bejbe |
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie dziwię Ci się, że jesteś zła ![]() Chyba baterie nie lubią jak im się tak robi
|
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lubi ładne ubrania, ale to każde z osobna jest ładne, a razem... ![]() Tak se teraz myślę, że za tych prawie 8 stów bym się utrzymała gdzieś na pokoju, żeby nie ta urwa pożyczka i internet ![]() No chyba nie lubią, patrząc na moją dziś |
||
|
|
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
ok to juz tu nie wroce
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Gupia
![]() To by był najgorszy kosz jakiego w życiu dostałam |
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pożyczki to zuo Też mam jedną tam gdzie Ty ![]() No ja Ci dam Melduj tu się grzecznie jak tylko będziesz w domu
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Konto usunięte
|
juz jestem w domu
![]() ![]() dzieci dzis do szkoly musialy iść haha ![]() widzą rano jak dreptają w tych swoich bialych szmatkach a ja siedze z kawą na balkonie poczulam radosc |
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Życzę szybkiej spłaty to potem można normalnie brać przez internet i płacić z oprocentowaniem jak w banku a nie ![]() Cytat:
Miałam podobne odczucia chociaż sama z plecakiem zasuwałam pomiędzy nimi ![]() O 14:30 z urzędu wyszłam w ogóle |
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu Ja też szłam dzisiaj między nimi taka zadowolona, że już dawno ma to za sobą ![]() Cytat:
Znowu pokłóciłam się z tż i poryczałam się jak jakiś debil... |
||
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i jakbyś miała jakiś lewy grosz i spłaciła szybciej to Ci sporo odsetek odejdzie Noszsz kurrr... toć co z nim ostatnio? ![]() I nie widzę w tym nic debilnego
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-09-03 o 18:35 |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia co z nim jest... Tłumaczę mu co mi nie pasuje, że znowu źle robi... A on mi na to, że wymyślam i w ogóle nie słucham co mówi. Tjaa raczej na odwrót. Zaczęłam płakać (no już nie wytrzymałam), a on mi z tekstem "noooo taaaaak najlepiej się pobeczeć". Głupio, bo cała kłotnia odbyła się przez telefon. Ofc ja wyszłam na tą "be". To nie jest mój tż, nie poznaje go... |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co brak mi słów, jak można w ogóle tak do kogoś, kogo się kocha, powiedzieć Jesu, chyba bym się wqrwiła w końcu i strzeliła pokazowego focha i się urwa nie odzywała
|
|
|
|
|
#1378 | |
|
Lux Mundi
|
Taaa
a za chwilę powtórka z rozrywki U mnie też ABS kojarzy się z karkiem w sensie, że Absolutny Brak Szyi ![]() Cytat:
Widocznie u Twoje TŻ wchodzi w grę ta druga opcja ![]() Teraz kwestia czy zawsze taki był, a o tym nie wiedziałaś, czy ktoś ma na niego negatywny wpływ [któryś z nieszczęsnych kumpli np.]? I nie płacz Kochana, nie warto
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, ale tak powiedział. Bardzo mnie to zabolało... Nie odzywam się do niego, wkurzyłam się i dopóki nie zmieni swojego "jedynego na świecie słusznego zdania" to mam go za przeproszeniem... w dupie. Miłość, miłością... Ale ja z siebie nie będę robić idiotki. |
|
|
|
|
#1380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

Właśnie próbuję ogarnąć przemyślaną liste zakupów 

idę łyknąć red tea i dalej pisać
Ale muszę się nauczyć, bo za dużo jedzenia ostatnio wyrzucam. Na ceny jakoś specjalnie nie patrzę. Jedynie tyle jak wiem, że jeden produkt od drugiego różni się tylko marką to biore tańszy. Ogólnie staram się kupować jedzenie w miarę świadomie i nie łapać się na pułapki producentów, hipermarketów, reklamy itd
a do tego ładowana całą noc bateria już mi pada powoli, no sczeznę tu 

aha i jakbyś miała jakiś lewy grosz i spłaciła szybciej to Ci sporo odsetek odejdzie
toć co z nim ostatnio?