|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() Cytat:
najlepszy sweter pomaranczowy, ten biały i skarby strychowe też mam kilka rezeczy po mamie a nwet po babci ostatnio furore wsrod znajomych robiła spodnica, fioletowa , plisowana tak do piszczela moja mama brała w niej nslub cywilny ![]() Cytat:
![]() dziewczyny, dziekuje bardzo za te wsyztskie słowa otuchy, wiele mi to daje troche chyba tabs zaczal działac, czuje sie troszke lepiej , na tyle ze zrobiłam skalpel i dorbze się czuje
|
|||
|
|
|
|
#992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do anty to moja kumpela miała tak dobrane tabsy że schudła po nich i ja bym takie też chciała
|
|
|
#993 |
|
CABIN CREW
|
ghana trzymam mooocno kciuki żeby było dobrze
loluska ale skarby ! ja dziś byłam na lumpku, kupiłam masę rzeczy- balerinki, sweter długi brązowy z h&m, kurtkę khaki , marynarkę szara i dwie pary spodni zrobiłam sobie w końcu brwi- henna plus regulacja...a teraz biorę się za Chodakowską - killer dziś
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż zakupy, uwielbiam oglądać zakupy ![]() też bym chciała zrobić coś mocniejszego ewy, jutro może bede zdolna do turbo ![]() poiwnnam pofarbowac i sciać włosy, ale pieprzyk mi troche w tym rpzeszkadza, grrr
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
ghana ,Kitka
Ja jestem dziś taka rozbita dziwnie I zaraz będę zajadać się... frytkami Od czasu do czasu pogrzeszyc trzeba :P A wieczorkiem pooglądam sobie filmy
|
|
|
#996 |
|
CABIN CREW
|
ghanA aparat mam popsuty
ale jak naprawię to dodam.. miałam też fotkę włosów dać i :dupa: - u mnie w miescie nie naprawiaja aparatów i dopiero jak do wawy wroce to go do serwisu oddam
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie zaszalałam i ubrałam sie zgodnie z trendami- moro- wjoskowo i wszystko z lumpa z wczorajszego wypadu i mykam już do pracy
Miłego dzionka dziewczyny
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Piekne
ja tak was czytam o tych cwiczeniach, dbaniu o siebie, to zastanawiam sie, gdzie mi ten zapal znikl ![]() aktualnie to szaleje tylko z zakupami i wracam systematycznie z olejowaniem, bo kupilam bhringraj ![]() CP zmasakrowalo mi cere, wiec zazdroszcze tym co spowodowalo tylko oczyszczanie i bylo okej, ja nawet mialam problem z szyja ![]() ghana, mam nadzieje, ze bedzie dobrze lece Was poczytac dalej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-09-08 o 20:16 |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
ok, tylko jeszcze nie wiem, kiedy zacznę ją używać, ale myślę, że może za jakieś 2 tygodnie pierwszy test
![]() dziś: żel do mycia twarzy Biały Jeleń z oczarem wirginijskim peeling Soraya antybakteryjny maseczka Soraya drożdżowa krem Efflaclar Duo plasterek na wągry na nosie Revitale pasta Lassara punktowo krem pod oczy AA energia młodości, krem do rzęs L'biotica, na brwi olej rycynowy na usta pomadka Alverde mandarynka i wanilia prysznic, depilacja krem do ciała Balea grejfrutowy kąpiel stóp z solą regenerującą z algami morskimi,malowanie paznokci peeling dłoni cukier+oliwa z oliwek gruba warstwa kremu do rąk BeBeauty z olejem macadamia i rękawiczki na noc ![]() reszta jutro
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj poelce na pdosatawach, jedynie moze zrobie sobie ombre na pazurkach, a jutro full SPA
i może jutro uda mi się zrobić turbospalanie ![]() mam ochotę na tartę z jabłkami, też jutro się tym zajmę ach, ta kochana prokrastynacja ;D
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie u stóp pomaluję jutro, za to zmyję lakier u rąk i wetrę w nie olej rycynowy
|
|
#1002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Ja też szukam... jeśli nie znajdę nic innego, to może kupię ten z linka, który podałam
|
|
|
|
|
|
#1003 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ważyłam mniej to jakoś aż tak tego nie odczuwałamz tym pierścionkiem i spódnicą to nieźle ja na dłoniach nie "puchnę" ale w dolnych partiach ciała najbardziejCytat:
więc to nieustanna "walka", choć do końca lipca się fajnie trzymałam ze stałą wagą ale później leciało w górę coraz bardziej Cytat:
Cytat:
![]() no to super, oby Ci się utrzymałoCytat:
dawno Cię nie było ani tutaj ani na blogu, codziennie sprawdzam czy jest nowa notka włosy masz przepięknePS. mam nadzieję, że ten stan psychiczny to przejściowe ![]() Idę zrobić parę ćwiczeń miłego wieczorku
|
|
|
#1004 | |||||||
|
zawsze mam racje
|
ghana: czemu przerwa od soczewek? masz zbyt suche oczy? czy tak po prostu?
![]() Ja sobie przerwy nie wyobrażam Noszę od ponad 6 lat i raz miałam tylko małą przerwę przy zapaleniu spojówki.julianna: miałam taką grzywkę. Zaczęłam ją zapuszczać, bo właśnie zbyt od czoła się przetłuszczała. Ale nie była to wina grzywki tylko podkładów z talkiem - w moim przypadku powodują mega świecenie się twarzy po 2 godz albo i mniej. I zależy jakie kto ma włosy, różnie się układają. Ja np nie umiem wyżyć z włosami lecącymi na twarz, albo upięte do góry, albo przedziałek na boku i chociaż jakaś wsuwka dla podtrzymania. No i moim zdaniem łatwiej wyglądać z rana jak człowiek jak się ma grzywkę, przynajmniej mnie było łatwiej. Tylko niestety przy grubej grzywce sporo spada objętość włosów w kucyku. Kiedyś miałam w gimnazjum cienką i wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj, jak się jeszcze zdecyduje to na grubą właśnie. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Tylko niestety nie mogę sobie na to za bardzo pozwalać.Nadawałabym się do życia w Hiszpanii, gdzie ludzie o 20 wypełzują na zakupy Tzn nie wiem jak w tej kontynentalnej, ale na wyspach spokojnie sklepy z ubraniami i kosmetykami na mieście do 22.Byłam kiedyś na zakupach o ja wiem 15 i pusto w sklepach, jakby jakiś kataklizm był. Mnie też serum bielendy dużo bardziej pasuje niż eveline, teraz mam palmers a w kolejce jeszcze ava czeka, ale i tak pewnie wrócę do bielendy. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
a do tego nie ma się ochoty na sycący obiad tylko się podjada po mału, ale za to kaloryczne rzeczy- tak chociaż jest w moim przypadku, tu owoce, tam jakiś deser mleczny i się zbiera ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
A i tak w większości do usunięcia- albo krzywo rosną, albo się psują łatwo. Ja idę w 2 połowie września lewą dolną usunąć- i tak mnie to kiedyś czeka, a jakby wyrosła do końca byłoby mi z nią niewygodnie. z inną gładko poszło to może i z tą ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Ja jakimś cudem pamiętam co mam robić, chociaż lista zadań przepełniona. Za to w ramach równowagi we wszechświecie jak idę do sklepu spożywczego po parę ważnych rzeczy to lubię czegoś zapomnieć ![]() Jedynie sobie zapisuje pociągi powrotne z jakiegoś tam miejsca. Zawsze się w liceum dziwiłam jak zapowiadano klasówkę i niektórzy wyciągali swoje wielkie organizery Po pierwsze jak dla mnie szkoda takiego ciężaru dźwigać.A po 2 potrafią x materiału przyswoić a nie potrafią daty zapamiętać? Zawsze mnie to zastanawiało. Pamiętam jak kumpela w klasie maturalnej miała kalendarz po brzegi wypełniony tym co ma w planach zrobić, wychodziło jej jakieś hmm 10% Zawsze jej mówiłam, żebyśmy się chociaż same nie oszukiwały, bo i tak wiadomo jak się to skończy. Tak samo jak to, że nie będziemy wagarować Postanowienie się jej udało na niecały tydzień.---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Ja jestem w ogóle inna bo wolę rwanie niż borowanie Bo wtedy mi się nudzi strasznie na tym fotelu i czuję jakieś pyły z zęba, a fuj. A co do jelita wrażliwego - miałam coś w tym klimacie, brzuch wzdęty przez co nie mogłam wielu ubrań nosić bo wyglądało jak ciąża. Do tego inne nieprzyjemności. Ustabilizowało mi się to po colostrigenie. Ostatnio nie chciało mi się tego łykać i już czuję efekty. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
To może jakieś leki uspokajające? dużo ludzi uważa, że po co to brać, lepiej się nie przejmować, taaaaa łatwo mówić ![]() Ciekawe czy gdyby mieli problem z równowagą serotoniny, noradrenaliny czy dopaminy byliby tak samo mądrzy, samo się przecież przestawi ![]() Jak ktoś coś ma z żołądkie, sercem itd to jakoś się mu nie mówi, żeby leków nie brał/ Sporo też rzeczy narasta przed braki różnych składników Sporo też rzeczy narasta przed braki różnych składników w organiźmie np przez kwasy omega czy braki magnezu. I można od tego sporo sobie zwiększyć ryzyko nerwic czy depresji. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
A jak słyszę takie poglądy to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz w komodzie mam 3 pary ![]() a jesli chodzi o ósemki ja pcozatkowo myslalam, ze to ebdzie rach ciach z tydzien i po sprawie nie wiem czemu tak mi się kojarzyło, ale spoko teraz np nie boli nic a nic, a rano az cała szczeka mnie bolala jeśli chodzi o organizery/kalendarze - nie nsozę tego ze sobą bo m i szkoda ramienia i torby ale zawsze kalendarz lezy na biurku i wpiosuje tam rzeczy o tkorych pamietyam [jelsi chodzi o to mam bardzo dobra pamiec wlasnie ] albo notuje nawet takie glupoty jak załadowanie nowego tuszu do drukarki, otwarcie mascary, zalozenie soczewek, branie leków itp. No i mam etz tak, ze np na weekend wypisuje sobie rzeczy do zrobienia na uczelnie i pozniej wykreślam to co wykonałam jak mam wsyztsko powykreslane ogarnia mnie euforia ![]() a bietrzesz jakies leki na to? Bo ja powiem Ci, ze wzielam dzisiaj polowke Bisocardu od razu jak wstałam i na poczatku czulam sie masakrycznie, az po jakis 3 h od wziecia tabletki dosłownie dosatałam ADHD, juz zapomniałm jakie to super uczucie i sprawdzałam puls ładnie obnizyl sie do 71 i cisnienie kolo 90/50. Zobaczymy w piatek na kontroli.Obejrzałam film za namowa koelzanki - Szczęściarz. Ileż się na nim wynudziłam ![]() Plus dzisiaj na dobre chyba odrzuci mnie od czekolady. Dzisiaj dostałam wielką tabliczkę Milki, chciałam sobie zgrzeszyc i zjesc cos teraz otwieram, wszystko cacy na pierwszy rzut oka ale i tak sprawdziłam date waznosci - lipiec 2013, biore ja do buzi, chwila i m usialam ja wypluc bo smakowała jak wymiociny? tak okrutny smak, ze w najblizszym czasie rezygnuje z wyrobów czekoaldowych xD Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-09-09 o 00:31 |
|
|
|
|
|
#1006 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ja używam lirene do ciała, ciężko spłukać ale się da Czytałam, że da się też użyć prostu cukru, Glinki używam w proszku zielonej, rozrabiam z hydrolatem. Ja mam z zsk, ale da się kupić w naturze czy na dozie- tyle, że drożej wychodzi. Nawet nie na przedziałki, daje to na mokrą głowę z włosami do tyłu zaczesanymi, staram się dokładnie wmasować w skalp. a potem wmasowuje z tyłu głowy. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
A do ciała lubię czyste żele aloesowe- mam różne przywiezione z wakacji. Dobre są jak dla mnie kremy lady mineral mam na noc- składa się z minerałów morza martwego, aloesu i różnych roślinych ekstraktów, tylko niestety nie jest do 50 zł, a chyba za 70-80 jak dobrze pamiętam. A natuanralną i tanią pielęgnacją są olejki- na dzień używam różanego, na noc arganowego. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Zle w sumie napisalam, nie jest tak ze mam to caaaly czas, ale nietrudno o cos takiego jak się zdenerwuje- a tego mi nie brak czasami A w sumie to nie mierzę za bardzo ciśnienia szczerze mówiąc, to nawet nie wiem i żyję spokojnie ![]() Mój tata fajnie mierzy- ma wyświetlacz zaklejony więc nie wie ile ma, tylko się wyniki zapisują jakby co. A wiadomo - przy wysokim to i tak by to odczuł .
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuje porady, może któraś z was sie zna. Chce kupić sobie nową suszarke tak do 150-180 zł. Wiem że chce żeby miała jonizacje, dyfuzor zimny nawiew, regulacje prędkości i ciepła ale tego jest masa i nie wiem czy philips czy remington czy babilliss czy roventa czy co tam innego. Ja chyba bym sie skłaniała ku babylliss ale nie jestem pewna
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wlasnie ostatnimi czasy tak ma, ze na biurku czeka na mnie cisnieniomierz i kilka razy dziennie go testuje a jak cos mi wyjdzie neizbyt to denerwuje sie i automatycznie puls 139 np xD bo normalnie w spoczynku zdarzalo sie ze i po 105 mialam. a moja mama po 2 kawach i kieliszku koniaku potrafi nie rpzekroczyc nawet 100/60, wiec tez spoko tyle, ze ja na dodatek mam nature hipohondryka, to jest dopiero rpzekichane ![]() Cytat:
od tamtej pory suszarkę tykam kiedy tylko jeste do tego zmuszona
|
||
|
|
|
|
#1009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1010 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
serum eveline też kiedyś miałam i nie było spektakularnych efektów- ale może to wina mojej nieregularności w stosowaniu... a to bielendy do biustu jest u mnie w asterze w promocji- w gratisie do zakupu dostaje się jeszcze jakieś na brzuch.... a jakie efekty po tej bielendzie były ?? też wolę rwanie od borowania- nienawidzę odgłosu wiertarki....... dziś jadę na dwa dni do Wawy pozałatwiać parę spraw na uczelni... oczywiście zawsze jak opuszczam MAzury musi być piękna pogoda....
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje jasne, ze minie, na wszystko potrzeba czasu. na szczescie mam wiele powodow do zadowolenia, ale to strefa materialna. Cytat:
mam ja juz 3lata i jest niezniszczalna, niezawodna. widac roznice miedzy innymi tej klasy, na wyjezdzie nad morze przekonalam sie, jak znajomi chetnie z niej korzystali. minus taki, ze funkcje turbo trzeba trzymac palcem ciagle, ale ja nie uzywam, szkoda wlosow; wystarczy mi zimny nawiew i jonizacja, ktora dziala ![]() milego dnia
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-09-09 o 09:52 |
||
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj: malowanie paznokcie u stóp Regenerum na paznokcie u dłoni, potem malowanie balsam brązujący Lirene Body Arabica cały czas trzymam taką mieszankę na włosach: olej z ryżu+olej rycynowy+oliwa z oliwek+olej kokosowy potem będzie mycie pokrzywowym szamponem Family Splash odżywka Nivea Long Repair płukanka octowa serum Marion z olejkiem arganowym
|
|
|
#1013 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej Ja znowu w pracy, juz mam dosc Poza tym musze sie zaopatrzyc w jakies buty, bo w pazdzierniku wyjezdzam a wtedy to juz nie wypada w baletkach smigac. Cos takiego chcialabym http://www.deezee. pl/obuwie_damskie/militarne/kozaki_militarne_dz83902_ blue.html Zobaczymy czy znajde
|
||||||
|
|
|
|
#1014 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Z preparatów do biustu po bielendzie widziałam największe efekty. Ale z eveline znowu lubię to do pupy, zobaczę jak skład może i na biust dobrze zadziała ![]() caate: a co sobie pokupowałaś? ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- mala_czarna: gdzie wyjeżdzasz? ![]() Ja się osobiście nie przejmuje czy wypada czy nie, dopóki jest wystarczająco ciepło noszę balerinki- tylko że mam różnie wyglądające, niektóre typowo letnio, inne nie.
|
|
|
#1015 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a na to do zadka też się czaję- ale kupię je sobie w nagrodę- jak uda mi się przez dwa tyg codziennie Chodakowską ćwiczyć ![]() Cytat:
też lubie jesienią w legginsach i tunikach smigać
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W pazdzierniku dopiero jade na wakacje, bo w sezonie to moge sobie pozwolic tylko na takie wyjazdy max 3 dni ( i 3 takie mialam ). Bedzie na pewno Krakow, bo tam mieszka moja przyjaciolka i zatrzymamy sie u niej, a potem Białka i cos jeszcze, ale nie wiemy co. Czekamy na wyznaczenie terminu obrony mojego narzeczonego, zebysmy wiedzieli ile mamy czasu i kiedy musimy wrocic.Cytat:
Polecasz jakie fajne legginsy? Zeby sie szybko nie rozciagaly i nie przeswitywaly na tylku?
|
||
|
|
|
|
#1017 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
- z tym że te mają miesięczną żywotnośc- ale za to są tanie
|
|
|
|
#1018 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie siedzę z olejem kokosowy i babassu na włosach, na twarz rano był żel, hydrolat oczarowy, potem nałożyłam olej arganowy i żel hialuronowy ![]() za jakiś czas umyję włosy, nałożę odżywkę alterra z granatem, coś b/s i serum na końcówki. ogólnie jestem strasznie zadowolona ze swoich zamówień z zsk i mazideł, naturalna pielęgnacja na prawdę mi służy (widzę jak twarz się oczyszcza- niestety coś mnie zapchało wcześniej i miałam trądzik kosmetyczny na czole, które zawsze było idealne )żałuję, że tyle czekałam z tym zamówieniem. no i taka pielęgnacja sprawia mi większą frajdę ![]() Cytat:
miałam Ci napisać, że właśnie sobie przypomniałam o peelingu skóry głowy, o którym kiedyś czytałam na jakimś blogu, ale widzę, że kobieta Ci już o tym napisała ![]() Cytat:
mi wyrastają dwie już od dłuższego czasu, ale na szczęście w ogóle mnie to nie boli. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1019 |
|
zawsze mam racje
|
Ja używam i hialuronu z olejkiem i kremu.
A do tego mam 2 sera do twarzy- jedno punktowo, 2 na całą twarz. Niestety potrzebna mi jest taka kuracja ostra chwilowo ![]() Tylko jeśli chodzi o olejki to na dzień używam tych schnących, wtedy bez problemu po chwili mogę coś następnego nałożyć na twarz. W kwestii kremów z olejkami i innymi naturalnymi bajerami- ciężko mi coś wyszukać fajnego, niektóre mają dużo gliceryny- a jej moja skóra w dużym stężeniu nie lubi. Albo mają oleje nieschnące- czyli świecąca twarz gratis. Dobry krem będę mieć jak sobie sama zrobię Chociaż z tego z lady mineral jestem zadowolona- tylko co za głupota- widziałam, że krem na dzień np zrobili już w słoiczku, a nie opakowaniu airless- co jest dla mnie dużo lepsząopcją- łatwiej nabrać małą porcję i nie grzebie się paluchami w kremie.Od jakiegoś tygodnia łykam cp, 2 razy dziennie po 2 tabletki. Zobaczymy co z tego będzie, kiedyś brałam ale krótko i do tego wcierałąm to i owo, więc nie wiem od czego był efekt. I muszę się za magnez wziąć- normalnie nie wiem co ja z nim mam, a jeszcze staram się pić namagnezowaną muszyniankę. Chyba musiałabym jeść po 6 tabletek dziennie, żeby grało Może się wezmę za wcieranie np capitavitu, kiedyś miałam kurację i dała efekty, chociaż na początku byłam źle nastawiona do tego preparatu, nie wiem czemu. Albo kupię taki preparat o którym caate pisała na blogu, nazwa mi wyleciała, ale zaraz ją sobie odnajdę.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-09 o 12:16 |
|
|
|
|
#1020 | ||
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
), kupiłabym w takim razie zamiast nowej prostownicy, żeby ich tak nie niszczyć! a czy na zdjęciach aktualnych na blogu masz włosy zrobione suszarką i końcówki prostownicą, czy całość to efekt prostownicy?czytałam Twoją opinię na kwc i bardzo mnie przekonuje Cytat:
Tobie płukanka octowa trochę spusza włosy bo mi się to zdarzyło wczoraj? (może za dużo octu dałam) miłej niedzieli Piękne
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Potem zrobiłam dość spore zakupy w Rossmannie, odebrałam też nagrodę- żel do mycia twarzy Bourjois 

I zaraz będę zajadać się... frytkami
ale jak naprawię to dodam.. miałam też fotkę włosów dać i :dupa: - u mnie w miescie nie naprawiaja aparatów i dopiero jak do wawy wroce to go do serwisu oddam