|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Ja miałam kiedyś takie cv ale to nic nie dawało
wysłałam ostatnio chyba ze 100 cv, musza się skądś odezwać bo mam urlop do 5 lutego i moim największym marzeniem jest już nie wracać do tej pracy ![]() ale nie wiem czy będa mnie gdzieś chcieli bo wysyłam cv albo do zupełnie innej branży, albo na niższe stanowisko (nigdy już nie chce byc kierownikiem w żadnej sieciówce może myślą, że zarabiam krocie i podejrzane jest dla nich, że chce zmienić na prace mniej płatną ![]() ah, ciężko to widzę
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-01-21 o 22:47 |
|
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
![]() pysia a nie lepiej chociaż część osobiście poroznosić? e-mailem, to pewnie mnóstwo takich CV dostają
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
MoTyleKsw aaaaaa GRATULUJE
śliczna córcia dużo zdrówka wam życzę i samych pogodnych chwil jak się czujesz w ciąży ? ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- kulbensikowa w Wordzie spokojnie dasz rade uzyskać taki efekt jak był już tu zamieszczony a jak chcesz coś bardziej wymyślnego i zaszaleć to polecam CorelDRAW
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy, że TŻ dojeżdza do pracy do Krakowa ![]() choć zdaniem mojego TŻ roznoszenie cv własnoręcznie to przeżytek ![]() na dziś koniec pakowania, spakowałam 5 kartonów: dokumenty, książki, bibeloty i część kosmetyków. Jutro zostaje najgorsze: pozostałe kosmetyki, ubrania, buty, torebki, szale itp, a jest tego nie mało Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-01-22 o 00:28 |
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już od godziny na nogach, wyszykuję się i spadam na uczelnię na egzamin praktyczny ---> się przydadzą
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczęta za gratulacje
![]() Czuję się dobrze ![]() Rosnę w masę ![]() Słodycze i owoce cytrusowe Tylko od ogórkow mnie odrzuca. Trzymam dalej kciuki za załatwianie i gratuluję już załatwionych spraw. My ruszymy dopiero na wiosnę, bo póki co to dla mnie za zimno
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypie nas
|
|
|
|
#1749 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że nie do wszystkich firm można dotrzeć osobiście, ale czasmi warto spróbować Powodzenia!!!!!
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-01-22 o 08:48 |
|||
|
|
|
#1750 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja własnie mykam po TŻa na dworzec i kupuje nam bilety na pociąg po za parę dni jedziemy na 3 dniową wycieczkę nie mogę się doczekać ...widząc co się dzieje za oknem trochę mnie przygnębia ale co poradzić przy okazji zapytam się was co sądzicie o tych świecznikach http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60236043/ i jakbyście mogły mi doradzić czy będą pasować w ogóle do mojej sali myślałam bardziej o tej części z barem na stoliki położyć przy kanapach i owiązać je różową albo fioletową kokardką a oto sala http://www.restauracja-szafrantu.pl/spacer
|
#1751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chcę już wiosnę!
|
||
|
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że "koleżanka po fachu"
Jeżeli pracujesz na stanowisku doradcy klienta, to nie będzie tak różowo.... Teraz jesteś na starcie, więc jeszcze kierownictwo, dyrektorstwo, menedżerstwo regionalne i te inne dają Ci spokój, ale wierz mi niedługo się zacznie (chyba, że pracujesz w BS - to nie, tam są inne reguły gry). Ja już 6 lat pracuję w pewnym banku i wiem co mówię...... Nie mogę się doczekać tego 2014 r, kiedy się wyprowadzę i rzucę ten syf, ale póki co trzeba zaciskać zęby i jakoś to przetrzymać. Nigdy więcej pracy w banku!!!!!!
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). No i jesteśmy w kropce, bo ja na urlopie, ta poszła na L4 i zostają dwie dziewczyny tylko, które też kiedyś musza mieć wolne (a co dziennie muszą być przynajmniej 2 dziewczyny, teraz szykuje się nowa kampania, więc powinny być w 3 ). Będę musiała zwolnić tą laskę bo czy faktycznie jest chora (w co wątpimy wszystkie), czy udaje, to taki pracownik niestety nie jest mi potrzebny pracujemy w takiej firmie a nie innej i L4 jednej dziewczyny (trzecie w ciągu 1,5 miesiąca) dezorganizuje mi pracę całego sklepu i kompletnie demotywuje dwie pozostaje dziewczyny, które są naprawdę cudownymi osobami.Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że mój urlop nie będzie należał do spokojnych Cytat:
|
||
|
|
|
#1754 |
|
Winter is coming
|
Pysia, no faktycznie ta laska to jakaś niepoważna
Widocznie jej nie zależy na tej pracy, skoro ciągle lata na L4... Ja pracuję w małej firmie i wiem, jak to jest, jak choćby jednej osoby nie ma...U mnie też dziś koszmarna pogoda, spać mi się chce. W dodatku nasz kochany minister sprawiedliwości zmienił mi rozporządzenie co do organizacji aplikacji i właśnie siedzę i tworzę protest weksla
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś z Waszych znajomych szukał prac na pół etatu żeby sobie dorobić to dajcie znać
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny !!
Nie mam czasu nadrabiać
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
cześć !! mam chwilę czasu więc ponadrabiam, bo wczoraj oczywiście nie mogłam zalogować się na wizaż !!
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta
![]() U mnie dziś bardzo sennie Zasiedzieliśmy się wczoraj z Tżtem![]() Przed 11 wybieram się z Tżtem do biblioteki Uwielbiam ją i że od świąt nie bylam to sie stesknilam Poza tym mam już taki mętlik odnośnie sukien, bukietow, kolorow przewodnich że MASAKRA! Powiedzcie mi, jak to się robi z suknią, że najpierw można mieć buty na obcasie, a później wszystko pasuje dalej nawet jak założy się balerinki? ![]() Motylek! Gratuluję maleństwa! Śliczne imię, Matysia ![]() ![]() Śnieżynkowe buziaki!!
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie śnieg narazie nie pada. Ale wczoraj sypał cały dzień i chyba przez część nocy dzisiaj od samego rana słyszę tylko jak sąsiedzi łopatami odśnieżają chodniki i bramy wjazdowe
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
taaa, ja też jestem niewyspana, ale z bardzo złych powodów, pół nocy nie spałam, potem wymioty przez drugie pół nocy, a biedny TŻ dzisiaj dwa egzaminy i zaliczenia na uczelni od rana, także znowu siedzę sama
![]() Cytat:
) no i do tańców (na boso!!! ) podwijała ją tak do połowy na przedramieniu, więc nie wiem czy zawsze tak pasuje, trzeba chyba wypośrodkować długość
|
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja balerinek zakładać nie będę, bo moje butki będą miały 8,5cm tylko więc takie w sam raz
|
||
|
|
|
#1763 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie obowiązuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
słoneczko świeci Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
są są
ok, kokosów się nie zarabia bo najniższą krajową, ale lepszy chyba to niż nic ![]() mi już pare osób powiedziało, że jestem za dobra jak na kierownika, to teraz mam ![]() najgorsze, że na pewno regionalna zadzwoni, albo napisze (w najblizszych godzinach, tylko czekam na telefon ), że ja mam przyjść do praca, a nie ma takiej opcji bo mam na jutro samochód do wyprowadzki załatwiony i po prostu nie ma takiej opcji, żebym przerwała swój urlop
|
|
|
|
#1765 |
|
Winter is coming
|
Jak zadzwoni, to jej powiedz, że jesteś na nartach w Alpach
![]() Co to ma być, żeby przerywać komuś urlop, bo jakaś dziumdzia sobie idzie na L4 jak chcą, żebyś była dostępna na każdy telefon, to niech ci odpowiednio zapłacą Ja wiem, że mamy rynek pracodawcy, no ale bez przesady...
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Piankka Czas edycji: 2013-01-22 o 11:17 |
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ja mam teraz zrobić? Biedna dziewczyna tam siedzi od 8.30 rano i będzie musiala zostać do 21 bez zadnej przerwy itd chora firma, chory kraj...niech dzwonią do mnie z jakieś innej pracy i się stąd wynoszę to nie moja wina, że firma zatrudnia za mało pracowników i jak coś się przydarzy to jesteśmy w czarnej dupie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mówię już o chodnikach bo to samo zło Cytat:
Cytat:
zamierzam kupić porządne buty, nie będę oszczędzać żeby nie musieć zmieniać
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna, która mnie teoretycznie zastępuje (oczywiście tylko słownie) ma umowe na sprzedawce na 1600 zł brutto nie mówiąc o tym, że to ona powinna być na L4 bo ma nowotwora i czeka tylko na operacje ale chciała być w porządku wobec mnie i koleżanek ![]() i być tu człowieku dobry
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

wysłałam ostatnio chyba ze 100 cv, musza się skądś odezwać 

śliczna córcia
musze tez cos pokminic...
się przydadzą

Zasiedzieliśmy się wczoraj z Tżtem
) podwijała ją tak do połowy na przedramieniu, więc nie wiem czy zawsze tak pasuje, trzeba chyba wypośrodkować długość