Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 20:37   #3661
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Hej
wczoraj nic nie mogłam napisać, bo szło do moderacji - a jeden post wcale nie został zaakceptowany, zaginął gdzieś Mam nadzieję, że to tak tylko raz i że już będzie ok

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Kobieta zwykła drogeryjna maseczka antybakteryjna z Sorayi
Jak dostanę wypłatę to kupię sobie na zsk jakąś glinkę i spirulinę
Co do spania to ja się chyba nigdy nie wyśpię, serio. Chyba nie miałam takiego dnia, żebym rano wstała i powiedziała , oo ale się wyspałam. Mam takie dni, że wstaję mi się dobrze, ale co z tego jak za godzinę ziewa mi się przeokropnie i ucięłabym sobie drzemkę
Spirulina jest naprawdę taka dobra? Może sobie kupię...
Ja też mam problemy z wyspaniem się, się krótko - źle, długo - też źle Chociaż jak krótko to gorzej

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
[...]

eee a ja meiszkajac z rodzicami pod jednym dachem czasem nawet ich nie widze? wszystko robie w pokoju u siebie, jedynie przemeirzam dom zeby dojsc do lazienki i czasem do kuchni od wielkiego dzwonu porozmawiamy przy np wspolnym posilku, ale raczej rzadko. a spiecia mam wylacznie z mama o sprzatanie mnie to rbka czy jest s*f czy tez nie, a ona potrafi robic z tego awantury stulecia
Z moją mam to samo, ona uwielbia idealny porządek a ja niekoniecznie...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja lubię spódnice bandażowe, albo z innego materiału ale zwężane.
Z tym, że bandażowe są wygodne, bo dopasowane, ale nie ma problemu z chodzeniem, nie muszą mieć rozcięcia itd.
Na lato to są wygodniejsze niż szorty. I nawet jak się waga lekko ruszy w dół to nie spadają. Dobry wynalazek:P
A jak dobrze pilnują, żeby brzucha pilnować i dbać o krągłość pośladków
Też tylko takie lubię, są świetne tylko sama rzadko w spódniczkach chodzę.

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 20:47   #3662
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:

Płyny Luksji mam 2- może i są niedrogie, ale znowu żeby kąpiel mocno pachniała trzeba wlać sporo. Takiego żelu pod prysznic kneipp dałam do wanny trochę i pachniało mocno.
W Rossmanie są po 9,99 w Leclercu po 7,69, więc jak masz blisko to polecam tam iść przy okazji.
Ja kupiłam o zapachu ciasta cytrynowego i muffin jagodowych. Czekolada z pomarańczą kusi, ale póki co mam coś innego do kąpieli o tym zapachu.

---
Wrócił olejek Alterry z pomarańczą, ale niestety podrożał o jakieś 6 zł, kosztuje 23,99 albo 23,29 coś takiego.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A myślałam, że ja jestem mało wydajna Mnie na 10, z tym że mam wannę pojemną i wszystkiego leję więcej niż inni.

Więc wcale tak tanio nie wychodzą.
No morze tanio nie wychodzą ale ja rzadko pozwalam sobie na kąpiel w wannie, raczej jest szybki prysznic a w niedzlelne spamowanie lubie sie wymoczyć....

Cytat:
Fajny jest ten pharmaceris? Jaki masz kolor? Tez sie. Na nuego czailam, ale potrzebuje czegos jasnego z rozowymi tonami

Jeszcze nic takieo nie mialo miejsca, tyle ze ten pedzel do blendowannia mi szwankuje, a uzywam go stosunkowo rzadko.:rolleye s: a co do snu najlepiej czuje sie po 7h ale po 6 tez jest ok. Wiecej niz 8 sprawia ze jestem mega zamulonaxd

Bleeeeee wrocilam wlasnie z imprezy i moj blans alkoholowy to zero nie cierpie jutro zegarek na 9 bo cwiczyc trzeba
Chciałabym nie cierpieć alko uwielbiam tworzyć najróżniejsze drinki a puźniej takie pyszności pić... Nawet TZ kiedyś mi zabrał sex on the beath bo mu tak smakowało... Najgorsze jest to że te drinki takie kaloryczne...
A co do podkładu jest mega jasny i raczej neutralny, na pewno nie jest żółty. Ja mam cere suchą i nie wydaje wiecej jak 50 zł na podkład. Ja zazwyczaj mieszam go z astorem bo sam jest dla mnie za jasny. Długo sie utrzymuje, nawilża ale nie matuje, wiec nie wiem czy ci bedzie odpowiadał, ale naprawde uważam że jest wart wypróbowania, ja mam już chyba 4 opakowanie i mi sie zaczyna kończyć więc niedługo pujde po kolejne opakowanie.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

mohito- ja robię tak- kilka ćwiatek limonki, brązowy cukier i listki mięty- to wszystko ugniatam żeby limonki puściły sok, później daje do szklanki kruszony lód, dolewam 40stke rumu i uzupełniam wodą gaz

uwielbiam jeszcze campari z sokiem grejfrutowym/pomarańczowym i gin z tonikiem
tak samo robie mohito w pracy

Cytat:
I jak smakuje Ci ten nowy redds?
Piłam ostatnio i nawet nawet , ciekawy smak
Mi też posmakował, bo żurawinowy troche mi zbrzydł tak samo jak somersby....

Cytat:
ramoncia witam ponownie

z rodzicami to masakra- najbardziej wkurza mnie hipokryzja, mama jak jestem wWawie to wydzwania i narzeka jaki to ojciec jest zły itp a wczoraj jak była awanturka to nawet się nie odezwała, a nawet stanęła za nim... widzę że im mniej przebywam w domu tym lepiej....
dodatkowo- kocham zachowanie mojego ojca pt. "znam się na wszystkim i we wszystkim mam rację "

a co do szykowania ubrań dzień wcześniej- u mnie to niestety często się nie zdarza a potem rano panikuję że nie wiem/ nie mam w co się ubrać
A ojcem sie nie przejmuj... Mój ma takie teksty na matke że masakra... Zresztą on flegmatyk ona choleryk wiec zawsze było ciekwie u mnie w domu... A teraz widze ich 2 razy w roku jak jestem w wawie i jest ok

Dziś siostar TZ była na zakupach i upolowała kilka fajnych rzeczy w new yorkeże, a ja bez kasy... Mam nadzieje że bedzie jeszcze cos fajnego w połoie marca bo ja zazwyczaj mam tak że na początku kolekcji podoba mi sie to i tamto a puźniej nie wiem jakim cudem nie ma tego już

Ja dziś zrobiłam mani, pofarbował włosy( przyciemniłam z jasnego blondu na poziom 8/9) i pokręciłam sie natakim kółku na stojąco że mieśnie skośne brzucha sie ćwiczy. Przede mną brzuszki, przysiady i spacer nad morzem....

Miłego wieczorka

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 21:01   #3663
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
No morze tanio nie wychodzą ale ja rzadko pozwalam sobie na kąpiel w wannie, raczej jest szybki prysznic a w niedzlelne spamowanie lubie sie wymoczyć....

Chciałabym nie cierpieć alko uwielbiam tworzyć najróżniejsze drinki a puźniej takie pyszności pić... Nawet TZ kiedyś mi zabrał sex on the beath bo mu tak smakowało... Najgorsze jest to że te drinki takie kaloryczne...
A co do podkładu jest mega jasny i raczej neutralny, na pewno nie jest żółty. Ja mam cere suchą i nie wydaje wiecej jak 50 zł na podkład. Ja zazwyczaj mieszam go z astorem bo sam jest dla mnie za jasny. Długo sie utrzymuje, nawilża ale nie matuje, wiec nie wiem czy ci bedzie odpowiadał, ale naprawde uważam że jest wart wypróbowania, ja mam już chyba 4 opakowanie i mi sie zaczyna kończyć więc niedługo pujde po kolejne opakowanie.

tak samo robie mohito w pracy

Mi też posmakował, bo żurawinowy troche mi zbrzydł tak samo jak somersby....

A ojcem sie nie przejmuj... Mój ma takie teksty na matke że masakra... Zresztą on flegmatyk ona choleryk wiec zawsze było ciekwie u mnie w domu... A teraz widze ich 2 razy w roku jak jestem w wawie i jest ok

Dziś siostar TZ była na zakupach i upolowała kilka fajnych rzeczy w new yorkeże, a ja bez kasy... Mam nadzieje że bedzie jeszcze cos fajnego w połoie marca bo ja zazwyczaj mam tak że na początku kolekcji podoba mi sie to i tamto a puźniej nie wiem jakim cudem nie ma tego już

Ja dziś zrobiłam mani, pofarbował włosy( przyciemniłam z jasnego blondu na poziom 8/9) i pokręciłam sie natakim kółku na stojąco że mieśnie skośne brzucha sie ćwiczy. Przede mną brzuszki, przysiady i spacer nad morzem....

Miłego wieczorka
oj ja też bym tak chciała.... a my z TŻ to własnie lubimy sobie podrinkować czy popiwkować.... a potem brzuszki rosną

somersby teraz też mi jakoś nie "wchodzi" ale za to latem, z kostkami lodu rozmarzyłam się..... ja chcę już wiosny......

ja też mam tak że jak jestem bez $ to wszystko mi się podoba a jak już idę na zakupy to nic w sklepach nie ma

zazdroszczę spaceru nad morzem......

zrobiłam jeszcze godzinę aerobiku i mi mało- dziś jakaś nakręcona jestem

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 21:07   #3664
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
oj ja też bym tak chciała.... a my z TŻ to własnie lubimy sobie podrinkować czy popiwkować.... a potem brzuszki rosną

somersby teraz też mi jakoś nie "wchodzi" ale za to latem, z kostkami lodu rozmarzyłam się..... ja chcę już wiosny......

ja też mam tak że jak jestem bez $ to wszystko mi się podoba a jak już idę na zakupy to nic w sklepach nie ma

zazdroszczę spaceru nad morzem......

zrobiłam jeszcze godzinę aerobiku i mi mało- dziś jakaś nakręcona jestem
Tzn nie że jak mam kase to mii nic sie nie podoba ale załóżmy że podoba mi sie jakaś bluzka z nowej kolekcji i teraz nie mam na nią kasy(na zakuy musze jeździć do koszalina) i za załóżmy miecha jade znów jak mam kase i już jej nie ma a czemu? nigdy nie wiem jak to jest, a drugiego new yorkera czy mango w koszalinie nie ma i lipa...
Też bym chciała mieć tyle energii co ty jestem przed @ i już dziś zaczynam być niemiła dla wszystkich w koło.... i do tego te zakupy siostry TZ

Stary 2013-02-18, 21:09   #3665
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
mam tak samo dodatkowo , zawsze kupuję staniki usztywniane, w takich z samej koronki biustu bym nie miała....
ostatnio mam fazę na połaczenia czarny plus koronka w kolorze fuksji
W sumie dzięki takiemu stanikowi mogłabym się dopiąć w niektórych rzeczach w biuście
No jeden mogłabym taki mieć na takie okazje, ale jakby to była balkonetka a nie spłaszczasz.

Ja lubię czarną koronkę na stanikach, no tylko właśnie jak pisałam zwykle noszę jasne rzeczy, więc się nie nacieszę takim zakupem za wiele.

Znasz jakieś fajne sklepy z bielizną w wawie?
Bo jednak jak się przekonałam kupowanie przez neta staników nie zawsze na dobre wychodzi :/

--
Ja teraz biegałam z pędzlem, niech ten kolor spróbuje po wyschnięciu być nie taki jak chce

W ogóle dulux to ma te samy kolory od chyba 10 lat, tylko nazwy zmienia

--
iwoncia: bo to nie jest tak, że na wiosnę wchodzi kolekcja i wisi to samo cały czas. Niektóre rzeczy schodzą ekspresowo, a takie bardziej neutralne fasony to się pojawią na sklepie, potem babki ze sklepu to chowają, potem znowu wystawiają i tak cały czas.

--
Jeśli o sklepy chodzi to mam tak, że jakieś lubię, ale tylko w określonym miejscu, bo z Reserved w jednyms centrum handlowym mogłabym wynieść z 15 rzeczy za jednym zamachem, a z innego wyszłabym tylko z koszulkami.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-02-18 o 21:22
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 21:10   #3666
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

serio nie odrzuca Was zapach piwa? bo jeszcze jakies drinki jestem w stanie zrozumieć, ale piwo wywołuje u mnie serio odruch wymiotny i nie rozumiem jak komus może taka gorzka mikstura smakować ostatnio mama sobie popijała jakieś grapefruitowe, kazdy w koło mowil, ze w ogole nie czuć piwem, ze smak tez bez tej goryczki, a ja i tak po łyku musiałam czymś zagry żć żeby zabić ten okropny smak xD

Kobieto a na jaki malujesz?
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 21:42   #3667
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ghana: apetyczne tapas- 2 sciany
i turkusowy klif bedzie na jednej scianie
A na jednej ścianie spokój bo jest wyłożona kamieniami.

Wkleilabym linki, ale kolory sa tak na stronie duluxa przeklamane ze hej ho.

Dotad się próbniki w sklepie zgadzały z rzeczywistością.
A teraz miała być taka brzoskwinka pastelowa, a coś się zapowiada inaczej

Do innych firm to znowu mam uraz, szczególnie do Dekorala, który na ścianie wygląda jak farba przeterminowana o 10 lat

Co do piwa- nienawidzę jego smaku i zapachu. Nie piję od paru lat i nie zamierzam. A poza tym piwo to mi się kojarzy z Ferdynandem Kiepskim - nic na to skojarzenie nie poradzę.

Pewnie są jakieś piwa lepsze w smaku niż te popularnych marek, ale ja jednak wolę co innego pić.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-18, 21:53   #3668
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
serio nie odrzuca Was zapach piwa? bo jeszcze jakies drinki jestem w stanie zrozumieć, ale piwo wywołuje u mnie serio odruch wymiotny i nie rozumiem jak komus może taka gorzka mikstura smakować ostatnio mama sobie popijała jakieś grapefruitowe, kazdy w koło mowil, ze w ogole nie czuć piwem, ze smak tez bez tej goryczki, a ja i tak po łyku musiałam czymś zagry żć żeby zabić ten okropny smak xD

Kobieto a na jaki malujesz?
Ja za takim zwykłym piwem nie przepadam i pije je raz na rok i to z sokiem ale warka radler albo somersby czy właśnie redds

Stary 2013-02-18, 22:34   #3669
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Ja też mam problemy z wyspaniem się, się krótko - źle, długo - też źle Chociaż jak krótko to gorzej
Słyszałam , że tak i chcę wypróbować

Kitka nie przeforsuj się
Stary 2013-02-18, 22:56   #3670
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ghana: apetyczne tapas- 2 sciany
i turkusowy klif bedzie na jednej scianie
A na jednej ścianie spokój bo jest wyłożona kamieniami.

Co do piwa- nienawidzę jego smaku i zapachu. Nie piję od paru lat i nie zamierzam. A poza tym piwo to mi się kojarzy z Ferdynandem Kiepskim - nic na to skojarzenie nie poradzę.

Pewnie są jakieś piwa lepsze w smaku niż te popularnych marek, ale ja jednak wolę co innego pić.
sprawdziłam sobie te farby i fajne się wydają, szczegolnie te tukusowy klif ja mam z duluxa jakas rozowa, teraz nazwy nie pamietam, ale tez sobie chwale
co do piwa tez mi się tak trochę kojarzy xD
Cytat:
Słyszałam , że tak i chcę wypróbować

Kitka nie przeforsuj się
o wlasnie, Kitka nie szalej tak, bo ponaciagane, przemeczone miesnie dajaw kosc, tez tak szalalam a pozniej swoje musialam odpokutowac niestety

jutro pobudka o 6, wiec pora na sen, chociaz pewnie jeszcze posiedze na tableciei bede ogladac filmiki na youtube xD

mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda, dzisiaj niby -1 tylko a bardziej wymarzłam niż przy -10 xD
Stary 2013-02-19, 00:54   #3671
Aysell
Wtajemniczenie

Uff, poćwiczyłam trochę z Tamilee, oczywiście ledwo dyszę jakbym nie wiadomo co robiła moja kondycja poszła sobie w siną dal, kiedy zaniedbałam ćwiczenia.

Poza tym umyłam twarz czarnym mydłem Neroli (), zaraz nałożę Biostyminę.
Muszę sobie kupić Folisan na łydki - po używaniu rok temu depilatora powrastały mi włoski, połowę wytępiłam, ale drugiej połowy nie potrafię mam nadzieję, że to zadziała.

Dobrej nocy

Stary 2013-02-19, 09:21   #3672
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Mojej skórze i pasuje i to bardzo. Do tego jedno nałożenie maseczki kosztuje dużo mniej niż w przypadku maseczki w saszetce.
Minusem jest zapach :/ Ale ta z mazideł dużo mniej śmierdzi niż ta z zsk, nie wiem czy taka partia czy to stała cecha.

Ja mieszma tylko z hydrolatem, próbowałam dodać olejku to nie umiałam tego rozprowadzić na skórze.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
sprawdziłam sobie te farby i fajne się wydają, szczegolnie te tukusowy klif ja mam z duluxa jakas rozowa, teraz nazwy nie pamietam, ale tez sobie chwale
co do piwa tez mi się tak trochę kojarzy xD
Ja wszędzie mam duluxem, dwa razy były próby innych marek-luxens, dekoral i ze średnim skutkiem, pierwsza jakieś mniej ładne wykończenie, a druga zupełna porażka- niby wszystko pokryte itd, ale wyglądało to brzydko jakby ktoś użył jakieś farby która za długo leżała w złych warunkach, albo jakieś pechowe opakowanie. I końcowo musiało to zostać przemalowane.

Plus to, że ściany pokryte duluxem dobrze się myją.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:

Masz może z mydlarnii u Franciszka?

Lubię czarne mydło, ale zdecydowanie wersję różaną i już jej nie zdradzam, wersja z neroli była dla mnie gorsza.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-19, 12:01   #3673
kotto
Raczkowanie

Witam Piękne
Podczytuje was juz jakis czas i postanowilam sie ujawnic Moge dołączyc?
Mam na imie Joanna jestem w drugiej klasie technikum Lubie mode i dbanie o wyglad Uwielbiam zakupy od poczatku roku wzielam sie za siebie i pracuje na piekne cialo do wakacji zapuszczam wlosy dzis przezywam chwile zalamania bo jest ze mna @ na dzien dzisiejszy widze same swoje wady wiec postanowilam tu wibc,zeby was lepiej poznac i podniesc swoja samoocene
51
50
49
48
DAM RADE-tym razem! CDN ->
8 min abs-3
8min buns-4
kotto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 12:05   #3674
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć
Niedawno wstałam

Cytat:
Mojej skórze i pasuje i to bardzo. Do tego jedno nałożenie maseczki kosztuje dużo mniej niż w przypadku maseczki w saszetce.
Minusem jest zapach :/ Ale ta z mazideł dużo mniej śmierdzi niż ta z zsk, nie wiem czy taka partia czy to stała cecha.

Ja mieszma tylko z hydrolatem, próbowałam dodać olejku to nie umiałam tego rozprowadzić na skórze.

(...)

Masz może z mydlarnii u Franciszka?

Lubię czarne mydło, ale zdecydowanie wersję różaną i już jej nie zdradzam, wersja z neroli była dla mnie gorsza.
A z jakim hydrolatem mieszasz? kupię sobie przy następnym zamówieniu z mazideł
Tak, z Mydlarnii oo, a czym się według Ciebie różnią, mogłabyś mi napisać mniej więcej? To znaczy, co robi wersja różana, a czego nie robi neroli? Zostało mi jeszcze 1/3 mydełka, więc może teraz kupię to różane, żeby spróbować, dlatego pytam

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kotto Pokaż wiadomość
Witam Piękne
Mam na imie Joanna jestem w drugiej klasie technikum Lubie mode i dbanie o wyglad Uwielbiam zakupy od poczatku roku wzielam sie za siebie i pracuje na piekne cialo do wakacji zapuszczam wlosy dzis przezywam chwile zalamania bo jest ze mna @ na dzien dzisiejszy widze same swoje wady wiec postanowilam tu wibc,zeby was lepiej poznac i podniesc swoja samoocene
Hej, witaj też tak mam czasem, że w tych dniach tracę w ogóle ochotę na cokolwiek i nawet w lustro nie patrzę na szczęście mija po paru dniach

Stary 2013-02-19, 12:15   #3675
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Uff, poćwiczyłam trochę z Tamilee, oczywiście ledwo dyszę jakbym nie wiadomo co robiła moja kondycja poszła sobie w siną dal, kiedy zaniedbałam ćwiczenia.

Muszę sobie kupić Folisan na łydki - po używaniu rok temu depilatora powrastały mi włoski, połowę wytępiłam, ale drugiej połowy nie potrafię mam nadzieję, że to zadziała.

Dobrej nocy
a gdie go można kupić?? i pomaga na wrastające włoski ???

Cytat:
Witam Piękne
witaj

ja wróciłam z zakupów spożywczych, biorę się za skalpel

wczoraj się nie przećwiczyłam- w ogóle odkąd ćwiczę regularnie mam lepszy nastrój i więcej energii

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 12:15   #3676
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Piękne
Cześć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 15:18   #3677
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj się nie przećwiczyłam- w ogóle odkąd ćwiczę regularnie mam lepszy nastrój i więcej energii
w tym sęk , ze to nie jest z dnia na dzien przemeczenie wychodzi po pewnym czasie

witam nowa uzytkowniczke
Stary 2013-02-19, 15:52   #3678
kotto
Raczkowanie

Dziekuje za przywitanie kochane
ja dzis drugii dzien skalpela z ewcia spocilam sie bardziej niz wczoraj ale to pewnie dlatego przez tą @ poskakalam na skakance wieczorem ciag dalszy,pupa mi sie podnosii za chwile naloze odzywkę na wlosy (kallos) niech sie regenerują ide po zielona herbate zmykam przed tv a wam zycze milego dnia
51
50
49
48
DAM RADE-tym razem! CDN ->
8 min abs-3
8min buns-4
kotto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 18:39   #3679
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
a gdie go można kupić?? i pomaga na wrastające włoski ???

(...)
Chyba tylko na allegro, bo szukałam i nigdzie nie ma... Właśnie mam nadzieję, że działa, jeszcze nie próbowałam opinie ma dobre : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html . Kupię w następnym tygodniu, wypróbuję i dam znać

Stary 2013-02-19, 19:10   #3680
loluska
Zakorzenienie

Hej

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 19:32   #3681
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej
Cześć.
Co słychać?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 20:06   #3682
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Hej, Loluska jak się masz?

Stary 2013-02-19, 21:34   #3683
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czeesc
bylam dzis w stokrotce i natknelam sie na maske ziaji do wlosow z ceramidami. Powiem Wam ze nawet fajna jest, wlosy sa po niej gladkie i miekkie, dobrze sie rozczesuja

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 23:11   #3684
loluska
Zakorzenienie

Nie odzywałam się do Was bo miałam ciężki czas ostatnio, do tego sesja rozbita na tylko 2 zjazdy, po 5 i 8 egzaminów w weekend. Na szczęście już za mną, czekam na wyniki, myślę że jedna poprawka na pewno będzie ;/ Poza tym witam w gronie bezrobotnych Staż się skończył i zostałam bez pracy, szukam ...

Od 2 dni zaczęłam kręcić hula hopem, wiosna się zbliża a mój brzuch w kiepskiej formie :P Włosy musiałam podciąć po ombre bo siano się zrobiło niesamowite no i staram się dbać o siebie.

Mam nadzieję że nadrobię Was z czasem

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 23:28   #3685
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Hej
hey, dobrze Cię widzieć

kotto: witaj

aysell: do spiruliny używam hydrolatu różanego( z tym że mój ulubiony nie jest z zsk, ale z helfów), ew rumiankowego.

Jeśli chodzi o to czarne mydło to obie wersje (różana i neroli) dobrze oczyszczają twarz, ale różana ma lepszą konsystencję (chociaż możliwe, że co partia to inną ma, bo tak to jest z naturalnymi kosmetykami), łatwiej się ją nakłada. Do tego jest delikatniejsza dla skóry, po neroli czuć trochę suchość i ściągnięcie skóry, po różanej wersji nie.
I zapach ładniejszy (ale to już rzecz gustu)
Z hydrolatami identycznie- ten różany bardziej mi służy niż neroli.

Zresztą nawet na bu pisze, że ten hydrolat jest atybakteryjny i ściagający.
Zalezy jaką masz skórę, mnie aktualnie delikatniejsze rzeczy służą. A kiedyś potrzebowałam więcej glinek, hydrolatu oczarowego itd.

Jest jeszcze 3 wersja tego mydła- zwykła, ale nie miałam jej.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czeesc
bylam dzis w stokrotce i natknelam sie na maske ziaji do wlosow z ceramidami. Powiem Wam ze nawet fajna jest, wlosy sa po niej gladkie i miekkie, dobrze sie rozczesuja
A ja tę będę testować:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...eramidami.html

Też z ceramidami.

Ciekawe, która z nich lepsza

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:

Nie odzywałam się do Was bo miałam ciężki czas ostatnio, do tego sesja rozbita na tylko 2 zjazdy, po 5 i 8 egzaminów w weekend. Na szczęście już za mną, czekam na wyniki, myślę że jedna poprawka na pewno będzie ;/ Poza tym witam w gronie bezrobotnych Staż się skończył i zostałam bez pracy, szukam ...
Ładnie was wymęczyli, dobrze że już po
I trzymam kciuki, żeby obyło się bez poprawek. I za znalezienie pracy też trzymam

<3 <3 <3
Stary 2013-02-20, 09:57   #3686
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Od 2 dni zaczęłam kręcić hula hopem, wiosna się zbliża a mój brzuch w kiepskiej formie :P Włosy musiałam podciąć po ombre bo siano się zrobiło niesamowite no i staram się dbać o siebie.

Mam nadzieję, że szybko znajdziesz pracę ..
Stary 2013-02-20, 10:38   #3687
ghana
Zakorzenienie

hej dziewczyny macie może nowego joya? i moigłybyście dać tu jakiś skan albo fotkę tych pormocji, które beda 16/173go marca? Chce kupic sobie jakas wiosenna kurtkę i buty, to moze wtedy by mi sie udalo a ja do gazetomaniaczek nie naleze, tylko niepotrzebna makulatura xD

spoko, ze dzisiaj mam na uczelnie na 14, patrzac na to co dzieje sie za oknem, az nie mam ochoty opuszczac mojego ciepłego domku
Stary 2013-02-20, 11:09   #3688
Aysell
Wtajemniczenie

Dzień dobry konkursowo zaspałam

Cytat:
(...)

aysell: do spiruliny używam hydrolatu różanego( z tym że mój ulubiony nie jest z zsk, ale z helfów), ew rumiankowego.

Jeśli chodzi o to czarne mydło to obie wersje (różana i neroli) dobrze oczyszczają twarz, ale różana ma lepszą konsystencję (chociaż możliwe, że co partia to inną ma, bo tak to jest z naturalnymi kosmetykami), łatwiej się ją nakłada. Do tego jest delikatniejsza dla skóry, po neroli czuć trochę suchość i ściągnięcie skóry, po różanej wersji nie.
I zapach ładniejszy (ale to już rzecz gustu)
Z hydrolatami identycznie- ten różany bardziej mi służy niż neroli.

Zresztą nawet na bu pisze, że ten hydrolat jest atybakteryjny i ściagający.
Zalezy jaką masz skórę, mnie aktualnie delikatniejsze rzeczy służą. A kiedyś potrzebowałam więcej glinek, hydrolatu oczarowego itd.

Jest jeszcze 3 wersja tego mydła- zwykła, ale nie miałam jej.
(...)
Acha, dziękuję jeszcze nigdy nie miałam hydrolatu różanego, w ogóle żadnego nie miałam, czas to nadrobić i nie wiedziałam, że się różnią, myślałam, że w każdym sklepie to samo sprzedają, tylko w innym opakowaniu a mydełko różane może wypróbuję kiedyś, teraz jednak służy mi chyba to Neroli - mam mega oczyszczoną twarz, pierwszy raz w życiu
Cytat:

Trzymam kciuki za egzaminy i pracę

Stary 2013-02-20, 14:08   #3689
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

A ja tę będę testować:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...eramidami.html

Też z ceramidami.

Ciekawe, która z nich lepsza
no ciekawe
Cytat:

spoko, ze dzisiaj mam na uczelnie na 14, patrzac na to co dzieje sie za oknem, az nie mam ochoty opuszczac mojego ciepłego domku
jest jakas masakra

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-20, 15:05   #3690
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Witam Piękne
Hej

Cytat:
Dziekuje za przywitanie kochane
ja dzis drugii dzien skalpela z ewcia spocilam sie bardziej niz wczoraj ale to pewnie dlatego przez tą @ poskakalam na skakance wieczorem ciag dalszy,pupa mi sie podnosii za chwile naloze odzywkę na wlosy (kallos) niech sie regenerują ide po zielona herbate zmykam przed tv a wam zycze milego dnia

Ja uwielbiam zieloną i białą herbate
Cytat:

Wspołczuje takiej sesji no i trzymam za znalezienie jakiejś fajnej pracy

Cytat:
No ja dziś nawet TZ samego po zakupy spożywcze wysłałam bo nie mam wcale ochoty wyściubać nosa wczoraj byliśmy na spacerze nad morzem, na molo poszliśmy - 10 na morzu była i masakrycznie wiało ale efekt rozbijających sie tak mocno fal fajny...
Do tego dopadły mnie zakwasy ale dziś spróbuje sie troche poruszać

Miłego dzionka

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości