|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wystające żyły na rękach
zawsze jak nosze coś ciężkiego lub np. gram w siatkówke to dosłownie żyły na rękach wychodza mi na wierzch...wygląda to tragicznie i zastanawiam sie czy to nie jest coś groźniego. JEsli ktoś zna sposób aby temu zapobiedz to była bym wdzięczna za pomoc ...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wystające żyły na rękach
Nie martw sie
to naturalna reakcja organizmu na oddanie ciepla na zewnatrz, kiedy jest Ci goraco to zyly "wychadza na wierzch" a kiedy jest zimno to chowaja sie zeby zatrzymac cieplo.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety,to chyba taka nasza uroda - też mam żylaste ręce
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() Ja zawsze miałam problem z wystającymi żyłami i to nie tylko wtedy jak noszę coś ciężkiego, czy gram w siatkówkę CZy jest na to jakiś sposób ????Pare dni temu chodziłam z chłopakiem i oglądalismy pierścionki zareczynowe no i myślałam, że spalę się ze wstydu przed tą ekspedientką gdy miałam przymierzyć śliczny pierścionek na swoje żylaste paluchy Niech mnie ktoś przytuli
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wprawdzie nie mam żylastych samych palców, ale dłonie i przedramiona owszem, a to dlatego, że mam bardzo jasną karnacją i skórę prawie przezroczystą, no cóż pogodziłam się z tym, dobrze przynajmniej, że nie mam do tego wielkich łap, jak facet, krzywych paluchów i multum odcisków
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dość,że mam żylaste dłonie, to do tego są całkowicie podziurkowane przez igły (pozostałości po moich częstych wizytach w szpitalach). Okropność. Ale skoro wybieraliście już pierścionek zaręczynowy to TŻ Cię kocha i założę się o kilogram cukierków,że Twoje dłonie absolutnie mu nie przeszkadzają
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo,ale przyzwyczailam sie do tego i nie przeszkadza mi to.
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie dzięki mojej "wspaniałej" urodzie bede miała szybko zmarszczki ![]() Cytat:
P.S. Wygrałaś kilogram cukierków Mi przeszkadza coraz bardziej, to chyba jakaś obsesja
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może zaczniemy stosowac krem liftingujący, póki jeszcze czas ![]() Chociaż, ja już mam faceta, to nie muszę się w takim razie podobac ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Przy delikatnej i jasnej skórze żyły są widoczne, mam to samo od dziecka
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na dodatek mam strasznie suchą skórę A moje kochanie nie zwraca na to uwagi, ale czasami jak się przygladam naszym dłoniom to jego są ładniejsze od moich ![]() ![]() Cytat:
oooo nawet teraz je widze Eh wiem wiem...nie ma co sobie problemów stwarzać, w końcu ludzi sięgają większe nieszczęścia no ale wiadomo...każda chce być piękna i podobac się nie tylko sobie
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja poproszę czekoladowe
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak mam-jasna skora przezroczysta i widoczne zyly na rekach i nogach-nawet na twarzy zauwazylam ostanio zylke-taka juz nasza uroda-ja nie zwracam na to uwagi
|
|
|
|
|
#14 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
nie tylko po wysiłku fizycznym . Nie ma się czym załamywać
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
na jaki adres podesłać ![]() ![]() Cytat:
mi ostatnio znajomi wyszukali nową żyłke... wyskakuje mi na nosie gdy się śmieję ![]() Obiecuję, że ja już też nie będe zwracać na to uwagi ![]() Cytat:
Dziękuję
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam takie żyłki na... biuście ![]() wiesz co do tych cukierków.. może lepiej nie.. bo nie dość,że z żyłkami to jeszcze gruba będę.
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam żylaste ręce i do tego czasami wyskakują mi jakieś czerwone plamki. Nie zwracałam nigdy na to uwagi aż pewnego dnia mój kolega stwierdził, że mam dziwne dłonie i do tego zawsze zimne
No i po tym co mi powiedział to się trochę zmartwiłam i zaczęłam oglądać dłonie wszystkich koleżanek. I stwierdziłam, że moje szczupłe koleżanki tez mają widoczne żyły i czerwone plamki (chociaż plamek mają mniej). Wiec sobie pomyślałam, że szczupli tak mają, ale ostatnio w autobusie widziałam szczupłą dziewczynę i miała śliczne bez żylaste dłonie. No i teraz nie wiem skąd te żyły
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a ja wyglądam jakbym żył nie miała
. Wszystko ładnie pięknie, ale do czasu.. Wczoraj rano miałam krew do badań pobieraną.. Z 5 minut mi żył szukali, żeby się wkuć. Dodam, że niczego tak się nie boję jak igieł, szczepenia, zastrzyków, pobierania krwi itd.. W końcu z odsieczą przyszła mama(pielęgniarka). Pomacała mi rękę chwilę i mówi do pani co mi krew pobierać ma: "Tutaj kłuj", a pielęgniarka: "ale napewno tutaj jest żyła?" , na to moja mama: "jest, jest, już wiele razy z niej korzystałam" Nie uciekłam chyba tylko ze strachu
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej jedna zaleta się znalazła
A może jeszcze są jakieś? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Pulpecja widze, że też Cię mania odchudzania na wiosnę dorwała
ja jakoś się zmuszam i zmuszam i się zmusić nie mogę...ale wiesz...tak jak pisała Anitka, może tylko chudzielce mają wystające żyły więc pare kilogramów, może by nam pomogło ![]() Anitka ja tam żadnych zalet nie widzę wygladam jakbym całe życie w kamieniołomach pracowała Ale jak pisała agabil1 pozostaje nam chyba tylko przestać biadulić i to zaakceptować ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam "żylaste" wizażanki
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ale zdrowy rozsądek.. chociaż, gdybym dziś w domu miała kasę to w tej chwili byłabym po konsumpcji dużej pizzy na szczęście kasy nie wyciągnęłam i skończyło się na ogóreczku ![]() Ja nie dość,że mam duże (bleh) dłonie, żylaste, pokłute, to do tego mam takie jakby, nie wiem jak to napisać, szerokie pory na nich? pory to bardziej na twarzy,ale nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć. Nienawidzę moich dłoni, dlatego kocham długie rękawy Mogę się zasłaniać.
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam dosc duze dlonie (po tatusiu zreztą... ) i strasznie ich nie lubę....Zawsze się trochę wstydzilam ze w porownaniu z rowiesnikami mialam lapska wielkie strasznie
![]() A teraz jeszcze na dodatek jak byłam w ciązy ręce zrobily mi sie strasznie zylaste, nie tylko dlonie, ale i wyzej, do lokcia. Fakt faktem, ze w ciazy bardzo spadalam na wadze, ale myslalam ze po urodzenia dziecka jakos wszystko wroci do normy..a tu guzik- zadnej poprawy...Dziecko juz 5 miesiecy prawie ma, a moje rece nadal jak u robola...
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też mam duże dłonie
też po tatausiu![]() Pulpecja mnie na pizze dwa razy nie trzeba zapraszać ![]() i choć miałam też wczoraj ochote (jak codzień zresztą ) to na szczęście mój facet nie miał przy sobie gotówki przez miesiąc kręciłam się po forum fitness i nawet 2 kilo schudłam, ale chyba za słaba ma silna wola
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak widzę jak dziewczyny się odchudzają, ćwiczą to od razu robię się zmęczona bo muszę się przyznać .. 'cześć jestem Pulpa... jestem pizzoholiczką...' ![]() jak kiedyś będę musiała obrączkę kupować to chyba rozmiar 22 :P ( tzn. nie mam pojęcia jaki to jest, bo pierścionków nie noszę) ale moje koleżanki kupują 16, czasem się zdarzy jakaś 18, a palce mają malutkie. O ja biedna...
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam rozmiar 9 serdecznego palca i w ogóle małe dłonie, więc sobie dziewczynki wyobraźcie, jak u mnie te żyły sie prezentują , a też sięgają do łokcia
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam nigdzie zyl nie widac co prawda - ale u facetow mi sie to podoba
Wiele dziewczyn to obrzydza wiem..
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eeee tam facetowi to właśnie pasuje
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie! Przejmujecie sie czymś, co dla wielu facetów jest najbardziej seksowne. dla mnie żyły widoczne na kobiecych dłoniach i stopach są szalenie seksowne i znam co najmniej kilkadziesiąt osób, które też tak reagują, jak ja. Niektórzy sie do tego nie przyznaja ale to prawda! Nie wyobrażam sobie innej partnerki.
Jesli ktos nie wierzy, to jest nawet strona wielbicieli takich kobiet: http://www.yorgac.freeservers.com/index.html Sprawdxcie i zobaczcie ilu mężczyzn o Was marzy!! |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze słysze
Słabo znam angielski, ale coś tam przeczytałam o wampirach Czy ja mam się zacząć bać?
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Chociaz wcale nie jestem po wysilku fizycznym, hmm... Mam nadzieje ze to zniknie za jakis czas, bo wczesniej dlonie mialam normalne. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i to nie tylko wtedy jak noszę coś ciężkiego, czy gram w siatkówkę
no i myślałam, że spalę się ze wstydu przed tą ekspedientką gdy miałam przymierzyć śliczny pierścionek na swoje żylaste paluchy 

I pewnie dzięki mojej "wspaniałej" urodzie bede miała szybko zmarszczki 

. Wszystko ładnie pięknie, ale do czasu.. Wczoraj rano miałam krew do badań pobieraną.. Z 5 minut mi żył szukali, żeby się wkuć. Dodam, że niczego tak się nie boję jak igieł, szczepenia, zastrzyków, pobierania krwi itd..