|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Ja mam 2 staniki sportowe, ale musze chyba nowy kupić jakiś lekko usztywniany, bo w tych to siara na aerobik chodzić nie dość że mam małe cycki to w nich wyglądam jakby nie miała w ogóle |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Meeedzik Takie zwykłe z zabawkowego
Nie zrozumiał mnie o jakim mówiłam, trudno, liczy się gest. Kręci się okropnie bo jest za lekkie. No nic...
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
radze otworzyc hula-hop i nasypac do srodka kaszy albo ryzu suchego oczywiscie hehe i zakleic mocno tasma zrobilam identycznie i swietnie idzie odczuc dzialanie na boczki
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no ja w takim sportowym to pewnie tez nigdzie bym się nie pokazała
chcę tylko, żebym swobodnie mogła skakać na skakance na podwórku no i może jak zacznę biegać to się przyda ![]() Zoska napełnij sobie to hula hop ryżem, albo grochem i szczelnie zaklej, zobaczysz, że dużo lepiej będzie się kręcić wiem, że dziewczyny z wątku o hula hup tak robiły i były zadowolone wtedy jest cięższe i lepiej się kręci ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Dziś w InterMarche widziałam nowe odżywki do włosów z Joanny z olejkiem arganowym i teraz mnie kusi odżywka i serum na końcówki O takie:https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...anna-Argan-Oil
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
meeedzik : strasznie chudy masz brzuch
co robilas ze tak wyglada?brzuszki?bieganie ? czy co ? ciekawi mnie to bo moj brzuch to moja zmora zawsze mi tam tluszczyk sie zbiera i zwalczyc jest go ciezko pozdro
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
aniołek brzuszki i hula hop
ale talię to ja genetycznie chyba mam taką wąską
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#548 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzisz jak zmotywowałaś wszystkie dziewczyny do ćwiczeń to jest sukces ... fajnie, że domek odwiedzasz, zmiana klimatu zawsze dobrze robi udanego weekendu Cytat:
ale mam nadzieje, że za kilka dni już nie będzie takiego efektu bo cały miesiąc nie wytrzymam ![]() Zazdroszczęwszystkim, który potrafią rano wstać i ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: Cytat:
Cytat:
to super a babola zlej i rób swoje - 3 miesiące to przecież nie jest długo a kasa Ci się przyda a to co przeżyłaś czegoś Cię nowego o Tobie samej nauczy, jesteś uczuciowa ale też twarda baba i nie poddawaj się wiem, że to trudne, szczególnie, że jeżeli tak jak stresujesz się "wszystkim" ale próbowac można i rzeczy z listy "nienajważniejsze na świecie i dla mojej przyszłości bez znaczenia" traktować bardziej na luzie, że tak powiem.A co do fotki to wiesz, wg mnie te spodnie są troche za małe a jakby były dobre to by nie było żadnych boczków to wiesz ja tam powodu do depresji nie widzę jedynie powód do ogrniczenia "pizzy i spółki" i wsio i czekać cierpliwie a nie panikować Cytat:
a za skakankę i za silną wole w stosunku do merci ![]() A końcówki to się też naturalnie "ze starości" zawsze rozdwajają też troche - bez paniki ale oczywiście z prostowanicą lepiej nie przesadzać meeedzik jak mi się coś podoba to mówie a jak nie to nic nie gadam Uważam, że w pewnych fragmentach (jedynie fragmentach ) mam szanse mieć podobne kształty za x kg w dół a o innych częściach ciała mogę tylko pomarzyć ale wolę oglądać Twoje fotki czy moni i się motywować bo jesteście żywe, prawdziwe i pieknie odchudzone niż się "jarać" fotami modelek z fotoszopa nad zdjęciami , których pracował sztab stylistów itd. To jest sztuka wyglądac dobrze bez tej "otoczki" Sama dziś siebie podziwiam bo poszłam do biedronki po słodkie(napadło mnie ) a wróciłam z lakierem do paznokci A u fryzjerki tylko końce podciełam i serio nie widać żadnej różnicy na zdjęciach ale końce są milusie ![]() Dziś nadal zakwasy czuje a dzis dzień sklapela i tiffany i mel b
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
aniołek no trochę to trwało, nie powiem. Nie schudłam na raz tyle kg, wszystko było rozłożone w czasie i były to 3 podejścia, nie od razu udało mi się dojść do takiej wagi. Ogółem to ze 2 lata mi zeszło jak nie więcej
Ja cały czas ćwiczę ( raz więcej raz mniej ) Margot i właśnie za to Ci dziękuję nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa i jakie są budujące ![]() Nie masz szanse tylko na pewno będziesz miała super figurkę ! Z resztą już teraz uważam, że masz fajne kobiece kształty i wszystkie kg są równomiernie rozłożone i to samo będzie z ich gubieniem ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Margot za nie kupienie słodkiego ja ostatnio codziennie wpierdzielam kinder bueno wstyd mi, ale nie umiem sobie odmówić i codziennie "coś" słodkiego jem Mimo wszystko pokaż swoje śliczne włoski
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik dzięki za wiarę we w mnie
![]() A fotkę włosów dodam za miesiąc lub dwa żeby sprawdzić rezultaty olejowania
|
#551 | ||
|
Zadomowienie
|
Zgadnijcie kto wrócił?
![]() Juz bede z Waaami znów Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8 ![]() Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam ![]() I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon, i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem.. Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ? ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Ja tez intensywnie olejuję ostatnio, jakiegos olejku używasz? cwicz cwicz, ja już po killerku ![]() W ogole zauwazylam, ze im wczesniej pocwicze w ciągu dnia, tym wcześniej się zbieram za inne rzeczy, mam więcej energi.. a jak czekalam do 22, to masakra byla, żeby się w ogole zebrac. I doszłam chyba do tego momentu, w którym lubie, jak bolą mnie mięśnie od wysiłku, a jak nie bolą, to cisnę mocniej, to już jakas masakra jak na mnie, kanapowego lenia ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Tyyy, baciki za kinder bueno, nie kuś mnieeee! ![]() I ja widzialam Twoje włosy, jak mialam przerwe w pisaniu, kochana RE-WE-LA-CJA!!
|
|
|
#552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie jakimi olejami olejujesz? ja z kokosowego na migdalowy sie przezucilam, jakos wydaje mi sie ze lepiej nawilza wlosy, blysk jak sloneczko pada jest swietny az razi w oczy mialam prawie czern to bylo widac swietnie lsniace zdrowe wloski, a teraz po sciaganiu koloru jest braz a pod spodem mleczna czekoladka, tez widac polysk, ale nie juz taki...i zastanawiam sie nad podcieciem wloskow(kazdy z osobna wezme i ciachne) strasznie rozdwojone koncowki mam, i za cholery nie moge doprowadzic do ladu ...moze jakies sposoby?procz podcinania---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- [QUOTE=pipson;39675849]Zgadnijcie kto wrócił? ![]() Juz bede z Waaami znów Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8 ![]() Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam ![]() I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon, i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem.. Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ? ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- po pierwsze, pamietam jak mialam diete kapusciana, zero soli, i na tej diecie schudlam 3kg, jezeli spozywasz sol w nadmiarze to ogranicz, moze akurat pomoze... a co do hormonow to one tak juz maja, ja juz przywyklam, ale znalazlam cos takiego ''Nasza rada: Objawy zatrzymania wody ustępują zwykle w pierwszych dniach miesiączki. Waga dość szybko powraca do normy. Jednak, aby nieco złagodzić dolegliwości, racz się do syta moczopędnymi owocami, które ułatwią usuwanie nadmiaru płynów z tkanek. Takie właściwości mają, np. truskawki, arbuzy, melony, czereśnie. Uwaga! Jeśli czujesz się napuchnięta zażywając pigułki anykoncepcyjne, skontaktuj się z ginekologiem i poproś o zmianę preparatu'' moze cos to pomoze? spozywanie moczopednych owocow? warto sprubowac ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Boziu jaki byk wybaczcie...SPRÓBOWAĆ ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- tak mi sie przypomnialo teraz, ze pierwsze tabletki ktore bralam yaz tez powodowaly zatrzymanie wody- bolace lydki,zwlaszcza lewa albo prawa to byla ,niepamietam, w kazdym badz razie gdy tylko dowiedzialam sie, ze moga robic sie zakrzepy, objawiajac sie wlasnie w taki sposob, zmienilam szybko na inne i problemy ustaly...tyle ze teraz mam inny zupelnie problem strasznie przesuszona cera i wysyp na calej twarzy przy drugim tydodniu brania tabli;( rece zalamuje juz |
|
|
|
|
#553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wagi to chyba spada, bo zmiescilam sie w nowa sukienke rozm 36 ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Postanowilam, ze zosataje. Jak bede wracac to juz na zawsze bo i tak lepiej przeciez nie bedzie ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
|
#554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki za rady własnie ja piję codziennie herbatę z pokrzywy, powinna działać moczopędnie. Ale zaczynam mieć wrażenie, ze te obrzęki będą dużo trudniejsze do zwalczenia. Dziś w zasadzie okres się skończył, wejdę na wagę za pare dni, to zobaczę. ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
brawooo kochana!
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, odpiszę Ci słonko później. Dziękuję za miłe słowa
![]() Poznałam świetnego chłopaka... Randka była świetna... on jest taki spokojny i miły i wpatrzony we mnie. Wszystko gra Jest polakiem. Idziemy po23 razem na imprezę. Jestem zadowolona czuję że tym razem trafiłam w 10, choć wszystko wyszło zupełnie przypadkiem heh.
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Masakra jakas na drodze.... znowu
Cindy daj sobie spokoj z kilogramami i w ogole :P Wazne jak się czujesz! Ja w przymierzalni zawsze się załamuje, a moja mama dodatkowo dzis "ze wszystko co kupilam to jakies za małe" ;/ trudno- ja lubie blizej ciała, a ona luzno. Dekold jest, wiec i tak nikt na nic wiecej uwagi nie będzie zwracał Spytalam sie kolegi jak wyglądam i koszulke w dół pociągnłęm "ładnie" Zostało ci juz tak mało. Wytrzymaj tyle ile mozesz przeciez nikt tam cię nie związuje, no ja mysle :P A co do fot to nie wiem o co ci chodzi- ot normalna dziewczyna I ten chłopak :P no widzisz- wszystko będzie git! Heroine na pewno ci sie skora ujędrnia, a i mięsnie miejsca zajmują Ale prawda, ze bez dietki to na nic. Moja kolezanka zrobila A6W- całe- i mowi, ze jak ktos ma płaski brzuch to git, bo fajnie miesnie mozna wyrobic, ale jak ktos ma tłuszcz to po prostu mu sterczy. Medzik ile wy pijecie Ja wczoraj nałozylam olejek na głowe i dzis ją umyłam- coraz lepiej mi to idzie, choc mam problem z samym nakładaniem, ale czuje po włosach, ze są w lepszej kondycji. W ogole rozszyfrowalam dlaczego mi tak wypadaja- to przez hormony. Odstawylam tabsy i mam tego skutki moja mama weszla do mojej łazienki i spytala sie czy ich sobie przypadkiem nie wyrywam sama. A ja juz się tak staram... zawsze odzywka, lykam witaminy, maseczki, olejek i nawet nie zwijam w ręcznik tylko tak delitkanie się z nimi obchodze. Na sucho nawet nie rozczesuje, zeby za duzo ich nie stracic.... Losing piłam wczoraj :P dzis robilam za kierowce ja tam samej tequili nie lubie. Nawet jak drina robie to musze dolac soku malinowego, zeby jakos zabic smak alko ;p A sprzedawczyni momentalnie wytrzeszczyła oczy, wiec licze, ze nie udawała Musialabym się wam pokazac w nowych spodniach Slodycze schowaj i nie ruszaj! Ja dostalam raffaelo, ale nie otwieram :P ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ja stracilam motywacje do liczenia kalorii i w ogole. Nie mam na to siły. Jem ok., ale jak wychodze to tez sobie nie odmawiam, bo po prostu po co tyle przyjemnosci tracic. Nie waze sie, nie mierze i żyje :P Jutro chce pojsc na długi spacer, żeby cos spalic a w poniedziałek zumba! We wtorek siłownia/basen. Sroda zumba. Czwartek-liczę, ze się zmobilizuje i pocwicze w domu. Piątek siłownia/basen. Licze, ze w tym tygodniu będe zdrowa i będe mogla się ruszać Jakos lepiej się czuje i mam więcej enegrii- brakowało mi tego w tym tygodniu.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Dobra musze się poprawic- zaraz po wysłaniu posta zrobilam sobie duzego drinka z tequila |
|
|
|
#557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tego bólu,to może to migrena?---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Heroine Udanego wyjazdu,a gdzie mieszkają Twoi rodzice? ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania Kupiliśmy je w czwartek,ale było pęknięcie na szybie i cza było wymienić![]() Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada
Zooska Co tam u Ciebie?Lepiej z TŻ-tem i co tam u babci?
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Poczytałam Was troszkę sobie, a zaraz lecę się kąpać rany, ile śniegu u mnie nie widać naszego samochodu na podwórku ja nie wiem jak my się dzisiaj dostaniemy do Kościoła w taką pogodę ![]() Like, moi rodzice w lubelskim mieszkają super, że dostaliście kasę z odszkodowania! ![]() no i fajnie, że emocje opadły i idzie ku lepszemu Lady, wiem, że ćwiczenia powodują zastępowanie tłuszczu mięśniami, ale w ogólnym wyglądzie to powinno być na plus, a nie jest ![]() dlatego to frustruje... no i dieta... teraz u rodziców to już w ogóle jej nie ma ![]() Cindy, taaaa Twoje boczkiii, pffff ![]() pipson! Margot, za silną wolę robisz postępy kobieto
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tego się obawiałam,bo z nimi,to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny i ja melduję się w nowym wątku
Przepraszam za tak długą nieobecność ale laptop mi szwankował na szczęście nie było to nic poważnego i już działa Tż mi naprawił
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak poza tym,co słychać?
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Margot pewnie, że w Ciebie wierzę
i brawa za ćwiczenia ![]() Pipson ja nie umiem zrezygnować ze słodkiego i codziennie coś mi wpada a poza tym to witaj ponownie ![]() Lady niee tak dużo nie pijemy Tż mój to rzadko pije, bo przeważnie jest kierowcą ![]() Ale za to widzę, że Ty się skusiłaś na drineczka ![]() Cindy ja nie rozumiem na co Ty narzekasz jednego dnia piszesz, że jesteś gruba, że waga w miejscu stoi i nie spada, a na drugi piszesz, że dużo spadło, bo mieścisz się w rozmiar 36 sorrryyy ale ja już nie nadążam ze Tobą jak można narzekać nosząc rozmiar 36?? :/Sandera noo witamy witamy jaki Ty masz super avatar nie poznałam Cię Heroine siemaa uu współczuję tego śniegu :/ u mnie już prawie nie ma i nawet pogoda dziś jest w miarę, to znaczy słońca nie ma, ale tak jakoś jasno jest i 6 stopni na plusie Like też mam zamiar kupić odżywkę i serum z tej nowej serii Joanny najpierw chyba skuszę się na serum i zobaczę jak się sprawdza, a później dokupię odżywkę jak będzie fajna
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
A dobrze idę dzisiaj na 14 do pracy a potem spotykam się z klasą z liceum
![]() W kościele już byłam skalpel poćwiczyłam i teraz idę się kąpać bo mokra jestem :P Wydaję mi się że skalpel II jest mniej ciekawy i że ten pierwszy lepiej działa na mięsnie ![]() Tak mam avatar teraz żeby mnie motywował i że coś się zmienia chociaż zdjęcie :P A tak poważnie mam motywację
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2013-03-10 o 11:21 |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry laseczki
![]() Ja wstałam po 11 dzisiaj Zjadłam już owsianke z bananem, ale te z lidla jakieś mega słodkie już jej nie kupie ;/ Dzisiaj nie ćwiczę jedynie tiffoczki zrobie Musze sobie dać dzień luzu, żeby mięśni nie przeciążyć bo na jutro mam znowu trening, wtorek zumba, sroda aerobik,czwartek trening, piatek aerobik i sobota trening
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-10 o 11:49 |
|
|
|
#566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że potrafiłaś sobie odmówic słodkiego Pokaż włosiska Cytat:
Czekam na @ i mam kiepski nastrój do tego już brzuch mnie dość pobolewa Wczoraj byłam taka niemiła dla Tż przez to napięcie przed @ że aż mi przykro ale zrobiłam dla niego pyszne mięsko z serem i pieczarkami więc może da się przeprosić W pt też się tak na niego złościłam że się spóźnił godzinę a biedaczek czekał godzinę w kwiaciarni dostałam piekny bukiet tulipanów i jeszcze dla mamy mojej kupił |
||
|
|
|
#567 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze planuje rano ćwiczyć ale może z raz w życiu tak zrobiłam Za killery ![]() się należą bo ja nadal umieram po kwadransie![]() A co do olejowania to ja początkująca jestem i tylko olejek migdał i papaja z alterry używam. Pasuje mi zapach i włosy są miłe to na razie nie kombinuje. aniolek też pytał to napisałam ale nic odkrywczego nie wniosłam do tematu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dziś i u mnie napadało ale za to nowy nałóg kolekcjonowania lakierów do pazurków mi się zaczyna![]() Cytat:
teraz ćwiczę na zmianę plus tiffoczki i mel b na pupe![]() Cytat:
![]() To bardzo miłe , że i o Twojej mamie pamiętał ![]() Wczoraj to niestety znowu dopiero po 23 zestaw ćwiczeń zrobiłam , nie umiem ćwiczyć jak jeszcze domowe obowiązki mam niezrobione i wstałam z łózka i pranie złożyłam i podłogi umyłam itd a potem dopiero za ćwiczenia i zanim maseczki, pilingi i prysznic zaliczyłam to znowu prawie 2 w nocy była
|
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
ja już po obiadku
łyżka ziemniaczków z sałatką (sałata,pomidor,ogórek,pa pryka, sos ziołowo-koperkowy) mniam!
|
|
|
|
#569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Ja dzisiaj troszkę lepiej się czuję, zaczęłam owijać się folią i smarować, i mam wrażenie, że lepiej brzuch wygląda U mnie dzisiaj: 2 kromki pełnoziarnistego chleba z tuńczykiem i twarożkiem Kawa z mlekiem Ziemniaki z brokułami i jajkiem sadzonym Będzie: jabłka pieczone Wieśniak z pomidorem. Nie wiem, to chyba nie za dużo, ale wczoraj połknęłam nadprogramowo mozarellę ![]() Kupiłam błonnik i choć duuuuużo wody popijam, to mam wzdęty brzuch po nim i w ogóle
|
|
#570 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

a w ogóle jeszcze jakiś stanik sportowy by mi się przydał, bo jak w zeszłym roku skakałam na skakance to mnie cycki bolały 
Ja mam 2 staniki sportowe, ale musze chyba nowy kupić jakiś lekko usztywniany, bo w tych to siara na aerobik chodzić nie dość że mam małe cycki to w nich wyglądam jakby nie miała w ogóle 
Nie zrozumiał mnie o jakim mówiłam, trudno, liczy się gest. Kręci się okropnie bo jest za lekkie. No nic...

ale mam nadzieje, że za kilka dni już nie będzie takiego efektu bo cały miesiąc nie wytrzymam 
klask i:
nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa i jakie są budujące 

!!!!!!!!
a co do tego bólu,to może to migrena?

ale za to nowy nałóg kolekcjonowania lakierów do pazurków mi się zaczyna