|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::W marcu - paletka Bobbi Brown::..
nieaktualne
W marcu do wymiany mam: BOBBI BROWN paletka Eye Luxe Collection; nówka, nietestowana, w pudełeczku, wyceniam na ok. 400 zł (w Polsce niedostępna, sprowadzana z USA). Wymienię tylko na coś o podobnej wartości, może to być pielęgnacja (o długim terminie) albo perfumy. Tylko nowe. Jedna z recencji: http://www.musingsofamuse.com/2011/1...ollection.html Oczywiście foty real mogę wrzucić ![]() Proszę o konkretne propozycje ![]() Osoba z mniejszą liczbą przekupek wysyła jako pierwsza ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2013-04-03 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::W marcu - paletka Bobbi Brown::..
moze znajdziesz cos u mnie za te paletkę? moge dołozyc jeszcze ksiazek jesli cię interesuą
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681630 ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książek, ani ciuchów nie szukam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To jest cały zestaw - cienie, kosmetyczka, tusz i pędzle. Pędzle są pakowane razem z cieniami, kosmetyczka z tuszem jest osobno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() A mogłabyś ocenić (choćby po swatchach) czy to są cienie w chłodnej czy ciepłej tonacji??? ![]() Ja niestety jestem pozbawiona tej umiejętności (odróżniania kolorów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ich nie swatchowałam, zestaw jest nowiutki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie mam konkretnych wymagań - coś co wpadnie mi w oko dla mnie czy na prezent.
Np.: Wysokopółkowa pielęgnacja, nowa, z długim terminem ważności Perfumy - raczej nowe, na prezent. Typu Flowerbomb, Idylle, jakiś Armani. Może też niszowe kadzidlaki ![]() Raczej nie kolorówka, bo tej ma za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hey może w zamian za tą paletkę interesuje Cię pielęgnacja dr Brandt? Nowa, nigdy nie otwierana, zestaw w skład wchodzi
1. flaws no more r3p eye (3g) 2. dark circles away (15 ml) 3. signature flexitone BB cream (7,5g) 4. collagen booster (1 ml) W zestawie jest jeszcze mikrodermabrazja ale ja sobie zostawilam bo jej uzywam ![]() Daj mi proszę znać na pw odnośnie Twojej decyzji gdyż nie mam aktualnie żadnego wątku
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.