Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 13:43   #4561
beznadziejniak
Łotewa

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
głodnemu chleb na myśli
Głodny głodnego zawsze zrozumie
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:33   #4562
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez nulca Pokaż wiadomość
mój mąż to też mój pierwszy facet i teraz nie wiem czy trafiłyśmy tego najlepszego prawdziwka czy pierwszego lepszego podgrzybka
pewnie okaże się w przyszłości
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:41   #4563
Atenya
summer vibes;)

Nowy filmik u Karoliny vlog z NYC cz. I. http://www.youtube.com/watch?v=HDRkUkqlOiU
Podoba mi się ten vlog. Perwszy raz obejrzałam prawie pół godzinny filmik prawie bez odrywania wzroku Fajna ta Patrycja

P.S. Chyba nie było żadnej reklamy nawet w filmiku Chociaż...parę rzeczy przecież kupiła I jeszcze wiele "zakupów" z NY pojawi się pewnie w kolejnych filmikach.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-18 o 16:36
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:07   #4564
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Teraz to nosi się czaszki, hello kitty, myszkę miki itd. w różnym wieku, mamy tu przykład Saruni choćby, która ma bzika na punkcie hello kitty Bardzo mi to pasuje do nastolatek, ale co kto lubi. A T-shirty z jakimiś śmiesznymi napisami itp. sama lubię - tylko wszystko z umiarem.

Otóż to. Ta bluzka Kasi z LGS z parą młodą (zamiast głów czachy) również mi się nie podobała, a właśnie taki wzór jest najgorszy z możliwych. Widziałam te sama bluzkę w lumpku kiedyś i jej nie wzięłam. Okropieństwo.
Ja mam pidżamkę z myszką miki, kolor koszulki genialny, ale ta mycha to nawet w nocy mnie drażni

A co do LGS to to samo zauwązyłam, i od razu mnie odrzuciło, kurde niby moda, niby nic, ale jednak to było dyskasting na tej koszulce
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Ja bym się bała. Ale ja to ja.
Ja też nie ma to tamto
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A potem będą teksty o samoakceptacji i o tym jak nienawidzi walentynek... Skąd ja to znam... hmmm....
tekst dnia

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Moją znajomą chłopak zdradził po 5letnim związku z kimś z jej rodziny
co prawda Ona ma 21lat on 24. Więc coś w tym jest , że niektórzy muszą się "wyszumieć". (chociaż brzmi to jak głupie usprawiedliwienie)
Obrzydlistwo.

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
lubię Radzkę ale jeśli chodzi o Jej styl jest dla mnie modowym koszmarkiem

http://www.youtube.com/watch?v=fhKdvUBj984
Nie jest tak źle, nawet sie to kupy trzyma, miała gorsze akcje

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ale przecież to nie chodzi w ogóle o ten certyfikat tylko o to jak ona się zachowała w związku z tym zamiast zareagować jak normalny człowiek i wyjaśnić o co chodzi albo zwyczajnie nie mówić i nie robić nic to zaczęła się miotać, usuwać ludzi, bo ktoś napisał co widzi na zdjęciu - przy czym nie padły żadne obraźliwe słowa. dziecinne zachowanie i o to się rozchodzi, a nie fakt czy ma obywatelstwo czy go nie ma.
To było mega dziwne i na tyle mnie zniesmaczyło, że nomalnie nie wiem co sądzić o tym. Jak to ktoś tu pisał, niby taka rozsądna itd, ale to było z lekka pokiereszowane, czyjkolwiek to był certfikat, nie robiłabym foty na tle tak waznego dokumentu, jeśli nie chciałabym sie nim pochwalić.
Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=d8JeAG3EoRY

lokowanie produktu u Olimpii
zara obczaimy

U mnie zaraz pierdyknie piorun jakiś

PS. Nie wiem czy Wam poisałam, ale u mnie w aptece to Vichy do buzi matujące 30, to za 25 zł

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-18 o 17:13
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:53   #4565
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
ale przecież to nie chodzi w ogóle o ten certyfikat tylko o to jak ona się zachowała w związku z tym zamiast zareagować jak normalny człowiek i wyjaśnić o co chodzi albo zwyczajnie nie mówić i nie robić nic to zaczęła się miotać, usuwać ludzi, bo ktoś napisał co widzi na zdjęciu - przy czym nie padły żadne obraźliwe słowa. dziecinne zachowanie i o to się rozchodzi, a nie fakt czy ma obywatelstwo czy go nie ma.
dziewczyny a gdzie bylo to "mango" ? filmik czy blog/twitter? bo chyba mnie ominelo

http://www.natiaa87.blogspot.com/
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:55   #4566
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
a jak jest biedny i brzydki?
A kobiety bogate i ładne w wieku 20-25 lat nadają się do ślubu?
Moim zdaniem facet w wieku 20-25 lat bardzo rzadko nadaje się na męża i partnera do konca życia. Jeżeli jest mały "popyt" na niego bo ani urodziwy a do pracy lewe rączki to niewiele kobit chciałoby z nim mieć romans. Facet bogaty i przystojny posiada 2 czynniki, które przyciągają kobiety. Kobieta ma tylko urodę- oczywiście sa faceci, którzy polecą na majętne kobiety, ale drzwi otworzą pięknej kobiecie nieważne ile ma na koncie czy 2,5zł czy 2 500 000 $. Dlatego jest tyle historii w zyciu ala Kopciuszek, że facet wziął sobie biedną, ale ładną dziewczynę- w historii kina to co druga komedia romantyczna jest na tym oparta. Dużo w tej sprawie ma do powiedzenia biologia- 40-letni majętny facet i 20 latka nikogo nie dziwi, ale 40-latka i 20-latek wyglądają dziwnie. James Bond i jego duużo młodsze dziewczyny chociażby. Kobieta 30-40-letnia żeby znaleźć partnera musi się rozglądać wśród panów po 50-tce bo jej rówieśnicy wolą 20-latki. Ostatnio jest dośc modny w Wysokich Obcasach List Wkurzonej i kilka odpowiedzi na jej apel. http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...ztalceni_.html
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...Wkurzonej.html
Polecam książkę Przetrwają najpiękniejsi Nancy Etcoff, która świetnie to opisała.

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja z moim mężem jestem od czasu jak miałam 19 lat, a było to trochę czasu temu. Ślub co prawda wzieliśmy późno- bo [/COLOR]ja go hamowałam. [COLOR=Silver]Ale ja wierzę w sens ślubu koło 25 roku życia i dzieci przed 30. Nie wiem może za 10, 15 lat zmienię zdanie.
W sumie większość małżeństw rówieśników ma się dobrze.
Wiesz, te 2-3 lata różnicy jak się jest 20-latkiem to robi różnicę. Ja mówiłam o ślubach dośc młodo wziętych tych 20-23 lata, gdzie dziewczyna miała np. 16 lat jak poznała faceta, na 20-tę były zaręczyny, potem planowanie weselicha i siup mam 23-lata i wesele za mną. Poza tym u ciebie nie było ślubu w wieku 21 lat bo była ciąża to trzeba się ustabilizować po bożemu.
A co do grzybów- ten pierwszy może sie okazać prawdziwkiem, ale z czasem może wyjść, iż to kobieta była podgrzybkiem albo nawet muchomorem i zostaje wyrzucona z koszyka. A dla wielu osób ciągle aktualne jest powiedzenie, że lepszy rydz niż nic. Szkoda tylko, że niektórzy wybierają sromotniki.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 17:06   #4567
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natiaa87 Pokaż wiadomość
dziewczyny a gdzie bylo to "mango" ? filmik czy blog/twitter? bo chyba mnie ominelo
na twitterze
Teraz już po mangu nie ma śladu.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 17:26   #4568
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Moim zdaniem facet w wieku 20-25 lat bardzo rzadko nadaje się na męża i partnera do konca życia.
Bez przesady, po co tak szufladkować ludzi i generalizować?
Są faceci, którzy w wieku 19 lat są dojrzali i 40, którzy mają w sobie Piotrusia Pana i nie nadają się wcale do związku.
Biologia, psychologia to jedno, a życie to drugie.
Stary 2013-06-18, 17:50   #4569
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Bez przesady, po co tak szufladkować ludzi i generalizować?
Są faceci, którzy w wieku 19 lat są dojrzali i 40, którzy mają w sobie Piotrusia Pana i nie nadają się wcale do związku.
Biologia, psychologia to jedno, a życie to drugie.
Tak, to prawda- ludzie są różni, ale ilośc pozwów rozwodowych nie kłamie a schemat jest bardzo często ten sam. I naprawdę bardzo rzadko można spotkać majętnego, przystojnego 20-25 latka, który chce brać ślub. I bardzo rzadko takie związki trwają długo. Nie mówiłam tu o przeciętnym 20-parolatku, ale takim, który jest łakomym kąskiem dla pewnych kobiet.
Stary 2013-06-18, 18:06   #4570
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Tak, to prawda- ludzie są różni, ale ilośc pozwów rozwodowych nie kłamie a schemat jest bardzo często ten sam. I naprawdę bardzo rzadko można spotkać majętnego, przystojnego 20-25 latka, który chce brać ślub. I bardzo rzadko takie związki trwają długo. Nie mówiłam tu o przeciętnym 20-parolatku, ale takim, który jest łakomym kąskiem dla pewnych kobiet.
Też uważam, że nie ma, co generalizować. Owszem ilość rozwodów wzrosła, ale to nie tylko niedojrzałość, kiedyś ludzie byli dojrzalsi? Kiedyś często po prostu nie brało się rozwodów, bo wstyd, bo kobieta nie pracowała, więc co miała zrobić itp. Teraz ludzie są bardziej niezależni, a i z każdej strony otrzymują informacje, że 'świat stoi przed nimi otworem, zasługują na coś lepszego', więc łatwiej im podjąć decyzję o rozwodzie.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 18:46   #4571
akasha84
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=qn_kLntFhBA Hania kulinarnie
Stary 2013-06-18, 18:53   #4572
201607111632
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=RA_SIg1vFkE MsDoncellita Projekt Denko (big denko)
http://www.youtube.com/watch?v=kNtcloLWb5Y Glossybox u RLM
http://www.youtube.com/watch?v=z8KfSGf6tKE Tanie i dobre +/- 10zł u Korneli
http://www.youtube.com/watch?v=_xNfXxmmU_I Probably the best foundation in the world Goss
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 19:57   #4573
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale denerwuje mnie ta Gosia Niby miła, uśmiechnięta, ale...no właśnie. Ale. Za to koniec filmiku miały niezły
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:18   #4574
201610310857
Konto usunięte

dziewczyny, wybaczcie spam, ale jakiś czas temu mówiłam, że będę mieć remontowaną moją obleśną kuchnie
właśnie się dowiedzieliśmy jak będzie on przebiegał.

kilka plusów, nowe meble, płytki, itp, ZMYWARKA, z czego najbardziej się ciesże, ale również kucie kawałka ściany, więc syf będzie nieziemski;/////////

Uff, musiałąm się wyżalić

zaraz umrę z upału!
dzisiaj z A. chodziłam po sklepach kupić wiatrak, i NIGDZIE!!! nie było, wiec Adriana ojciec nam kupił u siebie we wsi i zaraz nam go ma przywieźć nie mogę się doczekać
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:22   #4575
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny, wybaczcie spam, ale jakiś czas temu mówiłam, że będę mieć remontowaną moją obleśną kuchnie
właśnie się dowiedzieliśmy jak będzie on przebiegał.

kilka plusów, nowe meble, płytki, itp, ZMYWARKA, z czego najbardziej się ciesże, ale również kucie kawałka ściany, więc syf będzie nieziemski;/////////

Uff, musiałąm się wyżalić

zaraz umrę z upału!
dzisiaj z A. chodziłam po sklepach kupić wiatrak, i NIGDZIE!!! nie było, wiec Adriana ojciec nam kupił u siebie we wsi i zaraz nam go ma przywieźć nie mogę się doczekać
łaa ja kucie właśnie przeżywam, wymienialiśmy drzwi, ale coś nie pasuja i stoją takie nieobrobione z dziurami bo wszyscy pracują.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:27   #4576
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Złapałyśmy bakcyla do metafor

Edeldredzia, Zazdroszczę prawdziwków
miałam okres w swoim życiu, że też zazdrościłam, ale teraz wyznaję zasadę, że zanim się z kimś zwiążę muszę zaakceptować, pokochać siebie, ale też rozwijać swoje pasje, zainteresowania, poukładać swoje życie. Mam wrażenie, że kiedyś chciałam leczyć swoje kompleksy (na różnym punkcie, nie tylko fizycznym) facetem.

W ogóle to chciałam podziękować, że tak mało stron zapisałyście

śledzicie LGS na fejsie? Justyna wrzuciła post, że zemdlała podczas pobierania krwi i wiele dziewczyn napisało w komentarzach, że ma tak samo. Nie wiedziałam, że tyle osób tak reaguję na pobieranie krwi albo, że robią to na leżąco.

Edytowane przez agnieszka0790
Czas edycji: 2013-06-18 o 20:32
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:40   #4577
almondfairy
seriously? no.

Dziewczyny, możecie podesłać linka youtuberek używających kosmetyków mineralnych, głównie podkładów? żadnej oprócz Nissiax nie obserwuję a u tych najpopularniejszych niczego nie znalazłam. jeśli macie jakieś zagraniczne to też byłabym wdzieczna

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:46   #4578
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
miałam okres w swoim życiu, że też zazdrościłam, ale teraz wyznaję zasadę, że zanim się z kimś zwiążę muszę zaakceptować, pokochać siebie, ale też rozwijać swoje pasje, zainteresowania, poukładać swoje życie. Mam wrażenie, że kiedyś chciałam leczyć swoje kompleksy (na różnym punkcie, nie tylko fizycznym) facetem.

śledzicie LGS na fejsie? Justyna wrzuciła post, że zemdlała podczas pobierania krwi i wiele dziewczyn napisało w komentarzach, że ma tak samo. Nie wiedziałam, że tyle osób tak reaguję na pobieranie krwi albo, że robią to na leżąco.
Hm wydaje mi się, że to bardziej sfera psychiki tak działa. Niektórzy mdleją przy robieni tatuażu albo przekłuwania nosa. Ja zawsze uwielbiałam pobieranie krwi- nie wiem co w tym takiego fajnego obiektywnie mówiąc, ale lubiłam na to patrzeć.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie podesłać linka youtuberek używających kosmetyków mineralnych, głównie podkładów? żadnej oprócz Nissiax nie obserwuję a u tych najpopularniejszych niczego nie znalazłam. jeśli macie jakieś zagraniczne to też byłabym wdzieczna
Ja znam blogerki- przede wszystkim http://arsenicmakeup.blogspot.com/
Vlogerek nie ogarniam aż tak dobrze.
Stary 2013-06-18, 20:48   #4579
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia D?
Stary 2013-06-18, 20:48   #4580
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
agabil1

Kilka filmików ma Inez82
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 20:52   #4581
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio prawie wytrzymałam bez zemdlenia Już dumna z siebie po pobraniu na leżąco, stoję i czekam jak pani wypisuje mi zwolnienie i ....bach
Stary 2013-06-18, 20:56   #4582
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
miałam okres w swoim życiu, że też zazdrościłam, ale teraz
wyznaję zasadę, że zanim się z kimś zwiążę muszę zaakceptować, pokochać siebie, ale też rozwijać swoje pasje, zainteresowania, poukładać swoje życie. Mam wrażenie, że kiedyś chciałam leczyć swoje kompleksy (na różnym punkcie, nie tylko fizycznym) facetem.

Moja przyjaciółka mdleje w kontakcie z igłą ( albo tuż po). W związku z tym wszystkie pobierania krwi, szczepionki ma robione gdy leży na leżance i podczas kłucia musi zajmować się czymś innym - np. czyta ulotki z przychodni
p.s. jakoś dzisiaj tu cicho

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-06-18 o 20:58
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:04   #4583
evvelinek
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=XZWUpJi_pF4 haul u Bunny 6:54
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:05   #4584
patisia123
Zakorzenienie

No coś cicho , ja właśnie wróciłam z egzaminu zawodowego .
Raczej ekonomistą nie zostanę

Zaraz będę oglądać vlog Karoliny
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:08   #4585
popkorn105
Przyczajenie

http://www.youtube.com/watch?v=sL43xDh0ngA
ja chyba nie rozumiem fenomenu tej dziewczyny i tych ponad 17 tys subskrypcji :/
popkorn105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:12   #4586
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popkorn105 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=sL43xDh0ngA
ja chyba nie rozumiem fenomenu tej dziewczyny i tych ponad 17 tys subskrypcji :/
jakas gimbaza
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:14   #4587
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Ja znam blogerki- przede wszystkim http://arsenicmakeup.blogspot.com/
Vlogerek nie ogarniam aż tak dobrze.
Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Kasia D?
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
agabil1

Kilka filmików ma Inez82
dzięki

Cytat:
uwielbiam ją

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:17   #4588
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Ja ostatnio prawie wytrzymałam bez zemdlenia Już dumna z siebie po pobraniu na leżąco, stoję i czekam jak pani wypisuje mi zwolnienie i ....bach
zwolnienie?

ja dosyć często mam krew pobieraną, nie lubię widoku krwi, więc po prostu nie patrzę co tam się dzieje, nie sądziłam, że takie przypadki jak wasze są częste po pobraniu prosto do pracy jadę i tyle. ale ja ogólnie nigdy nie zemdlałam z żadnego powodu, nawet jak było mi słabo. Oczywiście nikogo nie chcę wyśmiać, po prostu pierwszy raz o tym słyszę
Stary 2013-06-18, 21:31   #4589
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
zwolnienie?

ja dosyć często mam krew pobieraną, nie lubię widoku krwi, więc po prostu nie patrzę co tam się dzieje, nie sądziłam, że takie przypadki jak wasze są częste po pobraniu prosto do pracy jadę i tyle. ale ja ogólnie nigdy nie zemdlałam z żadnego powodu, nawet jak było mi słabo. Oczywiście nikogo nie chcę wyśmiać, po prostu pierwszy raz o tym słyszę
zaświadczenie? nie wiem jak to nazwać, że w czasie x miałam pobieraną krew
Ja nie mam problemu z patrzeniem na krew itp nie potrafię wytłumaczyć dlaczego mdleję
Stary 2013-06-18, 21:35   #4590
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
zaświadczenie? nie wiem jak to nazwać, że w czasie x miałam pobieraną krew
Ja nie mam problemu z patrzeniem na krew itp nie potrafię wytłumaczyć dlaczego mdleję

ahaaa, rozumiem

to faktycznie dziwne, skoro możesz patrzeć na krew a mimo to mdlejesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości