|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Ano trzebaaa! Dlatego jestem Ale Wy i tak doskonale wiecie ze jak mnie nie ma to jestem z Wami duchowo, albo własnie za Was pije Noga trzeszczy skrzeczy łypie momentami jak cholera Ale pozwala zyc, teraz jakby mniej ja odczuwam. Nie wiem moze sie zrasta wkoncu? Trudno mi to okreslic naprawde. Wszytsko sie wyjasni ostatecznie we wrzesniu, wtedy bedzie moja chwila prawdy![]() Narazie robie co moge, wsuwam to białko az mi sie juz chce
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Helol pięknoty moje
Zrobiłam już cytrynówkę, cytrynowo -miodową, miętówkę (ale boska-mocno miętowy kolor )wiśniówkę. A jeszcze leżakuje orzechówka, malinówka i wiśniówka z innego przepisu. Zakupiłam piękne karafki i już się nie mogę doczekać jak gości poczęstuję domowymi nalewkami. W planach jeszcze pigwówka i może aroniowa?? Ehhh.. tylko kiedy ja je wypróbuję??? Ja jakoś nie mam czasu pisać, ale na bieżąco śledzę co u Was Teraz szybko coby nie zapomnieć co komu chciałam napisać:Witam nowe dietowiczki: Natizz, drabineczka, lenik33eybitches Like wracaj do zdrowia szybciutko. Monia bosko wyglądasz. ![]() Pipson super wycieczko, zazdraszczam. Na wczasach odpuść dietę, wiadomo, że nie objadać się do granic możliwości ale nie wyobrażam sobie nie spróbowania lokalnych pyszności ![]() Margot z tymi teściami dziwna sprawa.. Mi zdarza się per pan/pani do nich zwrócić. ![]() Bialaczekoladko ale bym pomelanżowała. Zazdraszczam szaleństw Heroine ale fajna romantico randka. To tż zaskoczyłaś Uwielbiam te duże lampki . Wszystko mogę w nich pić : Kac jest?? Fajny urlop się szykuje. Wskakuj w bikini i prezentuj tam swe wdzięki JA dzieki wycieczkom z pracy zwiedziłam okoliczne europejskie stolice: Praga, Budapeszt, Lwów, Wilno, Kopenhagę, Wiedeń no i w zeszłym roku pierwsze wczasy zagraniczne z tż w Chorwacji JA uwielbiam plażowanie, byle tylko w cieniu z zimnym piweczkiem ![]() z Chorwacji wróciłam blada bo przeleżałam pod sosną I jako dziecko była w Hamburgu u rodziny. Ojj też marzę o Paryzu. Na gruponach fajne oferty ale jakoś się boje skorzystać. Robiłyście te okazyjne zakupu?? Nooo.. miłego dzionka Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2013-07-18 o 09:17 |
|
|
|
#753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
randka extra!Mi za niedługo chyba błona dziewicza odrośnie ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- No musi,qrcze ja mam jeszcze dwójkę dzieci do wychowania.
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- nie no serio
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano własnie gdzies mi sie własnie obiło ze powiekszył nam sie watek
![]() Moje meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg a gartulacje ![]() Kochana za 9 miesiecy pojdziemy w takie tango ze hej Cytat:
![]() Wszytsko sie ułozy, nie ma prawa byc inaczej! Faktycznie moze warto rozwazyc zmiane lekarza? Tez zaczynam sie martwic o swoja błone |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Foto jest, ale po śniadanku, bo zapomniałam zrobić przed wiec lekko wciagniety brzucho wrzuce z komputera, bo z tabletu odpisuję. Mi sie juz konczy okres, wiec jutro solarka ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
No czeeee
![]() Wczoraj uciekłam już z Wizażu do łóżka, złapałam książkę i piwsko i siedziałam chyba do pierwszej. Nawet fajna książka mi się trafiła. A na deser mam Zmierzch ![]() Zaraz się zbieram i jadę do sąsiedniej wioski do markieta - muszę kupic parę rzeczy. Zajrzę przy okazji do "mojego" lumpa Bo dzień cudny ![]() Cytat:
To zdzieranie tapet w salonie (bo teraz salon robimy) i malowanie mnie pochłania do tego stopnia że na nic nie mam czasu P Ale dzsiś trochę się poruszam i może Chodakowską walnę.Tyy ja tak samo mam z piciem. Nie muszę dużo wypic a jak to się mówi kac-morderca Faktycznie sięgam pamięcią do czasów 18tek - swojej i znajomych - jak piło się wódkę która wchodziła jak woda, a na drugi dzień było się zwartym i gotowym Ech
|
|
|
#761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś tak TŻ zrobiłam. Akurat był z mamy wioski przejazd do Lbn bo znajomy wiózł syna do Wawy na lotnisko i sie zabrałam. Byłam już na klatce i TŻ jeszcze mi nie wierzył Też się wtedy gębę zamoczyłam hahaha ![]() Takie pół litrowe lampki - ło jaaa Musze mojemu powiedzieć - też sobie kupimy Toż to i piwo tam wejdzie A na dworcu w Lbn mnie szukałaś tak? Ja z tego małego busowego zawsze jeżdżę, ale faktycznie wyruszyłam rano, a po drugie, wyjątkowo jechałam ze Skarpy bo przez Tomaszów jechałam (zawsze śmigam przez Zamość) - musiałam coś załatwic.Cytat:
Ja z kolei wolę likierki na mleku skondensowanym ale one tuczące są bo megasłodkie Więc nie robię żeby mnie nie kusiło ![]() Cytat:
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale moim troche silikonu sluzy w lato, nie ousza sie tak. Chociaz w ogole eraz jakas masakra z nimi, wstyd mi z domu wyjsc
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie brzuch boli, bo go się mega napina ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
mam w planie Wczoraj nałożyłam prawdziwą oliwę z oliwek na 2 godzinki
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz takie ciałko ze nie potrzebujesz takich extremow ![]() Super ze masz remont - wiadomo samo przejscie przez to to makabra ale pozniej jaki efekt i jak cudownie jest mieszkac w nowym wyremontowanym mieszkanku Ale pociesze Cie, mnie tez to czeka! Własnie planuje cala nowa gigantyczna szafe na wymiar zrobic w swoim pokoju cala w lustrach no i musze płytki nowe polozyc a stare trzeba bedzie kuc Tez czeka mnie mega syf! Juz na sama mysl w ten upal robi mi sie niedobrze ![]() BEDE Az mi zyla wyjdzie na czole tak mocno
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to żeś się załatwiła Wracaj do zdrowia szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nooooooo!!!!!
|
|
#767 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
no nie ma bata, zebym wytrzymala wiecej niz 15 minut ale planuje dzis dlugi spacer z psiakiem, to moze cos mnie chwyci
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Niedługo znowu dobijesz do 57kg i będziesz szpanować na wątku
![]() A focia na desce.... mrrraaauuuu!
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi xD
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczona poprzednim doświadczeniem na razie się nie cieszę. Miejmy nadzieję,że teraz będzie ok!! Jesteście po tż pierwsze komu się pochwaliłam ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepis do wykorzystania. Składniki: *200g wiórek kokosowych * 500ml wódki) *1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego *1 puszka mleka skondensowanego słodzonego *ewentualnie mleczko kokosowe (nie dodawałam) *słoik z nakrętką Wykonanie: Wiórki wsypać do słoiczka i zalać alkoholem. Zakręcić i zostawić tak na 4 dni. Po czterech dniach odsączyć wiórki (można je wykorzystać do ciasta). Do dzbanka wlać obie puszki mleka oraz ewentualnie mleczko kokosowe i dolać odsączony przez sitko alkohol. Całość zmiksować i przelać do butelki. Schłodzić i pić ![]() Smacznego
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po zrobieniu go nie było od razu xD
|
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Zgadnijcie o której wstałam? wystrzeliłam z łóżka jak petarda wstawiłam pranie i wzięłam się za ogarnianie chałupy, bo żeśmy wczoraj bajzel zostawili lubię mieć czysto i wszystko zmywam na bieżąco. Nie lubię takich sytuacji piję wodę z cytryną (ale jakaś kurde dziwna nie wiem o co kamon ) a zaraz kawkę walnę bo jeszcze jakaś niedobudzona jestem dobrze, że obiad nam został z wczorajszej kolacji (![]() Cytat:
![]() No ja wiem, że jak Cię nie ma to poszłaś w tango ![]() ![]() Mówisz, że białko żresz? Ja na czystego wieśniaka patrzeć nie mogę, dobrze, że mi jeszcze cyc z kuroka nie zbrzydł ![]() Cytat:
my miałyśmy robić z mamą wiśniówkę, ale ostatecznie stanęło na dżemach. A taką miałam ochotę... a jak się robi tą miętówkę? dobra jest? piłaś wcześniej? ![]() Pigwówkę piłam i jest mega
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie mam kaca Ja i wdzięki, to żeś palnęła Toś pozwiedzała trochę w swym życiu no i nie zapominaj o ostatniej wycieczce do naszych sąsiadów niemieckich ze WSCHODU Tak, skorzystaliśmy z oferty coś takiego jak grupon myślę, że problemów nie powinno być ![]() Cytat:
Właśnie. Będzie dobrze ![]() To chyba trochę za wcześnie U mnie i 15 czasem jest problemem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahh, ci faceci niedowiarki takie ![]() No popatrz Ty, faktycznie piwo wejdzie No tak lookałam, czy Cię gdzieś nie ma nie to że Cię szukałam aaa, to ja jadę z tego normalnego dworca. Ale wiem o który Ci chodzi To co teraz plażingo-leżing i smażing? A drinking? ![]()
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
zboczuchy
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałam się czy robić bo właśnie owoce nie powalają A miętówka dla mnie bomba, robiłam z tego przepisu: liście z ok. 20 łodyg mięty, litr spirytusu, 1,5 litra wody, 800 g cukru. Liście mięty płuczemy pod zimną wodą z piasku. Zasypujemy je cukrem oraz zalewamy spirytusem i odstawiamy w szczelnie zamkniętym słoiku na 3 doby. Po tym czasie przesączamy nalewkę przez gazę, dobrze wyciskamy nalewkę z liści mięty. Na koniec dolewamy przegotowaną, ostudzoną wodę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

nie włóczyć się tyle! 
Dlatego jestem
Ale pozwala zyc, teraz jakby mniej ja odczuwam. Nie wiem moze sie zrasta wkoncu? Trudno mi to okreslic naprawde. Wszytsko sie wyjasni ostatecznie we wrzesniu, wtedy bedzie moja chwila prawdy

W planach jeszcze pigwówka i może aroniowa?? Ehhh.. tylko kiedy ja je wypróbuję???
Ja jakoś nie mam czasu pisać, ale na bieżąco śledzę co u Was Teraz szybko coby nie zapomnieć co komu chciałam napisać:
TŻ kupił naszą Kadarkę litrową, a że mamy takie lampki po 0,5 litra to rozlał całość na pół
randka extra!Mi za niedługo chyba błona dziewicza odrośnie
ale nie martw się na zapas. Będzie dobrze
duuuużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki by wszystko było dobrze
Będzie dobrze

dżemiki, bagietki, sery 

A Ty skaczesz czy dopiero masz w planach?
po zrobieniu go nie było od razu xD
piję wodę z cytryną (ale jakaś kurde dziwna
nie wiem o co kamon
dobrze, że obiad nam został z wczorajszej kolacji (